Ok druze svakako sam znao da ces me razumeti kad pojasnim malo sire. Nije poenta da ja budem u pravu , nemam ja nista od toga samo sam izneo svoje vidjenje i misljenje. Verovao ili ne vise bih voleo da si ti u pravu i da je ovo jedan pravi andjelcic ali istina je malo surovija a ona sa svojim manirima vec pokazuje neko svoje lice. Sto kaze gilopile vise me odbijaju ovakve devojke nego sto me privlace. Ne vrti se sve oko sexa i udaranje crta bez obzira koliko je to u nasoj muskoj krvi ! Kao sto i sam kazes da ne bi voleo da ti se devojka tako ponasa , vidis , sve se svodi na te prave moralne vrednosti !
Pozdrav.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Skyfire, ima smisla ovo sto si napisao :: :: Za neke stvari se slazem, za neke ne :: :: Ne mogu sada da duzim, iskreno, nemam entuzjazam. : :: :: Ali razumem sta si hteo da kazes. Opet, za mene je sve to relativno i subjektivno :: :: No cinjenica je, barem za mene - ja ne bih voleo da moja devojka snima ovakve covere. : :: :: Nadam se da razumes sta sam hteo da ti kazem.
Sta je poriv ove osobe da ovako nesto ucini nije mi jasno...
Link sam nasao listajuci clanke na https://www.zurnal.rs, da ne poverujes... uz komentar: `Да ли бисте волели да неко одсвира овако и химну вашег клуба?`
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.