Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
tuca na fudbalskoj tekmi.
STRANA 2 OD 2
quna ... 26.11.2012. 18:38 #456889

status: user
broj poruka: 1653
Jedno je sasvim jasno, ko god da je snimao neka to vise ne radi :D

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos Off topic: 26.11.2012. 19:16 #456905

broj poruka: 2743
Bice bolje kada udjemo u EU.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Hoce,slazem se. 26.11.2012. 19:18 #456906

broj poruka: 18472
Bice bolje,bice vise sljama,anarhije,siromastva ..
Bice bolje po politicare..

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Ishmerish E fala Q pa se to nikada nece desiti! 26.11.2012. 19:20 #456910

broj poruka: 7285
Aj mi smo moroni pa bi jos i usli, ali oni nece jos dugo biti EU, mozda postanu UN, s`obzirom da je Nemacka vec veca Turska od maticne a Francuska je novi Alzir.

No da ne idemo u OFF

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

philaemos ... 26.11.2012. 19:24 #456915

broj poruka: 2743
To jeste, uskoro ce i deca u osnovnim skolama da se `caste` kao ovi na snimku.

Kada bi sada bio referendum o ulasku u EU, verujem da bi bar 60% ljudi reklo NE.

Sto se tice Nemacke, jes` vala, bio sam skoro u Frankfurtu, kao da sam otisao i Meku ili Istanbul gde po kaficima rade azijati a taksisti su crnci... haos

gliga79 Mentalitet 26.11.2012. 20:26 #456931

broj poruka: 4641
Nikad se u istoriji nismo istakli inteligencijom kad je bilo bitno, vec smo uvek patili i propadali.
Ni danas nismo drugaciji. Narod odredjuje kako ce da mu bude i niko drugi.

Ovakve tuce sam ja gledao po `seljackim ligama` jos kao klinac. Nije ovo nista posebno. Secam se kad je Trajal ulazio u Srpsku ligu,prekid utakmice i opsta jurnjava po terenu. Sudija sav modar a auto izlupan i unisten totalno.
Jedva je policija odbranila da ne lincuju coveka.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

prashinar ... 26.11.2012. 20:32 #456933

broj poruka: 517

Izvin`te, a vi što se nazivate Beogradjanima ste starosedeoci? :] Na početku 20-og veka Bg je imao oko 50 000 duša što znači da je veoma velika verovatnoća da su i važi preci došli u Bg sa nekog brda. Poptuni je idiotizam prisvajati Bg. A zašto svi idu u BG? Zato što se uglavnom uvek sve i dogadja u Bg-u. Na sve strane se trubi da BG nema dovoljno stanova pa se grade nove zgrade, a kad pogledaš oglase vidiš nekoliko tomova tih gluposti. Kada bi ovi tikvani što se igraju političara i foteljaša mućnuli tikvom i pare koje bi išle za jednu zgradu preusmerili na sredjivanje infrastrukture u jednom selu pa Srbija bi procvetala. Još kada bi se ljudi odvikli te želje da se živi u gradu. Kako reće Radoš Bajić: Imamo veliku kontradiktornost, u gradu je sve puno ljudi koji nemaju šta da rade, a na selu nema ljudi a ima šta da se radi. Sve pare idu u Beograd. O svemu odlučuje Beograd. I posle se pitate zašto svi dolaze u Beograd? Ako jedna Nemačka ima gomilu sela, o Holandiji da i ne pričamo, zašto se mi toliko stidimo sela? Uglavnom pravite predrasude. Čim nije iz BG-a odmah je sirovina. E pa, nagledao sam se ja ljudi koji su iz Bg-a a ponašaju se kao ovi sa snimka, dok su došljaci vaspitani.

Zašto je kamera hvatala samo ćelavca? Šta je ovaj drugi pričao? I jednog i drugoga treba na selo, u svinjac, kako ne već reče, pa da se opamete.

Ovo nije ništa novo, samo je dignuta galama jer je snimljeno pa se sada svi diče komentarima. Takve situacije vidjate svakodnevno na ulicama i šta radite? Mogu da se kladim da većina ne reaguje uopšte. Primer? Pun GSP bus putnika, neki lik oće devojčicu da otme, da je natera da krene za njim ko zna gde. I šta? Reaguje neka bakica i vozač. Ej, bakica? A pun bus...

Sami smo mi krivi sebi. Crnogorci imaju svoju državu, neka imaju, ali ako su ovde neka se ponašaju kako trebaju, bosanci isto, a vala i Srbi. NIko nama nije kriv koliko mi sami sebi.
ilicstefan Re: ... 26.11.2012. 21:15 #456944

broj poruka: 1577
To o Beograđanima nije niko drugi pominjao sem mene tako da nemoj ostale da stavljaš u isti koš.

Ako baš moram da idem od Kulina bana onda neka bude. Moj pradeda je živeo na opštini Palilula još u doba drugog svetskog rata, a pre njega i njegov otac, deda i pradeda. Tačnije svi su živeli u naselju koje postoji i danas i zove se Slanci i postoji još od 1600 i neke godine (pominje se uz manastir sveti Stefan čije ime ponosno nosim). Nalazi se na nekih 15-ak minuta od centra grada i na opštini Palilula koja je jelte opština grada Beograda. Po majčinoj liniji koja je rodom iz Višnjice koja je takođe nepunih 15 minuta vožnje automobilom od Trga Republike. Njen deda, pradeda i čukundeda su takođe živeli u Višnjici i cela njena familija tu već živi više od 150 godina.

To me čini pravim Beograđaninom po poreklu. Po ponašanju sam već dokazivao više puta ovde da takođe jesam Beograđanin jer nisam nikoga napadao i vređao bez ikakvog razloga i uvek sam bio uljudan.

Izvinjavam se ostalima zbog iznošenja svih ovih informacija ali bio sam prozvan i ne mogu a da ne odgovorim na ovu provokaciju. Ovde ću stati kako ne bih pretvorio ovu temu u jedan speming a to bih savetovao i dotičnog prašinara.

@Skyfire
Mislim da si rekao jednu veoma pametnu stvar prvim postom. Volimo da kudimo i stavljamo sve u isti koš. Nismo ni mi zlatni. Možda sam preterao malo sa svojom izjavom. Međutim stalno mi zabada u oko to njihovo dičenje Crnom Gorom, Crna Gora ono, Crna Gora ovo. Ako je toliko volite, što onda ne živite tamo?

I dalje stojim pri svojem da tretman svinjskih sobarica čini čuda sa ovakvim šljamom. Stvarno je sve postalo jedno rasulo. Više niko nikoga ne poštuje i svi samo gledaju kako će nekoga da ponize kako bi sebe predstavili u boljem svetlu.

Da ne spominjem ljude koji su ljubomorni do te mere na nečiji uspeh da će namerno širiti laži samo kako bi se oni osećali bolje.

Najbolje je sada gledati samo svoja posla. Radi za sebe, ne gledaj drugog i ne obraćaj pažnju na ostale. Ako negde treba da pomogneš, pomozi. Ako ima ovakvih pavijana u blizini, povuci se i beži što dalje. Jer iza svakog ovog stoji još 100 pavijana koji su isti ili još gori od ovog. Samo ćeš džabe da se nerviraš.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

::
:: Izvin`te, a vi što se nazivate Beogradjanima ste starosedeoci? :] Na početku 20-og veka Bg je imao oko 50 000 duša što znači da je veoma velika verovatnoća da su i važi preci došli u Bg sa nekog brda. Poptuni je idiotizam prisvajati Bg. A zašto svi idu u BG? Zato što se uglavnom uvek sve i dogadja u Bg-u. Na sve strane se trubi da BG nema dovoljno stanova pa se grade nove zgrade, a kad pogledaš oglase vidiš nekoliko tomova tih gluposti. Kada bi ovi tikvani što se igraju političara i foteljaša mućnuli tikvom i pare koje bi išle za jednu zgradu preusmerili na sredjivanje infrastrukture u jednom selu pa Srbija bi procvetala. Još kada bi se ljudi odvikli te želje da se živi u gradu. Kako reće Radoš Bajić: Imamo veliku kontradiktornost, u gradu je sve puno ljudi koji nemaju šta da rade, a na selu nema ljudi a ima šta da se radi. Sve pare idu u Beograd. O svemu odlučuje Beograd. I posle se pitate zašto svi dolaze u Beograd? Ako jedna Nemačka ima gomilu sela, o Holandiji da i ne pričamo, zašto se mi toliko stidimo sela? Uglavnom pravite predrasude. Čim nije iz BG-a odmah je sirovina. E pa, nagledao sam se ja ljudi koji su iz Bg-a a ponašaju se kao ovi sa snimka, dok su došljaci vaspitani
:: Zašto je kamera hvatala samo ćelavca? Šta je ovaj drugi pričao? I jednog i drugoga treba na selo, u svinjac, kako ne već reče, pa da se opamete
:: Ovo nije ništa novo, samo je dignuta galama jer je snimljeno pa se sada svi diče komentarima. Takve situacije vidjate svakodnevno na ulicama i šta radite? Mogu da se kladim da većina ne reaguje uopšte. Primer? Pun GSP bus putnika, neki lik oće devojčicu da otme, da je natera da krene za njim ko zna gde. I šta? Reaguje neka bakica i vozač. Ej, bakica? A pun bus..
:: Sami smo mi krivi sebi. Crnogorci imaju svoju državu, neka imaju, ali ako su ovde neka se ponašaju kako trebaju, bosanci isto, a vala i Srbi. NIko nama nije kriv koliko mi sami sebi.
SkyFire ... 26.11.2012. 21:38 #456957

broj poruka: 18472
@Stefane
To sto si istakao je istina ali pre nego sto ispricam jednu anegdotu ogradicu se da nisu svi isti a nismo ni mi zlatni.

Skoro sam bio u jednom drustvu gde je neka devojka opalila paljbu Srbija ovo,Beograd ono,pljuvacki,hejterski stav a ista ta devojka iz Podgorice studira u BG-u.Ja je lepo pitam pa cekaj,ako je ovde toliko lose,i ne svidja ti se koji moj trazis?Sta ces uopste u Beogradu?!

Isti slucaj sa muskarcima,oni su jos arogantniji..
Da,ponasaju se kao da su osvojili svet (Srbija je mala za njhovu aroganciju) .
Ali problem je sto su oni jako povezani i cuvaju jedni druge a ima ih mnogo (vecina je i mafijaski kartel) ,tako
da to promeniti ne mozes.

Ja sam ljude uvek posmatrao po onom sto nose u sebi.Nije mi nikad bilo bitno ko je kakve nacionalnosti.
To je idiotizam,ljude deliti na takav nacin.

A od Beograda,pravih Beogradjana je ostalo mozda nekih 20-tak %,pitanje je da li i toliko ima.
Dok sam ziveo u BG i tad je bio slican procenat,za 10 godina se sigurno povecao broj dosljaka.
I vidi,nije problem ni sa ljudima koji dodju sa strane.Problem je sto ne dolaze kvalitetni ljudi vec ljudi seljackog mentaliteta koji sa sobom nose svoje obelzje i dalje seju praveci sebi odgovarajucu eko sredinu u kojoj mogu da egzistiraju.

Skoro si pisao kako si pomogao nekoj devojci..Trudi se i dalje da budes dobar da ne podlegnes sistemu,ostani svoj ali jako bitna stvar koju si i sam primetio!Gledaj prvenstveno sebe jer danas niko nista ne ceni a svi kompletno gledaju samo korist.Ako krenes dobrotom mozes samo da najebes.
Moras imati uvek gard,drzati ruke visoko,distanca ,jedini nacin da se uspe u ovo danasnje nadasve pokvareno vreme!

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

prashinar ... 26.11.2012. 21:43 #456958

broj poruka: 517

Jeste, napisao sam to o `beogradjanima`, ali nisam uopšte mislio na tebe. Em sam čitao komentare ovde, pa na mondu, kuriru, jutjubu pa sam napisao to što sam napisao bez ikakvih misli u smislu prozivanja tebe. Evo, izvinjavam se ako sam te ikako uvredio.

Nedavno sam imao polemiku sa jednom osobom koja se sebe nazivala beogradjaninom a po pojedinim načinima ponašanja to nikako nije bio.

Ali se ne slažem nikako sa tvojom konstatacijom da treba gledati svoja posla. Zato će i biti sve više ovakvih. Kako bi pomogao, tako što bi pobegao, nekome ako ga gnjave ovakvi pavijani? To je kontradiktornost. Doduše, tako možeš i sam nadrljati. Začarani krug...
aco Re 26.11.2012. 22:06 #456968

broj poruka: 2788
Dodjes na utakmicu ovih decaka da se bijes!? Mars u sumu, brdo za bolje i nisi! Sve sami strucnjaci, `poznavaoci` fudbala, a ne znaju ni ofsajd sta je...

bomid Narode 26.11.2012. 22:12 #456969

broj poruka: 1563
Ovde uopste nije bitno ko je odakle nego cinjenica da nam je drzava u totalnom k...u. Jednostavno da se kompjuterskim recnikom izrazim drzavi-sistemu je potrebano `obaranje` pa lepo sve od pocetka ustav-OS, drajveri-zakoni i tako redom. Uz put narod da se nauci da bude slozan. Uvek kada negde pocnu ovakve ili slicne teme setim se jednog starog fazona. Do duse ne znam da ga ispricam u celosti ali otprilike pri kraju se postavlja pitanje: `Zasto u paklu pored kazana sa Srbima nema djavola sa trozupcem kojim inace gura nazad nekog mucenika koji pokusa da izadje iz kazana?` A sada poenta: `Zato sto Srbi sami onoga ko pokusa da izadje vuku nazad`. Znaci sami smo krivi za sve sto nam se desava a `strani placenici` i `kreatori novog svetskog poretka` su samo malo pomogli naravno uz prethodno proucavanje naseg mentaliteta-psihe.

ilicstefan Re: ... 26.11.2012. 23:01 #456979

broj poruka: 1577
Nažalost tako je. Ako se mešaš samo ćeš sebe da iskidaš. Probao sam da menjam svet, probao da pomažem ljudima i uvek gledao da budem tolerantan.

Jednom su me prozvali da pomažem tako što dajem pogrešne informacije.

Šta da ti kažem, ako se mešaš, pojedu te kao ajkule, ako se ne mešaš opet će da te pojedu jer prosto počnu da te mrze ako napreduješ.

Možda sam i ja malo grublje odgovorio. Izvini takođe ako sam te nečim uvredio ali i sam znaš da je situacija teška.

@bomid
Ima sličan fazon na ovu temu. Nemoj da ratuješ sa Srbima, pusti ih i sami će da se poubijaju. Ima dosta bandoglavaca koji bi te ubli samo zato što imaš bolji auto, bolju kući ili lepšu ženu. Ako si pedantniji od njih onda si gej, ako si bolji od njih onda varaš.

Evo i na ovom snimku, samo zato što mu je oteo loptu, ovaj bi odmah po nogama da ga udari.

Lepo si rekao, treba jedno obaranje sistema, ali obavezno antivirus.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

:: Jeste, napisao sam to o `beogradjanima`, ali nisam uopšte mislio na tebe. Em sam čitao komentare ovde, pa na mondu, kuriru, jutjubu pa sam napisao to što sam napisao bez ikakvih misli u smislu prozivanja tebe. Evo, izvinjavam se ako sam te ikako uvredio
:: Nedavno sam imao polemiku sa jednom osobom koja se sebe nazivala beogradjaninom a po pojedinim načinima ponašanja to nikako nije bio
:: Ali se ne slažem nikako sa tvojom konstatacijom da treba gledati svoja posla. Zato će i biti sve više ovakvih. Kako bi pomogao, tako što bi pobegao, nekome ako ga gnjave ovakvi pavijani? To je kontradiktornost. Doduše, tako možeš i sam nadrljati. Začarani krug...
Mirko78 Re: Narode 26.11.2012. 23:03 #456981

broj poruka: 419
Mislim da mi imamo nekompatibilan hardver koji radi sa kamarom konflikta :)

:: Ovde uopste nije bitno ko je odakle nego cinjenica da nam je drzava u totalnom k...u. Jednostavno da se kompjuterskim recnikom izrazim drzavi-sistemu je potrebano `obaranje` pa lepo sve od pocetka ustav-OS, drajveri-zakoni i tako redom. Uz put narod da se nauci da bude slozan. Uvek kada negde pocnu ovakve ili slicne teme setim se jednog starog fazona. Do duse ne znam da ga ispricam u celosti ali otprilike pri kraju se postavlja pitanje: `Zasto u paklu pored kazana sa Srbima nema djavola sa trozupcem kojim inace gura nazad nekog mucenika koji pokusa da izadje iz kazana?` A sada poenta: `Zato sto Srbi sami onoga ko pokusa da izadje vuku nazad`. Znaci sami smo krivi za sve sto nam se desava a `strani placenici` i `kreatori novog svetskog poretka` su samo malo pomogli naravno uz prethodno proucavanje naseg mentaliteta-psihe
miki069 Re:... 27.11.2012. 00:18 #456993

broj poruka: 1234
Београд је 1900. имао само 69.100 становника. Убрзо, 1905. број становника се повећава на преко 80.000, а на почетку Првог светског рата 1914. и до 100.000, не рачунајући Земун који је тада припадао Аустругарској.

Након Првог светског рата и окупације од стране Аустроугарске и немачких трупа, Београд је доживео брз развој и значајну модернизацију као престоница нове Краљевине Југославије. Мало је позната чињеница да је Београд тада имао један од првих будистичких храмова у Европи. Током двадесетих и тридесетих година 20. века, број становника се попео на 239.000 до 1931. заједно са западним предграђем Земуном, који је раније био у Аустроугарској. До 1940, број становника је био око 320.000, прираштај становништва између 1921. и 1948. је износио приближно 4,08 % годишње.

Dakle pre 82 godine je imao oko 320.000 stanovnika bez celog Zemuna.
Tako da ima dosta `Beograđana` u Beogradu.
To je bilo pre dolaska VI ličke.

https://www.bambimobil.blogspot.com

bomid @ilicstefan 27.11.2012. 13:11 #457085

broj poruka: 1563
Naravno druze i taj je dobar. Mnogo nam brate nije dobro. Poslednjih 20-25 godina smo dodatno podivljali.

@Mirko78 ah da, zaboravio sam na hardver koji treba izbalansirati pre obaranja sistema.

Dexter013 Mali off 27.11.2012. 13:17 #457088

broj poruka: 17098
Svi pljujemo Pink tv i celu tu nekulturu koja nam se servira,
ali cek malo, to narod trazi, zar ne?

Da nije trazeno i gledano
ne bi to ni pustali,
jes da nas je malo , al smo govna...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 NOVI u-p-d-a-t-e , JOS JEDNA SRAMOTA 28.11.2012. 10:23 #457366

broj poruka: 17098
http://goo.gl/Yp5j9

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs