Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
@imarkovic
STRANA 2 OD 2
xendza mislis samo pederi :) 08.03.2013. 17:20 #481312

status: user
broj poruka: 601
koja pederska tema uzas....i ovo neki kao ozbiljan sajt :)))) O Boze...

sky si ti gej ili ne?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 Re: mislis samo pederi :) 08.03.2013. 18:31 #481317

broj poruka: 3278

ovde kande imarkovic nije ispao gej, najludja su mi dziberska imena , gostuje te ovaj te onaj .)

Dexter013 je kralj/car pozvao celu `veselu druzinu` , to pozdravljam...

E sad ja: mama, tata dodjite na kavu da blejimo :)

:: koja pederska tema uzas....i ovo neki kao ozbiljan sajt :)))) O Boze..
::
:: sky si ti gej ili ne
xendza pretpostavljam da je skaju gejcini jako dosadno 08.03.2013. 18:38 #481318

broj poruka: 601
pa pravi kretenske teme... on samo ovde pravi sprdnju.... provaljen si Sky! gejcino mutava!

Dexter013 Ok 08.03.2013. 18:59 #481320

broj poruka: 17098
Da, mi smo mentoli sto smo se sa berze okupili uzivo u velikom broju preko foruma,
ali je zato skroz kul
da se okupljas sa kao pravim ortacima i onda da kacis na forum kako jedan nije dosao

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Ajmo narode vazelin, kokice, devize..... 08.03.2013. 19:09 #481321

broj poruka: 7285
Jos malo pa uslo....ovaj nestalo

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

SkyFire Nisu svi,samo si ti mentol bonbona.. 08.03.2013. 19:13 #481322

broj poruka: 18472
No ne izigravaj Majku Terezu,meni je jasno kao dan zasto si ti napravio to okupljanje kad si pravio..E sad cilj opravdava sredstva tako da..Ko shvati razumece

A sto se tice ljudi sa berze,paz` sad ovo..
Imam od tebe i od mnogo pojedinaca odavde vise prijatelja budi siguran..
Kad kazem prijatelje ,mislim na ljude sa kojim mogu da podelim sve i na koje mogu u potpunosti da se oslonim a ne poznanike,virtuelne prijatelje i sl..

Postoji razlika izmedju takvog druzenja i sastancenja ..

imarkovic je sa razlogom dobio temu jer je obecao da ce doci a nije a znamo se licno i dugo smo u kontaktu ..

Cak ni ovo nisam bio duzan da se nesto pravdam u temi i objanjsavam ali eto iz kulture ispostovao sam do kraja..

@Ishmerish
Ti si ostao duzan da vrnes..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

P.S.Molim bez spamova i lecenja kompleksa u temi posvecenoj imarkovicu

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
tortojed @gilopilence: ako budes prihvatio poziv ``na picu``, obuci hulahopke 08.03.2013. 19:19 #481324

broj poruka: 11012
od kevlara i nastoj da ti dupe uvek bude prema zidu...

imarkovic Re: Nisu svi,samo si ti mentol bonbona.. 08.03.2013. 19:42 #481330

broj poruka: 19078
ajde bre sky, napravio si galamu kao da je trebao da dodje pokojni Josip Broz a stvarno sam bio sprecen.. vraticu ti za ovo, polako
nisam mogao da dodjem, imao sam razlog i to je to, boli tebe uvo kad se zajebavas radnim danima, a ja rintam ko stoka, uvece nisam ni za Q, bice prilika, sad si blizu.. odmah `siso, pederu, smrdo`, manje trtljaj, spremaj to pivo

@xendzo, razumem te u potpunosti, niko nece da ti da, pa cak ni gile, pa ni sky, pa ni bas niko sa foruma, pa zato prozivas koga stignes, jel taj pravi razlog? Ne govori nista, razumem, samo napred onda ako ce ti biti lakse, ako je to nacin, iskali bes.. isprazni se..

:: No ne izigravaj Majku Terezu,meni je jasno kao dan zasto si ti napravio to okupljanje kad si pravio..E sad cilj opravdava sredstva tako da..Ko shvati razumece
:: A sto se tice ljudi sa berze,paz` sad ovo.
:: Imam od tebe i od mnogo pojedinaca odavde vise prijatelja budi siguran.
:: Kad kazem prijatelje ,mislim na ljude sa kojim mogu da podelim sve i na koje mogu u potpunosti da se oslonim a ne poznanike,virtuelne prijatelje i sl.
:: Postoji razlika izmedju takvog druzenja i sastancenja .
:: imarkovic je sa razlogom dobio temu jer je obecao da ce doci a nije a znamo se licno i dugo smo u kontaktu .
:: Cak ni ovo nisam bio duzan da se nesto pravdam u temi i objanjsavam ali eto iz kulture ispostovao sam do kraja.
:: @Ishmeris
:: Ti si ostao duzan da vrnes.
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: P.S.Molim bez spamova i lecenja kompleksa u temi posvecenoj imarkovic
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
SkyFire @Igore 08.03.2013. 19:46 #481333

Nije meni zbog tebe vec zbog onog silnog piva :))))))
P.S.Drzim te za rec i da znas sad je bila tema sledeci put mozes tek da zamislis hahaha!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

imarkovic Re: @Igore 08.03.2013. 19:50 #481336

broj poruka: 19078
ne znam sta ti u ovim momentima pada na pamet, ali da budem iskren, nije mi bas svejedno
Pivo nikad nije bilo problem, cisto sumnjam da je ostalo viska, mozes da mi pricas sta oces

:: Nije meni zbog tebe vec zbog onog silnog piva :)))))
:: P.S.Drzim te za rec i da znas sad je bila tema sledeci put mozes tek da zamislis hahaha
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mortificat Re: Re: @Igore 08.03.2013. 20:02 #481338

broj poruka: 3519
Nemoj da se praviš lood, znaš da si kriv
Jesi li kupio poklon za B.? Moja se oduševila :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ

:: ne znam sta ti u ovim momentima pada na pamet, ali da budem iskren, nije mi bas svejedno
:: Pivo nikad nije bilo problem, cisto sumnjam da je ostalo viska, mozes da mi pricas sta oces
:: :: Nije meni zbog tebe vec zbog onog silnog piva :)))))
:: :: P.S.Drzim te za rec i da znas sad je bila tema sledeci put mozes tek da zamislis hahaha
:: ::
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
drum ... 08.03.2013. 20:32 #481342

broj poruka: 1301

A ček sad,ne kontam???

da li će Igor sad oprostiti SKY-u???Da li će se njih dvojica na kraju i uzeti,a Mortficat biti kum?

U neizvesnosti sam,pišite još!!!

I sve to lepo na 8 mart...

toto je piča,ja tam domov...

gliga79 Re: @imarkovic 08.03.2013. 20:44 #481347

broj poruka: 4641
Sta se desilo sa tobom pa ovakve postove stavljas na berzu ?
Uvek si bio dzek kad smo pricali i nisi imao ispade ovog tipa.
Nije ovo fer prema drugm ljudima. Daj malo postovanja i respekta, a ne `seljacko` ponasanje na forumu.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Siso ajde dodji na pivo,sto te nema,razocarao si me
:: Pozdrav od Mortija i da znas da je ljut !!
Ishmerish Gligo brate ko peca zlo ne misli, pusti ove alkose 08.03.2013. 21:18 #481354

broj poruka: 7285
Pogledaj glavinjaru sto sam instant sklepao

http://youtu.be/0ES7NShVakQ

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

gliga79 Re: Gligo brate ko peca zlo ne misli, pusti ove alkose 08.03.2013. 21:39 #481361

broj poruka: 4641
Ishmerish, nista zlonamerno .)
Ko me zna jasno mu je da ne mislim nista lose i imam obicaj da kazem ono sto mislim, pa kud puklo :D
Svaka ti cast za ovo (uradio si je perfektno sto se mene tice) , nadam se da ce mo se nekad sresti, i razmeniti misljenja uz koju casicu bez prozivki na forumu.
Spremam se opasno za sezonu i postavljacu slike u temi o ribolovu sta god budem zakacio.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Pogledaj glavinjaru sto sam instant sklepao
:: http://youtu.be/0ES7NShVak
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/n7hk7-XMXG
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
gilopile ... 09.03.2013. 04:00 #481395

broj poruka: 9459
Nadam se da cemo biti blagovremeno obavesteni kad Markovic odvoji malo vremena da ide kod nebeskog na zezanje, a mozda i nesto daleko ozbiljnije od toga:)

@Tortulina, Primio k znanju, k srcu, te k dupetu:)

Nego, sta bre, Xeki je cura prva liga. Imati za devojku nekoga ko barata hard/softwerom je do jaja. Skuha ti rucak, opere i reinstalira win, zameni t. pastu, pa i klokne masinu na kraju krajeva....eeeeee

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Dexter013 @Sky 09.03.2013. 10:34 #481406

broj poruka: 17098
Ocemo mi ovde na forumu biti obavesteni
kad ti neki extra prijatelj do groba ne odgovori na sms,
cak i ako taj prijatelj nije clan foruma?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: @imarkovic 09.03.2013. 19:32 #481473

Stvarno ne razumem?
Kakve veze ja imam sa drugim ljudima i sta sam to pogresno uradio?
O kakvim ti ispadima govoris?

O kakvom postovanju i respektu?Ja stvarno ne razumem?!
Niko ovde nije vezan pupcanom vrpcom pa da se jedni od drugih krijemo i da neko na nekog bude ljubomoran samo zato sto je tamo neko bolji sa nekim od onog drugog!
E svasta!

A igor je dobio temu (malo prozivanje) jer nas je ispalio realno i to on zna,obecao je da ce da dodje a nije i pravio se lud (ni SMS nije pomogao) ..

Drugo ovo nije bilo nikakvo okupjanje niti nesto slicno tome vec najnormalnija poseta koja prilici ljudima koji odrzavaju svoje prijateljstvo..

Stvarno ne znam sta sam pogresio a i nesto me bas i zabole pogotovu za kompleksase kojih je forum pun (cast izuzetcima)

P.S.Nemam ja nista protiv da se druzim i sa ostalim ljudima, ono u naslovu `samo odabrana ekipa` u jednom od postova je svakako bila mala provokacija
Jace je od mene,sta da radim a opet sa druge strane nismo svi kompatibilni

Superior Technology

:: Sta se desilo sa tobom pa ovakve postove stavljas na berzu
:: Uvek si bio dzek kad smo pricali i nisi imao ispade ovog tipa
:: Nije ovo fer prema drugm ljudima. Daj malo postovanja i respekta, a ne `seljacko` ponasanje na forumu
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: Siso ajde dodji na pivo,sto te nema,razocarao si me
:: :: Pozdrav od Mortija i da znas da je ljut !!
:: :: Superior Technology
:: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs