Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
za muzicare sa ukusom!
STRANA 2 OD 2
maxxio Re: Re: Re: Haha... 20.09.2013. 20:20 #515141

status: user
broj poruka: 665
:: Zaista nisam taj tip ali mogu da ti kazem da sam imao gomilu ovakvih primeraka i sve je to isto .
::

E ovo su prave vrednosti i vrline: skromnost, iskrenost, frekFencija i percepcija!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: Haha... 20.09.2013. 20:43 #515148

broj poruka: 18472
Ok druze svakako sam znao da ces me razumeti kad pojasnim malo sire.
Nije poenta da ja budem u pravu , nemam ja nista od toga samo sam izneo svoje vidjenje i misljenje.
Verovao ili ne vise bih voleo da si ti u pravu i da je ovo jedan pravi andjelcic ali istina je malo surovija
a ona sa svojim manirima vec pokazuje neko svoje lice.
Sto kaze gilopile vise me odbijaju ovakve devojke nego sto me privlace.
Ne vrti se sve oko sexa i udaranje crta bez obzira koliko je to u nasoj muskoj krvi !
Kao sto i sam kazes da ne bi voleo da ti se devojka tako ponasa , vidis , sve se svodi na te prave moralne vrednosti !

Pozdrav.

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: Skyfire, ima smisla ovo sto si napisao
:: Za neke stvari se slazem, za neke ne
:: Ne mogu sada da duzim, iskreno, nemam entuzjazam. :
:: Ali razumem sta si hteo da kazes. Opet, za mene je sve to relativno i subjektivno
:: No cinjenica je, barem za mene - ja ne bih voleo da moja devojka snima ovakve covere. :
:: Nadam se da razumes sta sam hteo da ti kazem.
MaliAbner Nadjubriste o devojcici koja trazi malo paznje... 21.09.2013. 12:29 #515238

broj poruka: 7779
Sta li tek mozete da nadjubrite o ovom slucaju koji u potpunosti ne mogu da razumam:
http://www.youtube.com/watch?v=c4YZH0l-XJc

Sta je poriv ove osobe da ovako nesto ucini nije mi jasno...

Link sam nasao listajuci clanke na https://www.zurnal.rs, da ne poverujes... uz komentar:
`Да ли бисте волели да неко одсвира овако и химну вашег клуба?`

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

gilopile Re: Nadjubriste o devojcici koja trazi malo paznje... 21.09.2013. 12:50 #515240

broj poruka: 9459
Auu, sta li ova nasvira...Kao da je neko navio. Da nije ovako prikladno obucena, ne bih ni odgledao do kraja...:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: Sta li tek mozete da nadjubrite o ovom slucaju koji u potpunosti ne mogu da razumam
:: http://www.youtube.com/watch?v=c4YZH0l-XJ

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs