Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Bolje da te ubiju nego da ubijes u samoodbrani!
STRANA 2 OD 3  
toothless Ako je klinac i jurnuo mu je adrenalin, onda je u redu... 23.05.2013. 20:04 #493997

status: user
broj poruka: 3241
Kakv bre adrenalin, kakav klinac? Sa 19 godina je napao policajca i naneo mu teške telesne povrede? Jel` na snimku on to pokušava da mu uradi piling lica bakljom? A što se tako nešto nije desilo za vreme Tita ili Slobe? E pa zato što bi mu bubrezi bili k`o tambura da je samo popreko pogledao policajca jer ti ne napadaš policajca kao osobu nego napadaš DRŽAVU! Šta bi mu majke ti uradili u Americi za ovo? Tamo bre kada te zaustavi pandur ima pravo da puca ako pomeriš ruke sa volana ili pokušaš da izađeš iz auta bez odobrenja... Kakva bre opravdanja za takvo divljanje i gde su njegovi roditelji...

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 23.05.2013. 20:11 #493998

broj poruka: 3797
Sam sebi si odgovorio na pitanje, dakle 18 godina. Malo si pogresio, nije ni bitno. Sve do 20 godina je dete i da bi se dobila koliko-toliko tacna slika o svemu tome, moraju da se sagledaju sve cinjenice u tom trenutku. Tvoj rezon nije ispravan, napao ga je, ma izvadi odmah cz i rasipaj dugu devetku po nalozenoj i drogiranoj(spid) decurliji...

Za Slobu si lupio i ostao ziv, a sto se tice ove masoncine, to nemoj porediti...
To je bilo vreme glupe raje, kojima je slatki i dobrotvorni cikica sa belim rukavicama(poreklo se ne zna) isprao mozak i svi su ziveli u ljubavi i raskosi, ma kako da ne...

:: Kakv bre adrenalin, kakav klinac? Sa 19 godina je napao policajca i naneo mu teške telesne povrede? Jel` na snimku on to pokušava da mu uradi piling lica bakljom? A što se tako nešto nije desilo za vreme Tita ili Slobe? E pa zato što bi mu bubrezi bili k`o tambura da je samo popreko pogledao policajca jer ti ne napadaš policajca kao osobu nego napadaš DRŽAVU! Šta bi mu majke ti uradili u Americi za ovo? Tamo bre kada te zaustavi pandur ima pravo da puca ako pomeriš ruke sa volana ili pokušaš da izađeš iz auta bez odobrenja... Kakva bre opravdanja za takvo divljanje i gde su njegovi roditelji..
PhatPhuck Potrlo im se seme 23.05.2013. 20:13 #493999

broj poruka: 1886
...da Bog da - ako Boga ima - SVIMA koji su trazili `pravdu za nejakog Urosa`, pravdu za Bogdanova, Kimija - ili bilo kog drugog huliganchinu/kriminalca/manijaka - bez obzira na klub/boje...

`Nejaki Uros` je mogao nekome da ubije oca/dedu, malo je falilo - a na stranu to sto ce godinama porodica tog zandarma da zivi u strahu od osvete `pajtosa` kriminalchine koji mu je gurao baklju u usta - sa JASNOM namerom da MAXIMALNO OSAKATI ili UBIJE.

Ko podrzava huligane - nevezano za klub - isti je kao huligani. Ako Boga ima - seme im se da Bog da potrlo. `Navijaci` su SEKTA u kojoj se ceni SVE OSIM SPORTA - a sport je SAMO IZGOVOR za sve to ostalo OSIM sporta, cime se oni bave i ponose.

Ko podrzava takve huliganchine, nasilnike, revolverashe koji PRE NEDELJU DANA UBISHE NEDUZNU DEVOJKU - ISTO `NAVIJACHI` - takvi su odgovorni i za to sto se u ovom drustvu vise stite provalnici nego zrtve.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

markisha Simone 23.05.2013. 20:16 #494000

broj poruka: 173
Mozda si u pravu ali ja se ne slazem sa tobom.
Da debil nije pljackao i upao coveku u stan,sad bi on verovatno bio ziv a ovaj roditelj bi privredjivao i hranio svoju porodicu.
Ja imam razumevanja i sva opravdanja ovoga sveta za ovog coveka a ne za pljackasa.
Da sam vlast ja ga nebi u zatvor stavio nego bi ga i nagradio.

Ako imas bar 30 i kusur godina verujem da si sluzio u JNA ili kako se god kasnije zvala...Setices se da ako na mrtvoj/obicnoj strazi ubijes nekoga ko je upao na posed kasarne ili nekog izdvojenog objekta koji cuvas posle kratke istrage ako se utvrdi da si postupio po PS-u bivas prekomandovan i nagradjen....Isto bi primenio i u ovom slucaju,jer bi time preventivno delovao na one koji se kolebaju pa ovakva dela bi bila sprecena ili bi se redje desavala.

Svi mi formiramo misljenje po procitanim novinskim stupcima,a slozicete se da cesto od novinara samo politicari vise lazu.

PhatPhuck `UROŠI` su ubili devojku na Adi pre nedelju dana 23.05.2013. 20:20 #494002

http://www.kurir-info.rs/ubistvo-na-adi-devojka-ni-kriva-ni-duzna-stradala-u-sukobu-navijaca-clanak-789807

`- Kobne noći u klubu na Adi Ciganliji došlo je tuče između dvojice mladića s jedne i još dvojice s druge strane. U opštem metežu jedan od njih je ispalio tri metka, od kojih je jedan pogodio Tamaru. Istragom je utvrđeno da se nedelju dana ranije dogodila tuča, koja nije prijavljena policiji, a u kojoj su učestvovala ista četvorica mladića! Dakle, njihov okršaj na Adi samo je nastavak sukoba - kaže naš izvor.

Sagovornik Kurira dodaje da su sva četvorica momaka, među kojima je i Tamarin ubica, dobro poznati policiji i da su svi veoma uticajni u navijačkim krugovima!
- Obračun na Adi bio je navijački. Napadač i njegov drug pripadaju jednoj, a druga dvojica mladića drugoj frakciji navijača Partizana. O tome koliko ljudi zaista zaziru od njih najbolje govori podatak da polovina očevidaca tragedije nije smela da priča o tome šta se dogodilo ili da policiji da opis napadača - dodaje naš sagovornik.`

Simon72 ... 23.05.2013. 20:25 #494004

broj poruka: 2799
Imam 40 i znam to sve oko straže al i tu nije baš tako a imao sam prilike i da pucam pa su me zbogo toga mesec dana cimali i to 92 il 93 godine nesecam se vise.
Ovde se ne govori sta je il nije ok il kako mi to vidimo nego kako zakon to vidi i zasto je zakon tako napravljen.Dali bi i ja ubio coveka koji je samo provalio u moj stan.Neznam niti mogu da budem u koži ljudi koji su to prošli kao ni ovog coveka koji sad prolazi kroz sve ovo.Stvar je u tome što je on najverovatnije doneo odluka ma dokle više (jer mu je stan vec bio obijen) pa je napao pocinioca.Pljackaš ocito nije napao i u tome je stvar ovde.Ponovo ponavljam ja ga nebi zadržavao ali je takav zakon jer je ocito prekoracio silu.Sad dolazimo do Uroša i ovog policajca.Šta da je policajac ubio uroša ili nekog drugog a mogo je.
Cisto da se podsetimo šta je taj dobri decko Uroš uradio
http://youtu.be/7OlOvWUNSiU
PhatPhuck ČITAJTE, i PLAČITE što ne živite u USA, gde se PRIVATNI POSED poštuje 23.05.2013. 20:26 #494005

http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Horn_shooting_controversy

The Joe Horn shooting controversy refers to the events of November 14, 2007, in Pasadena, Texas, United States, when local resident Joe Horn shot and killed two men burgling his neighbor`s home. Publicized recordings of Horn`s exchange with emergency dispatch indicate that he was asked repeatedly not to interfere with the burglary because the police would soon be on hand. The shootings have resulted in debate regarding self-defense, Castle Doctrine laws, and Texas laws relating to use of deadly force to prevent or stop property crimes. The illegal alien status of the burglars has been highlighted because of the U.S. border controversy. On June 30, 2008, Joe Horn was cleared by a grand jury in the Pasadena shootings.

Džo Horn primetio dva provalnika kako provaljuju u kuću njegovog komšije.
Zvao policiju da prijavi - operaterka mu je, naravno, kenjala standardnu priču kako će `policija da se pobrine za to, neka on sedi miran`.
Čovek uzeo pušku i UPUCAO/UBIO OBA SKOTA - koji su pritom bili ILEGALNO u USA (Meksikanci).
Oslobođen!

markisha Adzeme 23.05.2013. 20:27 #494006

broj poruka: 173
Po tvom misljenju drzava treba da uradi nesto kroz neko kratko vreme(par godina) sto roditelji nisu mogli za 18-19 godina?Ako se neko moze nazvati roditeljem/starateljem ko je vaspitavao i hranio Urosa kad su ga takvog napravili...
Taj strucni nadzor i sve to sto si predlozio je bacanje para u ovom slucaju jer mislim da rehabilitacija nije moguca....

Siromasna je ovo drzava da placa nekom lecenje,pomoc....da bi se razbacivali na izgubljene duse kao sto je taj Uros...

Adzem ... 23.05.2013. 20:29 #494007

Najveci problem naseg naroda sto voli tako da potrpa sve u isti kos, naravno i da pozlati kada je to potrebno(sve ce to narod pozlatiti).

Kakvi su to navijaci koji nose prangije sa sobom, nema to veze sa vezom, to su kriminalci i dileri koji su odavno poznati policiji i ne zasluzuju da se mesaju sa klincem koji je tada imao 18 godina, koji cak nije ni bio poznat kao navijac zvezde. Niko za njega nije ni cuo, dok se incident nije dogodio, a on naravno ``proslavio``.
Njemu su tada, posto je jos imalo smisla(18godina) smernice ziuvota trebalo biti odredjene i kroz efikasne sisteme, decko bi se kroz godinu dana vratio na istu tu tribinu ne pomisleci na ista slicno. Ovako je drzava potrosila kes za njegovo petogodisnje izdrzavanje, on izgubio silno vreme koje je dragoceno u tim godinama i izasao jos ludji iz zatvora, napravivsi sranje sa Americkim marincem posle samo mesec dana.

Efikasnost - 0

:: http://www.kurir-info.rs/ubistvo-na-adi-devojka-ni-kriva-ni-duzna-stradala-u-sukobu-navijaca-clanak-78980
::
:: `- Kobne noći u klubu na Adi Ciganliji došlo je tuče između dvojice mladića s jedne i još dvojice s druge strane. U opštem metežu jedan od njih je ispalio tri metka, od kojih je jedan pogodio Tamaru. Istragom je utvrđeno da se nedelju dana ranije dogodila tuča, koja nije prijavljena policiji, a u kojoj su učestvovala ista četvorica mladića! Dakle, njihov okršaj na Adi samo je nastavak sukoba - kaže naš izvor
gliga79 `UROŠI` su ubili devojku na Adi pre nedelju dana 23.05.2013. 20:30 #494008

broj poruka: 4641
Kriminal u ovoj drzavi nikad nece biti iskorenjen, sve price o Ivanima, Urosima i svim ostalim pulenima se svode na isto.
Nikad ovde nece biti normalno, zato sto smo banana ili ti (tomato drzava.)

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

PhatPhuck Što se tiče `sporta`, i `navijača` koji `vole sport`... 23.05.2013. 20:31 #494009

Debeli skot (Velibor) Dunjić ne bi mogao da pretrči ni 200 metara a da mu srčka ne prepukne od napora i svog sala koje nosi - to je `navijač` koji `voli sport i živi za sport` - ali zato ume da vadi noževe, pištolje, da `hrabro` napada kad mu leđa čuva čopor hijena iza njega - i ima taticu koji je ex-pandur, i koji je bezbroj puta potezao veze da mu `dete` puštaju iz pritvora i cepaju optužnice (A `navijači` se, šatro, gade `kerova` :)

A Dunjić je najbliži ortak `Uroša nejakog`.

Simon72 ... 23.05.2013. 20:33 #494010

To su sve gluposti i samo opravdanja.
Covek je doneo odluku i to je to.Zašto ja nisam ili vecina nas donela odluku da uradimo nešto slicno.I ja sam imao 18 godina, svi mi smo imali 18 godina.U jednom si u pravu.Bio je mlad i imao je 18 godina.Ali svaki ubica i teški kriminalac je imao 18 godina kad je doneo svoju odluku.

gliga79 Re: Što se tiče `sporta`, i `navijača` koji `vole sport`... 23.05.2013. 20:34 #494012

broj poruka: 4641
Pa ko je taj sto jos uvek veruje da se iza huliganizma krije sport ?
Ljudi nemaju pojma da oni koriste pojam sport za biznis.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: Debeli skot (Velibor) Dunjić ne bi mogao da pretrči ni 200 metara a da mu srčka ne prepukne od napora i svog sala koje nosi - to je `navijač` koji `voli sport i živi za sport` - ali zato ume da vadi noževe, pištolje, da `hrabro` napada kad mu leđa čuva čopor hijena iza njega - i ima taticu koji je ex-pandur, i koji je bezbroj puta potezao veze da mu `dete` puštaju iz pritvora i cepaju optužnice (A `navijači` se, šatro, gade `kerova` :
:: A Dunjić je najbliži ortak `Uroša nejakog`
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran
Adzem ... 23.05.2013. 20:37 #494013

A ti znas da li su se roditelji bavili sa njim, ili ga je ulica vaspitala?
Da, tvrdim da se sistemski moze vratiti covek u normalu sa par meseci robije(kao i svi drugi) i par meseci strucnog prevaspitanja i pocetak od nule.
Sve ce to manje kostati nego da bilduje i da se tovi godinama u zatvoru i da iz njega izadje sa 30kg. vise nego sto je usao, uostalom zaposli drzavo te silne lekare, pedagoge, psihologe i ostale ljude koji vise na birou, pa spasi jos mladih ljudi za koje ti smatras da su izgubljeni slucajevi...

U 90% slucajeva kada sam ulazio u neciji stan, a u pitanju je bio tinejdzer, roditelji su bukvalno usli u televizor posmatrajuci rijalitije i ostale igrarije koje im je ova drzava ponudila na trpezi, posto drugog nema. O kakvom domacem vaspitanju onda vi pricate?

Daj narodu malo hleba i igara...

:: Po tvom misljenju drzava treba da uradi nesto kroz neko kratko vreme(par godina) sto roditelji nisu mogli za 18-19 godina?Ako se neko moze nazvati roditeljem/starateljem ko je vaspitavao i hranio Urosa kad su ga takvog napravili..
:: Taj strucni nadzor i sve to sto si predlozio je bacanje para u ovom slucaju jer mislim da rehabilitacija nije moguca...
:: Siromasna je ovo drzava da placa nekom lecenje,pomoc....da bi se razbacivali na izgubljene duse kao sto je taj Uros..
Adzem ... 23.05.2013. 20:40 #494015

Iz recenice u recenicu mesas i dalje babe i zabe, pominjuci kriminalce i dete od 18 godina, koje ipak nije napravilo vece sranje, ali u buducnosti hoce...
Zasto? Pa rekao sam vec, efikasnost kazne i nacin razmisljanja sta uraditi sa takvim ljudima koji pokazuju kao mladi da ce jednog dana postati stvarno ozbiljni problemi - 0

:: To su sve gluposti i samo opravdanja
:: Covek je doneo odluku i to je to.Zašto ja nisam ili vecina nas donela odluku da uradimo nešto slicno.I ja sam imao 18 godina, svi mi smo imali 18 godina.U jednom si u pravu.Bio je mlad i imao je 18 godina.Ali svaki ubica i teški kriminalac je imao 18 godina kad je doneo svoju odluku
Dexter013 E jbg 23.05.2013. 20:45 #494017

broj poruka: 17098
Sta ga bre branis?!

Usao nocu u stan, mozda je hteo da mu siluje decu da ih sve pobije ili sta vec,
ja bih ga odmah ubio makar je hteo da uzme 10 dinara sa stola, i mirno bi spavao ko beba posle toga.

Zrtva treba da razmislja da li je silovatelj ubica ili obican lopov,
da li ima oruzije osoba koja mu upada u kucu gde su mu zena i deca, sramota...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 ... 23.05.2013. 20:46 #494018

broj poruka: 3278

Ajd da provaljuju kad u kuci nema nikog ali brate uci unutra a vlasnik/porodica je u objektu pa josh na spavanju nikako ne moze izaci na dobro !!!

Iskreno, zao mi je porodice.
Simon72 ... 23.05.2013. 20:47 #494019

Rehabilitacija je vec nešto drugo i o tome nismo ovde ni pricali.Svako ima pravo da se izvuce iz bilo cega da je upao i svi treba da mu pomognu što najcešce nije slucaj.E sad i tu postoje dve vrste ljudi.Oni koji imaju normalnu i patološku crtu licnosti.Penologija je osnovna stvar od koje treba da se podje a i sama kazna je zamišljena da bude sretsvo rehabilitacije ako nije pomogla da bude sistem prevencije.Patološke crte ne ispravi niko kolko god se trudio jer se taj uvek vraca starom nacinu zivota jer je to za njega jedini nacin života.I tu mogu da se postignu neke mere psihijatrijskim lecenjima u cilju odklanjanje nekih psihickih problema.Kod nekih je to potpuno izvodljivo jer oni nikad nisu ni trebali da udju u taj svet i to se dogodilo samo sticajem okolnosti ali njih je malo.Vecinom su to poremecaji licnosti kao i psihopatske licnosti.Psihopata je kad normalan nacin razmišljanja i vrednjovanja kao i savest ne postiji a i ako postoji potpuno je drugacija od one koja je kod vecine ljudi tako da mi kad nešto ponekad poželimo recimo da ubijemo povredimo nekog mi to ne uradimo jer nam savest kaže ne ne a njima pošto te savesti nemaju to nije nikakv problem)

liman ... 23.05.2013. 20:48 #494020

broj poruka: 812
Uhapsise me domaci izdajnici kada sam 28. juna (pre 99 godina) overio stranca koji me je napao!

Simon72 Re: ... 23.05.2013. 20:51 #494021

Upravo to :)

:: Uhapsise me domaci izdajnici kada sam 28. juna (pre 99 godina) overio stranca koji me je napao!
jumperjack Nema pravde ali 23.05.2013. 20:58 #494023

broj poruka: 497
u trenutnoj situaciji, ovaj jadnik ce izaci iz zatvora za dve do pet godina a bitanga nikad iz groba ustati nece, u goroj bi bilo da je posten covek pod zemljom a bitanga izadje iz zatvora...
Sasvim je druga prica sto ovom uopste nije mesto ni u pritvoru a kamo li u zatvoru ali...Srbija...majcica

Pisko Video igre 23.05.2013. 21:03 #494024

broj poruka: 6670
Lako je ubiti čoveka, ili više njih. Teško je to posle nositi na duši, naime, nema respawn-a...
Zakon jeste pomalo glup i nasleđe je Titova vremena kada kriminala nije bilo u ovakvom obliku i količinama, ali ga je bilo.
I, ne zanosite muda u krivini, znate li šta bi mi uradili sa američkim zakonima ovde... razvalili ih naravno. Ne bi imalo šta da se popiše na sledećem popisu.
Pročitajte samo i lepo protumačite istoriju, šta se desilo kada je srbistancima bilo dostupno nešto tako, npr. drugi svetski rat, kada su mogli da potkazuju i rešavaju se komšija i neprijatelja, da idu u suportne vojske da reše dugogodišnje probleme sa međom i međusobnim jebanjem žena, šta se desilo sa Golim Otokom, koji su, gle čuda, napunili skoro 90% Srbi... potkazani od svojih komšija, sunarodnika...
Šta kad bi nam dali mogućnost da poubijamo sve koji su bili dovoljno glupi da nam budu zvani ili nezvani gosti?

Budale računaju na sreću.

Simon72 ... 23.05.2013. 21:05 #494025

Dexter013
Ne branim ga govrim kakav je zakon i predpostavljam sta je moglo da se desi.Reko sam vec da se ja pitam nebi mu radio sve ovo.

solaja777
Slažem se u potpunosti.

Adzem
Shvati da je on napravio odluku i da je on odavno veliki problem.Sve ostalo su samo opravdanja.

jumperjack
da dodam šta ce sve njemu da se dogaja kad shvati da je ubio coveka a što se tice samog slucaja sve je na tužiocu koji može da prekvalifikuje ovo krivicno delo u neko drugo, što svakako može.
PhatPhuck @Piško 23.05.2013. 21:07 #494026

Brate, uz svo dužno poštovanje, šta lupetaš?

Kakve veze ima potkazivanje iz komunističkog vremena - sa pravom na odbranu poseda??? I odakle ti takvo poređenje sa Američkim zakonima??

Podrazumeva se da bi za ZLOUPOTREBU prava na samoodbranu - to jest - nekakvo montiranje situacije tako da nekoga ubiješ - a da izgleda kao `samoodbrana` - morala da postoji JOŠ GORA KAZNA nego za klasično ubistvo sa predumišljajem. To bi SVAKAKO odvratilo mnoge - ako ne sve - koji bi pomislili na zloupotrebu prava na samoodbranu.
Ali, isto tako, u situacijama kada je JASNO da se radilo o običnoj samoodbrani - čovek koji se branio ne sme da trpi NIKAKVE zakonske posledice.

Isto kao što bi, na primer, žena koja nekoga LAŽNO optuži za `silovanje` - morala da dobije još veću kaznu nego neko ko počini silovanje - jer je u pitanju dodatna otežavajuća okolnost - manipulacija, iliti `perverting the course of justice`, kako anglosaksonci to zovu.

`Perverting the course of justice, in Canadian, English, Hong Kong, and Irish law, is a criminal offence in which someone prevents justice from being served on himself or on another party. It is a common law offence carrying a maximum sentence of life imprisonment.

Perverting the course of justice can be any of three acts:

Fabricating or disposing of evidence
Intimidating or threatening a witness or juror
Intimidating or threatening a judge

Also criminal are:

conspiring with another to pervert the course of justice, and
intending to pervert the course of justice.`

Simon72 ... 23.05.2013. 21:21 #494028

Mislio je da ako bi se primenjivao amercki zakoni mi kao srbi koji smo veoma revnosni po primeni istih (u vreme komunizma srbi su bili najrenovnosniji u potkazivanju i zabranama religije recimo) istrebili bi smo se veoma brzo.
Inace sve je stvar u tome da nešto treba da se dokaže a ne da okrivljeni treba da se brani što veoma cesto nije slucaj.Kako se dokazuju neke stvari i radnje kad su prisatne samo dve osobe.Pa iskazima i jednog i drugog ali i dokazima pa nebi trebalo da se ni jedan iskaz vrednuje kao dokaz ako nema materijalnih fokaza koji to potkrepljuju.Odosmo daleko.Nebitno.

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs