Ja bar nikad nisam rekao da USB3.0 ne moze na USB2.0...
A za ove velike filmove vam se divim vecina ima HDD od 1TB a svi filmovi i serije su vam BRRip...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Jasno, ima recimo neke manje 720p bluray prerade od 3-5Gb gde se razlika u kvalitetu izmedju 720p i 1080p teze uocava (narocito na manjim monitorima ili TV-ima :: ali zato od 32` pa na gore vidi se gde se ne vidi.. :: Ovi sto prave/kupuju/skidaju bluray filmove od 20, 40 pa i 60 Gb ispadaju budale jer nisu znali da je dovoljno da film bude od 750 Mb.. :: Jao, ovde stvarno svasta covek moze da cuje.. :: :: @2m4 :: :: Imas kickass torrents, piratebay, zamundu pa biraj.. :: Mozes i u google da ukucas ima filma+1080p bluray torrent download i on ti sam nadj :: :: :: :: BTW ja imam volje. Sto da ne. Evo bas sam skinuo SkyFall, 10+gb. Sta je to problem, pustim da se skida i za par sati gotovo. I onako se filmovi stancuju samo tako, redovno se skida i uvek ima sta da se gleda :: :: Inace mkv od 2.5gb moze i ume da bude dobar, ali nikako sa 1080p rezolucijom, gde mu dusu iscede, samo zarad rezolucije, kapiras :: :: :: :: :: :: :: Do pre godinu dve je AVI dvd rip bio keva a sad mkv od 2.5GB nije ni za krasni.. :: :: :: :: :: :: Da se ne lazemo ko ima volje da ceka skidanje 15-20GB da bi pogledao film.. :: :: :: :: :: :: Ako je vec tako onda samo bioskop i nista drugo.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
Ili ne spavam na PCBerzi za reload dugmetom cekajuci sta ce neko da mi napise?
A sad trenutno mi nisi zanimljiv dovoljno da bi ti odgovorio...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Ili si glup ili nedovoljno recit da odbranis svoje stavove :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Dell UltraSharp U2312H :: :: :: Objasnicu ti i zasto sam to izjavio, ako mi objasnis zasto mislis da je glupost :: :: ::
Javi se kada ti budem zanimljiv, a do tada idi dremni na nekom mestu... Gde vec dremas... Sve u svemu, ja sam za tebe mislio da si normalan, ne znam kako sam to zakljucio, ali ajde... Kao sto rece neko gore, pogresi ziv covek... Uzivaj.
Ne znam ko si ni kako me znas pa da o meni imas misljenje - dobro ili lose
A da me neko naziva glupim, nerecitim ili sta vec i da ja posle sa takvim treba da udjem u neku raspravu ne mogu stvarno, imas dovoljno kandidata na ovom forumu za prepucavanje, samo izaberi jednog iz gomile.
pa nije razlika samo u slici, vec ponajvise u zvuku, ko ima 5.1 pravi sistem, bas se oseti razlika u kvalitetu.. a i u slici naravno, ali slazem se da za ekran 23` je puna kapa, samo da ima 5.1 AC3 ili jos bolje DTS
:: 2.5 - 3.5GB 720p - majka. Bolje stavarno nema potrebe na 19-24` Razlika izmedju 7-8GB 720p je jedino kad nabijes glavu na 10-ak cm :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
:: Ne znam ko si ni kako me znas pa da o meni imas misljenje - dobro ili los :: :: A da me neko naziva glupim, nerecitim ili sta vec i da ja posle sa takvim treba da udjem u neku raspravu ne mogu stvarno, imas dovoljno kandidata na ovom forumu za prepucavanje, samo izaberi jednog iz gomile :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Meni je STEREO puna kapa. Naravno, samo da nije 56Kbs, vec neski normalan bitrate. Ionako ova nova gowna od filmova imaju isti soundefect, lupljava, kuknjava...Sto se muzike tice, i tu nema nekog pomaka. Retkost je da je sve lepo uklopljeno. Kada cujem onaj zadenfan mol-ski `klavir`u nekim ? scenama u triler filmovima, muka mi dodje:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: pa nije razlika samo u slici, vec ponajvise u zvuku, ko ima 5.1 pravi sistem, bas se oseti razlika u kvalitetu.. a i u slici naravno, ali slazem se da za ekran 23` je puna kapa, samo da ima 5.1 AC3 ili jos bolje DT :: :: :: :: 2.5 - 3.5GB 720p - majka. Bolje stavarno nema potrebe na 19-24` Razlika izmedju 7-8GB 720p je jedino kad nabijes glavu na 10-ak cm :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
e sutra malo nema razlike, na stereo nema, ali na 5.1 kvalitetnim zvucnicima izuva..
@gosn` dautovicu.. druze stari.. imas sve na areni, FileList, pitaj baxtera, on uvek ima sve i svasta, da biras
:: Meni je STEREO puna kapa. Naravno, samo da nije 56Kbs, vec neski normalan bitrate. Ionako ova nova gowna od filmova imaju isti soundefect, lupljava, kuknjava...Sto se muzike tice, i tu nema nekog pomaka. Retkost je da je sve lepo uklopljeno. Kada cujem onaj zadenfan mol-ski `klavir`u nekim ? scenama u triler filmovima, muka mi dodje: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.