Ja necu ni da gledam nista vise dok ne zavrse celu seriju, a onda lepo ko covek.
Dunja i ja smo krenuli pre mesec dana da gledamo i onako udri jednu za drugom epizodu, i ode sve za nedlju dana, a ovo je tezak smor + pauza izmedju serijala.
Kad se nakoti lepo sve onda ko covek odgledas kad ti hoces i mozes i koliko god hoces, bez da pozaboravljas pola u medjuvremenu...
da jos gora :D :D neki ce da ozive :D na ovaj ili onaj nacin :D, divljaci ovamo presli zid, ridja se razocarala u ljubav, mali postao zajeban, pseto postao jos veci pican, itd :D uglavnom jebem ti seriju kad moram da cekam 280dana od prilike na nastavak
:: Eh, sad.. :: Kad nisi batalio posle onakvog kraja prve sezone, neces ni sad.. :: :: P :: :: !0-a epizoda, kako cujem, ima da bude luda kao i deveta.. :: :: :: najgora epizoda ikada ! ima da prestanem da gledam jebeno sranje od serije :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: :: 16gb Ripler 1600 cl :: :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: :: Xonar D2 + Logitech Z550 :: :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: :: LG 277L-BN :: :: :: :: MacBook Air 13. :: :: :: ::
Svi jebeno umiru do kraja ove ili one knjige, 99 % njih. Ali jebeno nisam ocekivao da ce jedan od glavnih likova da rikne na ovako podao nacin i tek tako iz nevezuse JBTE
p.s. na kraju prve sam suzu pustio za Shon Binom ali se moglo pretpostaviti da ce doci do toga.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Pa i ovde je moglo da se pretpostavi sta sledi kad je Stanis u prosloj bajao sa onim pijavicama... I mani vise spojlerujes...
:: *spoiler* (delimicno :: :: Svi jebeno umiru do kraja ove ili one knjige, 99 % njih. Ali jebeno nisam ocekivao da ce jedan od glavnih likova da rikne na ovako podao nacin i tek tako iz nevezuse JBTE :: :: p.s. na kraju prve sam suzu pustio za Shon Binom ali se moglo pretpostaviti da ce doci do toga :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Logitech Z550 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
Pritom nelogistost koju je izneo i Jon Snow, nisu obiceni i disciplinovani jedan odred od ili deo od 10 vojnika pravi ih bi satrao....ko ova trojca crv,dzora i darius :D pobili pola grada :D
:: Ja samo ne kapiram sta onih 20 divljaka radi preko zida, :: oce da porobe 100 000 000 ljudi :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Serija je VRH! Ko je citao knjige zna tacno sta ce se izdesavati, i totalno je van svih ocekivanja za one koji nisu citali. Ja licno ne volim serije tipa zaba tra la la, gde dobro uvek pobedjuje, uvek neki happy end itd..., gde je sve predvidivo, ovo ko gleda, a ne zna sta ce dalje, ne moze da kaze da se do sada nekoliko puta nije iznenadio na prijatan ili neprijatan nacin. To i jeste poenta dobre serije, da ne znas sta da ocekujes dalje, zato i jeste top serija trenutno. :)))
Hajde ne zajebavaj treca sezona bas odstupa od knjige...
A naivnosti koliko ti dusa iste... pogotovu prosla sezona i Qhart, zatim kako je kupila Unsulied, pa kako je osvojila tri slobodna grada redom... mislim sta reci...
Inace ko i gde rece da Vesteros ima 100M dusa... ne javlja mi se da ima vise od par miliona...
Divljaci nemaju oruzije ali su i muzjaci i zenke ratnici tako da sta reci... imaju drveno oruzije sa nekakvim koskama i slicno... doduse imaju i Mamute i Dzinove ali sta vredi kad nemaju celik... tj. nema stitova ni adekvatnog naoruzanja...
A sto se tice svadbene vecere cini mi se da je ona odvratna keva uhvatila dete a ne zenu onog metuzalema... takodje ako me secanje sluzi Rob je svoju mladu nevestu poslao kuci njenima a u seriji ne ona na veceri izbodena...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Serija je VRH! Ko je citao knjige zna tacno sta ce se izdesavati, i totalno je van svih ocekivanja za one koji nisu citali :: Ja licno ne volim serije tipa zaba tra la la, gde dobro uvek pobedjuje, uvek neki happy end itd..., gde je sve predvidivo, ovo ko gleda, a ne zna sta ce dalje, ne moze da kaze da se do sada nekoliko puta nije iznenadio na prijatan ili neprijatan nacin. To i jeste poenta dobre serije, da ne znas sta da ocekujes dalje, zato i jeste top serija trenutno :: :)) :: ::
da ona nije bila na svadbi, niti dal je trudna bila? :D ali je bilo do jaja kad su poceli da sviraju himnu lanistera :D na vencanju... :P i ovaj Rob ko da je kreten ispao, nije izvalio i ovi njegovi, mada dzaba im kad su sabili 200strela u njih.... inace najvise gotivim Bron-a :) on mi je u Bauka vrh lik, Dzora isto, malo me Bren nervira, a i Dzejmi se popravlja vidi se da nije sve tako crno i belo, al jbg covek trpao sestru tako da se to tesko oprasta :) i napravio onog neandertalca....mada ova sersi u svakom filmu dobije malo 300 pa ovde :) sta ce zena ima takvu facu :)
:: Hajde ne zajebavaj treca sezona bas odstupa od knjige.. :: :: A naivnosti koliko ti dusa iste... pogotovu prosla sezona i Qhart, zatim kako je kupila Unsulied, pa kako je osvojila tri slobodna grada redom... mislim sta reci.. :: :: Inace ko i gde rece da Vesteros ima 100M dusa... ne javlja mi se da ima vise od par miliona.. :: :: Divljaci nemaju oruzije ali su i muzjaci i zenke ratnici tako da sta reci... imaju drveno oruzije sa nekakvim koskama i slicno... doduse imaju i Mamute i Dzinove ali sta vredi kad nemaju celik... tj. nema stitova ni adekvatnog naoruzanja.. :: :: A sto se tice svadbene vecere cini mi se da je ona odvratna keva uhvatila dete a ne zenu onog metuzalema... takodje ako me secanje sluzi Rob je svoju mladu nevestu poslao kuci njenima a u seriji ne ona na veceri izbodena.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Serija je VRH! Ko je citao knjige zna tacno sta ce se izdesavati, i totalno je van svih ocekivanja za one koji nisu citali :: :: Ja licno ne volim serije tipa zaba tra la la, gde dobro uvek pobedjuje, uvek neki happy end itd..., gde je sve predvidivo, ovo ko gleda, a ne zna sta ce dalje, ne moze da kaze da se do sada nekoliko puta nije iznenadio na prijatan ili neprijatan nacin. To i jeste poenta dobre serije, da ne znas sta da ocekujes dalje, zato i jeste top serija trenutno :: :: :)) :: :: :: ::
Sve sve ali mi nije jasno sta se bre ove budale sa snimka iznose...
Tj. prvo se unose pa se posle iznose...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.