`ŠTREBERI` (Big Bang Theory) - NOVA SEZONA 6 je počela
STRANA 2 OD 2
Snoopy-
- -
28.09.2012. 20:07
status: user broj poruka: 6083
Mora da se gleda od prve epizode da bi imalo smisla, ovako iseceno nikad ne moze da skonta. U svakom slucaju, kada neko ima kategoricno negativan stav trebalo bi da koristi `Meni se ne svidja...` `Po meni ovo nije...`, a ne ovako, jer izgleda kao da smo svi ludi sto nam se sve ovo svidja. Voleo bih da vidim bez titla da odgleda neku scenu gde Sheldon objasnjava nesto, npr. ovaj antropski princip, da vidim sta bi rekao :) Ima svasta-nesto i da se nauci iz ove serije.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Izvini Daum.. Ali nikome ja pamet ne solim.. to je samo moje misljenje i zapazanje. tematika nemam pojma koja je i ne zanima me jer ne bi mogao da gledam a da se ne nerviram. Znam ko je Nimoj, fazon je ok ali ne mogu da svarim reakciju lika.. Pogledao sam jos nekoliko klipova cisto da ne sudim samo po jednom klipu i predpostavljam da se cela serija svodi na fore tog tipa retard gej ponasanja... Ako neko misli da je to super onda nemam nista protiv njegovog misljenja.. i za njega serija sigurno valja..
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Re: Evo ova scena je jedna od najsmešnijih u celoj seriji ikada
29.09.2012. 00:39
status: user broj poruka: 2799
Da to je možda i najbolja epizoda a sama serija je jedna od najboljih te vrste.Upravo sam odgledao prvu epizodu šestog serijala i nešto nisam baš zadovoljan. Nadam se boljem.
Re: Evo ova scena je jedna od najsmešnijih u celoj seriji ikada
29.09.2012. 01:15
status: user broj poruka: 4641
Star Trek izdvajam iz svih serija ikada, a na prvom mestu stavljam serijal TNG. Serija nije za svakoga ali je toliko genijalna da i dan danas ne mogu u potpunosti da povezem sve detalje i poruke genija Genne Roddenberry-ja, koga cak licno poistovecujem sa Zil Vernom. Odmah iza Star trek-a je The X files. Ko je gledao zna o cemu se radi i tu se nema sta dodati. Star trek TNG odgledao 4 puta ceo serijal(ostale serijale po jednom), The X Files 3 puta ceo :D Deep Space 9, mi je najlosiji, kao i Voyager. Nista posebno sem cinjenice da se vezuju za TOS i TNG.
Od humoristickih serija izdvajam Alo-Alo, Alf.... Od Horor-misterija The Twighlight zone. To je u principu ono sto po meni vredi.
live long and prosper !!!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Ko nije gledao, a svidja mu se ideja da pijani Irac drzi knizaru u kojoj non stop isteruje ljude van nje :)... neka pogleda. Britanska je serija i titl je manje vise potreban. Znate one dane kada ste mamurni do bola i mrzite ceo svet ? E pa ovaj je lik svaki dan takav, samo drzi knjizaru i voli da cita :D. Za svaku preporuku ...
i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
Gej gluma i opet sudiš o nečemu na osnovu 2 klipa sa neta.... mislim da ne treba dalje polemisati...
Tunnel vision... __________________ Scourge of PCBerza
:: Izvini Daum.. Ali nikome ja pamet ne solim.. to je samo moje misljenje i zapazanje. tematika nemam pojma koja je i ne zanima me jer ne bi mogao da gledam a da se ne nerviram. Znam ko je Nimoj, fazon je ok ali ne mogu da svarim reakciju lika.. Pogledao sam jos nekoliko klipova cisto da ne sudim samo po jednom klipu i predpostavljam da se cela serija svodi na fore tog tipa retard gej ponasanja... :: Ako neko misli da je to super onda nemam nista protiv njegovog misljenja.. i za njega serija sigurno valja. :: :: :: :: `Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu... ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.