Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
MALO razuma se pojavilo i u Srbiji: MARŠ PORESKIH OBVEZNIKA
STRANA 2 OD 2
sashai Re: Re: Vau! 10.06.2013. 11:14 #497531

status: user
broj poruka: 417
Molim? Koji je tvoj problem? Kakve su to rechi? Shta se ti jedish? On i njegove uvrede me ni dotakle nisu, samo hocu da pokazem da od jalove price nema nista. Ste vas dvojica toliko intimni pa te nervira sto se ne slazem s njim? Psovke nikada nisu argument pa batali, ako bi da glumis coveka sa stavom.

:: E chashai daj odjebi bre malo..
::
:: Koji si ti psihopata, jeste covek te nahranio i nazvao kao te je vec nazvao ali ti si se sad uhvatio toga i sad bi posto poto da isteras neku svoju pravdu..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: ::
:: :: Nikada mi ne bi palo na pamet da je ovo moguce u Serbistanu. Josh jedan fantasticni copy/paste. Nastavi, molim te.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Re: Vau! 10.06.2013. 11:26 #497533

broj poruka: 7779
Ne, nisam intiman ni sa kim od clanova PCB...

Do skoro smo odve imali jednog jahaca a sad koliko vidim ima vas dva izrazeno u komdima...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Molim? Koji je tvoj problem? Kakve su to rechi? Shta se ti jedish? On i njegove uvrede me ni dotakle nisu, samo hocu da pokazem da od jalove price nema nista. Ste vas dvojica toliko intimni pa te nervira sto se ne slazem s njim? Psovke nikada nisu argument pa batali, ako bi da glumis coveka sa stavom
:: :: E chashai daj odjebi bre malo..
:: :: Koji si ti psihopata, jeste covek te nahranio i nazvao kao te je vec nazvao ali ti si se sad uhvatio toga i sad bi posto poto da isteras neku svoju pravdu..
:: :: Citat:
:: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: ::
:: :: :: Nikada mi ne bi palo na pamet da je ovo moguce u Serbistanu. Josh jedan fantasticni copy/paste. Nastavi, molim te.
Shomiman `Do skoro smo odve imali jednog jahaca a sad koliko vidim ima vas dva izrazeno u komdima...` 10.06.2013. 13:52 #497568

broj poruka: 1187
Ma jok, to samo Vilmoš kauboj, po drugi put jezdi kroz Vaše snove...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

sashai Re: Re: Re: Re: Vau! 10.06.2013. 13:52 #497569

broj poruka: 417
Chashai? Komdima? Em si potresen, em nisam siguran da znas sta si hteo sa ova zadnja dva odgovora na temu. Sve najbolje.

:: Ne, nisam intiman ni sa kim od clanova PCB..
:: Do skoro smo odve imali jednog jahaca a sad koliko vidim ima vas dva izrazeno u komdima..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Molim? Koji je tvoj problem? Kakve su to rechi? Shta se ti jedish? On i njegove uvrede me ni dotakle nisu, samo hocu da pokazem da od jalove price nema nista. Ste vas dvojica toliko intimni pa te nervira sto se ne slazem s njim? Psovke nikada nisu argument pa batali, ako bi da glumis coveka sa stavom
:: :: :: E chashai daj odjebi bre malo..
:: :: :: Koji si ti psihopata, jeste covek te nahranio i nazvao kao te je vec nazvao ali ti si se sad uhvatio toga i sad bi posto poto da isteras neku svoju pravdu..
:: :: :: Citat:
:: :: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: :: :: :: Nikada mi ne bi palo na pamet da je ovo moguce u Serbistanu. Josh jedan fantasticni copy/paste. Nastavi, molim te.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs