Toma Nikolić na Đokovićevom meču DIREKTNO ispred dva geja u ljubavnom zanosu :)
STRANA 2 OD 2
PhatPhuck
@ddim
08.07.2013. 15:58
status: user broj poruka: 1886
:: Opet ti sa gej temama! Pa jel gledas ti neke druge teme ili samo ako imaju `gay` u nazivu Zaboravio sam ti broj, a znao sam da ćeš se javiti ako postavim ovakvu temu, pa... :)
:: (naravno, ochekujem niz uvreda, i gay prozivki od ovog trenutka Znam da te to pali, da te vređaju i ponižavaju dok ti ga davaju, ali ja ne igram te igrice :)
:: ps jel ovo tvoja tema (Theme) za mobilne telefone :: http://www.ownskin.com/theme_detail?t=5fPEL8B Ne, to je tvoj Tata prodao njegov bivši, polovni telefon, a debil je zaboravio da obriše sopstvene slike iz njega, pa je taj pokvareni lik što je kupio njegov tel okačio slike na net :)
FatFuck napisa: :: Zaboravio sam ti broj, a znao sam da ćeš se javiti ako postavim ovakvu temu, pa... : Samo kad si ti meni pocheo da `znash` ja se vec osecam bolje :-)
:: Znam da te to pali, da te vređaju i ponižavaju dok ti ga davaju, ali ja ne igram te igrice :
Ipak sam vishe ochekivao, nije valjda da ponestaje uvreda...? Auuu- mentalna kriza...
:: .. tvoj Tata prodao njegov bivši, polovni telefo Chekaj, jel si sam birao nickname? Kakvi telefoni, kakvi bakrachi? ja samo kucao u Google (znash onaj sajt shto podrzava Gay brakove i ima dugu i koji ti ne koristish iz tih razloga) tvoj nickname i to se pojavilo... ako Google uz tvoje ime vezuje tu sliku - meni ok :-)
Zbog ovakvih i slicnih komentara prosto obozavam pc berzu (kafica i tako to..) ,nekad se sit ismejem da mi suze krenu :) Stvarno nekad ljudi umeju da budu veliki humoristi i da izvaljuju tacno kad treba ,ubodu pravi timing.
Extra.
Laku Noc.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: Kao da je bitno ko je gay. :: Pa sta sad,i nas mali Misko je gay,onomad kad sam mu upao u kompjuter sam poskidao neke slike. :: Ma sve dok on nas zabavlja i izigrava dvorsku ludu to je ok..Gay je ok-tako ide moto danasnjeg savremenog doba ove nase civilizacije koje se zove covecanstvo :: :: Evo slike naseg drugara,sta ces,takav se rodio covek,to je priroda. :: :: http://i41.tinypic.com/sy6ofn.jpg :: :: Imam jos par gde se slikao u intimnom zagrljaju sa AMD kartama. :: :: P.S.Vi ste mislili da ga ja dzabe prozivam da se igra sa lutkicama? .
Kako ko je pa nas Barbikas,Miskonius.. Bolje da ti ne pricam kakve sve jos slike ima i nastranosti..Ono tipa nabijanje graficke karte u anus i slicno..Ni manje ni vise nego uzeo onu 7990 fosnu,zamisli? Kao sto ti rece,genetski poremecaj.. Ali hebi ga,zao mi ga je,fino me zabavlja pa potisnem ovu ruznu informaciju..
Nego tebra,vidim ja da se ti vec duze vreme lozis na ove guzate..Boga mi latino je tvoja mera!
Gde si sad,sta se radi?Baci mi mail,ne moras ovde da piskaras..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Ko je ovaj lepotan :: :: :: I ne!, gay nikako nije OK, jbt ukoliko nije genetski poremecaj, koliko moras biti demented da zelis kobaju, a ladan si na ovako nesto :: :: http://is.gd/k5zAP :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: :: :: Kao da je bitno ko je gay. :: :: Pa sta sad,i nas mali Misko je gay,onomad kad sam mu upao u kompjuter sam poskidao neke slike. :: :: Ma sve dok on nas zabavlja i izigrava dvorsku ludu to je ok..Gay je ok-tako ide moto danasnjeg savremenog doba ove nase civilizacije koje se zove covecanstvo :: :: :: :: Evo slike naseg drugara,sta ces,takav se rodio covek,to je priroda. :: :: :: :: http://i41.tinypic.com/sy6ofn.jpg :: :: :: :: Imam jos par gde se slikao u intimnom zagrljaju sa AMD kartama. :: :: :: :: P.S.Vi ste mislili da ga ja dzabe prozivam da se igra sa lutkicama? . ::
Dobra cava,samo ja malo teze varim silikon ,meso je meso,priroda je ipak zakon. Ali znas kako kazu,svakako joj ne bi oprostio pa ni onoj tvojoj guzulji :)
Ti kao da nisi bio svetski putnik,lutao si po bijelome svijetu znas kako to ide,trendovi mora da se prate,skupljaju se simpatizeri.. Posto je danas gay ok pcberza mora da se prilagodjava. Ali opet bolje biti i gay nego pedercina - postoji razlika,ovi su bar seksualno opredeljeni drugacije a ovi drugi su takvi po svojoj dusevnoj karakteristici..Kapiras?
Bila je ovde debata u vise navrata o gayizmu i sl pa su se neki poceli da otkrivaju tako da za sad znamo za sigurno da nije Misko jedini,ima ih jos.. Inace ja volim da im tepam pa ih zovem Barbikasi,mada se oni ne ljute,valjda im to i imponuje..Ko ce ga znati sta se desava u njihovim roze mozgicima..
Ljudi kao Djokovic svojim podvizima i odrzavaju ovu zemlju jer u suprotom niko i ne bi znao za nas!Doduse u javnosti smo prikazani kao los narod,ovo je bar malo svetla da spere tu ljagu!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.