Oba mecha su bila nzm kako da opisem, ono nije mech ono ko zajebancija :) nisam mislio da ce biti tako kratko, onaj nas ga pecnu jednom i onaj pade ko greda i to je to :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
nisam nikad gledao te borbe tog tipa,sinoc cekam ko ozeblo sunce da vidim to cudo,kad ono vise je trajala sama najava nego borba,jel to neka zajebancija ili sta?!Ovaj nas ga je samo pipnuo u bradu i crnac pao!
:) gledao sam malo sinoc na you tube kako se on inace bori,pa nas tu nema sanse!Ovo sinoc kao da je bila neka parodija!
:: :: jao propustio sam mec .. hebem ti kotlic i se :: :: da to je BOB SAP .. samo ga pipnes za bradu i on pada .. i odlazi kuci sa kesho :: :: sta si ti misli da 160kg misisca moze da se krece po ringu .. za to trebaju 2 srca . :: :: ::
... i krece reklama za neku seriju u domacoj produkciji, sevaju sise, psuju svi redom, i kao krece ovih dana i to u terminu od 18h... Pink o kome toliko pricate sam ooodavno prestao uopste da gledam, al bas sam se iznenadio kad sam video ovo na Prvoj, mislio sam da je samo Pink u tom stilu... Ne znam kako RRA ne reaguje na takve stvari... Jbt, deca gledaju to, za sad jos ne razmisljam o tome, al i ja matorim, doci ce vreme, nemam pojma kako cu onda tek da gledam na takve stvari kad svoje klince budem imao...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.