Pljuvanje svega sto ne razumemo, generalno nas je dovelo i do ovog stanja u kome smo sada.
Jedan covek nije dovoljan da se stvari preokrenu, ali je dovoljan da se pokrene sam ciklus oporavka i zato cu da kefcem dok je mene, pa jednom se mora primiti
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Football, ali americk :: :: Stopalo/noga, - ali igra se 99% vremena RUKAMA, :: 1% igre se samo sutne nogom na bukvalno sekund :: :: lopta/okruglo, ali nije okrugao taj objekat, kao jaje je.. :: :: Najgledaniji na svetu... :: :: Prati neko kriket, zveri iz sauttemptona vs 86 iz vermishera :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Nisam zeleo nikog da uvredim, a Srbende sam rekao tek tako.. hocu da kazem otkud jelte nama Srbima odjednom tolika posvecenost i otkud sad odjednom toliko ljudi prati to americko (necu da kazem nista, opet cete se uvrediti.)?
Nikada gluplje igre pored kricket-a i basball-a nisam video, medjutim kada sam skontao pravila igre i samu igru..., pa mogu ti reci da je u pitanju jedan od najneizvesnijih sportova na planeti, fudbal poredjenja radi je smesan, jer se Milan- Liverpul dogodi u NFL-u minimum jednom u nedelju dana .)
Bez obzira da li smo srbi ili ne stanovnici smo ove planete kao i svi drugi, svako ima neka svoja interesovanja i nesto sto voli. Nije to nikakva posebna posvecenost vec sportski dogadjaj i dozivljaj, za neke vise za neke manje za neke uopste. Kakve veze ima da li je Americko ili nije? Mnoge stvari volim koje nisu vezane za Srpstvo i gde je tu problem ? Mozda se tebi ne svidja NFL i razumem to ali to ne znaci da je njesra. Iisto tako ja mogu da kazem da je njesra nesto sto ti volis a ja ne. Ko je onda u pravu ? Ne moze nesto da bude njesra samo zato sto se to nama licno ne dopada. Nema vredjanja samo razmisljajmo logiciki
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Nisam zeleo nikog da uvredim, a Srbende sam rekao tek tako.. :: hocu da kazem otkud jelte nama Srbima odjednom tolika posvecenost i otkud sad odjednom toliko ljudi prati to americko (necu da kazem nista, opet cete se uvrediti.) :: :: :: Dex + :: :: sto bi rekli mnogi, nidje veze.. al` eto ti njihove logik :: http://tinyurl.com/9wr8cn :: :: :: :: :: :: ::
Nisam ja rekao da volim sumo rvanje nego da je sansa da superbowl prenese uzivo u srbiji je jednaka istom,i nema to veze sa srbijom tako je svugde.Sta mislis sta ameri misle o nasem fudbalu? nazivaju ga soccer i tretiraju kao zenski sport.... Koliko je american football vazan/popularan za amere toliko je i cricket za indiju ( i okolinu) i sumo za japance,regionalni sportski dogadjaji koja nikad nece biti popularna van njihove okoline ali koje ce uvek naci obozavaoce sirom planete :) (dobro superbowl ipak u malo vecoj meri)
Najgledaniji na svetu? .....
Ali svakom svoje,ko voli neki izvoli :)
@Dexter :D +1
:: Listen labude, Djokino vidjenje sam precutao, jer covek ima pravo ili je veoma blizu te tvrdnje, ali da poredis Superbowl sa onim Japanskim prascima, e to je vec smesno u najmanju ruku :: :: Svaka tebi i tom sportu cast, ko voli nek izvoli, ali ne treba da se gubimo i da dopustimo da nas tripovi bas toliko obuzmu :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Moze link na mail, ne mora HD neki ok snimak tipa DVD Rip/BR Rip...
:: Skini sa neta, u HD formatu i uzivaj ko covek :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Da li neko zna kada ima sutra da se gleda repriza na ESPN? :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.