Mila ima četiri noge, sečeš jednu, pa drugu pa treću, pa i četvrtu!? pa jel moguće da jedan čovek, neka budaletina to može sam da izvede!? probaj iseci glistu na pola, pa onda te polovine još na pola, jes` morbidno, al` nije tako jednostavno. jok jedan pametan odseko četri noge. i to tako precizno. to je posao za tim.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Tesko mu da je uspava i da zavrsi posao? Takvim likovima bolesne ideje su kao dobar dan.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Mila ima četiri noge, sečeš jednu, pa drugu pa treću, pa i četvrtu!? pa jel moguće da jedan čovek, neka budaletina to može sam da izvede!? probaj iseci glistu na pola, pa onda te polovine još na pola, jes` morbidno, al` nije tako jednostavno. jok jedan pametan odseko četri noge. i to tako precizno. to je posao za tim :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
Naš problem je već duže vreme previše sranja a premalo akcije, ni psu više ne može da se pomogne a da se ne napravi cirkus oko toga, ne daj bože nešto krupnije. A sere se vala na kamaru, na radiju, na televiziji, na internetu, svi su odjednom puni ideja i imaju nešto pametno da kažu. A nije vazda bilo tako, nekad smo bili narod koji ćuti i radi svoj posao a brbljivost je pogrdno pripisivana dokonim strancima. Dok je bilo tako vredeli smo, imali i značili nešto a onda smo počeli neuspešno da kopiramo druge i do danas nismo postali ništa uspešniji u tome.
:: ni psu više ne može da se pomogne a da se ne napravi cirkus oko toga, ne daj bože nešto krupnije
Poenta `cirkusa`, kako ga ti nazivaš - je da se IKAKO, AKO JE MOGUĆE, svinjama od ovog naroda malo probudi SAVEST (ako je uopšte imaju) i HUMANOST, da se GLASNOM i VIŠE PUTA PONOVLJENOM OSUDOM tog zlikovačkog, sociopatskog čina detaljnog masakriranja nedužne životinje - ako je ikako moguće malo podstaknu SEBIČNE i BEZDUŠNE SVINJE od ovog naroda da razmisle o tome, koliko je grozno i neljudski to što je neko učinio toj jadnoj keruši, ŽIVOM BIĆU KOJE BI SAMO DA DIŠE VAZDUH, POJEDE I POPIJE NEŠTO - isto kao i svi mi, ostali.
Poenta, dakle, dizanja galame je da IDIOTI (raja, običan `srBski` svet) ne pomisli da to `jeste loše, ali, jbg, NIJE BAŠ TAKO STRAŠNO, jer - šta je to? Samo jedan nebitni pas`.
:: nekad smo bili narod koji ćuti i radi svoj posa
A danas nismo `ćutolozi`? I dalje, I JOŠ VIŠE mi `mudro ćutimo` kad god treba SLOŽNO (ponoviću: SLOŽNO) i SVI ZAJEDNO da ustanemo i da se pobunimo protiv nekih negativnih dešavanja, protiv dela određenih ljudi, itd. - jer U SVOJOJ GLUPOSTI i MALOUMNIČKOJ SEBIČNOSTI mi PRVO - gledamo da se nekako okoristimo od neke negativne situacije koja nastane, a DRUGO - ako ne možemo da iz nje izvučemo nikakvu korist, onda kažemo sebi `Ma... Šta ću ja tamo na tom i tom protestu, protiv toga i toga... Drugi će ionako izaći u dovoljnom broju, nema potrebe da se i ja smaram oko toga`...
I onda svi tako razmišljaju, i onda se niko ne pojavi da protestuje - i političari, kompanije, razne interesne grupe/lobiji - rade nam šta god požele - jer uvek imaju opravdanje `pa, eto, može nam se, narod se ne buni, samo šačica izašla na ulicu - dakle, nebitni su`.
Eksperata i `-ologa` na svakom koraku nažalost, međutim imaš ono ćutanje koje je zlato i ovo koje vodi poreklo s klozet-šolje i ruku je pod ruku sa pogledom u tle dostojnim seoske snajke. Ko što rekoh previše seremo da bi trebalo ovo ili ono a kad treba da se uloži guzica nigde nikoga. Valjda je Sulejman Veličanstveni na pinku.
:: :: A danas nismo `ćutolozi` :: I dalje, I JOŠ VIŠE mi `mudro ćutimo` kad god treba SLOŽNO (ponoviću: SLOŽNO) i SVI ZAJEDNO da ustanemo i da se pobunimo protiv nekih negativnih dešavanja, protiv dela određenih ljudi, itd. - jer U SVOJOJ GLUPOSTI i MALOUMNIČKOJ SEBIČNOSTI mi PRVO - gledamo da se nekako okoristimo od neke negativne situacije koja nastane, a DRUGO - ako ne možemo da iz nje izvučemo nikakvu korist, onda kažemo sebi `Ma... Šta ću ja tamo na tom i tom protestu, protiv toga i toga... Drugi će ionako izaći u dovoljnom broju, nema potrebe da se i ja smaram oko toga`... :: :: I onda svi tako razmišljaju, i onda se niko ne pojavi da protestuje - i političari, kompanije, razne interesne grupe/lobiji - rade nam šta god požele - jer uvek imaju opravdanje `pa, eto, može nam se, narod se ne buni, samo šačica izašla na ulicu - dakle, nebitni su`.
U `ebaga sad. Otkud to? Sljama ima na sve strane i u svim nacijama i to je cinjenica. Kad je neko stoka, stoka je i tu ne igra ulogu ni sta je ni odakle je, ni koje je veroispovesti, nacije... Ne mozete generalizovati na osnovu par izopacenika...Ludaka i primitivaca ima posvuda...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Jednom je jedan kralj vikao `kraljevstvo za konja`
A koliko ja vidim srbi bi trebali da vicu `drzavu za kompas`, buduci da je vecina izgubila kompas pa pise nebuloze tipa kako se oni nikad ne nadju u situaciji da sretnu nekog ko cini slican zulum zivotinjama, kako bi mu oni pomogli (naravno nasiljem) da bude bolji, oni bi nekome da sude... a da pri svemu niko ne poseduje adekvatnu kvalifikaciju niti iskustvo u tom domenu...
Sve bre neka impulsivne reakcije, pisma podrske, i slicne budalastine i nimalo racionalnog sagledavanja stvari, ljudi previse ste agresivni i to je toliko uzelo maha da prosto ne primecujete takvo ponasanje...
Gile23, sinko za tebe definitivno ima sanse ostali stoj...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.