Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Srbija i dalje prva u svetu...
STRANA 2 OD 2
ilicstefan Re: E jbg 30.09.2013. 16:05 #517345

status: user
broj poruka: 1577
To sam potpuno zaboravio, bilo je i toga. Pa je bilo Samsung kompjutera.

Jedna drugarica je čak videla da na rezaču piše Pioneer pa je stoga i zaključila da joj kompjuter pravi Pioneer XD

A tek biser kada rođeni brat moje školske kaže, inače u srednjoj je bio na smeru kompjuterska konstrukcija: `ladno donesem VGA kabl od druga i ubodem u grafičku i monitor kad ono virus, virus je bio u kablu.

Na moje pitanje kakav je u pitanju virus on mi je rekao: Ma zaglupi se totalno, samo neki plavi ekran i neka slova posred, totalno zabrljavio. XD

Na kraju se ispostavilo da mu je zezala memorija i da je ona pravila BSOD .

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

:: Imam asus desktop kompjuter
:: Kako mislis asus, imas lap top neki
:: Ne bre, desktop kompjuter asus
:: Asus ne pravi kompjutere
:: Kako ne pravi kad meni na monitoru pise asus
::
:: I tako..
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Pentijum dvojka-trojka-četvorka 30.09.2013. 16:37 #517354

broj poruka: 6672
De fakto je naziv postao brend, i idioti su nakon prskotine Prescotta bili odustali od njega, pa kao meru samoodricanja od toga štu su napravili i prodavali, osakatili ga do posranja... prave budaletine. Ovaj naziv itrt-mrt mnogo liči na Apple i tačka, ništa posebno, u odnosu na ime pentijum (al` duron).
Postao je brend baš kao i GOLF. Ima jedan i dva. Ostalo su ostali, generički golfovi, baš kao i ovi procesori (amd-ovi, duroni, atloni, kelerabe, i-ovo, atomi i ostalo... sve je to neki pentijum, četvorka `vaka-i-`naka`,... brend kao i Boš pumpa).

Budale računaju na sreću.

matz re 30.09.2013. 17:27 #517356

broj poruka: 801

U Srbiji je pentium sinonim za kompjuter , svi kompjuteri su pentium... Imate li pentium ? Ako nemate, nemate ni kompjuter =]

peterpan e davno je bilo te 2002 god 30.09.2013. 17:38 #517358

broj poruka: 788

Kad sam dobio prvi Pentium IV koji je radio na fenomenalnih 2.4GHz (naravno single core)

Miskonius Eh... 30.09.2013. 17:40 #517359

broj poruka: 4420
Kad se setim kad mi se moj rodjak pohvalio kako je `popravio internet` njegovom komsiji...
Dodje on, internet nesto zeza, nista uzme on i prikljuci internet na graficku kartu
I sve radi !
Jao Boze sta sam mu sve radio, menjao je boje kao Borovnica...
ilicstefan re 30.09.2013. 17:53 #517361

broj poruka: 1577
Klinac iz komšiluka me zove da mu instaliram par igrica. Jeste da je posao banalan ali to vreme iskoristim da proverim da li mu sve radi kako treba i eventualno da mu instaliram nešto od programa ako treba i time se pobrinem da kompjuter radi kao sat.

Jednom me je tako zvao, kao što sam već pomenuo, i rekao mi: Dobio sam neke super igrice od druga. Zatvor, Halo (ne Hejlo nego Halo kao kad se neko javi na telefon) i Bariohazu.

Pogledam ga onako sa jednom podignutom obrvom i pitam ga da mi da diskove. Ispostavi se da su to ustvari bile: Quake, Halo i Biohazard. I dan danas se smejem kada se setim čuvene Bariohaze.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Dragg re 30.09.2013. 18:23 #517367

broj poruka: 2270
Jednoj devojci sam sređivao problem preko telefona, pretaživali smo registry i brisali stavke kad nađemo. Rekao joj da posle brisanja pritisne F3 za find next. Posle desete obrisane stavke bilo mi sumnjivo jer ih može biti samo 3-4, pa je pitam šta ona zapravo pritiska - bukvalno je stiskala tastere `F` i `3`, ko zna šta je sve pobrisala.

gilopile ... 30.09.2013. 18:57 #517371

broj poruka: 9459
Hehehe, ima stvarno zanimljivih ispada...

@Simon72 & ZooLoo:

Ovo ce sigurno pomoci u borbi protiv te navike.

Open `Shell32.dll` file in Resource Hacker and goto:

Code: Menu -> 215 -> 1033

In right-side pane, delete the following line:

MENUITEM `R&efresh`, 28931, MFT_STRING, MFS_ENABLED

Click on `Compile Script` button and save the file.

Posle toga, prc Milojka, nema ga vise :D

P.S. Meni je, mozda par puta bila od koristi ta opcija, obicno kada bih nesto iskopirao na desktop, a iz nekog razloga se nije odmah video folder/fajl....

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

pmfrulez ma sta desetak puta to je nista 30.09.2013. 20:25 #517393

broj poruka: 998
moj komsa je provalio f5 taster dok je na desktopu,inace vlasnik neke sklopocije koja je vise trojka nego cetvorka (iako je amd :-))
opici mu f5 jedno petnestak sekundi pa da vidis kako komp ubrza,kad zakopa upocetku 2-3 frejma,al kad ubrza vec bije u nekih 30+ vec igrivih frejmova
:-)
da ima bisera ima na stotinu al kad vidim na kp 90posto sklopocija sve amd a jake cetvorke ismejem se

Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S
Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
millanche Imao sam raznih provala, ali mi je ova bila nekako najsmešnija... 30.09.2013. 21:39 #517405

broj poruka: 312
Bilo je to otprilike 2005. godine... Malo društvance se okupilo kod mene kući - pravili smo sedaljku uz muzikicu na kompu. Plejlista nije bila podešena na repeat, pa kada je odsvirala zadnja pesma kažem jednom drugaru koji je bio najbliži kompu:,,Pusti neki MP3`, a on se okreće ka kompu i vidim kuca nešto. Ja ga gledam, gledam i pitam ga što ne pušta. A on mi kaže:,,Pa neće bre nešto, izgleda ti ne radi tastatura.`. Ja mu kažem da klikne mišem, a on me pita gde. Logično-odgovor mi je bio da klikne bilo gde. A njegov odgovor:,,Brate ne ser* nigde ne piše M 5 3` :D Godinama smo ga zezali zbog toga :D

kepica re 01.10.2013. 00:41 #517438

broj poruka: 202
Ahahahahahahahaha koji mentol ahahahahahaha ali stolica za racunar pobedio je advokat

kepica re 01.10.2013. 00:51 #517440

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ali jedva sam ugurao drugu disketu pored prve ahahahahahahaha auuuu kakvih glupana ima ahahahahahaha strasno

kepica re 01.10.2013. 01:17 #517445

Setio sam se i ja jednog bisera, drugarica od mog dobrog druga, trebala da posalje mail nekoj drugarici, i zove ona mog drugara telefonom i kaze da nece da joj posalje mail. Dobro kaze moj drug, ok koji je mail, i ona pocne da cita milica@yahoo.com je bio mail , ja i drugar smo posle 1min razgovaora i ispitivanja saznali, da je bas napisala kako je izgovarala ahahahahaha, ja i dan danas kada se setim toga puknem od smeha, ali milica manki yahuu tacka kom i to sve spojeno ahahahahahahaha.

Igor88 ... 01.10.2013. 01:25 #517449

broj poruka: 509
hahahahah sta sve necu procitati ovde :-D hahaha WIN DO WINA :-D

Intel i5 3570k
Intel DZ77BH-55K
16GB Hyperx @1600
120GB SSD

INXS 2 gems 01.10.2013. 06:14 #517459

broj poruka: 482
Odem kod drugarice da joj napravim mail da otvori fb nalog.Seli za komp i ja joj kazem:Jeco,stavljam te na hotmail.Usledio je odgovor:Ali ja necu da budem hot :D Jeco,odgovaram ja,ti si hot i treba da imas mail nalog na hotmailu.Jos jednom odgovara:Rekla sam ti necu da budem hot i necu nalog na hotmailu!!! Posle par minuta zezanja (bilo me zao da je zezam malo vise) obijasnio sam joj da nema to veze da li si hot ili ne i da je to samo mail servis.

2.Otisao kod druga da gledamo neki fudbal,medjutim drug se zakovao za komp i nesto trazi.Posle par minuta zove brata i kaze: Maso majmune,dodji i povecaj mi revoluciju na monitoru hocu da mi ikonice budu male!!! :D

Asus M4A88td-v evo/usb3
AMD Phenom 2 955 be 3.2
wd 640gb sata 2
2x2gb exceleram black shark 1600mhz
Asus Eax 6850
Chieftec dragon
cm hyper 212+
lc power 600w
logitech x-530
philips 222EL2SB/62
logitech mk320

count Poklonio ja 01.10.2013. 13:08 #517487

broj poruka: 1371
mojoj kumici (5 god) Atari 800 sa flopijem i dao joj gomilu igrica na 5 1/4 disketama i rekao joj da ih čuva ko oči u glavi ili neće moći da se igra. Posle nekog vremena me zove da kaže da ne radi ništa. Kad sam otišao i pitao je za diskete, ona mi pokaže kako ih je sve lepo sačuvala, kad ono zalepljene na frižderu MAGNETIMA !!!

Dexter013 @count 01.10.2013. 13:13 #517488

broj poruka: 17098
Pa sta je bio problem, ne sme flopy blizu frizidera?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jaga Re: @count 01.10.2013. 13:18 #517490

broj poruka: 618
ne sme na hladno....

:: Pa sta je bio problem, ne sme flopy blizu frizidera
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
peterpan magnet bre 01.10.2013. 17:29 #517550

broj poruka: 788

Floppy se jako lako razmagnetise kad je blizu magneta. Slicna situacija je sa zipetama
gilopile @Dexter013 01.10.2013. 17:55 #517555

broj poruka: 9459
Ne sme na vlagu...Pored friza zna da se sakupi kondenzacija vode, vruce/hladno...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs