Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Premijera Betmena 10-oro mrtvih
STRANA 2 OD 2
gile23 Re: Re: ... 20.07.2012. 22:03 #432601

status: user
broj poruka: 9121
Tacno, ali vecina ovih izuma je dosla od USA ljudi, kasnije je unapredjivana od strane raznih nacija. Pre nekih 50 godina kada su ovi patenti bili izdati azija nije imala nivo kao danas. Za struju sam napisao, da nije amerikanac, ali opet da nije bilo USA novca tesko bi Tesla postigao takav uspeh u Evropi.

Sto se tice toga da se sve proizvodi u Kini, tacno, ali to sto oni proizvode je projektovano na zapadu ukljucujuci i masine na kojima se proizvodi, cak sam gledao na National Geographic da su Vodenu kocku (gradjevinu za olimpjijadu u Kini) projektovali zapadnjaci.

Pozdrav!

:: Bolje kazi na opremi koju su projektovali Indijci a napravili Kinezi. Ameri nikad nisu zalili pare da kupuju patente i ideje koje obecavaju i dovedu kod sebe najbolje strucnjake iz celog sveta, cesto i ne tako cistim i postenim metodama. Amerikance pre mozes da postujes kao finansijere nego kao pronalazace i vizionare. U odnosu na kolicinu stvari nastalu tamo imaju jako mali procenat proslavljenih izvorno americkih naucnika i pronalazaca. Na kraju krajeva, i Tesla je bio `Amerikanac`
::
:: Naravno ovo nema apsolutno nikakve veze s temom, procenat umno poremecenih osoba je priblizno isti svuda. U Americi samo nesto lakse dolaze do oruzja
:: :: Svi iskritikovaste Ameriku sa tastature koju je smislio IBM, procesora koji je patentirao Intel, grafike koja vam daje lep graficki prikaz koju je patentirala nVidia, da biste dosli do ove stranice koristili ste mis koji je patentirao Apple, koristeci software napisan u USA sve to se nalazi na internetu kojije takodje razvijen u USA, za dve se to koriste jednosmetna i naizmeicna struja koje su razvijene u USA. Takodje u prethodnij nekoliko dana ste pili koka kolu ciji je recept pronadjen u Americi
:: ::
:: :: I ja ne volim USA zbog njihove politike, ali kada krenete po pljuvacini vidite sta bi bilo da nije te Amerike
:: :: Saosecam zbog ove tragedije i razmisljam kuda ovaj svet ide. Takodje steta je sto ce ovaj super film biti takodje zapamcen po ovoj tuznoj vesti
:: :: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Re: Re: Što manje Amerikanaca, svet će biti čistije, mirnije i humanije mesto. 21.07.2012. 00:29 #432615

broj poruka: 4641
Nemam nista protiv tebe i volim da procitam dobar deo tvojih postova koji imaju smisla i nisu politicki inspirisani i promovisani sa ciljem ispiranja mozga i zaludjivanja, bilo od tebe ili nekog desetog.
Ja to odmah namirisem i zeludac mi se okrene.
Sa tobom ne zelim da se raspravljam samo reagujem kad mi ugrozavas inteligenciju.

Odkud ja znam gde odlaze nase pare i sa kojim ciljem.
Da su odlazile gde treba ne bi bili ovde gde jesmo. Kao da se njihov narod pita ( kao i nas), gde ce ici pare ?

Ne budi ogranicen(da ne kazem glup), jer imas potencijala za vise.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Jesi li ti glup? Jel` naše, NAŠE, pare od poreza idu za razaranje Iraka, Libije, uskoro i Irana
:: Ja sam to za porez spomenuo u kontekstu toga za šta se NJIHOVE pare od poreza koriste, a ne za šta se naše koriste, ili pare poreznika neke druge, normalne, miroljubive zemlje, koja ne bombarduje druge zemlje kao što Ameri čine skoro svake druge godine.
:: Ubuduće, MALO UKOČI, neka ti jezik ne bude 23x brži od pameti, pa NE VADI IZ KONTEKSTA ono što je neko napisao, i ne interpretiraj to PROIZVOLJNO, nego u okviru konteksta u kome je spomenuto.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Sjajno: bolje reklame za ovaj film nema i nece je biti! 21.07.2012. 00:31 #432616

broj poruka: 11012
Producenti vec trljaju ruke od zadovoljstva, a sto se tice poginulih i ranjenih - koleteralna steta....

Milos22 re 21.07.2012. 00:55 #432620

broj poruka: 1720
Sta se cudite tu pa svuda ima takvih i u americi nemackoj i u ostalim razvijenim zemljama ali ne toliko cesto kao kod nas i ostalim balkanskim zemljama takva sranja ima da se cita u svim novinama te otac ubio sina sekirom te majka bacila dete u kontejner te zaklao je celu porodicu a vi se cudite za nekog dzokera :))

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580

gliga79 Re: re 21.07.2012. 01:02 #432622

broj poruka: 4641
To svi znamo, samo sto jos uvek postoje `ne ljudi` koji pokusavaju da iskoriste bilo kakvu tragediju u politicke svrhe i isperu mozak budalama i naivcinama, kako bi sebi prigrabili eventualno nekakav vid koristi.
Pa narod nije vise ovca, dosta smo mi toga prosli da bi padali na takve gluposti

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Sta se cudite tu pa svuda ima takvih i u americi nemackoj i u ostalim razvijenim zemljama ali ne toliko cesto kao kod nas i ostalim balkanskim zemljama takva sranja ima da se cita u svim novinama te otac ubio sina sekirom te majka bacila dete u kontejner te zaklao je celu porodicu a vi se cudite za nekog dzokera :))
:: HAF 912 Plu
:: I5 3570
:: Z77A-GD5
:: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh
:: Corsair H6
:: Seasonic 620G
:: 2TB WD Gree
:: Mushkin Chronos 180G
:: GTX 58
quna Re: ... 21.07.2012. 01:22 #432628

broj poruka: 1653
Ako narod ne radi nista to je isto kao da ucestvuje, ali mi nije bila poenta to vec senzacionalizam, stradali americki drzavljani u sred vrhunca svog cirkusa, ignorantno zvacu kocice i gledaju blockbuster dok im ekonomija kolabira, narod ostaje bez posla, gine i ubija neduzne i onda kada dodje lik i izreseta ih oni se zapitaju zasto, zakljuce da se eto tako bolestan rodio ili je mnogo igrao kanter kad je bio mali i onda nikom nista, nastave da teraju po starom, tj nastavljaju da konzumiraju servirani cirkus. Ne obezvredjujem niciji zivot ali kada bih poceo da razmisljam o izgubljenim zivotima ovi bi dosli na kraju ogromne liste.

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: Ne bih se baš složio da je narod direktno ili indirektno odgovoran za to što se nama dešavalo. Treba biti malo otvorenog pogleda. Za te stvari su krive vlade. Sad misliš, a ko je birao te vlade? Pa to je problem, Slobi nije na čelu pisalo `Lopov i Tiranin` isto kao što amerima nije pisalo `Svetska policija
:: Meni je ovo strašno u svakom pogledu
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs