Hmmm ... i ja baš o tome razmišljam. Doduše, razmišljao sam o Soni Eriksonima još iz ere James Bond filmova, pa preko filma Vantage Point u kome glavni junak koristi Sony Ericsson P900 i prilagodjen softver u okviru tog telefona kao daljinac za okidanje snajpera na daljinu, i td. no, ohladio sam se vrlo brzo - mrzeo sam onaj stylus.
E jesam ... uticali su na mene mediji nekada takodje ... kupovao sam gomilu Symbian S60 uredjaja, pa par Symbian UIQ uredjaja, pa prešao na PPC Windows Mobile OS, pa eto sada ljuštim ovaj zamaskirani Linux tj. ANDROID na telefonu sa par jezgara... ali na iPhone OS ... huh ... tu mora onaj mrtvak da se digne iz groba i DOOOBREE mamce zabaci .,.. da bi se neko mog kova upecao na tako nešto! Poz.! :: Nisi se upecao ?? :: o.K :: Pozz :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Nisi valjda i ti naivan kao ostali?!? Ti `momci` su poslužili kao statisti u vešto smišljenoj reklami/prevari. Oni su najobičniji POZERI u celoj priči. Žao mi je istih zaista. Jer, da neko zaista pametan od njihovih kolega posumnja u njihovu `veštinu` i zamoli ih da to ponove na nekom drugom NEZAŠTIĆENOM bilbordu i da čak i ne odigraju igricu, već samo napišu tekst sa originalnim piratebay fontom preko svojih ajfončića, blejali bi kao ovce u zimskom periodu na planini. Dajte bre, manje NIVNOSTI, šta je sa vama? Kao da je svima ispran mozak u ovoj državi?!?
:: Momci dobili nagradu i verovatno posao kad zavrse fax.. :: :: http://goo.gl/e9ux :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Neverovatno do koje mere seže nov vid reklamno propagandnih poruka. Sada smo najzad ukapirali ko stoji iza famoznog hakovanja mobilnim telefonima. (!) Sama DPC kompanija naravno. P.S. to je ista ona kompanija koja je zapošljavala gle čuda magistra za informatički kriminal u fizičkom obezbedjenju zgrade pre par godina. Bolje da čovek čuva zgradu nego da radi kao programer u istoj. Sada vlasnik umesto da `pokloni` sudsku tužbu dotičnim `hakerima` i time stavi drugima do znanja da se takav vid kriminala ne isplati, da je to kažnjivo zakonom, da je to bukvalno vid nezakonite provale u tudjoj imovini, ... on u stvari NAVODNO nagradjuje hakere, i to u novinama boldovanim slovima, najnovijim 4g VAJFAJ tabletima. ooooo mašala ... i u to mi veverice treba da poverujemo???
Znači, sloboda hakovanja svega u gradu je svima zagarantovana? Ako uspeš da hakneš svako elektronsko javno glasilo, dobijaš novi galaxy s4? Super!
Bravo za studete. Sigurno će ih angažovati Apple kada završe fax. HAHAHA
Meni je takodje mirisalo na fake i montazu, ali aj sad razmisli realno.
Ovo je glavni manager kompanije koja iznajmljuje te oglasne bilborde, Dakle big boss licno, sigurno covek nije zeleo da se nadje sa momcima jer je samo video klip na youtube-u ili procitao vest u novinama i blamira se bez ikakvih dokaza.
Losa je reklama zar ne, da radis sam sebi fake rupe u bezbednosti... Koliko moze da bude fake toliko moze da bude i realna situacija.
U firmi garant postoje zvanicni logovi sta se desavalo sa tim bilbordom i logicno ima se uvid u situaciju.
E sad ti pricas treba ih goniti krivicno i slicno, ja licno ne bih da su meni nesto ovako uradili jer su ukazali na propust i rupu koju je neko mogao stvarno da zloupotrebi i nanese stetu mojoj licnoj firmi i narusi ugled.
Npr neko hakne i napise :
Jebacemo mater i poubijati sve Hrvate i Boshnjake u Srbiji.
NE NASEDAJTE VIŠE NA LAŽI JAVNIH MEDIJA, B R E!!!!!
:: Meni je takodje mirisalo na fake i montazu, ali aj sad razmisli realno :: :: Ovo je glavni manager kompanije koja iznajmljuje te oglasne bilborde :: Dakle big boss licno, :: sigurno covek nije zeleo da se nadje sa momcima :: jer je samo video klip na youtube-u ili procitao vest u novinama :: i blamira se bez ikakvih dokaza :: :: Losa je reklama zar ne, da radis sam sebi fake rupe u bezbednosti.. :: Koliko moze da bude fake toliko moze da bude i realna situacija :: :: U firmi garant postoje zvanicni logovi sta se desavalo sa tim bilbordom :: i logicno ima se uvid u situaciju :: :: E sad ti pricas treba ih goniti krivicno i slicno, ja licno ne bih da su meni nesto ovako uradili :: jer su ukazali na propust i rupu koju je neko mogao stvarno da zloupotrebi :: i nanese stetu mojoj licnoj firmi i narusi ugled :: :: Npr neko hakne i napise :: :: Jebacemo mater i poubijati sve Hrvate i Boshnjake u Srbiji :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Ja ne kazem da je fake situacija ili reklama same firme, niti tvrdim da je stvarno hakovan bilbord.
Ovo je Srbija selendra i Beograd takodje selendra u odnosu na svet, tako da poredjenje sa Njujorkom i tajm skverom je losa (sto se tie neke bezbednosti i zastite)
Cime se ti inace bavis, programer si , kodiras? Ako je to slucaj koji tacno jezik?
Vlasnik bilborda tj te kompanije vrši Copy/Paste identičnu režiju iz belog sveta i to naše novine bez rezerve i prethodne provere puštaju u `etar`? To samo govori da su svi bili plaćeni za takvu OBMANU JAVNOSTI. I sami IT studenti su dobili svoj honorar u vidu tih tableta za učestvovanje tj. STATIRANJE u samoj obmani ili blaže rečeno REKLAMI dotičnoj kompaniji. To je valjda i vrapcima jasno. Zato je VRLO DOBAR primer uporedjivanje sa prethodnim prevarama, pa desile se u USA ili Albaniji.
I da, ne nisam programer, ne bavim se tom oblašću. Recimo to, da mi je nekada ova oblast smart phone operativnih sistema bila strastven hobi. Mogu reći nesebično da sam vrlo upućen u celu `smartphone` priču i vrlo dobro znam za šta su takvi aparati sposobni, koliko su blizu PC-u po mogućnostima, .... bez obzira na poslednje platforme koje pokreću hardver sa procesorima koji mere GHz snage u dupliranim ili četvorostrukim jezgrima i 4G brzim mrežama. Ove novije platforme, iz Linux ili Unix familije, su čak šta više u softverskom segmentu uprošćenije i nadasve hardverski zaključanije u odnosu na raniju braću sa jedva 150 MHz hardverom ili pak 400 MHz koliko je bio rekord za PPC.
Da ne dužim, neka veruje ko u šta hoće. Samo me čudi i ponavljam se po 100-ti put, kako je moguće da kompjuterski pismeni ljudi veruju u gluposti?!?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.