Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
SMANJIVANJE APETITA
STRANA 2 OD 2
Ishmerish Za optimalan efekat 02.01.2013. 12:52 #465429

status: user
broj poruka: 7285
ne bi trebalo da unosi UH (secere i skrobaste/zelenis moze) 3 sata pred spavanje, tj da njaka insulin.

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Balavci jedni 02.01.2013. 12:59 #465430

broj poruka: 6670
Samo vas gledam kako prisvajate imanje... barabe jedne, ovakve ste nutricioniste našli da falsifikujete.
Dakle, kad gradnja krene naopako tako i završi.
Da ne mistifikujem: neka NE JEDE MANJE, nikako, jer će se organizam automatski tome prilagoditi time što će još grčevitije da čuva masti `za crne dane` koji su mu očito dijetom počeli. Osim, ako se ne prežderava preko svake mere.
Da jede raznovrsnije i pametnije odabranu hranu, to poštujem, ali košta i vremena i para i nekad ne može, prosto ne može...
I, kao krajnje: neka upražnjava sex (upražnjavate), time se gubi gomila kalorija koje joj upravo smetaju... baš tih 3-4 kile u zato, to joj reci. Proveri na net-u (skoro je čini mi se b-92 i bratski mu hrvatski index.hr izneo koliko se time troši kalorija).
NAJVAŽNIJE: neka hitino ide kod lekara, i traži pregled krvne slike zbog (za mene) očitih problema sa glikemijom iliti kontrolom šećera u krvi. Hitno. Ako je početak, možda je sve još uvek prosto.

Budale računaju na sreću.

Ishmerish Sto mislis da ima problema sa secerom? 02.01.2013. 16:47 #465479

Cisto informativno, nisam primetio moguce simptome u njegovim postovima..

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

ConemaX Re: perrakojot 02.01.2013. 19:12 #465495

broj poruka: 314
Gladovanje je Majka. Samo gladovanje i cao! Kakve dijete i zezalice.
Ta dva tri kila moze da skine za nekoliko dana.Sav taj apetit potice iz mozga. Razgovaraj sa njom,daj joj podrsku i neka izgura jedno 5-6 dana gladovanja i cao ode sve to. Procitaj ovo sledece mozda ti da neku ideju :)
Imam drugara koji je smrsao preko 25+ Kilograma za mesec ipo dana. Nisam ga prepoznao na ulici kada sam prosao pored njega. Decko zivi dve ulice daleko od mene u KG-u. Poceo je da dolazi u Teretanu da bi smrsao i vezbanje mu je otvorilo apetit(normalno) i poceo je sve vise i vise da jede dok jednog dana,njegovim recima``Ustao sam jedno jutro otisao da se tusiram stao ispred ogledala i rekao sebi: Hoces ti da budes svinja ili covek!? Tu je u besu rekao sebi: DOSTA! Da ne pisem sta sve jos rekao sebi. Od tog dana koliko je imao oko 105+Kg na 175Cm vise nije nista stavio u usta preko mesec ipo dana sem vode,soka od pomoradze i jabuke. Rekao mu je da su mu je prva nedelja gladovanja bila najtezi deo u njegovom zivotu ali je bio istrajan i resio je makar umro(Sto je malo verovatno) da skine na 75-80Kg. Njemu je Majka bukvalno sipala pun tanjir rucka na glavu,pretila da ce ga izbaciti iz kuce,plakala itd. Rekao je Makar UMRO necu vise da jedem dok ne smrsam! Kaze brate: Svi jedu ja gledam! Osetim glad,jedna casa vode,druga treca... Kaze desavalo se da popijem neki put po 5-6 casa vode na eks i cao! Samo voda i voda! Neces verovati decko je kao sajla sada! Ni trune koze viska! Nista! I to sve bez treninga izuzev setnje i nekada basketa jer je leto bilo kada je ova njegova borba pocela i zavrsila se. Nikada vise nije vratio kilazu i dan danas izgleda super i veoma mi je drago kada ga sretnem. Samo ga pogledam nasmejem se i klimnem glavom :)

Ako ovo citas sada dragi moj stari druze puno te pozdravljam i svaka cast za ovaj viteski podving :)
Pisko Re: Sto mislis da ima problema sa secerom? 02.01.2013. 19:25 #465498

Glad kad joj nije vreme (odmah ili uskoro nakon obroka) moguć su dokaz da u krvi ipak nema šećera i da signali iz želuca ne vrede jer organizam - i to mozak - vapi za šećerom. Ljudi koji preskaču doručak, ili ždernjaju posle 9-10 sati ujutro, imaju manjak šećera tokom dana (nije bolesno stanje, ali jeste poremećaj) koji ih tera da se prežderu za ručak. Tj. oni trpaju u sebe a i dalje su gladni (uneli su koliko bi za doručak i ručak ali im još fali). Organizam je (kao i kod dugotrajna posta) u šoku i brani se od gubitka samog sebe još većim taloženjem masti a smanjenjem trenutnog šećera u krvi. Šećer troši mozak... zato je osnovna suština svih sekti, joga, itd. da se ishranom mozak dovede u stanje usporenosti i podložnosti, ali to je nevezano za temu.
Oni koji preskaču večeru, isto su tu.
Ma hteo sam malo - ali na vreme - da uplašim čoveka i da idu na pregled. I svi koji ovo pročitaju a nađu se tu negde. Od toga joj neće biti ništa, a najbolje kad bi ja pogrešio i ispao budala, ne bežim od toga. Samo, ne zaboravimo SVI da se šećer zove TIHI UBICA i da kad on dovede do gubljenja težine... a mnogi, mnogi ga imaju u Srbiji i ne proveravaju se u stadijumu kada je promena režima ishrane dovoljna.
Nutricionisti i korisnici `preparata` za mršavljenje: gubljenje težine je atak na organizam. Od toga se telo brani i mozgom i svojim funkcionisanjem, metabolizmom. To što mi mrzimo salo na sebi, a volimo npr. prste, za organizam ne znači mnogo jer, gubljenje težine doživljava kao i odsecanje prstića ili tako nečeg.... Zato su mnoge dijete - kratkotrajne a preparati - OTROVI. Samo otrovi i štetne materije dovode do erozije organizma, i tačka. Koliko god koštali. Promena navika, to je suština, i zato je najteža.

:: Cisto informativno, nisam primetio moguce simptome u njegovim postovima.
::
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/n7hk7-XMXG
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Pisko Re: Re: perrakojot 02.01.2013. 19:28 #465499

S jedne strane, svaka mu čast, a sa druge, mudrije, jako, jako dobro je prošao s obzirom sa čime se kockao. To je sve samo ne pametno, a svakako nije za savet. Doduše, i ti si kriv, kažeš NIŠTA NIJE JEO, a ono voće i ostalo, tako da nije baš tako oštro kao što je zvučalo, ipak je on malo prošešljao tematiku i nije se uništio (bubrege i jetru, tj. regulaciju insulina).

:: Gladovanje je Majka. Samo gladovanje i cao! Kakve dijete i zezalice
:: Ta dva tri kila moze da skine za nekoliko dana.Sav taj apetit potice iz mozga. Razgovaraj sa njom,daj joj podrsku i neka izgura jedno 5-6 dana gladovanja i cao ode sve to. Procitaj ovo sledece mozda ti da neku ideju :)
:: Imam drugara koji je smrsao preko 25+ Kilograma za mesec ipo dana. Nisam ga prepoznao na ulici kada sam prosao pored njega. Decko zivi dve ulice daleko od mene u KG-u. Poceo je da dolazi u Teretanu da bi smrsao i vezbanje mu je otvorilo apetit(normalno) i poceo je sve vise i vise da jede dok jednog dana,njegovim recima``Ustao sam jedno jutro otisao da se tusiram stao ispred ogledala i rekao sebi: Hoces ti da budes svinja ili covek!? Tu je u besu rekao sebi: DOSTA! Da ne pisem sta sve jos rekao sebi. Od tog dana koliko je imao oko 105+Kg na 175Cm vise nije nista stavio u usta preko mesec ipo dana sem vode,soka od pomoradze i jabuke. Rekao mu je da su mu je prva nedelja gladovanja bila najtezi deo u njegovom zivotu ali je bio istrajan i resio je makar umro(Sto je malo verovatno) da skine na 75-80Kg. Njemu je Majka bukvalno sipala pun tanjir rucka na glavu,pretila da ce ga izbaciti iz kuce,plakala itd. Rekao je Makar UMRO necu vise da jedem dok ne smrsam! Kaze brate: Svi jedu ja gledam! Osetim glad,jedna casa vode,druga treca... Kaze desavalo se da popijem neki put po 5-6 casa vode na eks i cao! Samo voda i voda! Neces verovati decko je kao sajla sada! Ni trune koze viska! Nista! I to sve bez treninga izuzev setnje i nekada basketa jer je leto bilo kada je ova njegova borba pocela i zavrsila se. Nikada vise nije vratio kilazu i dan danas izgleda super i veoma mi je drago kada ga sretnem. Samo ga pogledam nasmejem se i klimnem glavom :
:: Ako ovo citas sada dragi moj stari druze puno te pozdravljam i svaka cast za ovaj viteski podving :)
Ishmerish Zato sam te i pitao 02.01.2013. 19:35 #465501

gledaj realno ako bilo ko od nas ne jed 5-6 sati, bez prostih secera ce tesko da se zasiti.
No sta god da je u pitanju cisto sumnjam da je insulinska osetljivost ili problemi sa pankreasom, jednostavno zena ima par kila viska, pojma nema o ishrani, a jedna je od onih sto ih boli glava kada su gladni.

Coveku je sve napisano, a on nek vidi sta ce, uz samo dodatak da ukoliko unosi povrce, voce totalno izbaci, primer radi: jedna do dve banane mogu totalno da shebu sve sto je taj dan uradila.

Lala 4ever!

ConemaX @Pisko 02.01.2013. 19:39 #465503

``Doduše, i ti si kriv, kažeš NIŠTA NIJE JEO, a ono voće i ostalo, tako da nije baš tako oštro kao što je zvučalo``

I nije jeo. To je sok Pisko. 100% NEXT sok,jabuka i pomorandza.
Ishmerish Care taj sok nije video narandzu 02.01.2013. 19:43 #465504

gro tih `prirodnih` sokova je iskljucivo tikva i sljiva, a sad ti lepo okreni taj sokic i pogledaj koliko UH ima na 100ml, pa od toga odbi vlaknaste hidrate(MAX 5gr) i ostane ti puna kasika secera na jednoj casi od 2dcl....

E rodovi sve vam pise, samo treba znati sta znaci

Lala 4ever!

ConemaX Re: Care taj sok nije video narandzu 02.01.2013. 19:47 #465506

Ti ovde raspravljas za casu soka a covek skinuo gladovanjem 30 kila :D
Ma to sto pise je jedno a sto ima unutra to je drugo :D Ko zna odakle to dolazi i sta unutra ima(film: The island,ono kada prave hranu u laboratoriji) ili bolje Znas onaj crtac: Bolje da ne gledam mozda i jesam tamo :D

:: gro tih `prirodnih` sokova je iskljucivo tikva i sljiva, a sad ti lepo okreni taj sokic i pogledaj koliko UH ima na 100ml, pa od toga odbi vlaknaste hidrate(MAX 5gr) i ostane ti puna kasika secera na jednoj casi od 2dcl...
:: E rodovi sve vam pise, samo treba znati sta znaci
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
Ishmerish Skinuli su i oni u Ausvicu, pa cak i malo vise 02.01.2013. 19:59 #465507

poenta:

Fala dragom bogu pa nije nista shebao(ili se jos ne vidi),
Postoji fasting ali je kao sam pristup rizican, a ovo njegovo je bukvalno glupo.
Ne znam koliko dugo drzi tu kilazu ali mi je prosto ne verovatno da se nije vratio, osim ukoliko pazi na ishranu od tada.

Druze kada izbacis bilo koji makronutrijent iz ishrane postaje jako cupavo, ali kada to uradis sa proteinom od kojeg ceo organizam zavisi i sa mastima koje su koren svih hormona...., pa treba li jos nesto reci.

Opet kazem, nek je ziv i zdrav, ali to sto je on uradio nije nikako za ponos, a kamoli za savet nekome, ovde je ipak necije zdravlje u pitanju i nisu jebene komponente pa da moze da se nalupava ko god stigne!

Lala 4ever!

ConemaX Re: Skinuli su i oni u Ausvicu, pa cak i malo vise 02.01.2013. 20:42 #465509

Ocajna vremena zahtevaju ocajne odluke. Potpuno ga opravdavam i da sam ja bio na njegovom mestu i ja bih uradio isto.Rizican? Ko? Ma makar umro ja bi smrsao ili se ugojio da trebam. Sve je to u mozgu.Druze vidim ja sa si ti u tim vodama treninga i ishrane. Ok. Sve je to u redu sto ti pises,kapiram jer i sam treniram godinama(Teretana,kick-boxing,Mma itd) i takodje sam vodim racuna o ishrani i ostalim zezalicama sto idu uz to( i dan danas merim porcije u gram na digitalnoj vagi) Da ne pricam da svake godine vadim krv i da trazim detaljnu(veliku) listu svega moguceg ukljucujuci i sve viruse,merenje telesne tezine svakog jutra itd. Ali pazi sada moju pricu: Ja sam ceo svoj zivot bio Mesozder,Meso,jaja mleko ludilo,proteini i nisam mogao da zamislim dan bez ovih namirnica.Svaki dan sam jeo po 300 Grama Jaja(belo) i 500-750Gr mesa. Svaki boziji dan.Ej ja sam u 6h ustajao da bi pre posla-skole przio jaja za dorucak pa u skolu-posao pa tamo nosio hranu pa trening itd.Tako sam radio godinama.Sve dok mi je tako od prosle godine,tacnije 2 februara puklo pred ocima(bukvalno),sve to dokurcilo i resim da promenim kompletno nacin ishrane,da pogledam zivot iz druge persektive i ni pet ni sest predjem na Veganstvo! Totalna suprotnost.Da,dakle bez unosa bilo kojih namrnica zivotinjskog porekla.Nema Mesa,Sira,Jaja mleka. Nicega! Sada ja pisem iz iskustva. Prvih sedam dana sam bukvalno gladovao jer u frizideru i zamrzivacu nije bilo mnogo hrane za ovakav tip ishrane.Ali da vidis vec nakon par dana ubacio sam se u ritam.Umesto mesa jedem soju,umesto kravljeg mleka pijem sojino mleko,sojin jogurt,tofu i ostalo. I dalje treniram i mogu ti reci jedno. Nisam izgubio ni jedan kilogram. Osecam se ekstra.I niko ne moze da veruje da sam se odlucio na ovako nesto. Sve ovo je vise zbog jacanje karaktera,snage uma i volje nego zbog ishrane. Ovako cu da teram jos jedan mesec dakle tacno do 2 februara da zaokruzim tacno godinu dana i onda idem da vadim krv i da vidim rezultate.Ocekujem odlicne rezultate kao i uvek ali sacekacu da vidim. Najsmesnije mi je kada se posibamo na kick-boxu i kada posle pricamo sta ko jede i ja kazem da sam Vegan. STA?! Hahaha da rekoh :) Ok dosta,i sta ce biti posle drugog februara? Ne znam,mozda cu nastaviti ali cu ubaciti u ishranu neki Sojin protein u prahu jer me ishreno mrzi vise da kuvam soju(snicle). Mozda se opet vratim na staru ishranu videcemo. Dakle nema izgovora nikakvih.Te gladan sam,glava,vrtoglavica, mucnina,padanje u nesvest, pa znas lakse mi je,jao pa kako,itd Nema nista i kraj. Debeo si? Nema jela i cao. Mrsav si? Jedi vise. Sve je to tako prosto,cak za sve u zivotu ali treba Jak karakter da sve to precvika i kaze jednom KRAJ!

:: poenta
:: Fala dragom bogu pa nije nista shebao(ili se jos ne vidi),
:: Postoji fasting ali je kao sam pristup rizican, a ovo njegovo je bukvalno glupo
:: Ne znam koliko dugo drzi tu kilazu ali mi je prosto ne verovatno da se nije vratio, osim ukoliko pazi na ishranu od tada
:: Druze kada izbacis bilo koji makronutrijent iz ishrane postaje jako cupavo, ali kada to uradis sa proteinom od kojeg ceo organizam zavisi i sa mastima koje su koren svih hormona...., pa treba li jos nesto reci
:: Opet kazem, nek je ziv i zdrav, ali to sto je on uradio nije nikako za ponos, a kamoli za savet nekome, ovde je ipak necije zdravlje u pitanju i nisu jebene komponente pa da moze da se nalupava ko god stigne
gliga79 SMANJIVANJE APETITA 02.01.2013. 20:57 #465512

broj poruka: 4641
Jedini konkretan predlog i crno na belo izneo je Ishmerish.
Ostalo je sve trange frange i nagadjanje.

::Debeo si nema jela, mrsav si jedi vise

Kad bi to bilo tako prosto i kad bi svi bili isti to bi bilo ekstra, na zalost taj sablon ne postoji.
To je samo glupa teorija bez osnove, praksa je nesto trece.
Gladovanjem neces smrsati, osnovno pravilo. Mozda da trenutno(izbacis vodu), pre ili kasnije ces nadoknaditi i dodati preko.
Napisah na predhodnoj strani da je tema suvise slozena i nije za ovaj forum, jer ce napraviti samo vecu konfuziju kod ljudi koji nisu upuceni u materiju.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

dookeey nije se igrati sa ishranom 02.01.2013. 21:05 #465513

broj poruka: 158
ja takodje citav zivot jedem uglavnom proteine,a trenutno sam u rezimu ishrane gde jedem ISKLJUCIVO proteine,vec 20 dana i izgubio sam 5kg,sa 92 na 87 kg...elem,ja sam to iz razloga sto treniram Krav-magu borilacku vestinu,i tezak sam sam sebi,ne mogu da izvedem odredjene zahvate dovoljno brzo...i idem u teretanu ono redovno radi kondicije,radim kardio i kruzni trening,al ono sto mene interesuje zbog cega si ti presao na vegetarijanski nacin ishrane?i ne znam znas li da soja,narocito ova kod nas sadrzi izuzetno veliku kolicinu estrogena,zenskog hormona,i glavni je uzrocnik onog zenskog gojenja kod muskaraca,gde se sire kukovi...A inace,ti si samo zivotinjske proteina zamenio biljnim,sojini proteini se po svome sastavu ne razlikuju mnogo od zivotinjskih...

ConemaX Re: nije se igrati sa ishranom 02.01.2013. 22:34 #465534

Ok je to sa Proteinskom ishranom. I ja to sam to radio pred leto da se izdefinisem. Nije Vegeterijanski nego Veganski nacin ishrane. Vegeterijanci jedu sir i piju mleko znaci uzdrzavaju se samo mesa. Dok Vegani od svega sto potice od zivotinje. Pa takav sam ja :) Volim da promenim nacin zivota :) Pa najvise je to Etnicki razlog a sledeci je Jacanje karaktera i snage uma,volje i duha. Tvoj strah od soje je neosnovan odmah da ti kazem. Jedino je vazno da ne bude GMO soja mada ni svaka ostala biljka koju unosimo(koliko god da je to moguce) Kazes zenski hormon estrogen? Hm... Vidis reci cu ti sledece: Pijemo mleko od krave koja je takodje zenskog pola,jedes jaja koja dolaze od kokoske(Zenski pol)jedes Govedinu,ovcetinu,jaretinu,svinjetinu,curetinu,piletinu koja je takodje pogodi: Zenskog pola!I to sto je najgore zivotinjskog estrogena. Uz sve to,sve je nakljukano hormonima(Estrogenom) da bi se tovilo sto pre i bilo spremno za klanje,da ne pricamo sta se sve daje kravama osim hormona i antibiotika za uvecavanje produkcije mleka.... Znaci pogledaj oko sebe i zakljucices sam. Vidis li da devojcice ulaze u pubertet mnogo ranije nego pre 20,30,50 godina. Verovatno jer su sve bile vegani? Ili zato sto se kljukaju od malena svim ovim mesom prepunog zenskog hormona estrogena. Sve sto treba je da se covek malo zamisli i pogleda malo svet iz drugacije persektive i bice mu jasno kao dan. Pogledaj sada tu decu? Strasno! Mozak im uopste ne prati telo. Ni zubi jos nisu izrasli kako treba a sise su odavno tu i menstruacija odavno tece... Sva ta GMO soja i inace ostala se uzgaja da bi se sa njom hranila stoka. Da stoka koju posle mi jedemo. Znaci sta, Filtriramo biljke kroz zivotinje koje posle jedemo i sami. Covek se stvarno zapita sta ce biti sa nama ako se ovako nastave da nas truju kroz hranu(Masovni uzgoj zivotinja i GMO) I jos jednom gresis soja je biljka i ona ne sadrzi nista vise estrogena nego i bilo koja druga biljka.To sto nam mesna industrija servira jedite vise mesa pite mleka za jace kosti itd. Sve je to jedna laz i obmanjivanje ljudi. Cak ako istrazis malo vise videces da je nase telo prvenstveno namenjeno za ishranu biljkama,pocev od Nasih saka,vilice,zuba,enzima u ustima,zeludacne kiseline,duzne creva itd. To sto smo mi prilagodljivi i sto mozemo da jedemo i kamenje bukvalno i da prezivimo to ne mora da znaci da to nasem organizmu i prija. I jos jedna stvar. Dolazimo do holesterola. Imamo Dobar(HDL) i los(LDL) holesterol. Dobar je holesterol onaj koji dolazi od biljnog proteina a los onaj koji dolazi od mesa i od svakog proteina koji je zivotinjskog porekla. Dakle sva ona muka oko bolesti srca,zacepljenja krvnih sudova,masnoca,infrakta,sloga,krvnog pritiska je direktno povezana sa ishranom,to jest sve to dolazi od proteina zivotinjskog porekla,meso,jaja,mleko....Ne verujes probaj sam ili predlozi nekome ko ima probleme sa pritiskom i ovim stvarima neka proba veganstvo na mesec dva i obecavam ti da ce lekovi za pritisak i masnocu da budu proslost. Tona dokumentacije koja ovo dokazuje imas na internetu. Moj deda je seceras vec 40 godina(sada ima 82god) i ima visok pritisak,pola krvnih sudova su mu zacepljeni od holesterola i na pragu mu je kancer prostate! Naravno saka lekova se pije svaki dan. Covek je bio na veganstvu uz moj blagoslov sest meseci i jel znas sta su mu lekari na WMA rekli? Da mu se kancer povukao! Lekove za pritisak je smanjio nekim danima ih i ne pije i doktor ga pita u cemu je stvar? Kako? Moj deda mu nista nije rekao samo se nasmejao. A bio je gotov za operaciju! Gledam to ovako kao i ja. Ti si ono sto jedes. Svaka tvoja celija je ono sto si pojeo do sada :) Mislis li da su Albert Ajnstajn,Nikola Tesla,Pitagora i ostali svetski umovi bili glupi sto su bili vegani? MIsli o tome :) Pozdrav :)

:: ja takodje citav zivot jedem uglavnom proteine,a trenutno sam u rezimu ishrane gde jedem ISKLJUCIVO proteine,vec 20 dana i izgubio sam 5kg,sa 92 na 87 kg...elem,ja sam to iz razloga sto treniram Krav-magu borilacku vestinu,i tezak sam sam sebi,ne mogu da izvedem odredjene zahvate dovoljno brzo...i idem u teretanu ono redovno radi kondicije,radim kardio i kruzni trening,al ono sto mene interesuje zbog cega si ti presao na vegetarijanski nacin ishrane?i ne znam znas li da soja,narocito ova kod nas sadrzi izuzetno veliku kolicinu estrogena,zenskog hormona,i glavni je uzrocnik onog zenskog gojenja kod muskaraca,gde se sire kukovi...A inace,ti si samo zivotinjske proteina zamenio biljnim,sojini proteini se po svome sastavu ne razlikuju mnogo od zivotinjskih..
codeus @perukojita 02.01.2013. 22:48 #465539

broj poruka: 4054

http://www.livestrong.com/article/375852-why-do-i-get-a-headache-when-im-hungry/

shalji zenu kod doktora na detaljan pregled ..

a ovi sto se bilduju ... drzite se zivotinjskih proteina .. soja je za zene i stoku ..

a za vegane .. nije lose biti vegeterijanac .. ali s.tom ishranom neces dizati tegove i raditi u polju ...

20Alvaro ... 03.01.2013. 00:46 #465562

broj poruka: 288
... i tako dan za danom...
MaliAbner Re: ... 03.01.2013. 01:40 #465570

broj poruka: 7779
Ovi sto kenjaju o koteksu neka ne zaborave da masa nije toliko bitna koliko je bitna povrsina na koju se vrsi upis podataka koji se dalje obradjuje...

Jednom mom kolegi je tast bukvalno rekao sledece:
Jebes misa koji samo jednu rupu ima!!!
A pri svemu tome covek mu ozenio cerku...

Mada ovo uvek moze da se okrene i na ono jebes bravu koja samo jednan kljuc otvara...

No salu na stranu problem je slozene prirode...
Vrlo moguce da se ona zatvara u sebe zato sto misli da je debela... ko zna mozda si joj ti to par puta nabacio i naduvao kako ti kazes nepostojeci problem na razmere kad to vise nije moguce posto je ona sad uobrazila da ti vise nije privlacna...

A ni ove sto se kao zajebavaju sa odredjenim SUMNJAMA ne treba potpuno prenebregnuti mozda treba da obavis odredjeni CHECK...

A i ti si nasao gde ces da postavis vako pitanje jer ovde sve go zajebant do zajebanta...

Sve u svemu srecno...

Tomato Republic Of Serbia !!!

P.S. A za Ishmerish-a samo jedno, sasvim suprotno uvrezenom misljenju zene su najsofisticiraniji lovci (bacaju udice na dve stvari genetski potencijal za potomstvo i resurse koji ce obezbediti lagodniji zivot, pri cemu ta dva ne moraju biti od istog muzjaka) a muskarci su oni koji odlucuju koga ce jebati (sto takodje ne znaci da ce sa lovcem imati potomstvo) a koga nece... naravno svako pravilo ima izuzetaka ali generalno je tako...
Ako imas primedbe potrazi po netu ima naucno-dokumentarnih emisija na ovu temu...
Snoopy- - - 03.01.2013. 02:12 #465575

broj poruka: 6083
Sve to sto svi pricate je truba, da ja vama kazem :D

Sve zavisi od coveka do coveka. Kad covek procita ovo ishmerish sto pise, pomisli da treba da se ubije xD (onaj deo kad pojedes bananu dve i upropasti ti ceo dan sto si radio).

Primer: najbolji drug: 4 godine faxa se hranio SVAKI dan brzom hranom i hamburgerima (dodaci majonez i pavlaka), majonez jede dosta, koka kola pored kreveta umesto vode, po kutija islera dnevno, plus sve i svasta pored toga, i sta je rezultat? Za te 4 godine covek konstantno gubio na kilazi, sve po malo, i sada je na nekih 65-6 na oko 176-7cm, a na njemu samo misici i kozha. Kao klinac u srednjoj isao u teretanu i vozio bajs i to je to. Sve zive moguce masti i secere unosi, ode na poslovni put i za svaki `obrok` pojede po nekoliko kinder buena po litar koka kole i vrati se kilo-dva laksi posle nedelju dana. I posle ti njemu pricaj banana, izbaci veceru, nemoj ovo-ono.
Ako ti je organizam takav da sve to podnosi, dzabe ti poznavanje materije i bilo sta. Sve je individualno i ne treba se previse opterecivati oko toga, jer pojedini ljudi postanu kao sektasi sto se tice `pravline` ishrane. Pravilno je onako kako tvom JEDINSTVENOM organizmu odgovara, a ne neke cifre koje je neko postavio kao univerzalne vrednosti. I da napomenem da je radio krvnu sliku i sve u redu.

Moje zapazanje, krajnje, je da ko ima problem da se brzo goji je da ostavi kashiku i cao. Ostaje ovo za UH da se izbegavaju uvece, a piletina moze se krshi koliko hoces :D (naravno belo meso).
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

duqp ...... 03.01.2013. 04:15 #465594

broj poruka: 3466
cone kg svaka cast za tekstove samo bato nekad lupi enter cisto da bude preglednije :)

lepo je voditi racuna o ishrani, ja nacin ishrane menjam na par meseci, pokusacu nekad to kao vegan pa da vidim kako ide.

a ovo sto kaze snupi je isto tacno kao i vecina postova pre nasih. pogledajte na youtube hanibal for king, crnac, vezba po parkovima, zivot mu se svodi na to, obrazovanje je napustio zbog toga, a glavni izvor hrane mu je Mc, kfc, itd, sve junk food ali covek je zdrav i prejak fizicki i sve sto ide uz to.
a opet, ima ljudi koji stvarno ne bi izdrzali jedan dan u njivi a da se hrane kao cone, a neki bi eksplodirali kada bi jeli kao hanibal (dzabe im vezba ne vredi jednostavno)

drugar je pre 2 meseca krenuo sa mnom u park, imao je 120kg sada ima 104, izbacio je veceru, nema sile da pojede nesto posle 18h, uglavnom jede panirane filete ribe, hleb, gazirano i slatkise batalio i ne moze da objasni recima kako se super oseca.

ja svima kazem samo uporno i neprekidno i nema problema :)

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs