Na to sam i ja mislio, doneses licne obicaje i ponasanje koji su ok na selu i na njivi pa se isto tako ponasas u gradu, kresnes slinu u liftu ili blato obrises sa cipela lepo na klupu gde se ceka bus, bacanje djubreta itd... Ima svakakvih. Mada ne treba generalizovati. Sreca pa takvi svi trce sto pre samo u Beograd, nista drugo od lokacija ih ne zanima.
@ishmerishmishshish
Samo cedi dok mozes.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Upravo to Dex, neko je ljakse i to ne moze prikriti pa da ga jebes, a kao pokusava da se ponasa kao da je odrastao u gradu...Jednostavno to nece da moze i vidi se na kilometar. Ja sam za ono, `budi ko si i teraj tako`. Ako si seljak, budi taj jebeni seljak. Ja samo drastao u Zadru, ziveo neko vreme u Sarajevu, Beogradu, a sada sam na selu i uopste mi ne smeta, niti mi fali grad. Nije mi tesko sesti u kola i preci 20km do grada i kupiti nesto sto ovde nema...Generalno, vise volim da boravim tamo gde nema ljudi, pun k. mi ih je, a i koji ce mi moj:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Kad si u Rimu ponasaj se kao rimljanin :: :: Na to sam i ja mislio, :: doneses licne obicaje i ponasanje koji su ok na selu i na njiv :: pa se isto tako ponasas u gradu, kresnes slinu u liftu ili blato obrises sa cipela lepo na klupu gde se ceka bus, bacanje djubreta itd... Ima svakakvih :: Mada ne treba generalizovati. :: :: @ishmerishmishshis :: :: Samo cedi dok mozes :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
U pravu je Pile,seljak je sa sela a dziber je seljak iz grada! Beograd prepun sljama mada je to sad tako u svakom gradu,zemlja obitava nekvalitetnim ljudima..
Ljudi se razlikuju po manirima,to nas klasificira na kvalitetne i nekvalitetne osobe. Kad kazem nekvalitetne mislim i na ono sto nose u sebi jer obicno ti dziberi su i pokvareni ljudi!
Nego drugovi i drugarice..Da ja vas nesto pitam a pri tom da vas ubacim malo u filozofiju :) Sta cemo sa likovima koji ne znaju da su dziberi a vode se kao neki nivo?Oni koji iste te seljake pljuju a nisu nista bolji od njih? Takvih imas isto koliko hoces,to se zove seljacka inteligencija,ili ti seljacki premazani ..
update:Sad videh da ste se vec toga dotakli ali necu da brisem ..
@Ish Hehe sisate Madjarice..Jel i stenju na madjarskom ? :)
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Super sto ti odgovara gde si sad, meni ovo Pancevo taman, nije selendra 90% stvari ima ovde, koji su mi bitne, a da nije ludnica od guzve, saobracaja, ljudi itd...
Beograd, ne hvala.
Jos kad cujem ove sto KAO zive u Beogradu po nekim 3 picke materine naseljima, a treba im 40 minuta do centra beograda, vise nego meni iz Panceva...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Tu gresis,mnogo su cistiji i mirniji delovi sto dalje od centra. Tu upravo lezi kompleks nabedjenih likova da su sto blize centru. Isti taj centar je prepun prljavstine i dima a da o buci ne govorim..
P.S.Imas naselja koji uopste nisu daleko ni od centra ako je to bas preka potreba ,danas svi imaju auto,a opet imaju mir ,tisinu,cist vazduh..
Ovo me sad podseti na ono sto je Ish malo pre pricao za ljude koji teze da budu IN ! Nazalost nemaju blage veze a ni mozga sta to znaci!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ne razumes o cemu pricam, nije mi to poenta bila, bitno je da je Beograd i samo Beograd po svaku cenu,
nikako bilo koji drugi grad ako se dolazi iz manjeg mesta, SAMO BEOGRAD! Makar mu trebalo 45 minuta kolima do tog Beograda u kom zivi. A ince cene su 30/50% skuplje nego npr. samo 20 km dalje u Pancevu...
Fensi ovo ono, ko voli nek izvoli.
Pre bih u Novi sad ako ne bih ziveo u Pancevu.
Ali si ti zvucao drugacije..Zato sam se nadovezao..Ja i pricam uptavo o tome,bitno je da je Beograd da se kaze,pa jos ako je blizu centra..Srece li njihove ,daj da se odmah pohvalimo prvom komsiji i tako dalje.. Seljacka politika..Jasno je sve..
Dex,ziveo i u NS..Krace vreme,vratio se kuci pa se opet vratio za NS..I na kraju bezanija opet! NS jos veca selendra postao,tamo ne mozes da zivis od Bosanaca,nemam nista protiv ljudi vec protiv mentaliteta (cast izuzetcima) i ostalim mesanim nacijama..Tamo tek nivoa nema veruj mi.Ja sam se skroz razocarao. Novi Sad je samo `mirniji` ,sporiji grad,uredjeniji,i cistiji,u odnosu na BG mnogo je lakse funkcionisati bez toliko guzve ..Infrastruktura grada je bolja nego kod BG-a! Ali grad ne cine gradjevine vec ljudi,od toga ne mozes da se izolujes,mislim mozes ali si non stop pod pritiskom!
@Ish Ja..ja does ist fantastich :D
Ja sam relativno blizu centra u BG-u (Zvezdara - Lion), pa mi opet treba 40 min do centra kada je guzva u prevozu, a nekada i vise
:: Beograd, ne hvala :: :: Jos kad cujem ove sto KAO zive u Beogradu po nekim 3 picke materine naseljima, a treba im 40 minuta do centra beograda, :: vise nego meni iz Panceva.. ::
juce dobro nisam nekog odvalio na buvljaku!!!, aj nisam ja toliko sirok ali dve jakne i kada su krenuli da me laktaju redovno sam podivljao.
A onda da si video crowd managment , jos sam Kineskinji menzis pomerio, reko : `Seko ovako ne ide ili ti nauci Srpski ili cu ja Kineski, a sta mislis sta ce pre da se desi`!
Beograd autobusks linija 88, kad dodje hladno vreme pri ulasku u autobus pomislis da je svaki od putnika Van Helsing sam za sebe i da je krenuo u odlucujuci boj protiv svih karakondzula na pomenutoj liniji. Cim se otvore vrata razmili se smrad belog luka pomesan sa sokovima covecijeg skembeta oslobodjen kroz nos da ostali ne primete da podrigujes...
Naravno u trenutku otvaranja vrata shvatas da to nije tvoja bitka okrenes se na peti i sacekas autobus sa neke druge linije... mada je iskreno govoreci BGD postao slica u ma kom kraju da zivis...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kad si u Rimu ponasaj se kao rimljanin :: :: Na to sam i ja mislio, :: doneses licne obicaje i ponasanje koji su ok na selu i na njiv :: pa se isto tako ponasas u gradu, kresnes slinu u liftu ili blato obrises sa cipela lepo na klupu gde se ceka bus, bacanje djubreta itd... Ima svakakvih :: Mada ne treba generalizovati. :: Sreca pa takvi svi trce sto pre samo u Beograd, nista drugo od lokacija ih ne zanima :: :: @ishmerishmishshis :: :: Samo cedi dok mozes :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.