Ako bi smo po tome sudili, AMD nam ja zagarantovan (i do sada smo bili deponija tehnoloskog otpada)...
:: Naravno, sve čemu se bliži kraj, kao po obrascu, stiže u Srbiju... Baš paradajzično! Ali baš,baš.. :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me? :: ::
Paradajzicno, bas kao AMD (slightly rotten tomato)...
Na mom faksu (Ftn - Novi Sad) ima dobar profa koji ima iskustva sa mikroelektronikom i produktima silicijuma, čak ima i neke patente na tim poljima bla bla. uglavnom, treba odškolovati kadar za to, Kafekuvarice više ne postoje u 21 veku i vremenu kapitalizma, tako da. .P jbg :D
Nedavno je Dinkić sa delegacijom bio na mom faksu, sećam se da sam ga video. biće od ovoga nešto, samo je pitanje kad
Sta god da bude nama nema neke koristi, ne rade ni intel ni Dacic/Dinkic to zato sto se brinu za nas. Uglavnom to znaci da smo im interesantna jeftina radna snaga.
:: Sta god da bude nama nema neke koristi, ne rade ni intel ni Dacic/Dinkic to zato sto se brinu za nas. Uglavnom to znaci da smo im interesantna jeftina radna snaga. :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 :: ::
Bila bi to fora, zaista. Ali jos veca fora bio bi dolazak AMD-a...
13.05.2013. 09:42
status: user broj poruka: 11019
Ovde ima takvih fanbojeva-crvenkapica, da bi smo se ponovo po svetu proculi kao čudaci - eno, u Srbiji, u AMD-ovim pogonima, nekolicina clanova foruma nekakve PC Berze radi VOLONTERSKI (zaintacili se da spasu Deku od bankrota, a njih neka kosta sta kosta) Odbijaju topli obrok, odbijaju godisnji odmor, i nose crvene majice sa likom Super Hika...
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647758. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.