Re: Re: Re: Re: Mojne da ga serete i sjebavate temu
13.01.2012. 21:38
status: user broj poruka: 4641
Takodje svim Pravoslavnim vernicima Srecna Srpska Nova Godina !!! @vladats Ja ne izlazim napolje a i zaluzine na prozorima zatvaram !!! Samo dinamit moze da me ubije, da miniraju kucu:)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Evo ga moj ZEMA Gliga 79,na forumu pa nek potvrdi sta se radi kod nas u Rasinskom Okrugu :: :: Spremni Kalasi,TNT,Bombe i ostala sredstva.. :: :: U 12h. Se TresE i Nebo I Zemlja... :: Jbg.CETNICKI KRAJ......
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Takodje svim Pravoslavnim vernicima Srecna Srpska Nova Godina !! :: @vladat :: Ja ne izlazim napolje a i zaluzine na prozorima zatvaram !! :: Samo dinamit moze da me ubije, da miniraju kucu: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Evo ga moj ZEMA Gliga 79,na forumu pa nek potvrdi sta se radi kod nas u Rasinskom Okrugu :: :: :: :: Spremni Kalasi,TNT,Bombe i ostala sredstva.. :: :: :: :: U 12h. Se TresE i Nebo I Zemlja... :: :: Jbg.CETNICKI KRAJ......
Ne bi se mi za dzabe zvali Srbi, da se ne svadjamo po ovakvim temama. No srecna vama ova nasa pravoslavna nova godina. Sve najbolje i najlepse :D _______________________
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Mani se derane, nemoj da dajes ovim crvenim ideje :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Takodje svim Pravoslavnim vernicima Srecna Srpska Nova Godina !! :: :: @vladat :: :: Ja ne izlazim napolje a i zaluzine na prozorima zatvaram !! :: :: Samo dinamit moze da me ubije, da miniraju kucu: :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: Evo ga moj ZEMA Gliga 79,na forumu pa nek potvrdi sta se radi kod nas u Rasinskom Okrugu :: :: :: :: :: :: Spremni Kalasi,TNT,Bombe i ostala sredstva.. :: :: :: :: :: :: U 12h. Se TresE i Nebo I Zemlja... :: :: :: Jbg.CETNICKI KRAJ......
Поздрав. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Ja sam ateista ali ko slavi srecna mu i ova nova ::
Kakve veze ima sto si ateista? Godina nema veze sa religijom :D , ili ne verujes u novu godinu :D ni ja sve su to smislili Kikindski pederi licimuri, kurve,milijarderi i demoni!!! elem... mnogo se manje slavi bar kod mene, 5-6 puta manje pucnjavine...
Srecna Vama Srpska Pravoslavna Nova godina i svima ostalima koji osećaju da treba da je slave bez obzira na veroispovest, nacionalnost i ostalo da li su Kinezi, Katolici, Budisti, Srbi Muslimanske veroispovesti ili Muslimani ili nesto trece.Novu godinu jesam docekao lepo ali posle ove grozote od spota nema spavanja da se ne bi imale nocne more:)Mislim brate pa gde je samo nadje!
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.