Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Sjasi kurta da zajasi murta...
STRANA 2 OD 2
luja-88 Re: Re: Re: ... 21.07.2012. 23:59 #432782

status: user
broj poruka: 1670
Nekako si olako rekao `najobicnija` kuca... U zapadnoj Evropi se na privatne kuce placaju posebni porezi koji su ogromni pa su iz tog razloga cene enormne i ne mogu se porediti sa nama.
Sto se tice stanova, u dosta vecih evropskih gradova ces naci stan za manje pare nego u Beogradu. Da racunamo ~80m^2 za tu troclanu porodicu, puta 1200e po kvadratu (moze da se nadje `kvalitetno` za te pare), to ti je taman nesto manje od tih 100.000e, koje si spomenuo.

@gliga
Tek sad sam video ono za w od 500 din... Ima itekako velike veze zato sto se veoma brzo priblizava sa cenom.

:: Otkud znas, mozda je dosla iz unutrasnjosti pa nema stan, mozda ne znas cene, stan za neku troclanu porodicu ces u zemljama zapadne Evrope tesko naci ispod 100 000 e, cak je i ova suma optimisticna. Najobicnija kuca kod njih kosta opusteno preko 500k evra, sve ovo mozes slobodno da proveris :)
::
:: @Ish you got the point
:: Inace jos nisu ovi dosli na vlast, ako ni oni nista ne ucine i sve se nastavi po starom ili pak ne daj Boze gore, gotovi smo,..
:: U Bgu se zivi, ali cim se zadje u unutrasnjost vidi se prava slika Srbije. Inace juce videh da u Bgu zamal ne izbacise zenu iz busa sa uredno uplacenom mesecnom kartom koju validator nije hteo da se otkuca iz nekog nepoznatog razloga. Ceo bus ustao da brani zenu, kontrolori i komunalna policija se nesto kao raspravljala sa ljudima i na kraju pustise bus. No offense, ali da tebe nekoizbaci iz busa sa uredno placenom kartom je neverovatna
:: Pozdrav
:: :: @Gil
:: :: nije ona tamo iz Srbije na crno, vec najverovatnije ima svoj stan ili kucu. Izasla je na ulicu i zali se na platu od samo `1200 eu`
:: :: Gde smo mi sa milion nezaposljenih u celoj prici i sa platama ispod zdravog razuma
:: ::
:: :: U Spaniji su cene iste kao u Srbiji, licno sam bio i uverio se
:: :: Nesto je malo jeftinije, nesto malo skuplje u principu isto.
:: :: Tek kad dodjes iz neke druge Evropske drzave ti vidis pravo stanje ovde.
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: :: Gliga od tih 1200e njoj ode minimum pola na stan i komunalije, znas li koliko kosta mesecno izdavanje stana u zapadnoj evropi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: Re: Re: ... 22.07.2012. 00:21 #432787

broj poruka: 9121
Ja ti samo govorim siutaciju koju ja znam :). Najjeftinija vikendica (do 50 kvadrata) koju sam video u katalogu u okolini zeneve je oko 700 000, kuca sa bazenom je oko 1 500 000.

Pozdrav!

:: Nekako si olako rekao `najobicnija` kuca... U zapadnoj Evropi se na privatne kuce placaju posebni porezi koji su ogromni pa su iz tog razloga cene enormne i ne mogu se porediti sa nama
:: Sto se tice stanova, u dosta vecih evropskih gradova ces naci stan za manje pare nego u Beogradu. Da racunamo ~80m^2 za tu troclanu porodicu, puta 1200e po kvadratu (moze da se nadje `kvalitetno` za te pare), to ti je taman nesto manje od tih 100.000e, koje si spomenuo
:: @glig
:: Tek sad sam video ono za w od 500 din... Ima itekako velike veze zato sto se veoma brzo priblizava sa cenom
:: :: Otkud znas, mozda je dosla iz unutrasnjosti pa nema stan, mozda ne znas cene, stan za neku troclanu porodicu ces u zemljama zapadne Evrope tesko naci ispod 100 000 e, cak je i ova suma optimisticna. Najobicnija kuca kod njih kosta opusteno preko 500k evra, sve ovo mozes slobodno da proveris :)
:: :: @Ish you got the point
:: :: Inace jos nisu ovi dosli na vlast, ako ni oni nista ne ucine i sve se nastavi po starom ili pak ne daj Boze gore, gotovi smo,..
:: :: U Bgu se zivi, ali cim se zadje u unutrasnjost vidi se prava slika Srbije. Inace juce videh da u Bgu zamal ne izbacise zenu iz busa sa uredno uplacenom mesecnom kartom koju validator nije hteo da se otkuca iz nekog nepoznatog razloga. Ceo bus ustao da brani zenu, kontrolori i komunalna policija se nesto kao raspravljala sa ljudima i na kraju pustise bus. No offense, ali da tebe nekoizbaci iz busa sa uredno placenom kartom je neverovatna
:: :: Pozdrav
:: :: :: @Gil
:: :: :: nije ona tamo iz Srbije na crno, vec najverovatnije ima svoj stan ili kucu. Izasla je na ulicu i zali se na platu od samo `1200 eu`
:: :: :: Gde smo mi sa milion nezaposljenih u celoj prici i sa platama ispod zdravog razuma
:: :: ::
:: :: :: U Spaniji su cene iste kao u Srbiji, licno sam bio i uverio se
:: :: :: Nesto je malo jeftinije, nesto malo skuplje u principu isto.
:: :: :: Tek kad dodjes iz neke druge Evropske drzave ti vidis pravo stanje ovde.
:: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: :: :: Gliga od tih 1200e njoj ode minimum pola na stan i komunalije, znas li koliko kosta mesecno izdavanje stana u zapadnoj evropi
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mikishon89 Re 22.07.2012. 04:02 #432796

broj poruka: 2416
Ko puši zdravlje ruši,samo vi pušite xD

http://www.speedtest.net/result/1805517734.png
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2124106

Mikishon

Pisko Re: Re: Re: Re: Re: ... 22.07.2012. 07:20 #432799

broj poruka: 6670
Polako sa to plaćanje, što reče Šojić...
Geneve? E, jesi našao provinciju (pa i zemlju)... svaka ti čast. Švica je ipak malo skuplja za etalon. Ima i jeftinijih (ali opet skupljih od našeg Serbistana, naravno) - samo nisi u `Beogradu i krugu dvojke` - tj. što dalje od industrijskih centara - to jeftinije, jer se teže nalazi posao, privatni se manje isplati a duže se putuje do njega... čista ekonomija. Primer - okruzi Amsterdam - Utrecht ili, pusti severni deo Holandije, gde je stanovanje jeftinije, ali nema posla.

Budale računaju na sreću.

:: Ja ti samo govorim siutaciju koju ja znam :). Najjeftinija vikendica (do 50 kvadrata) koju sam video u katalogu u okolini zeneve je oko 700 000, kuca sa bazenom je oko 1 500 000
:: Pozdrav
:: :: Nekako si olako rekao `najobicnija` kuca... U zapadnoj Evropi se na privatne kuce placaju posebni porezi koji su ogromni pa su iz tog razloga cene enormne i ne mogu se porediti sa nama
:: :: Sto se tice stanova, u dosta vecih evropskih gradova ces naci stan za manje pare nego u Beogradu. Da racunamo ~80m^2 za tu troclanu porodicu, puta 1200e po kvadratu (moze da se nadje `kvalitetno` za te pare), to ti je taman nesto manje od tih 100.000e, koje si spomenuo
:: :: @glig
:: :: Tek sad sam video ono za w od 500 din... Ima itekako velike veze zato sto se veoma brzo priblizava sa cenom
:: :: :: Otkud znas, mozda je dosla iz unutrasnjosti pa nema stan, mozda ne znas cene, stan za neku troclanu porodicu ces u zemljama zapadne Evrope tesko naci ispod 100 000 e, cak je i ova suma optimisticna. Najobicnija kuca kod njih kosta opusteno preko 500k evra, sve ovo mozes slobodno da proveris :)
:: :: :: @Ish you got the point
:: :: :: Inace jos nisu ovi dosli na vlast, ako ni oni nista ne ucine i sve se nastavi po starom ili pak ne daj Boze gore, gotovi smo,..
:: :: :: U Bgu se zivi, ali cim se zadje u unutrasnjost vidi se prava slika Srbije. Inace juce videh da u Bgu zamal ne izbacise zenu iz busa sa uredno uplacenom mesecnom kartom koju validator nije hteo da se otkuca iz nekog nepoznatog razloga. Ceo bus ustao da brani zenu, kontrolori i komunalna policija se nesto kao raspravljala sa ljudima i na kraju pustise bus. No offense, ali da tebe nekoizbaci iz busa sa uredno placenom kartom je neverovatna
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: @Gil
:: :: :: :: nije ona tamo iz Srbije na crno, vec najverovatnije ima svoj stan ili kucu. Izasla je na ulicu i zali se na platu od samo `1200 eu`
:: :: :: :: Gde smo mi sa milion nezaposljenih u celoj prici i sa platama ispod zdravog razuma
:: :: :: ::
:: :: :: :: U Spaniji su cene iste kao u Srbiji, licno sam bio i uverio se
:: :: :: :: Nesto je malo jeftinije, nesto malo skuplje u principu isto.
:: :: :: :: Tek kad dodjes iz neke druge Evropske drzave ti vidis pravo stanje ovde.
:: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: :: :: :: Gliga od tih 1200e njoj ode minimum pola na stan i komunalije, znas li koliko kosta mesecno izdavanje stana u zapadnoj evropi
ivanstojko `Nije Milosevic kriv, mi smo govna` 22.07.2012. 08:07 #432801

broj poruka: 400
http://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8

Ko god dodje na vlast od kad znam za sebe gleda samo svoje interese, puni dzepove, gradi kule i gradove i njima je super. Smatram da ko god da je na vlasti, nama obicnom narodu bi bio isti qrac. SPS osvojio 17% glasaca Srbije i formira vladu????? Toliko o narodu. To sto je bilo pre 15, 20 godina kao da nije ni bilo. Ovo je samo pocetak, sta ce biti jbmlg-a
toothless E, pa, nije `sjaši Kurta da uzjaši Murta`... 22.07.2012. 09:43 #432804

broj poruka: 3241
sad su Kurta i Murta napravili koaliciju pa će da nas hebu zajedno, onako, `u paketu`, što bi rekao Velja...a za nas, tj. narod, lepo kaže ovaj čovek: http://tiny.cc/sf7thw

Što se cigara tiče, neka odu i na 300e po pakli, ja i tako bacam cigare i vraćam se pecanju.
Juče sam se počastio novim štapom i mašinicom posle sigurno 15 godina...

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

JOSILENKO ... 22.07.2012. 12:30 #432812

broj poruka: 1013
Moj ti je savet da ostavis ta gvna. Ja sam uspeo iz treceg puta, pre 6 godina. Sad mogu da si priustim da zapalim neku uz pivce, ali od merak a ne onako kao dzanki, sve razmisljam kolko imam u pakli uvece, da kupim pre nego sto zatvore kiosk.
Ako vec ne mozes da ostavis, razmisli o tome da motas cigare. Na zapadu to rade odavno, jeftinije je a i duvan je kvalitetniji. I plus manje ispusis, jer te nekad mrzi da motas pa odustanes od cigare, zapalis bas kad ti se pusi.
A kurta i murta su toliko ojadili ovu zemlju da sad taman da stave nobelovce u vladi sa sve pokojnim Stiv Dzobsom kao premijerom, ne bi mogli da nas povade. Ovo je jedno preduzece koje ide pod stecaj.
Daum Re: Sjasi kurta da zajasi murta... 22.07.2012. 13:34 #432828

broj poruka: 12805
Pa šta ti je tu čudno? Drugačiji su standardi. Sa tih 1200 evra ona ne može da preživi, veruj mi. U italiji i Francuskoj je slična prosečna plata, komunalije 400 evra, plati račune dodatne tipa mobilni, net kablovska, ode još 200 evra, ne dao ti bog još da iznajmljuješ stan, što dodje oko 500 evra. U suprotnom si ostao u proseku sa 400 evra mesečno za hranu gde ti flaša koka kole košta 2 evra, a 300 grama dobre šunke 4-5 evra.

:: Sa jedne strane dobro je zbog dece, sa druge strane lose za stare pusace.
:: Ja sam nepusac i ovo me ne tangira
:: Za mene licno ovo je plus, ali gledajuci iz ugla pusaca, ne bi mi bilo sve jedno
:: Ono sto mene zanima, kad ce da imamo plate kao u Evropi
:: Juce gledam na TV, zena na ulici Spanije izjavljuje kako je spala na toliko niske grane da prima samo 1200 eu platu???
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
gliga79 Re: Re: Sjasi kurta da zajasi murta... 22.07.2012. 13:41 #432829

broj poruka: 4641
Daleko bolje zive od nas, a da nismo ni svesni koliko je ovde jadno ziveti sa 30 000 din mesecno.
Jednostavno je zalosno koliko smo ispod tih koji kukaju u Spaniji, a Italiju necu ni da pominjem, 10 svetlosnih godina od nas. Nije fer uporedjivati. Cene u Srbiji su Evropske.
Cak je hrana i odeca kod nas skuplja. A monopolisticke firme necu ni da komentarisem, tu smo svetski prvaci u skupoci i ne kvalitetu sa najmanjim platama u Evropi.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Pa šta ti je tu čudno? Drugačiji su standardi. Sa tih 1200 evra ona ne može da preživi, veruj mi. U italiji i Francuskoj je slična prosečna plata, komunalije 400 evra, plati račune dodatne tipa mobilni, net kablovska, ode još 200 evra, ne dao ti bog još da iznajmljuješ stan, što dodje oko 500 evra. U suprotnom si ostao u proseku sa 400 evra mesečno za hranu gde ti flaša koka kole košta 2 evra, a 300 grama dobre šunke 4-5 evra
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: Sa jedne strane dobro je zbog dece, sa druge strane lose za stare pusace.
:: :: Ja sam nepusac i ovo me ne tangira
:: :: Za mene licno ovo je plus, ali gledajuci iz ugla pusaca, ne bi mi bilo sve jedno
:: :: Ono sto mene zanima, kad ce da imamo plate kao u Evropi
:: :: Juce gledam na TV, zena na ulici Spanije izjavljuje kako je spala na toliko niske grane da prima samo 1200 eu platu???
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
nidzo86 Re: Sjasi kurta da zajasi murta... 22.07.2012. 13:54 #432830

broj poruka: 277

:: Ovi ce nam tek ebati mater, danas odem po cigare, ono 20 dindzi skuplje...WTF!!
:: Ajd na net da proverim, kad ono samo pocetak, ocekivana cena zbog navodno nekog nivelisanja sa EU standardima, minimum 300 dinara po kutiji
:: Ja bas krecem da otkivam kosu, a vile sam vec flex-om naostrio..., no dok se ovaj govnjivi narod napokon ne digne, bar za nas smokere alternativa postoji
:: http://www.youtube.com/watch?v=LlYzQfIANU
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/6sTfzzdemj
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

Hvala bogu sto manje pusaca da bude :P
philaemos ... 22.07.2012. 18:53 #432857

broj poruka: 2743
Slusajte Zabranjeno Pusenje.

Ishmerish nidzo86 22.07.2012. 19:56 #432866

broj poruka: 7285
Limune sit gladnom ne veruje, to mi je jasno.

Tako bih ja tom linijom konjskog(amovi) ramisljanja(pogleda), mogao reci:
`Samo nek alkohol poskupi, bice manje pijandura`,
`samo nek lekovi poskupe, ja nisam bio bolestan vec deceniju`
..., can you feel my drift??

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

Shomiman Ovde mnogi `mase` temu... 22.07.2012. 22:03 #432883

broj poruka: 1187

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

Xenitron :dx 23.07.2012. 00:38 #432903

broj poruka: 202
Ljudi!!!! za cigare nece da se ima para, ali za RTS ce morati da se nadje :D :D .D male im plate.
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs