Google DVE GODINE 100% SVESNO I BEZ KAJANJA ŠPIJUNIRAO LJUDE
STRANA 2 OD 3
PhatPhuck
Re: Re: Google DVE GODINE 100% SVESNO I BEZ KAJANJA ŠPIJUNIRAO LJUDE
01.05.2012. 23:28
status: user broj poruka: 1886
:: :: A sta ja to krijem na FB, i na Google pa da mi je frka od spijunaze?? :: :: Ako sam im zanimljiv neka dodju , ja cu sve da im kazem otvoreno
Nemam više vremena za mlaćenje prazne slame. Zbog ljudi kao ti postoji izreka - `sapienti sat`: mudrome dovoljno.
`Spajanje moći korporacija i države predstavlja fašizam.` - Benito Musolini
`The homeland is part of the battlefield and people can be held without trial whether an American citizen or not,” said Senator Lindsey Graham, a South Carolina Republican, one of the key backers of the new authority.`
Ja i dalje cekam konkretan odgovor, ne citate. Hocu VASE misljenje, ako ga ima. Zamolio bih vas da pozurite. Neki od nas moraju da rade sutra, pa ako moze sto pre. Da ponovim pitanje? Hvala.
Cekaj bre debeli..Do skoro si se na forumu hvalio da ti facebook sluzi da pecas klinke (mozda si u nasim ocima pokusavao da ispadnes mangup) a sad atakujes protiv sistema koji sam upraznjavas i cega si deo za manipulaciju,udar na tudju privatnost i intimu,zavodjenje,obmanu,fizicko iskoriscavanje a mozda i potencionalno silovanje-ko zna mozda si neki nastrani manijak.
Spijunirali ili ne,svi ste deo sistema kome ste svesno prisli iz namera vama poznatih.
Ima mnogo pametnih ljudi ali ne i toliko besposlenih da razmisljaju o razotkrivanju teorije zavere i ko me `spijunira` !Ljudi zive da prezive,razmisljaju kako da zarade i da obezbede sebi bolji zivot,bore se za prosperitet. Ko ce tamo da ih spijunira sa neke drustvene mreze ih bas zabole a mnogo im vala i skodi,vecina nema sta ni da krije...
Spijunaza ,koristi drzavi zarad njenih interesa prikupljanja podataka,eventualno radi masovne manipulacije .. Obicni ljudi nisu interesantni,ljudi na visim polozajima ,koji se bave ozbiljnijim poslovima,nekih drugih opredeljenja i interesa su i od nekog znacaja ..
Sto se mene tice evo mogu da im slikam i penis u prirodnoj velicini,nek ga lepo izmere i ubeleze u arhivu !
Nema odgovora? Pretpostavio sam. Jos nisi nasao pogodan citat (gedze se slabo kotiraju u stranoj stampi), pa jos uvek nemas VLASTITO misljenje o svemu tome. You are nothing but a joke!
Da, Sky. Beshe Phat otrov za klinke na FB. Mnoge otvorise nalog, samo da bi ih on pocastio svojom muskoscu, ali se brzo zasitio svog tog besmislenog sexa, te reshio da citira novinske clanke.
Dodao bih nesto u vezi privatnosti. LM, pre nekoliko meseci, kada je bila aktuelna vasa prica o tajnim udruzenjima, a ja sam opet izrazio izvesnu dozu neslaganja sa vasim citatima, pardon, vasim misljenjem, neko je probao da se loguje na moj nalog, ovde na berzi, a o cemu sam blagovremeno obavesten od administracije. Ko li bi to mogao biti? Da sam malo pametniji, pomislio bih da ste to vi probali da nachnete moju privatnost, dragi Phat, ali glup kakav vec jesam, cak i ne pomisljam da ste to bili vi.
Glede mojih holivudskih baljezganja. Dragi Phat, pa taj lik sa vaseg avatara je bas napravljen u Holivudu. Bolesni karijerista, sklon nacistickim idejama (zalagao se da USA ne udju u rat sa silama osovine, ni po koju cenu), pa jos ni manje ni vise nego americki general (prerano penzionisan doduse, ali posluzio je svrsi i nije bio nezamenljiv). Prikazase ga kao olicenje herojstva (preko tudjih leseva, naravno), i postade on legenda, cak i za Phata. Slava mu.
A da se vratite satiranju klinki sa FB-a? Bese zanimljivije to chitati, ne ove dosadne citate iz stampe.
Mislim da je poenta u tome sto se naocigled celog sveta uskracuje jedna od osnovnih ljudskih prava na kojima se satro zasniva ovaj svet, pravo na slobodu. Ako se temelji jednog poretka ruse tesko da to moze izaci na dobro, danas nemam pravo na privatnost, sutra mozda necu imati pravo na svojih 10 kubika vazduha... Valjalo bi razmisliti i o tome.
:: Mislim da je poenta u tome sto se naocigled celog sveta uskracuje jedna od osnovnih ljudskih prava na kojima se satro zasniva ovaj svet, pravo na slobodu. Ako se temelji jednog poretka ruse tesko da to moze izaci na dobro, danas nemam pravo na privatnost, sutra mozda necu imati pravo na svojih 10 kubika vazduha... Valjalo bi razmisliti i o tome :: :: :: Svakako Nemanja, ali to ide uz nove tehnologije. Oduvek je bilo spijuniranja, samo se metode menjaju. Ovo o cemu je uvazeni Phat pisao moze da skodi samo osobama od znacaja - za basibozuk kao mi, nema nekog velikog interesa.
Ja sada stvarno moram da idem na spavanje. Valja ujutru rano ustati pa na rintanje. Da li je za nadati se da ce me odgovor cekati sutra? Phat-e? Gde nestade covek? Mislim da znam...
Majke, sklanjajte zensku decu od FB i monitora, Phat stize!
:: Svakako Nemanja, ali to ide uz nove tehnologije. Oduvek je bilo spijuniranja, samo se metode menjaju. Ovo o cemu je uvazeni Phat pisao moze da skodi samo osobama od znacaja - za basibozuk kao mi, nema nekog velikog interesa
Idiote, ako na osnovu prisluškivanja/čitanja tvojih postova/emailova/chatova Američke obaveštajne službe/FBI/CIA SAMO POMISLE da si `rizičan elemenat`, neko ko je `pretnja za Američku nacionalnu bezbednost`, `opasan haker` ili `potencijalni terorista`, MOGU DA TE UHAPSE BEZ PRAVA NA SUĐENJE, BEZ PRAVA NA ADVOKATA, i BEZ PRAVA DA SE IKOME ŽALIŠ.
I ne moraš da budešamerički državljanin - da bi ti se to desilo: dovoljno je samo da se zatekneš u zemlji koja ima sporazume o izručenju sa Amerikom.
Da li ti je sada kristalno jasno? Ili treba još da ti se crta?
Hajde da ti crtam... Recimo da na nekom forumu, ili fejsbuku, psuješ Ameriku, govoriš o `ratu koji će se voditi protiv Amerike kad svima koje Amerika ugnjetava i bombarduje bude dozlogrdilo`, i slično... TO JE DOVOLJNO DA, AKO TE PRISLUŠKUJU I IMAJU PRISTUP TVOJIM CHATOVIMA/EMAILOVIMA I OSTALOM, DA TE SMATRAJU `POTENCIJALNIM TERORISTOM`.
Sumnjaš da imaju pravo da te samo uhapse, bez prava na suđenje? Vidi linkove na vrhu ove stranice.
Jel` još da ti se crta, gluperdo? Jer još da ti se pojašnjava? Jer još primera da ti se nalazi, samo da ti tebi bilo jasno - kao da tebi IKADA išta može biti jasno?
:: Cekaj bre debeli..Do skoro si se na forumu hvalio da ti facebook sluzi da pecas klinke (mozda si u nasim ocima pokusavao da ispadnes mangup) a sad atakujes protiv sistema koji sam upraznjavas i cega si deo za manipulaciju,udar na tudju privatnost i intimu,zavodjenje,obmanu,fizicko iskoriscavanje a mozda i potencionalno silovanje-ko zna mozda si neki nastrani manijak
Jesam li ja ikada rekao da ja na Fejsbuku ostavljam svoje prave podatke? Da li ja na Fejsbuku svakoga dana chatujem i ostavljam gomilu svojih aktuelnih podataka, fotografija i ostalog?
Zaboravili ste kako Apple prati preko GPSa kretanje svakog korisnika iphone-a i ipada i pravi mapu nebitno od toga da li ste uključili Location Based Services ili ne.
:: :: Mislim da je poenta u tome sto se naocigled celog sveta uskracuje jedna od osnovnih ljudskih prava na kojima se satro zasniva ovaj svet, pravo na slobodu. Ako se temelji jednog poretka ruse tesko da to moze izaci na dobro, danas nemam pravo na privatnost, sutra mozda necu imati pravo na svojih 10 kubika vazduha... Valjalo bi razmisliti i o tome :: :: :: :: :: :: :: Svakako Nemanja, ali to ide uz nove tehnologije. Oduvek je bilo spijuniranja, samo se metode menjaju. Ovo o cemu je uvazeni Phat pisao moze da skodi samo osobama od znacaja - za basibozuk kao mi, nema nekog velikog interesa
E pa tu je caka. Slazem se, metode se menjaju. Ali promenom metoda dolazimo do toga da te nove tehnologije ne da samo dozvoljavaju spijuniranje vec i totalitarni nadzor 24/7. Razlika je ogromna. Upalim Internet, automatski delim svoju lokaciju, eventualno i hrpu licnih podataka, brojeve kred. kartica... Upalim mob. telefon tu me ceka filtriranje poruka, poziva, jos lakse dostupna lokacija, dal putem gps ili triangulacije nebitno. Jel treba i BusPlus i jos kojesta da pominjem? Ako mene pitas te metode se za sada krecu u jednom pravcu, poligonu za kontrolu kretanja i misli ljudi. Pa onda kad se zapitas na cemu se zasniva kapitalizam, pa kad spojimo kockice ne deluje mi nerealna buducnost sa RFID cipom ispod koze umesto lanaca i platom umesto hrane za robove.
Ko misli da je bezbedan i anoniman na netu grdno se zajebao.
A kada jos neko napravi wifi mrezu sa slabom zastitom ili bez zastite - uzas.
Mada ni kacenje na takvu mrezu nije bas tako naivno, pogotovo sto bilo ko sa android telefonom\tabletom ili iOS uredjajem moze da sniffuje mrezu i u roku od nekoliko sekundi pokupi loginove i za mailove i socijalne mreze svih korisnika koji su na nju nakaceni.
:: :: Svakako Nemanja, ali to ide uz nove tehnologije. Oduvek je bilo spijuniranja, samo se metode menjaju. Ovo o cemu je uvazeni Phat pisao moze da skodi samo osobama od znacaja - za basibozuk kao mi, nema nekog velikog interesa :: :: Idiote, ako na osnovu prisluškivanja/čitanja tvojih postova/emailova/chatova Američke obaveštajne službe/FBI/CIA SAMO POMISLE da si `rizičan elemenat`, neko ko je `pretnja za Američku nacionalnu bezbednost`, `opasan haker` ili `potencijalni terorista`, MOGU DA TE UHAPSE BEZ PRAVA NA SUĐENJE, BEZ PRAVA NA ADVOKATA, i BEZ PRAVA DA SE IKOME ŽALIŠ :: :: I ne moraš da budešamerički državljanin - da bi ti se to desilo: dovoljno je samo da se zatekneš u zemlji koja ima sporazume o izručenju sa Amerikom. :: :: Da li ti je sada kristalno jasno? Ili treba još da ti se crta :: :: Hajde da ti crtam... Recimo da na nekom forumu, ili fejsbuku, psuješ Ameriku, govoriš o `ratu koji će se voditi protiv Amerike kad svima koje Amerika ugnjetava i bombarduje bude dozlogrdilo`, i slično... TO JE DOVOLJNO DA, AKO TE PRISLUŠKUJU I IMAJU PRISTUP TVOJIM CHATOVIMA/EMAILOVIMA I OSTALOM, DA TE SMATRAJU `POTENCIJALNIM TERORISTOM`. :: :: Sumnjaš da imaju pravo da te samo uhapse, bez prava na suđenje :: Vidi linkove na vrhu ove stranice :: :: Jel` još da ti se crta, gluperdo? Jer još da ti se pojašnjava? Jer još primera da ti se nalazi, samo da ti tebi bilo jasno - kao da tebi IKADA išta može biti jasno
Eto kako mali i debeli, nadasve bolesni Djokica zamislja rad agencija kao sto je CIA i slicne. Oni SAMO POMISLE? Ma daj, Djokice. U svetu odraslih ljudi to ide sasvim drugacije. Neko ce da te uhapsi SAMO AKO POMISLI? Ne, Djokice. Nastavljaju da te prate, tako beznacajnog, jer mozda ces jednom preci sa reci na dela, ili biti u kontaktu sa bolesnijim osobama od sebe, a sklonim terorizmu, te ces ih tako dovesti do malo vecih igraca. Djokice, baci modem u kantu za djubre, ili bar prestani da koristis Google i FB - mozda ce paranoja malo da te popusti, mada je u tvom slucaju megalomanija prevladala nad paranojom. Ne dajes prave podatke na FB? Super, zeznuo si sistem, Djokice. A sigurno koristis neki programcic koji menja tvoj IP, ne bi li mrski zavojevaci bili zbunjeni i u neznanju odakle se mladi junosha javlja? Stavio si tudju fotografiju na profil? Chat-ujes sa klinkama dok se istovremeno tresesh pri svakom orgazmu (pretpostavljam 5x ispred monitora i 2x u kupatilu, dok matorci nisu kuci?) Koji si ti klovn, strasno. Malo mi te je zao ponekad. Samo neko ko nema zivot moze da se bavi takvim glupostima. Dobro, tvoje opravdanje je sto si malo bolestan, a pretpostavljam da jos uvek nisi bio sa devojkom, ali osecaces se bolje cim neka pristane. Uzivo je mnogo bolje nego na chat-u, pitaj koga hoces. Ne bih se ja toliko plasio zavera da sam na tvom mestu, nego mnogobrojnih likova homosexualnih sklonosti, koji (kao i ti), ne daju prave podatke na FB, a i slike sa profila nisu njihove. Cuvaj se ti Tijana, Tamara, Marijana i ostalih prijateljica sa FB koje imaju djokicu, Djokice. A mozda se i oni plase CIA-e? Misli malo o tome.
P.S. Izvini sto nisam ranije odgovorio. Sinoc otisao par minuta pre tvog odgovora. Moje postovanje.
Obavi to sto imas na FB i odgovaraj, vredjaj, sta god. Bas mi prija ovo nase prijateljsko caskanje, da ne kazem chat-ovanje. Mozda sam malo naporan, cak i bezobrazan, ali ja i dalje ocekujem odgovor na moje pitanje od sinoc. Vidim da si malo pao u vatru, pa cu ga ponoviti, te malo prosiriti. Dakle, pitao sam kakvim je opasnostima izlozen prosecni gedza dok krstari internetom, a sve u vezi spijuniranja od strane CIA-e? Ne mislim na paranoichnog i bolesnog gedzu, sklonog pozivanju na ustanak i plivanje do Vasingtona sa nozem u zubima, ne bi li istim gulio malter sa fasade izvesne bele kuce, a sve u zelji da ga, kao trofej, pokazuje komsiluku i da relativno ruznjikava komsinica sa drugog sprata, najzad pristane da mu da, posto je on, jelte, pravi heroj (a dala je svima, osim njemu). Mislim na normalnog, najnormalnijeg gedzu - mene, kuma, komsije, kolege i ostale, relativno normalne gejake. Sta nama preti?
svaki gedža je ugrožen, obrbrnuto proporcionalno broju gedžovana u oboru. bitno je da ne razmišlja o opasnosti dok se zabavlja svojim splačinama i koncentratom. čak ni ne misli o tome, da nakon što uoči božića, nove godine, slave, prvog maja, očigledno nedostaju dojučerašnji drugovi u valovu. sretan je što je preostao dok oni manje srećni ciče i ritaju se dok im se približava ruka sa nožem. a tako su uživali u životu...jeli najslasnije pomije, pa i poneku zalutalu kokoš. al` polako, doći će red i na našeg gedžu. od svakog gedže postane prase. ako i tu fazu preživ, stradaće kad postane svinja. to mu je prirodan kraj.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Eeee,aj idi kući,kupaj ribice. Vidim da si se razbacao ovde ko jutro bundeva.Ae ti meni lepo reci ko ovde ili na nekom drugom forumu ili društvenim mrežama mene proverava ili gleda kakvu ja to bičarku vatam preko neta,ili šta to ja gubim ili šta ja to dajem FBI ili CIA ili našoj VBA ili slično. Oduvek su obaveštajne službe nalazile šeme da proveravaju društvo i građane,ali je ovo sad nešto novo i sad smo kao svi ugroženi.Niko pre google-a ili FB-a nije mogao da sazna gde ti živiš,šta radiš ili koga jebeš?Daj! Zabole mene i ako znaju sve te službe gde sam bio za 1 maj,koje sam pivo pio,čiju sam ženu... Ako si ti neki gedža-terorista,koristi Blackberry. Citirao sam tebe,a odnosilo se na sve koji su iznenađeni i šokirani ovom vešću.
:: svaki gedža je ugrožen, obrbrnuto proporcionalno broju gedžovana u oboru. bitno je da ne razmišlja o opasnosti dok se zabavlja svojim splačinama i koncentratom. čak ni ne misli o tome, da nakon što uoči božića, nove godine, slave, prvog maja, očigledno nedostaju dojučerašnji drugovi u valovu. sretan je što je preostao dok oni manje srećni ciče i ritaju se dok im se približava ruka sa nožem. a tako su uživali u životu...jeli najslasnije pomije, pa i poneku zalutalu kokoš. al` polako, doći će red i na našeg gedžu. od svakog gedže postane prase. ako i tu fazu preživ, stradaće kad postane svinja. to mu je prirodan kraj :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
... `kad su se ovce bunile, protiv jedenja ovcetine?`
Ajd` procitajte vise puta, pa razmislite. Vi neobavesteni.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: :: Eeee,aj idi kući,kupaj ribice :: Vidim da si se razbacao ovde ko jutro bundeva.Ae ti meni lepo reci ko ovde ili na nekom drugom forumu ili društvenim mrežama mene proverava ili gleda kakvu ja to bičarku vatam preko neta,ili šta to ja gubim ili šta ja to dajem FBI ili CIA ili našoj VBA ili slično :: Oduvek su obaveštajne službe nalazile šeme da proveravaju društvo i građane,ali je ovo sad nešto novo i sad smo kao svi ugroženi.Niko pre google-a ili FB-a nije mogao da sazna gde ti živiš,šta radiš ili koga jebeš?Daj :: Zabole mene i ako znaju sve te službe gde sam bio za 1 maj,koje sam pivo pio,čiju sam ženu.. :: Ako si ti neki gedža-terorista,koristi Blackberry :: Citirao sam tebe,a odnosilo se na sve koji su iznenađeni i šokirani ovom vešću :: :: :: :: svaki gedža je ugrožen, obrbrnuto proporcionalno broju gedžovana u oboru. bitno je da ne razmišlja o opasnosti dok se zabavlja svojim splačinama i koncentratom. čak ni ne misli o tome, da nakon što uoči božića, nove godine, slave, prvog maja, očigledno nedostaju dojučerašnji drugovi u valovu. sretan je što je preostao dok oni manje srećni ciče i ritaju se dok im se približava ruka sa nožem. a tako su uživali u životu...jeli najslasnije pomije, pa i poneku zalutalu kokoš. al` polako, doći će red i na našeg gedžu. od svakog gedže postane prase. ako i tu fazu preživ, stradaće kad postane svinja. to mu je prirodan kraj :: :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: :: :: ::
Ustanak protiv sadasnjeg svetskog poretka cije su kolovodje dovoljno glupe da ga organizuju preko fejsbuka i dobacuju se mejlovima ionako bi uspeo kao tiramisu od pticjeg izmeta.
A ako tim `njima` nekad politicki zasmetam, boze moj, ko da im je problem da sastave nesto bio ja na internetu ili ne, recimo da sam u ratu u Bosni silovao sitnu decu i domace zivotinje, dobro zvuci. Povezani smo blagodetima komunikacije na daljinu, drugovi i drugarice, trenutno kao jagnjeca crevca, ovo o cemu autor teme senzacionalisticki izvestava samo je vrh ledenog brega i borba po tom pitanju je odavno izgubljena. Mozemo da najebemo i to je sigurno, bilo kad i bilo gde, pitanje je samo koga zuljas i koliko jako.
Posle 11 semtembra,kad je krenula cela ona frka oko Bin Ladena i Al Kaide,jedan Belgiski tinejdžer pošalje SMS ortaku
`E tebra,nešto sam u frci,mogu li da prespavam kod tebe`-Bin Laden
Ubrzo posle poslate poruke i kod jednog i kod drugog lika upada vojska,policija i ko zna koji još zajebani tipovi.Jebi ga,samo neka dečija zajebancija,opomenuli su klince i otišli.
Pre 10-12 godina FB nije ni postojao,a Google nije bio ni blizu onom što je danas. Ako niste neki terorista ili neki Darko Šarić-niko vas nizašta neće ni cimati.
Za one koji razumeju (a znam da `sashai` tipovi sigurno neće) `Kada svakoga koga budete mogli budete bacili nezasitoj zveri u nadi da će samo vas zaobići, ona će se baš tada i na vas obrušiti. Međutim, u tom trenutku, koji je za sve bedne gnjide ovog sveta ujedno najteži i apsolutno neizbežan više neće preostati nikoga da stane u vašu odbranu` - Ditrih Bonhofer.
:: svaki gedža je ugrožen, obrbrnuto proporcionalno broju gedžovana u oboru. bitno je da ne razmišlja o opasnosti dok se zabavlja svojim splačinama i koncentratom. čak ni ne misli o tome, da nakon što uoči božića, nove godine, slave, prvog maja, očigledno nedostaju dojučerašnji drugovi u valovu. sretan je što je preostao dok oni manje srećni ciče i ritaju se dok im se približava ruka sa nožem. a tako su uživali u životu...jeli najslasnije pomije, pa i poneku zalutalu kokoš. al` polako, doći će red i na našeg gedžu. od svakog gedže postane prase. ako i tu fazu preživ, stradaće kad postane svinja. to mu je prirodan kraj :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
`Gedza` jeste, uglavnom pogrdan naziv za srpskog seljaka, ali ga ja svinjom ne bih nazivao, te isto tako ne bih rekao da se hrani pomijama. Eto, samo to sam hteo da dodam u Gedzinu odbranu.
:: Za one koji razumeju (a znam da `sashai` tipovi sigurno neće :: `Kada svakoga koga budete mogli budete bacili nezasitoj zveri u nadi da će samo vas zaobići, ona će se baš tada i na vas obrušiti. Međutim, u tom trenutku, koji je za sve bedne gnjide ovog sveta ujedno najteži i apsolutno neizbežan više neće preostati nikoga da stane u vašu odbranu` - Ditrih Bonhofer :: :: : Dragi Phat Phucking Retaliator, Mogu da ti kazem da ovaj citat (stalno ti citati) chika Ditriha, ne stoji u mom slucaju. Citat hoce reci da ja nekoga ovde pustam niz vodu, ne bih li se ja spasao. Greshish, mladicu, greshish. Ja sam samo izvoleo kazati da je tvoja tema potpuno bespredmetna, te samo sluzi tvojoj zelji da narastes u vlastitim ocima. Ne, ne mislim na ono kada narastesh dok chatujesh sa devojkama fejsbukovackiim. Mislim na tvoju zelju da sprechish da Vincha odleti u vazduh, te da te se nadlezni sete za Dan bezbednosti, ali ti bi svakako odbio molbu neshnl tivija da snimi kraci dokumentarac o tebi. Ipak si ti to radio za dobrobit svih nas, ne zbog licne promocije. Bravo!
Tristrame, najzad malo logike. Vec sam poceo da mislim da je Pcberza otisla u totalnu paranoju.
:: Za one koji razumeju (a znam da `sashai` tipovi sigurno neće :: `Kada svakoga koga budete mogli budete bacili nezasitoj zveri u nadi da će samo vas zaobići, ona će se baš tada i na vas obrušiti. Međutim, u tom trenutku, koji je za sve bedne gnjide ovog sveta ujedno najteži i apsolutno neizbežan više neće preostati nikoga da stane u vašu odbranu` - Ditrih Bonhofer :: :: ::
Sta, pitas se kako znam ko si, Phate? Paaa... rekla mi jedna ptichitza, kao shto mi je rekla i za onu tvoju nezgodu od pre par meseci kada si probao da se ulogujes na moj nalog ovde na Berzi. Nema tajni. Pojedinci su opasni Phat Retaliator-e. CIA i ostale agencije su prevelike da bi se bavile tobom, ali motivisan pojedinac moze da ti zagorca zivot, i to u velikoj meri. Svaka kuca ima komp, te zamisli koliko je tesko i koliko vremena treba, dok domacin (bolje domacica) kuva kafu, instalirati najobicniji keylogger koji ce na zeljenu e-mail adresu slati logove o svakoj aktivnosti na domacinovom (bolje domacicinom) kompu? Odgovor? Nije tesko, a traje 5 minuta. Sta time dobijas? Paaaa, sta znam. Mozda sve sifre svih mogucih logovanja sa tog kompa, adrese koje je zrtva posetila, svaka ukucana rec stize na zeljenu e-mail adresu. Nastavio bih da pisem dalje o svim mogucim zlouoptrebama opasnih pojedinaca, cisto da vidis koliko sam nesvestan svih opasnosti, ali tebi ne vredi nista objasnjavati - ipak si ti u svom svetu i covek si od misije, Neo. Srecno u Matrici, te potrazi nekog strucnjaka da ti preporuci koju pilulicu da uzmes, plavu ili crvenu.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.