Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Socijalistička država ponovo udara: državne pacove ne otpuštaju - nego porez na stan 3 puta veći!
STRANA 2 OD 2
vladats @sSHarK 16.09.2013. 18:42 #514345

status: user
broj poruka: 4537
E moj kolega mucenice....
Imam predlog da pobegnemo u Brazil.
Ovde za nas nema leba.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: ... 16.09.2013. 18:51 #514347

broj poruka: 7779
Eneee...

Pa sto ga ne ubi na licu mesta...

Ja i jos sedamnaest drugara bi ti dali alibi bez obzira sto je na oci policije da si bio sa nama na pecanju...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Nista me vise ne moze zacuditi od kada me umalo nije ubio namrljani Ceda Jovanovic, u ruzveltovoj pre 2 veceri. Setao sam peske od Vuka i prolazio je dzipom preko 200 na sat, prosao preko 2-3 crvena semafora i naleteo na mene. Prelazio sam na pesackom i imao prednost, a pored mene je interventna sa dzipom smarala neka dva lika i sve su videli sta se desilo. On je jos pored njih zaustavio dzip i poceo da mi preti, jer sam se drao na sav glas sto na intervetnu sto na njega. Na kraju sam mu rekao da izadje iz dzipa i dodje 1v1 da mu lobanju iskrivim drogiranu, pred kerovima ako treba..
::
Adzem ... 16.09.2013. 19:01 #514349

broj poruka: 3797
Ma jebes cedu, kontaktiracu te u vezi jedne krupnije ribe...

:: Eneee..
:: Pa sto ga ne ubi na licu mesta..
:: Ja i jos sedamnaest drugara bi ti dali alibi bez obzira sto je na oci policije da si bio sa nama na pecanju..
sSHarK Re: @sSHarK 16.09.2013. 19:05 #514351

broj poruka: 990

`Ostajte ovde, sunce tudjeg neba nece griJAT... `

- ovde leba sve vishe ali MORA da se proshiri delatnost!

`Brazil, meni ne treba Brazil, Shpanija, Kolumbija... - vec se pravi pred-mrezza - ...uuu, Brazil`

- troe dece i ex-wife mora jedu 3xdnevno i zato pare iz Brazila ima dodju u Serbi.yu bez da im poshaljesh i 1 mail il` okrenesh fon - shaljem ti mail sa informacijom...

i7-4770K | H80i | HERO | TridentX | 840 Pro | TITAN | AX750 | Stryker | U2413 | G15+G9 | C920 | ATP3

:: E moj kolega mucenice...
:: Imam predlog da pobegnemo u Brazil
:: Ovde za nas nema leba.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Re: Samo jedno pitanje 16.09.2013. 19:12 #514353

broj poruka: 4641
U Srbiji narod moze da crkava ali radna mesta za partijske drugove mora da postoje u sto vecem broju.
To je cista korupcija i to dok se ne dovede u normalu, bicemo na dnu.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: :: Ti bi odbio posao u drz. administraciji kad bi ti neko ponudio(sredio)?
:: To je isto kao da si me pitao da li bih odbio nekoga ko bi mi ponudio 100 000 evra da odradim neki prljav posao - za koji znam da mogu da ga odradim, i znam da me ne bi nikada uhvatili za to
:: U svakome čuče ljudske slabosti - pohlepa, lakomost, želja za brzim sticanjem para - i niko nije lišen tih slabosti: poenta je da uradimo sve što je u našoj moći da ono što je loše za ostale - a dobro samo za nas - odbijemo, ili da nam bar savest proradi - ako već nismo odbili kad je trebalo da odbijemo
:: Čak i ako bih se ja polakomio, da li to znači da je to što sam ja uradio korektno i ispravno? Ne
:: Zato, ako veruješ u Boga, nas Bog i ne kuša sve - ili bar ne sve nas u isto vreme... Da bi oni koji NISU pali i odali se lakomosti i pohlepi - popravili one koji jesu pali.
prashinar Zeznuh se pa okačih u pogrešnoj temi :D 16.09.2013. 19:44 #514355

broj poruka: 517
Legendarni Čeda u akciji

http://vukajlija.com/reakcije/115215

maxxio deja vu 16.09.2013. 20:09 #514363

broj poruka: 665
Kakav narod, takva i vlast.

Inace, banana-raspad poznat kao Srbistan ima veze sa `socijalistickom drzavom` koliko i africka plemena sa kosmickim programom.

MaminDebil ( o )( o )( o ) 16.09.2013. 20:17 #514367

broj poruka: 55

@ ENVIDIA - Jebali ti Srbi to malo od mame što ti ostalo ...

alrad Re: Re: Polako... 16.09.2013. 20:44 #514375

broj poruka: 4870

Pa na linku koji si dao:
`Naravno, pri izradi konačnog rešenja vodiće se računa o socijalnom položaju građana, pa će za jedan deo vlasnika stanova biti predviđene olakšice - tvrdi sagovornik u Vladi Srbije.`

:: :: Toliko nece placati ljudi sa normalnim i niskim primanjima jer jednostavno nemaju odakle da im uzmu
:: Je li? A gde si ti to pročitao, da će da `izuzmu ljude sa niskim i normalnim primanjima`
shortee porez mora da se plati 16.09.2013. 21:31 #514386

broj poruka: 570
to stoji ,samo kako I koliko I kada I zasto bre to ne stoji....ja sam imao servis racunara I za malu sitnu reklamicu su trazili nenormalne pare godisnje,,,e pa sam to zabatalio I sad radim u stranoj firmi koju ovi nasi deru za porez.....

Ma bre ja sam za neku pobunu I teranje govana u vecna lovista ali ne vredi doci ce neko uvek ko ce da krade...ja znam da ne bi jel me politika ne zanima I nikad ne bi pristao da sednem u neku fotelju jel necu da mi niko psuje mamu sto ga gledam u oci I lazem....ovako radim ,krpim se I mirno spavam.

Bice valjda 6 oktobar uskoro....

pozdrav za Adzema I radovce a za cedicu ona nasa ciganska....siptarski je smrad,sibaa svaki dan ,zemunski je klan ,ceda naaaaaaaaaarkoman.

Pozdrav.
Lug porez je u stvari državni reket, 16.09.2013. 22:06 #514407

broj poruka: 995
a reket je obična iznuda, pojačana stahom od prinudne naplate uz pomoć privatnih izvršitelja. poraz države, momenat kada država mora da angažuje privatnog izvršitelja da bi naplatila svoja `potraživanja` tj., reket prema svojim podanicima. raji se jasno stavlja do znanja da lična svojina, kuća stan, je lična, podanikova, samo dok plaća državi reket, porez taksu..

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

MaliAbner Cetvrti Rajh Bogatih... 16.09.2013. 23:06 #514422

broj poruka: 7779
Upravo citam knjigu i podudarnosti sablona u koji su nas ugurali su prosto frapantne...

Inace i dalje mi nije jasno zasto nije raspisan referendum po pitanju trosenja resursa oko eventualnog clanstva u E.U.

Po meni je to cisti dokaz da smo gurnuti u nesto iz cega cemo tesko izaci...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs