Ipak je to 25 faza, najbolji primerak u zemlji! Samo 100e ili 11 000 din! NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
:: Naravno da je vecina ovde , ne ja, ljubomorna. :: Sale sa tim zalihama moze 10 dana bez prestanka cak i u snu, :: a mi 1-2 za sat vremena.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ma samo da nije van roka, sta znam hehehe. Ovde su uglavnom mladji ljudi kontam ja imam 28 tu su i drugi pa i mladji oglas je na pogresnom mestu. Al zakuni se ovo da popijes, i sta posle da odrobijas devojku ili zenu, neka fala... To lepo Dexteru kupi pa sipaj kad napravis zurku, lepo im sipaj u pice i zakljucaj ih u sobi, ima da se nasnimas nastranih filmova, uzmes koji dinar :D
Dajem 3x dilda obicnih gumenih + dva bela na baterije + 3 crna vibratora oni stereo sto moze na oba kraja u isto vreme za dve devojke/decka (sto bi vi mladi kompjuterasi rekli u SLI ili CF)
to sve nudim za tvoj gtx 570
E sad imam jos i
japanske kuglice polovne malo koriscene (oprane) dve kutije kondoma xxxL (neki su korisceni) dva para lisica za vezivanje opremu komplet za bichevanje sa lutkom za sex-naduvavanje (mozes sam da duvas a mogu i ja za malo vecu cenu, mislim na lutku),
to sve nudim za tvoj i7 procesor.
Znam kolege da ovo nisu oglasi ali vidim da je sale u tim vodama pa reko ajde kad je vec tema ovde postavljena...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Imajte malo postovanja i samilosti prema coveku, ne stajte mu na vec pregolemu muku, bila je tema na nekom sajtu za upoznavanje, tima poljubac, dodirni me, itd... Sale se javno zalio tamo da je kupio 100 kutija za dz zbog kolicine, iskoristio 30 uzastoopce i bakuta izdahnula pod macem ubojitog Saleta, tako da sad prodaje neplanirano visak
:: ahaha, jebes mi sve ako ste vi normalni :)) :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: Ne mo Mixx to da pominjes pored ovoliko vijagre...
Ne znam ko je MadCatz iliti Sale ali cisto sumnjam da je iko dovoljno lud da stvarno stavi viagru u komponente, posebno tamo gde ga (gotovo) svi znaju. To se neko zajebava sa nalozima.
A ako je stvarno, stvar je gora nego sto sam mislio... _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Svaki njegov plan da zaradi za novo parče hardvera si mu upropastio. Plaši me samo da ne zguta svih tih 70 kutija i onda nam kaže: Je**ću vam kevu svima. :)
Šta je sledeće, ima da prodaje vibratore za novi sistem osvetljenja u njegovom kućištu.
Mislim da bi nam trebala njegova slika sa natpisom: Čuvaj se Lepog Saleta. I ta slika treba da stoji na naslovnoj na ovom forumu.
Re: Lepi Sale prodaje Vijagru na oglasima PC Berze!
07.02.2012. 15:30
status: user broj poruka: 7779
Sve je ovo lepo taj istrazivacki duh i tako to...
Mene samo interesuje otkuda to tvoje interesovanje za Vijagru???
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da li je ukrao iz zdravstvene ustanove ili je privatna konzumacija u pitanju, zakljucite sami?! Ipak kolicina je 70 komada.. :: :: Zahtevna bakuta... jb :: :: http://www.dodaj.rs/f/T/W4/4lylWF1j/salevijagra.png
Alo ljudi, imao je čovek 500 kutija, potrošio većinu da zaradi nove komponente kod bakute, a ostatak na doboš... Taman za Penis shape stonu lampu... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Trazim graficku kad ono izlete Sale sa svojim oglasom... Kako ga nije sramota da krade, pa prodaje po pc berzi... MadCatz hahahahah - koja lobanja jbttttt
Moze samo da se hvali , ne kapiram sto laze covek,
kakve ima veze , nije ga prodao pa nije, te ova cena te ona , te je otisao , i sad ocigledno nije ni proodat...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Hvali se na Pcaxe-u i Bench-u da je uvalio nekome procesor za 220 evra :: :: :: :: Vidim da mu je procesor opet aktuelan, izgleda da nije uspeo nikog da zajebe za 200e ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.