Srbija ce biti Srbija moze da prodje i milion godina- za povracanje
STRANA 2 OD 3
Dexter013
@imarkovic
29.06.2012. 10:52
status: user broj poruka: 17098
Ja cu i dalje da kupujem frikom sladoled ako mi se u tom trenutku jede neki njihov,
a i da naidjem na ovakav problem zamenim za drugi i cao, sigurno ne bih pljuvao svoju zemlju zbog sladoleda koje se ne pravi rucno nego masovna masinska proizvodnja a uz put nije ni nas nego Hrvatski...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
pa i ja cu da jedem, bolji je od 80% stranih sladoleda kod nas.. ja na ovako nesto nikad nisam naleteo a jedem sladoled ko nenormalan svakog leta otkad znam za sebe..
:: Ja cu i dalje da kupujem frikom sladoled ako mi se u tom trenutku jede neki njihov, :: :: a i da naidjem na ovakav problem zamenim za drugi i cao, :: sigurno ne bih pljuvao svoju zemlju zbog sladoleda koje se ne pravi rucno nego masovna masinska proizvodnja :: a uz put nije ni nas nego Hrvatski.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
A jbg nije ti srbija cak i ovakva kakva je jadna i bedna kriva za muvu na sladoledu. Posto imas slike, probaj da im pripretis tuzbom cisto da vidis kako ce da reaguju, bar bih ja tako uradio.
To sto tine bi voleo musterije nije problem, los glas se daleko cuje problem nastaje kada musterije prestanu da vole tebe.
:: Ne bih voleo ovakve musterije?De si se pa sta?Zameni i cao,ne vidim razlog za pljuvanje Frikoma kao firm :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Naravno da nije kriva Srbija kao Srbija. Srbiju predstavlaju i ovakve stvari ove sitnice. Zamisli dodje neko kao turista i nadje nesto ovako? Vrati se u svoju lepu zemlju i prica svom prijatelju. Srbija? prljavi su ja sam nasao crkunutu muvu u lsadoledu...
:: A jbg nije ti srbija cak i ovakva kakva je jadna i bedna kriva za muvu na sladoledu. Posto imas slike, probaj da im pripretis tuzbom cisto da vidis kako ce da reaguju, bar bih ja tako uradio :: :: ::
Šta da kažu oni koji su imali prilike da jedu hranu u vojsci ili studenstkoj menzi?
Lično sam našao crva u paprici u Loli. Šta sad treba da umrem.
Što rekoše kolege to se svugde dešava. Lično nisam toliko gadljiv ali zamena sladoleda bi došla u obzir definitivno.
Frikomu ne mogu da oprostim što su ukinuli čokoladu kojom su prelivali sve sladolede kao i noger džoger ili kako mu beše ime sa čokoladom u sredini. Nenadjebiva čokolada.
Isti zamenjen machom koji je go kurac. Nestle...nek se teraju.
koliko je vecina ljudi neinformisana o tehnologiji proizvodnje hrane....... Ljudi na vama je da odlucite da li ce te jesti i piti cistu hemiju, govna ili oba u istom pakovanju. Jedan primer, gusti sokovi, imate izbor, kupovati i piti one sokove koji se prave mesanjem vode i teske hemije tj praskova ili one druge napravljene od crvljivog voca, mrtvih pacova, miseva( i drugih sitnih zivotinja uginulih u ogromnim silosima za odlaganje voca) i naravno opet jednog odredjenog dela hemije koji ce neutralisati i dezinfikovati tu smesu. Kuca pored mene, zivi covek tehnolog, odrzava i servisira pogone za proizvodnju sokova u gomili nama poznatih domacih brendova za proizvodnju sokova, sta mi je on ispricao sta se radi u opste u proizvodnji hrane kod nas pa i u svetu posle ove teme i kako je vodite (jebena muva je u pitanju) jasno mi je da bolje da ne pisem nista i da ne objasnjavam posto mi ne bi verovali, znam samo da taj isti covek svojoj deci kupuje samo sveze voce i deca ga takvo isto jedu ili cede sokove sami ako zele.......... mrzi me stvarno da kenjam vise ali ko je shvatio razume poentu........
a sigurno si ga mesio pa znas? :P kakav bre maslac, slab je, nije jak i zato mi se svidja, u zadjne vreme onaj obican posto mi je sumsko voce na nos izaslo.. deluje onako malo kao sladoled torta, meni je super.. a inace omiljen od svih sladoleda mi je Nirvana
:: :: :: Štraus sladoled je šit neviđeni pun maslaca :: Više je kolač nego sladoled :: :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Re: Ne razumem zasto se povlaci sad prica o tome dal da se uzima domace ili strano
29.06.2012. 11:44
status: user broj poruka: 4641
@Djoko Stvari koje ovde pominjes nisu tacne Mi smo daleko ispod Rumunije i Bugarske, samo sto lazemo sami sebe ili nas neko laze da je ovde Svajcarska. Sto se tice Hrvatskih proizvoda, tvrdim da imaju daleko veci kvalitet robe kao i visi standard proizvoda, na zalost. U Srbiji nisu strane banke, to su nase banke .) U Srbiji sve sto je nase je monopolisticko sto znaci losa usluga i nikakav kvalitet, visoka cena sa ucenjivackim nastupom i prilazom musteriji. Telekom, EPS, RTS,SBB, Komercijalna Banka, PTT.... Da nema interneta i belog sengena ostali bi gluvi i slepi. Na srecu tehnologija napreduje i narod se informise koliko toliko da ne mogu da ga jasu kako bi hteli. Eto to je Srbija za sada i ne napusta se masovno zato sto je ovde mnogo dobro. Izadji negde odavde turisticki, pa ces videti i moliti boga da u Srbiji bude kao u tim nesrecnim Evropskim drzavama.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Jedan sladoled pa sta?Koliko si pojeo Frikom sladoleda do sad u zivotu?I koji je ovaj pored da ne valja?Mada i to je diskutabilno dal je domace,jel je Frikom u vlasnistvu Hrvata :: :: Elem,ova prica nikad domace nas je (jednim delom)i dovela dovde,uz naravno konstataciju manekencica na mestu predsednika da Evropa nema alternativu.Zato danas u Srbiji rade samo strane banke koje sistematski pljcackaju narod,od industrije ne radi nishta,od ogromnog potencijala u poljoprivredi nula.Ma samo pogledamo recimo Rumuniju i Bugarsku i sve je jasno,polako dolazimo i mi u taj bezdan,samo sto njih nisu ucenjivali kao nas :: I drugo,u cemu je problem sto su Frikom kupili Hrvati?Ulozili su ljudi lovu i dobili sta su trazili,biznis je biznis,e sad to sto ocigledno mnogima smeta(aludiraujuci na nacionalisticke stavove)to je vec za lekara :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
U svakom slucaju, nije prodavac kriv... Muva je uletela u toku pakovanja negde u fabrici... Desava se. Treba zameniti i to je sve. A ko moze da tvrdi da se tako nesto ne dogodi ponekad i kod Nestle sladoleda?!
Re: Re: Ne razumem zasto se povlaci sad prica o tome dal da se uzima domace ili strano
29.06.2012. 11:51
status: user broj poruka: 2929
Sa ovim se apsolutno slazem. jedini covek kojin je pogodio poentu posta. Bas tako lazemo sami sebe i lazu nas. Tek kada odes negde shvatis odakle si dosao... To masa njih ne moze da shvati. Prosto ti je u pocetku nenormalno kako to sve fino funkcionise bez nekog cimaranja i problema u tim nesrecnim zemljama, kada svatis iz koje ciganije dolazis ne vraca ti se u istu...
:: @Djok :: Stvari koje ovde pominjes nisu tacn :: Mi smo daleko ispod Rumunije i Bugarske, samo sto lazemo sami sebe ili nas neko laze da je ovde Svajcarska :: Sto se tice Hrvatskih proizvoda, tvrdim da imaju daleko veci kvalitet robe kao i visi standard proizvoda, na zalost :: U Srbiji nisu strane banke, to su nase banke . :: U Srbiji sve sto je nase je monopolisticko sto znaci losa usluga i nikakav kvalitet, visoka cena sa ucenjivackim nastupom i prilazom musteriji :: Telekom, EPS, RTS,SBB, Komercijalna Banka, PTT... :: Da nema interneta i belog sengena ostali bi gluvi i slepi :: Na srecu tehnologija napreduje i narod se informise koliko toliko da ne mogu da ga jasu kako bi hteli :: Eto to je Srbija za sada i ne napusta se masovno zato sto je ovde mnogo dobro :: Izadji negde odavde turisticki, pa ces videti i moliti boga da u Srbiji bude kao u tim nesrecnim Evropskim drzavama :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Jedan sladoled pa sta?Koliko si pojeo Frikom sladoleda do sad u zivotu?I koji je ovaj pored da ne valja?Mada i to je diskutabilno dal je domace,jel je Frikom u vlasnistvu Hrvata :: :: :: :: Elem,ova prica nikad domace nas je (jednim delom)i dovela dovde,uz naravno konstataciju manekencica na mestu predsednika da Evropa nema alternativu.Zato danas u Srbiji rade samo strane banke koje sistematski pljcackaju narod,od industrije ne radi nishta,od ogromnog potencijala u poljoprivredi nula.Ma samo pogledamo recimo Rumuniju i Bugarsku i sve je jasno,polako dolazimo i mi u taj bezdan,samo sto njih nisu ucenjivali kao nas :: :: I drugo,u cemu je problem sto su Frikom kupili Hrvati?Ulozili su ljudi lovu i dobili sta su trazili,biznis je biznis,e sad to sto ocigledno mnogima smeta(aludiraujuci na nacionalisticke stavove)to je vec za lekara :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
mali ciga bi se obradovao .. vidi meso na sladoledu ..
kad neznaju u proizvodnji kako treba ... obicno se neko osere posteno u cosku proizvodne sale i onda se sve muve skupe na mamac a sladoled ostane chist .. iso9000
Sto se tice ovakvis slucajeva, mislim da se to svuda desava gde fabrika ne ispunjava raznorazne Evropske i Svetske standarde za proizvodnju i preradu hrane i prehrambenih proizvoda. Nestle ispunjava sve i tamo se ovo ne moze desiti. Muva posle pacova mi je najodvratnija, zato sto prenosi parazite i raznorazne mikrorganizme koji su stetni za zdravlje ljudi. Crvi su vec ok, Oni su zdravi i puni kvalitetnih proteina. Nalaze se u ishrani mnogih naroda i civilizacija kao zdrava hrana. Koliko samo pojedem dok jedem tresnje a da to i ne znam. Kasnije rukama otvaram i vidim da svaka druga ima po jednog stanovnika :D
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Srecom ne jedem nista ovog trenutka, pa mi nisi zgadio hranu svojim postom. Ti si zreo za Survivor! xD vuk125, trazi materijalnu odstetu za pretrpljenu dusevnu bol. .) Ako krenu da seru nesto, samo im reci da imas drugara, kuma, brata, koji radi u Blicu, Kuriru itd. Novine jedva cekaju na ovakve stvari. .) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
gligo, u gusenici imas jedno 10 manjih crvica, ali problem je sto je žilava, rastegljiva, a kad pukne ode mas u propas`
:: Sto se tice ovakvis slucajeva, mislim da se to svuda desava gde fabrika ne ispunjava raznorazne Evropske i Svetske standarde za proizvodnju i preradu hrane i prehrambenih proizvoda. :: Nestle ispunjava sve i tamo se ovo ne moze desiti :: Muva posle pacova mi je najodvratnija, zato sto prenosi parazite i raznorazne mikrorganizme koji su stetni za zdravlje ljudi :: Crvi su vec ok :: Oni su zdravi i puni kvalitetnih proteina. Nalaze se u ishrani mnogih naroda i civilizacija kao zdrava hrana. :: Koliko samo pojedem dok jedem tresnje a da to i ne znam :: Kasnije rukama otvaram i vidim da svaka druga ima po jednog stanovnika : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Rumuni su ispred nas po svemu to stoji, dok Bugari nisu.
Imam drugare Bugare, prave bugare, ne one samo poreklom koji Bugarsku nisu videli u zivotu, koji imaju porodice u Bugarskoj a dolaze u Srbiju da rade na Pancevackom buvljaku, gore je nego u Srbiji.
Ja sam isao tamo par puta na more sve je duplo jeftinije nego ovde (za razliku od npr. Crne Gore gde je sve duplo skuplje nego ovde), imaju veorovao ili ne losiji standard nego mi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Rumuni su u drugom pogledu u ogromnom skripcu,to ceka i nas
29.06.2012. 12:15
status: user broj poruka: 6876
Sve zivo im je privatizovano,naravno stranci kupili,pa ova prica sad oko prodaje Telekoma,to je katastrofa. To je kod njih uradjeno i cene su skocilo preko 30%,a standard stagnira vec 3 godine.
Od prijatelja rodjaci dolaze iz okoline Temisvara u Vrsac da na pijac,kazu tamo em skupo em kao da uzmesh plastiku a ne povrce(to i mi poodavno vidjamo na nasim pijacama i u radnjama,konkretno grcki(plasticni)paradajz).
Kod nas je katastrofa,al kako moze da bude,dobri smo.O Bugarima da ne govorim.
Bio sam i ja u nekoliko zemalja u inostrastvu,ne mozete da izvlacite zakljucke samo na osnovu Nemacke i recimo V.Britanije,i onda price odakle mi dolazimo,pa u toj Nemackoj standard ide gore bez obzira na krizu vec 4 godine,dok drugi ili stagniraju ili kao vecina propadaju. Italija npr. dok sam bio,pricao sa ljudim prosecna plata 2002. godine 1900evra,2010. 1200e. kad sam bio.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ne vredi sad zakljucivati na osnovu ovaj kaze, onaj kaze. To nije merodavno a nije ni ozbiljno. Oni sto imaju kes-a u Srbiji njima je ovde najbolje, oni sto prose njima je najgore ma u kojoj drzavi da zive na svetu, ne i u Barceloni :D Globalno gledano Rumunija i Bugarska je ispred nas po svemu. Mi smo najgori u Evropi zajedno sa BiH, na zalost i Makedonija nas je pretekla standardom i skoro u svim segmentima. Nama su rekli da smo lideri u regionu i onda treba da budemo srecni.
bice bolje sad sa krajcovanim ministartsvom i mandatorem dacicem, stici cemo ih mi, imamo samo 23 milijarde u devize duga sta je to
:: Ne vredi sad zakljucivati na osnovu ovaj kaze, onaj kaze. :: To nije merodavno a nije ni ozbiljno :: Oni sto imaju kes-a u Srbiji njima je ovde najbolje, oni sto prose njima je najgore ma u kojoj drzavi da zive na svetu, ne i u Barceloni : :: Globalno gledano Rumunija i Bugarska je ispred nas po svemu. Mi smo najgori u Evropi zajedno sa BiH, na zalost i Makedonija nas je pretekla standardom i skoro u svim segmentima :: Nama su rekli da smo lideri u regionu i onda treba da budemo srecni :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
@imarkovic Nasi politicari imaju veca primanja iz budzeta od svojih kolega u Nemackoj, Italij, Svajcarskoj i sl., vecina ima privatne firme koje imaju prodju svuda. Ukljucujuci i onog u ministarstvu finansija valjda, koji prima nenormalno visoku platu.(mislim 600.000 rsd, mesecno). Ne moze on ovde imati tolika primanja jer je narod na ivici teske bede. Nasa drzava ima vise ministarstva nego Nemacka ??? Administracija kakva nije zabelezena, sve sa jednim ciljem. Narodu se daje na kasicicu samo da cuti a kad krene Dnevnik, kao da zivimo u Diznilendu. Nema svrhe vise pisati o ovome jer je ovo IT forum.
...ne trtomudajte bezveze. Pa sta je strasno. To je prvi slucaj za koji ja znam. Sigurno moze da se desi i `jacim` brendovima od Frikoma.
Po slici, rekao bih da se radi o kingu od jagode (Najjaci sladoled kod nas i nijedan Nestle ne moze da mu prismrdi po ukusu) - sve sam ih probao. Toliko!!!
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647753. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.