E da ti mene vidiš na svadbi. Crkao bi od smeha. Zamisli onu situaciju kada đaka prvaka pošalju u ćošak i on se onako snuždi i samo sedi i gleda u jednu tačku. E upravo tako.
A tek kada puste neku pesmu još dok je moja baba bila mlada e onda mi dođe da plačem.
Ne, ne , ne, ne dečko! Grešiš, ovaj,...grešiš silno, sine! Takav treba da budeš na SVOJOJ svadbi-ćutljiv, snužden, razočaran... Na tuđoj svadbi treba da se veseliš jer nisi ti taj koji ide na robiju.
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
:: Ne, ne , ne, ne dečko! Grešiš, ovaj,...grešiš silno, sine! :: Takav treba da budeš na SVOJOJ svadbi-ćutljiv, snužden, razočaran... :: Na tuđoj svadbi treba da se veseliš jer nisi ti taj koji ide na robiju :: :: http://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - :: ::
Da se ne ponavljam al to što je dexter reko i još poneki stojim iza toga. Neslušam narodnu ili svu muziku izvedenu iz te.Volim dobar instrumental uglavnom ili taj neki irski tip muzike a volim i klasiku pogotovo kad imam insomniju.Ponekad se ide u nekim stvarima u apsurd pa sam imao drugove svojevremeno koji su bili rokeri a kad je isla narodna muzika izlazili su iz sobe ili su ludeli da se to promeni.Meni narodna nikad nije smetala niti mi smeta rep ili tehno muzika al to neslušam a ni ne obracam na to pažnju. A što se tice kica i šunda i `kulturne` muzike.Pa gde se u svetu na filharmoniji okupi sto iljada ljudi.To što neki žele da nešto ostane baština društva a nešto ne to je druga stvar.Mi nemamo klasicnu baštinu kao neke druge zemlje al imamo neku drugu a mi je se stidimo.ne shvatam to.
Hipnotizeri Srpske raje u rasejanju. Idoli mladih generacija. Predstavnici sund i kic Srbije,koje su spremne na sve da bi bile popularne. Uhlebljenje nalaze u trulom polusvetu,gde se kriminal,droga,prostitucija tretiraju kao normalne pojave a pustaju poruku svima da se posten posao i ucenje ne isplati zato sto su oni nasli zivotne precice. Najbolji prijatelji su im robijasi ili su vec upakovani 2m. pod zemljom. Jednog dana kada vise ne bude ovih mediokriteta iz Sutke,mozda i bude nesto od ovog drustva.
Sve to stoji al pevaci s tim nemaju nikakve ili imaju veoma malo veze.Oni su samo slika i prilika društva kakvo je ne samo kod nas nego bilo gde u svetu. To protiv cega govorite treba drugog da krivite a ne ove koje krivite.
Ima na Balkanu jedna zemlja, koja se graniči sama sa sobom. Gde žive najlepše žene, a natalitet opada. Gde nezaposleni najviše rade, gde na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gde vozovi kasne po redu vožnje. Gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu ili odbojci. Gde svi žure na posao, a niko ne stiže na vreme. Gde osmočasovno radno vreme traje dvanaest sati. Gde je zdravstvo besplatno, a lečenje skupo. Gde su novinari slobodni da napišu šta god im se naredi. Gde je svetska kriza dobila državljanstvo. Gde su javne nabavke tajne, a državne tajne javne. Gde se ratovi nikad ne završavaju. Gde se istorija ponavlja svaki dan. Gde su najbogatiji oni koji nikad nisu radili. Gde je strana valuta uzeta za domaću. Gde ljudi slave slavu, a psuju Boga. Gde pametne zbog nerazumevanja proglašavaju ludacima, a ludake sposobnima. Gde nepismeni pišu istoriju. Gde su zakoni nezakoniti, a anarhija normalno stanje. Gde vlast prezire građane kao neželjene svedoke. Gde se živi od budućnosti, jer na sadašnjost nemaju pravo. Gde se svako svakome smeška, a niko nikome ne želi dobro. Gde sudski postupci traju duže od života. Gde su samo poplave način navodnjavanja zemljišta. Gde prizivaju diktatora, a demokratiju smatraju porezom na budale. Gde smatraju da će zemlja više napredovati ako što više nazaduje. Gde nisi normalan, ako ne poludiš. Gde živiš samo zato da bi umro, gde je vreme beskonačno, a vlast besmrtna!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Vlado nije moj,samo sam ga prekopirao..Ko god je napisao stvarno svaka mu cast!
@ilicstefan
Dobro je Ilicu,sto odmah mracis,ja nisam ni rekao da je moj a niti koristim latinicu. Odmah na noz,klasika..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: + :: :: Odavno neko ne napisa pametniji post :: :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Čitam u jednoj temi na elitesecurity i naiđem na to, zatim dan posle nešto sam tražio i opet naiđem na to. Sestra dva dana posle na ana.rs nešto čita i ja slučajno prođem i vidim ovo. Sad kada sam video i ti da si napisao nisam mogao da odolim :)
:: Vlado nije moj,samo sam ga prekopirao..Ko god je napisao stvarno svaka mu cast :: :: @ilicstefa :: :: Dobro je Ilicu,sto odmah mracis,ja nisam ni rekao da je moj a niti koristim latinicu :: Odmah na noz,klasika. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: + :: :: :: :: Odavno neko ne napisa pametniji post :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ________________ :: :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: :: :: ::
Tekst je poucan i istinit .. Ja sam zato i okacio jer je i te kako povezan sa temom a zeleo sam da to podelim i sa drugim ljudima. Eto recimo Vlada je to prvi put procitao i mozda ima jos ljudi koji nisu a trebali bi..
U Srbiji `nesto debelo` ne valja. Kada sam ja bio u Osnovnoj i Srednjoj skoli u odeljenju je mozda bilo jedno do dvoje ucenika koji su slusali `Narodnu muziku` koja je moze se slobodno reci bila pojam po kvalitetu za ovu danasnju (ne znam vise da li joj i pripada) a svi ostali su slusali Pop, Rock i Heavy Metal. Ucenike-drugare koji su slusali `narodnjake` smo naravno nazivali `seljacima`. Danas je situacija totalno drugacija. Evo gledam svoga sina koji ce uskoro postati punoletan i svaki dan se cudim. Jedan ceo dan slusa Ramstajn, pa samo puca (bio je i na koncertu) a onda 3 dana slusa Cecu, Jecu, Seku i ostali krem `nase estrade`. Ja ga pitam, dobro bre o cemu se radi. On mi kaze, ne vredi cale, kada izadjem sa drustvom u grad sa svih strana me bombarduje `turbo-folk`, a iz drustva samo jos jedan drugar slusa Rock i Heavy (iz hobija po malo svira gitaru) i naravno za ostale smo nas dva budale. Normalnu devojku ne mozes da nadjes. Sve bi da budu kao one na `estradi`. U `folkotekama` se hvataju za sipku i `uvijaju` oko nje, ulaze u kavez. Na svakom koraku kic, blud, razvrat, ludilo. Ovoj zemlji-narodu treba psihoterapija-lecenje.
Moj bomid,imas i dete pa znas kako je a njima je i najteze jer ce uzrasti uz neke posebne pogresne standarde i iskrivljen sistem vrednosti.Mi smo bar prosli koliko toliko neko kvalitetno vreme.
Danasja omladina nema pojma sta je zivot.Forsira se jedan iskvaren i los standard ostavljajuci za sobom trag i pecat kao da je to ono pravo,vredno i ono cemu se treba prikloniti i usvojiti ga! To je zato sto je kod nas sve nakaradno,da se razumemo i svet nista nije bolji ali kod nas je posebna prica veruj mi,prosao sam,video sve..Kod nas se to oseti daleko vise!
I iskren da budem,radije bi slusao i Biberceta i zapadnjacku komercijalu nego ova nasa govna! Ko kaze da je o isto taj nema pojma o muzici u pravom smislu. Jasno je da su razliciti muzicki mentaliteti i stilovi ali zapadna komercijala ipak uziva neki tzv nivo dok se kod nas promovise sund,ma sund je pojam,ovo je svinjarija!
A iskren da budem,citam sta pises i zao mi je tog deteta,tacno je tako,gledajute kao Marsovca i jos te osudjuju,to toliko eskalira to granice kada te na kraju posmatraju kao neprijatelja jer jednostzavno ne funkcionises na njihovom nivou!
Nasa zemlja je prepuna seljaka koji mrse konce i postavljaju svoja pravila ,normalni ljudi budu potisnuti! Kada se uspostavi kolektivna svest tada ce se mozda nesto i desiti ovako je propast!
Ovo je samo primer..Cecu poistovecuju sa majkom Bozijom..Ljudi moji,to nema dalje,mi smo dotakli dno dna i prosli i ispod toga!
KAD SAM JA OVO PISAO PO FORUMU SVI STE ME PLJUVALI...
TI MRZIS SRBISTAN, TI SI OVAKAV, TI SI ONAKAV...
SAMO VAS GLEDAM !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.