Živimo u vremenu kada se brakovi i ne sklapaju (na tradicionalan način), a i oni koji se sklope-više od polovine se raspadne u prvih 5 godina.Svi koji su bili u braku,pa se rastali znaju koliki je problem i koliki trošak nosi razvod.
Ljudi u današnje vreme imaju slobodu izbora i po meni je to u redu,nebitno kakvoj populaciji pripadaš (gay ili heteroseksualnoj).Ljudi su pre samo 70-80 godina na ovdašnjim prostorima imali ugovorene brakove,a da nisu nikad ni videli ono drugo.Da ne pričam o tome koliko je bilo brakova između rođenih braća i sestara da bi se sačuvala imovina,tj., ne rasipala.Hoće li neko da mi kaže da je to bilo u redu?!
Meni ne pada na pamet da se ženim.Sa sadašnjom devojkom sam godinu dana i čim smo se skontali,odmah sam joj rekao da ja neću da se ženim,a ona meni odgovorila da neće da se uda.Posle 5 dana veze smo počeli da živimo zajedno,ali nema ničeg što nas drži pod moranjem i takva veza ili kako god da nazovem je nešto što mi savršeno odgovara.Samo da napomenem da smo već svršeni ljudi,ona 35 ja 29 godina...
A ovakvi frikovi mogu da trabunjaju o kakvim god hoćeš stvarima,jednostavno,porodica u tom nekom tradicionalnom ili kakvim smo mi navikli načinu jednostavno više ne postoji.
Apsolutno sam za to i bio bih najsrećniji kada bih se to i ostvarilo,mada mislim da i nismo daleko od toga. Dosta je Vojvodina bila krava muzara i dosta mi je više da gledam kako se u Čačku,Jagodini,Pošarevcu gradi ovo ili ono,a mi u Vojvidini jedemo govna.
A tek samo koliko mi je muka od Selje Ilića i ćelavog Palme,a još kad se setim da ti ljudi upravljaju državom u kojoj ja živim.
Vojvodina će biti republika u dolini panjeva gde cvetaju bandere. Ja podržavam ideju da se ukine autonomija Vojvodine ali da se Novi Sad proglasi glavnim gradom Srbije.
Ova je Aškenazi jevrejka - prvo, ruskinja - samo usput... Karl Marks je, takođe, bio aškenazi jevrejin. A svi znamo koliko zla i smrti je proisteklo iz marksizma - počev od Oktobarske revolucije, pa preko Staljinističkih čistki i pogroma, preko Mao CeTung-ovih `revolucija`, pa sve do kambodžanskih `polja smrti`-genocida...
Mene je sramota kakvi pavijani upravljaju Vašom(ovo Vašom namerno pišem jer Vojvodina nije za ovo glasala)državom i ja se upšte ne osećam `građaninom` Srbije,već Vojvodine.
Na TV-u ako gledam sportske vesti,interesuju me samo klubovi iz Voj.Ako se bilo šta desi s one strane Dunava ili Save-na to gledam isto kao da se desilo u Bosni,Htvatskoj,Albaniji... Mislim da niste ni svesni koliko su ljudi u Vojvodini ogorčeni i koliko im je pun Q svega i koliko traže neke promene.
`SCUM` manifest (`scum` na engl. znači, otprilike, `đubre`)
04.06.2013. 21:34
status: user broj poruka: 1886
The SCUM Manifesto is a radical feminist manifesto written in 1967. by Valerie Solanas. It argues that men have ruined the world and that women should overthrow society and ELIMINATE THE MALE SEX. SCUM stands for `Society For Cutting Up Men`.
To je feministkinja/ludača poznata po atentatu na ENDIJA VORHOLA (umetnika).
Da je OVAKVO nešto napisao muškarac, tipa - `društvo treba da eliminiše žene, i da se svim ženama odseku klitorisi i dojke, itd, itd` - taj neko bi završio pod zemljom, u ludnici, ili u zatvoru. Pošto smo danas SVI MLAKONJE i P*ČKETINE, razne LUDAČE mogu ovakve stvari da pišu (i dan danas), i NEKE žene to čitaju - a NIKO neće dići galamu zbog toga... A ZAŠTO? Zato što POLITIČARI UVEK JURE ŽENSKE GLASOVE, jer ŽENE GLASAJU MNOGO HOMOGENIJE - glasaju KAO GRUPA - sa daleko manje individualnosti/raznolikosti nego muškarci - i zato im se političari non-stop uvlače i izglasavaju raznorazne `zakone` koji idu na štetu i OTVORENU diskriminaciju muškaraca...
Kad kažem `žene glasaju kao grupa`, mislim, primera radi: `Obama je zgodan, vitak, mladi crnac koji se lepo smeje... A uz to nam obećava i borbu za prava žena.` I onda - 80% žena glasa za Obamu.
gde se potpisuje ta sesticija .. ta valjda sam i ja neki autonomas :)
ostali ... otpor je uzaludan ... skidajte gace i sagnite se po sapun .. bol u guzi ce da prodje ali u dusi nikad !!!
:: :: Apsolutno sam za to i bio bih najsrećniji kada bih se to i ostvarilo,mada mislim da i nismo daleko od toga :: Dosta je Vojvodina bila krava muzara i dosta mi je više da gledam kako se u Čačku,Jagodini,Pošarevcu gradi ovo ili ono,a mi u Vojvidini jedemo govna :: :: A tek samo koliko mi je muka od Selje Ilića i ćelavog Palme,a još kad se setim da ti ljudi upravljaju državom u kojoj ja živim :: :: Odo da potpišem peticiju!! :: :: toto je piča,ja tam domov.. :: :: :: Manite se Amerike, oni su jedinstveni.. :: :: :: :: :: :: A mi... mi radimo... ovo: :: :: :: :: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/386235/Peticija-za-Vojvodinu-republiku-do-sada-ima-6000-potpisa
Pavijani upravljaju ovom NAŠOM(mojom i tvojom) državom dok mi budemo jeli govna koja nam oni serviraju. Jel` ti tripuješ da ljudima u Beogradu rastu ruže iz dupeta? Ne, samo je Srbima u Vojvodini teško, a na jugu Srbije se možda uživa? Pogledajte Jug Srbije pa kenjajte onda kako se teško živi. Ovo važi za sve one koji su ikada glasali za DOS. Svi smo bre u istim govnima i bićemo tu gde jesmo sve dok zajedno sav narod ne uzme motku u ruke i pobije sva govna. Ili dok ne dođe neki pravi diktator i zauzda razuzdanu stoku koja pljačka ovaj narod(u tu grupu spadaju svi političari u Srbiji, a Bogami i u Republici Srpskoj. To za otcepljenje Vojvodine bi bilo smešno da nije žalosno zbog naroda koji se prima na tu priču. Isto kao i Crnogorci koji su se otcepili pa svi se preselili u Beograd. Ne vidite da se ostatak SFRJ secka na komade da bi se stvorio razdor i zombi nacija o kojoj Sky priča. SVE republike bivše SFRJ se nalaze u istim govnima, samo su nekima zapakovana u celofan da bi ih lakše pojeli.
:: Mene je sramota kakvi pavijani upravljaju Vašom(ovo Vašom namerno pišem jer Vojvodina nije za ovo glasala)državom i ja se upšte ne osećam `građaninom` Srbije,već Vojvodine :: :: Na TV-u ako gledam sportske vesti,interesuju me samo klubovi iz Voj.Ako se bilo šta desi s one strane Dunava ili Save-na to gledam isto kao da se desilo u Bosni,Htvatskoj,Albaniji.. :: Mislim da niste ni svesni koliko su ljudi u Vojvodini ogorčeni i koliko im je pun Q svega i koliko traže neke promene :: :: :: toto je piča,ja tam domov.. :: ::
Re: Mogu da se nadam samo vasem zdravom razumu ...
04.06.2013. 22:19
status: user broj poruka: 18472
Neverovatno je kako se samo za kratko vreme pokaze koliko smo mi zapravo cudan narod! Ja malo pre bukvalno propagiram slogu,neki bi de se dele i cepaju! Zbog ovakvih stvari i slicnih s vremena na vreme pomislim kako me je sramota sto sam Srbin!Volim svoju zemlju ali ovaj narod nikako ne razumem! Puni smo neke negativne energije jedni prema drugima i zivimo za neki razdor i svadju,deljenje,konflikte!Svi nam se bukvalno smeju ali to je cinjenica!
::Mislim da ako je covek preokupiran surovom svakodnevicom,prestaje da razmislja o istinskim vrednostima i nacelima jednog zdravog drustva :: Mozda je to i cilj neke grupe ljudi,da baci covecanstvo u finansijsku i dusevnu bedu pa da moze da manipulise sa njima kako hoce ::Ako se Srbin odrekne porodice i pravoslavlja,nestace za par generacija
Bravo..Poenta cele price i jeste to,jasno..
A sto se tice Amerike,da se nadovezem na toothless-ovu polemiku a tice se nase zemlje. Mi em smo ekonomski slomljeni,kulturoloski i intelektualno zaostali pored toga prisvojili smo sve ono najgore od tog zapada,upravo iz te Amerike,nismo prihvatili nista sto valja i sto je korisno.. Pa kako da se zemlja uspravi kad ovde ne postoji kolektivna svest,kad pavijani kolo vode i vuku nas na dno a sami smo za to krivi jer to sve posmatramo mirno bez i jednog trzaja! Evo kako vreme prolazi sve vise sljama se gomila a taj isti sljam potiskuje ove ucene i pametnije ljude koje Vlada pominje.. Srpski duh je odavno zamro!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Ipak smo mi ovde malo pismeniji ljudi,koji bi trebalo da sagledaju neke stvari drugacije :: Mozda tema nije za ovakav forum,ali tera na razmisljanje
dobar link .... chemikal trails je tajni projekat tajne vlade a pokusaj je da se izazove hladjenje planete .. jer je proces preteranog zagrevanja planete vec poceo ..samo se cuti o tome da se nebi izazvala masovna histerija i anarhizam ..
rusi povlace sve svoje naucnike sa antarktika jer se opasno poceo topiti .. toliko da su zivoti naucnika ugrozeni i vise nije bezbedno boraviti na antarktiku ..
ja neznam nikog ko pamti ovakav maj, jun, jul ..
vulkani su proradili opasno .. u zadnjih 50g koliko se prati ta scena ...povecanje vulkanske aktivnosti u zadnjih par godina skocila je za 700% ... ta informacija sppada u drzavne tajne!! .. ali ne ove nase drzave ,.. ona nista nemeri
Obozavam ovakve teme. Toliko toga nabacanog, sa jako malo chinjenica a tako puno nagadjanja - taman da se osetish kao da gledash josh jednu epizodu Drevnih vanzemaljaca. Dragi sapatnici, sa radoshcu vas obaveshtavam da tako dugo ochekivanih vanzemaljaca nema, nikad ih nije bilo, a ako ikad navrate... Nema svetske zavere either. Jedino ima zelje velikih korporacija za josh, ako se to zaverom moze nazvati, onda ok. Ako tako gledamo, onda je sve zavera. Posetite sajt ili procitate knjigu o vaskolikom zaverenishtvu, i shta? Pa, zavera je i ta sama knjiga, pisana sa sto vise senzacionalizma, ne bi li se uzelo sto vise para od tkz. citalaca. toothless, ne bih ja svrstavao Openhajmera i Mengelea u isti kosh. Prvi je amerikanac jevrejskog porekla i sa nacistickom Nemackom nema bas nikakve veze a drugi je samo bolesni shvaba. Da, Fet bi mozda optuzio Openhajmera za genocid, posto je pomenuti jedan od glavnih `krivaca` za nastajanje atomske bombe, ali da nije bilo te bombe mi bi imali WWIII, josh koliko par godina posle WWII. Da ne sirim pricu dalje. Btw, experimenti sa pravljenjem `vise` rase, propali skroz. Nacisti su ih napustili ne zbog propasti 3. Rajha, vec zbog propasti samog experimenta. Priroda, Bog, drevni vanzemaljci ili ko vec su lepo odradili nas DNK, tako da to ne moze da uspe. Guglajte sami, mene mrzi da pisem o tome. Neko nam namerno diskredituje crkvu??? To oce reci da je po nalogu velikih sila bilo moguce da dve pederchine postanu vladike? Nazovite me matorim glupakom, ali ja to ne mogu da prihvatim. Isto tako, velike sile naredjuju da jednom od njih dvojice sluchaj na sudu ode u zaborav i zastarelost, a drugi dobija penziju, za vernu sluzbu SPC-u? Da su nam bar ovde josh uvek Turci kao vladajuca koalicija, obojica bi dobili u bulju, al` podmazan kolac, pa da lagano umiru i kontempliraju o svojim gresima. Da se razumemo, ne smetaju mi gejevi nesto previshe (dok se ne drpaju javno), samo mi smeta kad pederi postaju vladike. Jel to SPC ima gej lobi u centrali? Molio bih da se to ispita. Nama ne treba diktator. Vazda smo ih imali kroz celu istoriju, i gde smo sad? U kaki, drugovi i gospodje. Nazovite me matorim jeretikom, izdajnikom i budalom, ali nama treba okupacija. Licno bih se najvise obradovao da dodju Njemci - bar bi se znao neki red. Verujte mi, samo 100 godina nemacke okupacije i bili bi kao novi. Brzo bi to proshlo. Fete, nije jevrejin kriv sto je Staljin pobio toliko ljudi. Kriv je sam ruski narod, zaostao kakav je bio tada a bogami i sada. Kineze i kambodzanske zemljoradnike da ne pominjem. Batali malo sa tim tvojim pase antisemitizmom. Sloveni su se najvise primili na komunizam, a koliko vidim sada je trenutno u modi neonacizam. Batali, jednostavno batali. Delujesh opasno sa svojim antisemitizmom, ali to je samo poza i batali. Ne morash, samo kazem da bi trebao. Ako ti antisemitizam pomaze da budesh vishlji i da su ti ochi plave, sa sve plavom kosom, knock yourself out. Pravi izdanak arijevske rase. Aj, pa uzivajte.
:: ::Dragi sapatnici, sa radoshcu vas obaveshtavam da tako dugo ochekivanih vanzemaljaca nema, nikad ih nije bilo ::
Gresis,ali silno gresis sinko :))))
::a ako ikad navrate.. ::
Nisu nikad ni odlazili a sa nekima pijes i kafu .)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Re: Re: Samo sam pipnuo top... Slucajno je opalio...
04.06.2013. 23:23
status: user broj poruka: 417
Dobro de, gledao sam mnogo filmova i ja, ali vidi, nije sve u filmovima istina. Ti hoces reci da su vanzemaljci (sigurno hiljadama godina ispred nas sto se evolucije i tehnologije tiche, chim su oni kod nas, ne mi kod njih) infiltrirani, chekaju svoj trenutak godinama, mozda i vekovima, umesto da upotrebe napravu velichine kutije shibica i unishte sve ljude na planeti u sekundi? Zanimljiva teorija, vrlo zanimljiva i totalno nemoguca.
:: :: :: ::Dragi sapatnici, sa radoshcu vas obaveshtavam da tako dugo ochekivanih vanzemaljaca nema, nikad ih nije bilo :: :: :: :: Gresis,ali silno gresis sinko :))) :: :: :: ::a ako ikad navrate.. :: :: :: :: Nisu nikad ni odlazili a sa nekima pijes i kafu . :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda ::
Re: Re: Samo sam pipnuo top... Slucajno je opalio...
04.06.2013. 23:30
Da, i jos da dodam da kafu pijem sa kolegama i iako deluju da nisu odavde, ne bih isao tako daleko i nazivao ih vanzemaljcima. Kafu pijem i sa gospodzom i ona u celoj ekipi deluje najsumljivije. Ako je slucajno pridavim, da li bi pozivanje na to da sam morao da je pridavim ne bih li spasao chovechanstvo bilo olakshavajuca okolnost? Ima li advokata u publici? Molim za brz odgovor, posto mi je hitno. Svaki sekund je dragocen!
:: :: :: ::Dragi sapatnici, sa radoshcu vas obaveshtavam da tako dugo ochekivanih vanzemaljaca nema, nikad ih nije bilo :: :: :: :: Gresis,ali silno gresis sinko :))) :: :: :: ::a ako ikad navrate.. :: :: :: :: Nisu nikad ni odlazili a sa nekima pijes i kafu . :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda ::
Re: Re: Re: Samo sam pipnuo top... Slucajno je opalio...
04.06.2013. 23:36
Filmove jesam gledao ali nisam aludirao na to i ako su filmovi dobrim delom poucno stivo i verodostojno stivo verovao ili ne!
Aludirao sam na vanzemaljce kao nas.. Recenica glasi..Nece dolaziti jer nikad nisu ni odlazili - znaci tu smo nastanjeni na nasoj planeti kao rasa kao civilizacija.. A ako nekad dodju..Pa dodje ti komsija,prijatelj sa kojim pijes kafu..
Ja sam se malo nasalio ali ti nisi ukapirao..
A sad apropo teme koju si ozbiljno protumacio.. Jedno retoricko pitanje..Zasto bi takvo napredno bice bilo nasilnicki nastrojeno? Ako su vec mentalno napredniji zar ne mislis da je njihova svest takodje daleko naprednija od nase? Ti si se stvarno poistovetio sa filmovima tipa vanzemaljci dolaze na zemlju da naprave invaziju :)))
Vidi,tacno se zna da vanzemaljci postoje,iz kojih galaksija dolaze,koji vrse interakciju sa ljudima ,vladama USA i Rusije,Kine i sl..
Uostalom Medvedev je za obican narod (one koji nemaju izvor informacija zatvorenog tipa) rekao da vanzemaljci postoje i da su medju nama!
:: Dobro de, gledao sam mnogo filmova i ja, ali vidi, nije sve u filmovima istina. Ti hoces reci da su vanzemaljci (sigurno hiljadama godina ispred nas sto se evolucije i tehnologije tiche, chim su oni kod nas, ne mi kod njih) infiltrirani, chekaju svoj trenutak godinama, mozda i vekovima, umesto da upotrebe napravu velichine kutije shibica i unishte sve ljude na planeti u sekundi? Zanimljiva teorija, vrlo zanimljiva i totalno nemoguca :: :: :: :: :: :: :: ::Dragi sapatnici, sa radoshcu vas obaveshtavam da tako dugo ochekivanih vanzemaljaca nema, nikad ih nije bilo :: :: :: :: :: :: :: Gresis,ali silno gresis sinko :))) :: :: :: :: :: :: ::a ako ikad navrate.. :: :: :: :: :: :: :: Nisu nikad ni odlazili a sa nekima pijes i kafu . :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Nenormalno postaje normalno, manjine ugrožavaju prava većine...Što kaže Andrić, a pre 50ak godina:``Dođu tako vremena kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati`....Evo da pridodam-ovako verovatno počinje sumrak civilizacije http://goo.gl/KqklY GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Re: Re: Re: Re: Samo sam pipnuo top... Slucajno je opalio...
04.06.2013. 23:54
Wait, wait for it! Nisu nasilnicki raspolozeni? Kontrolisu vlade koje nas truju, a nisu nasilnicki raspolozeni? Bas su cudni ti vanzemaljci. Medvedev relevantan? Ha! Taman toliko koliko je relevantan onaj predsednik sa brkovima, beshe to SRJ? Zaboravih mu ime, ali tu su negde sto se tiche legitimiteta - jednog Sloba uposlio da glumi predsednika, ovog drugog Putin sklonio od ulice i kafane. Ljudi, mi smo u dubokoj kaki. Dok god budemo krivili strane sile i ine vanzemaljske zaverenike, ostacemo u njoj. Vladike pederi? Svetska zavera! 30% nepismenih? Svetska zavera! Sve vise nezaposlenih? Svetska zavera! Mito i korupcija? Svetska zavera! Nije svetska, dame i drugovi, nego domaca, ona najgora. Ovde se pretstavlja masama da je ceo svet otishao u 3 lepe, i da moramo da zivimo kako zivimo, i to nam se servira vec 100 godina. Pa majku mu, kako ne propade u zadnjih 100 godina, nego grca i pati se, nikako da rikne. Dok svet pichi napred i zivi, mi brinemo kako da skinemo Papu i americhkanskog predsednika sa polozaja, a sve ne bi li celom svetu svanulo, a nas ako se sete za Dan bezbednosti... Chitajte Orvela, ali sa razumevanjem. Ne zamisljajte da se to dogadja Englezu ili Francuzu, nego malo mislite da se to dogadja vama. Citajte Balkanskog spijuna ili bar odgledajte film. Kovacevic vam je sve napisao. Ilija Chvorovic nije Englez!!! Mi vec 100 godina zivimo u 1984. i to na Zivotinjskoj farmi. Malo mozga upotrebiti, if you please.
:: Filmove jesam gledao ali nisam aludirao na to i ako su filmovi dobrim delom poucno stivo i verodostojno stivo verovao ili ne :: :: Aludirao sam na vanzemaljce kao nas. :: Recenica glasi..Nece dolaziti jer nikad nisu ni odlazili - znaci tu smo nastanjeni na nasoj planeti kao rasa kao civilizacija. :: A ako nekad dodju..Pa dodje ti komsija,prijatelj sa kojim pijes kafu. :: :: Ja sam se malo nasalio ali ti nisi ukapirao. :: :: A sad apropo teme koju si ozbiljno protumacio. :: Jedno retoricko pitanje..Zasto bi takvo napredno bice bilo nasilnicki nastrojeno :: Ako su vec mentalno napredniji zar ne mislis da je njihova svest takodje daleko naprednija od nase :: Ti si se stvarno poistovetio sa filmovima tipa vanzemaljci dolaze na zemlju da naprave invaziju :))) :: :: Vidi,tacno se zna da vanzemaljci postoje,iz kojih galaksija dolaze,koji vrse interakciju sa ljudima ,vladama USA i Rusije,Kine i sl. :: :: Uostalom Medvedev je za obican narod (one koji nemaju izvor informacija zatvorenog tipa) rekao da vanzemaljci postoje i da su medju nama :: :: http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kep :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Dobro de, gledao sam mnogo filmova i ja, ali vidi, nije sve u filmovima istina. Ti hoces reci da su vanzemaljci (sigurno hiljadama godina ispred nas sto se evolucije i tehnologije tiche, chim su oni kod nas, ne mi kod njih) infiltrirani, chekaju svoj trenutak godinama, mozda i vekovima, umesto da upotrebe napravu velichine kutije shibica i unishte sve ljude na planeti u sekundi? Zanimljiva teorija, vrlo zanimljiva i totalno nemoguca :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::Dragi sapatnici, sa radoshcu vas obaveshtavam da tako dugo ochekivanih vanzemaljaca nema, nikad ih nije bilo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Gresis,ali silno gresis sinko :))) :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::a ako ikad navrate.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nisu nikad ni odlazili a sa nekima pijes i kafu . :: :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: ::
I Openhajmer i Mengele su Nemački kadrovi koje je vrbovala Amerika i iskoristila ih za svoje potrebe. Menegele nije bio samo `bolesni švaba` jer je svojim eksperimentima doneo prekretnicu u mnogim granama medicine. Njegovi eksperimenti u Južnoj Americi govore u prilog tome da je nedostatak finansija jedini razlog gašenja Mengeleovog dela nacističke mašinerije. Pare su bile potrebne zbog sve većih troškova vojske i Mengele je nastavio svoj rad posle rata, čim je ujka Sem odrešio kesu u tajnosti.Da je on bio samo ludak a ne i genije u isto vreme, odavno bi on završio u krematorijumu zajedno sa ostalim nacistima koji su izneverili Hiću. Priča o tome da su Mengelea i ostale naciste u J. Americi štitili samo lokalni diktatori je smešna. Jedino Amerika je mogla da sačuva nacističke naučnike od Izraelskog mosad-a koji bi 2-3 Južnoamerička diktatorčića pojeo za doručak da je hteo, ali su našli zajednički interes sa Amerikancima. I da, Openhajmer jeste podjednako kriv za atomsku bombu jer sigurno nije verovao da će Ameri koristiti bombu da lansiraju čokoladice za decu u Japanu. Ne vidim kakve veze ima atomska bomba sa III Svetskim ratom?
Što se tiče crkve: Ako je u Katoličkoj srkvi skoro svaki treći sveštenik pedofil, zašto je čudno da u našoj nekoliko njih budu pederi? Katolička crkva ima pedofilski lobi koji štiti i prikriva svoje bolesnike, naša ima gej lobi koji naravno skriva svoje tragove. Ništa tu nema čudno, da zaslužuju kolac-zaslužuju, ali i to je mafija koja se drži zajedno pa im opet ne možeš ništa.
Povodom okupacije, nemoj da je priželjkuješ, pogotovo ne Nemačku. Poslednji put kada je to bilo u planu, ideja je bila da se SVI Sloveni unište tj. istrebe. Ne zaboravi da je Nemačka potpisala pakt o nenapadanju sa SSSR-om, ali je ipak lansirala operaciju `Barbarosa`. Nemoj zaboraviti da je SFRJ imala najbolje političko uređenje na Svetu. Kada je Amerika počela da prodaje Evropi svoju žvaku sa kapitalizmom kao idealnim rešenjem, tu, u sred Evrope je bila jedna Socijalističko-komunistička SFRJ u kojoj se živelo 10 puta bolje nego u Americi.Time se SFRJ posrala na znanje Americi, ugrozila joj prodavanje magle, i zato je morala da nestane. Uspeh se ne oprašta...
Re: Re: Re: Re: Re: Samo sam pipnuo top... Slucajno je opalio...
05.06.2013. 00:14
Cek,polako kolega ..Prvo kazes ne postoje a sad tvrdis da su jos implementirani u redove nase zemaljske vlade i da ih kontrolisu usmeravajuci ih na propast covecanstva?
Ti potcenjujes coveka kao sto je Medvedev?Iz kog razloga on nije relevantan? Pa Rusi su uvek bili otvorenog tipa kada je ovo u pitanju dok su Amerikanci ceo zivot skrivali,pravili kojekakve zavere i trovali narod dezinformacijama,plasirali lazi nebi li to sve lepo izmiksovali sa istinom koja procuri u etar a narod jedva moze da percepcira i ono sto se desava oko njega u stvarnom zivotu a kamo li da prihvati informaciju da nismo sami u svemiru!Sve su to lepo Ameri osmislili ali dzabe jer pucaju po savovima jer su pod velikim pritiskom i svakodnevno informacije cure a hvala Bogu i svakodnevno su hakovani :) Top Secret,kako ovo volim da vidim :))))
Tako je prijatelju,treba mozak koristiti ali nismo svi dovoljno inteligentni da povezemo neke stvari jer je covek po svojoj prirodi po defaultu skeptik plus kad na to nadodas neinformisanost dobijes dobitnu kombinaciju!
Ako gledas taj serijal drevnih vanzemaljaca pokusaj da realizujes informaciju koju dobijes jer to sto prezentiraju je poprilicno na pravom putu..U stvari pokusaj da se narodu podigne svest na visi nivo ,da se polako upoznaju sa realnoscu,sa novom informacijom za predstojecu buducnost,nesto sto je Carter radio sa X Files koji je bio prekretnica za covecanstvo ..Inace Carter je imao gomilu spijuna u Nasi i odredjenim nevladinim organizacijama koje je debelo placao za informacije koje je kasnije prezentovao u svojim serijama..
Ne verujes?Sacekaj sledeci talas evolucionog ciklusa..Mozda ces tad progledati..
The Truth Is Out There :)
:: Wait, wait for it! Nisu nasilnicki raspolozeni? Kontrolisu vlade koje nas truju, a nisu nasilnicki raspolozeni? Bas su cudni ti vanzemaljci. :: Medvedev relevantan? Ha! Taman toliko koliko je relevantan onaj predsednik sa brkovima, beshe to SRJ? Zaboravih mu ime, ali tu su negde sto se tiche legitimiteta - jednog Sloba uposlio da glumi predsednika, ovog drugog Putin sklonio od ulice i kafane :: Ljudi, mi smo u dubokoj kaki. Dok god budemo krivili strane sile i ine vanzemaljske zaverenike, ostacemo u njoj. Vladike pederi? Svetska zavera! 30% nepismenih? Svetska zavera! Sve vise nezaposlenih? Svetska zavera! Mito i korupcija? Svetska zavera :: Nije svetska, dame i drugovi, nego domaca, ona najgora. Ovde se pretstavlja masama da je ceo svet otishao u 3 lepe, i da moramo da zivimo kako zivimo, i to nam se servira vec 100 godina. Pa majku mu, kako ne propade u zadnjih 100 godina, nego grca i pati se, nikako da rikne. Dok svet pichi napred i zivi, mi brinemo kako da skinemo Papu i americhkanskog predsednika sa polozaja, a sve ne bi li celom svetu svanulo, a nas ako se sete za Dan bezbednosti... Chitajte Orvela, ali sa razumevanjem. Ne zamisljajte da se to dogadja Englezu ili Francuzu, nego malo mislite da se to dogadja vama. Citajte Balkanskog spijuna ili bar odgledajte film. Kovacevic vam je sve napisao. Ilija Chvorovic nije Englez!!! Mi vec 100 godina zivimo u 1984. i to na Zivotinjskoj farmi. Malo mozga upotrebiti, if you please :: ::
Openhajmer nemacki kadar? Mozes li da mi prosledis izvor te informacije? Ovo za juznoamericke diktatore pije vodu, posto je neverovatno da MOSAD nije mogao da ih sredi, ali u sustini, mi kao obicni forumashi teshko mozemo da znamo tachno sta se tu desavalo. Openhajmer je glavni krivac, ali nije se on sam igrao pa napravio bombu. Enivej, da nije bilo atomske bombe i straha od njene upotrebe i samim tim kraja ove planete, mislis da bi Rusija i Amerika bile u `hladnom` ratu ili bi tenkovi i avioni pichili Evropom, bar za pochetak? Crkvi ne mozemo nista? Pa, ako neko zaista veruje u Boga, shta ce mu crkva? Treba neko da mu pojasni kako da osnazi svoju veru, ili svaka crkva na ovom svetu zeli samo pare? Odgovor za one sa jeftinijim kartama... Zele samo pare i moc, jer i oni su ljudi, rabi greshni. Crkva bi nam trebala kada bi vd patrijarha javno odjebao dvojicu dzentlmena, sa saborom ili bez. Crveni karton i mrsh u pm. Ovako mi deluje da SPC podrzava pederastiju, a to ne ide sa Hrishcanstvom. I da, boli me djoka za katolicku i ostale konfesije. Nek oni sami reshe svoje probleme, mi imamo i previshe svojih. Dobro de, shta god je nacisticka Nemacka htela, ja ti kazem da bi nam njihova okupacija pomogla, ili... Ima resenja i bez okupacije, ali bi morali da uradimo nesto sto niko pre nas nije... Mada bi morali dobro da razmislimo sta nam je vaznije, nacionalni ponos ili izlazak iz kake, a svi dobro znamo koliko drzimo do ponosa, kao mali lemingsi. Elem, uzmemo profesionalce. Kako? Lako. Upratimo malo svetske tokove i uposlimo nekog bivseg predsednika vlade iz Skandinavije recimo, trenutno bez stalnog zaposlenja i damo mu ovlashcenja da narednih 5 godina vodi ovu nazovi drzavu. On lepo sastavi tim i utakmica pocne. Ako ne poludi u prvoj nedelji mandata ili ga ubije neki ljuti pripadnik penzionersko/ratnog korpusa (obaveshten tajnim kanaliima da je taj stranac u stvari vanzemaljac), kada dobije prave izvestaje o stanju u Serbistanu, on i mi imamo neku sansu. Da, znam da sam budala, izdajnik i jeretik. Samo sam vam preneo, po mom misljenju jedina reshenja za ovo u cemu zivimo. Zezam se? Pa... SFRJ imala najbolje politicko uredjenje na svetu? Ne, imala je najbolje mesto na svetu - trebali smo i Rusiji i Americi, pa su trpali ovde lovu i robu. Odakle ti informacija da smo ziveli 10x bolje nego Ameri? Prosledi mi i to, kao i ono za Openhajmera.
:: I Openhajmer i Mengele su Nemački kadrovi koje je vrbovala Amerika i iskoristila ih za svoje potrebe. Menegele nije bio samo `bolesni švaba` jer je svojim eksperimentima doneo prekretnicu u mnogim granama medicine. Njegovi eksperimenti u Južnoj Americi govore u prilog tome da je nedostatak finansija jedini razlog gašenja Mengeleovog dela nacističke mašinerije. Pare su bile potrebne zbog sve većih troškova vojske i Mengele je nastavio svoj rad posle rata, čim je ujka Sem odrešio kesu u tajnosti.Da je on bio samo ludak a ne i genije u isto vreme, odavno bi on završio u krematorijumu zajedno sa ostalim nacistima koji su izneverili Hiću :: Priča o tome da su Mengelea i ostale naciste u J. Americi štitili samo lokalni diktatori je smešna. Jedino Amerika je mogla da sačuva nacističke naučnike od Izraelskog mosad-a koji bi 2-3 Južnoamerička diktatorčića pojeo za doručak da je hteo, ali su našli zajednički interes sa Amerikancima :: I da, Openhajmer jeste podjednako kriv za atomsku bombu jer sigurno nije verovao da će Ameri koristiti bombu da lansiraju čokoladice za decu u Japanu. :: Ne vidim kakve veze ima atomska bomba sa III Svetskim ratom? :: :: Što se tiče crkve: Ako je u Katoličkoj srkvi skoro svaki treći sveštenik pedofil, zašto je čudno da u našoj nekoliko njih budu pederi? Katolička crkva ima pedofilski lobi koji štiti i prikriva svoje bolesnike, naša ima gej lobi koji naravno skriva svoje tragove. Ništa tu nema čudno, da zaslužuju kolac-zaslužuju, ali i to je mafija koja se drži zajedno pa im opet ne možeš ništa :: :: Povodom okupacije, nemoj da je priželjkuješ, pogotovo ne Nemačku. Poslednji put kada je to bilo u planu, ideja je bila da se SVI Sloveni unište tj. istrebe. Ne zaboravi da je Nemačka potpisala pakt o nenapadanju sa SSSR-om, ali je ipak lansirala operaciju `Barbarosa` :: Nemoj zaboraviti da je SFRJ imala najbolje političko uređenje na Svetu. Kada je Amerika počela da prodaje Evropi svoju žvaku sa kapitalizmom kao idealnim rešenjem, tu, u sred Evrope je bila jedna Socijalističko-komunistička SFRJ u kojoj se živelo 10 puta bolje nego u Americi.Time se SFRJ posrala na znanje Americi, ugrozila joj prodavanje magle, i zato je morala da nestane. Uspeh se ne oprašta.. :: :: :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samo sam pipnuo top... Slucajno je opalio...
05.06.2013. 00:49
Cekam ja, ali nikako ne tvrdim da vanzemaljci postoje. Samo sam se nadovezao na tvrdnje da ipak postoje i da su u dosluhu sa vladama velikih sila, bla bla... A kako te velike sile rade na nasem unistavanju, onda su i vanzemaljci krivi, zar ne? Upravo o tome govorim kada kazem da obozavam ovakve teme. Totalna povrsnost vecine u prilazenju temi, a svi bi hteli da ispadnemo experti. Ne ide, nece da moze. Ulete tu zubina SFRJ, Fetovi Jevreji, pa cak i moja omiljena serija Drevni vanzemaljci. Izvini, ali ne mogu ozbiljno da polemisem o bilo cemu sa tobom ako pratis tu glupost. Mogu da gledam Hawkinga satima dok govori o Teoriji Struna i da ne razumem 99% onoga sto govori (da znam, glup sam i treba da evoluiram, ali tek u sledecoj turi), ali praticu sta govori zbog onih 1% koje razumem, ali da kazem da u Drevnim vanzemaljcima ima 1% cinjenica, e to ne mogu. Sve je to showbiz, kao i X files, kao i sve ostalo vezano za tu temu. Bicemo obavesteni kad stignu, veruj mi. To je tajna jer bi se narod uspanichio? What... the... fuck? Valjda budesh happy kad ti dodje neko na kafu, osim ako to nije neki vladika sumnjivog morala?
:: Cek,polako kolega ..Prvo kazes ne postoje a sad tvrdis da su jos implementirani u redove nase zemaljske vlade i da ih kontrolisu usmeravajuci ih na propast covecanstva :: :: Ti potcenjujes coveka kao sto je Medvedev?Iz kog razloga on nije relevantan :: Pa Rusi su uvek bili otvorenog tipa kada je ovo u pitanju dok su Amerikanci ceo zivot skrivali,pravili kojekakve zavere i trovali narod dezinformacijama,plasirali lazi nebi li to sve lepo izmiksovali sa istinom koja procuri u etar a narod jedva moze da percepcira i ono sto se desava oko njega u stvarnom zivotu a kamo li da prihvati informaciju da nismo sami u svemiru!Sve su to lepo Ameri osmislili ali dzabe jer pucaju po savovima jer su pod velikim pritiskom i svakodnevno informacije cure a hvala Bogu i svakodnevno su hakovani :) Top Secret,kako ovo volim da vidim :))) :: :: Tako je prijatelju,treba mozak koristiti ali nismo svi dovoljno inteligentni da povezemo neke stvari jer je covek po svojoj prirodi po defaultu skeptik plus kad na to nadodas neinformisanost dobijes dobitnu kombinaciju :: :: Ako gledas taj serijal drevnih vanzemaljaca pokusaj da realizujes informaciju koju dobijes jer to sto prezentiraju je poprilicno na pravom putu..U stvari pokusaj da se narodu podigne svest na visi nivo ,da se polako upoznaju sa realnoscu,sa novom informacijom za predstojecu buducnost,nesto sto je Carter radio sa X Files koji je bio prekretnica za covecanstvo ..Inace Carter je imao gomilu spijuna u Nasi i odredjenim nevladinim organizacijama koje je debelo placao za informacije koje je kasnije prezentovao u svojim serijama. :: :: Ne verujes?Sacekaj sledeci talas evolucionog ciklusa..Mozda ces tad progledati. :: :: The Truth Is Out There : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Wait, wait for it! Nisu nasilnicki raspolozeni? Kontrolisu vlade koje nas truju, a nisu nasilnicki raspolozeni? Bas su cudni ti vanzemaljci. :: :: Medvedev relevantan? Ha! Taman toliko koliko je relevantan onaj predsednik sa brkovima, beshe to SRJ? Zaboravih mu ime, ali tu su negde sto se tiche legitimiteta - jednog Sloba uposlio da glumi predsednika, ovog drugog Putin sklonio od ulice i kafane :: :: Ljudi, mi smo u dubokoj kaki. Dok god budemo krivili strane sile i ine vanzemaljske zaverenike, ostacemo u njoj. Vladike pederi? Svetska zavera! 30% nepismenih? Svetska zavera! Sve vise nezaposlenih? Svetska zavera! Mito i korupcija? Svetska zavera :: :: Nije svetska, dame i drugovi, nego domaca, ona najgora. Ovde se pretstavlja masama da je ceo svet otishao u 3 lepe, i da moramo da zivimo kako zivimo, i to nam se servira vec 100 godina. Pa majku mu, kako ne propade u zadnjih 100 godina, nego grca i pati se, nikako da rikne. Dok svet pichi napred i zivi, mi brinemo kako da skinemo Papu i americhkanskog predsednika sa polozaja, a sve ne bi li celom svetu svanulo, a nas ako se sete za Dan bezbednosti... Chitajte Orvela, ali sa razumevanjem. Ne zamisljajte da se to dogadja Englezu ili Francuzu, nego malo mislite da se to dogadja vama. Citajte Balkanskog spijuna ili bar odgledajte film. Kovacevic vam je sve napisao. Ilija Chvorovic nije Englez!!! Mi vec 100 godina zivimo u 1984. i to na Zivotinjskoj farmi. Malo mozga upotrebiti, if you please :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.