Razumem da je zbog neznanja mislio da je Micron memorija ustvari Omikron i da je to bilo davno. Nije covek lazov, ali ima tako nekad dobre price i nacin na koji ih prikaze. To su ustvari naduvane price realnih dogadjaja.
Zaboravili ste da je jednom bio neki problem sa ruterima u igraonici, imao je mislim mikrotik, pa nije radio kako je zamisljeno i na kraju kupise cisco, a ovaj prvi isekose sjekirom.
Bravo za Bobija i Dextera sto pokusavaju da se uklope :)
@operater Sta oznacava skracenica GPDL? Za ovu pricu lociranja i implante, prouci malo QZSS. Mozda ti pomogne.
:: Mozda je dete jako debelo pa ima los signal :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4.5Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Kad vidim ovakve postove pocnem da verujem u teoriju o paralelnim univerzumima i o tome da neki ljudi mogu da `skacu` iz jednog u drugi...ali mi ovde izgleda da se radi o nenamernim skokovima...
Poznavao sam jos jednog lika takve harizme kod mene u kraju - kakva god da je prica u datom momentu, taj sve zavrsava po ekstra ceni, da se prica on svemirskom programu i letu na Mesec, taj zavrsava `moon rock` direktno od pokojnog Nila Armstronga i to po super ceni samo za drugare...
Kakvu god pricu da ispricas (koja se realno desava nikad ili samo jednom u zivotu) takvi likovi samo mahnu rukom i kao ma pusti to slusaj sta se meni jednom desilo, i onda isprica nesto 10x extremnije od te tvoje, a zazire u granice nemoguceg...
Teorija o paralelnim UNIVERZUMIMA je veverovatnija od ovoga. Da ne nacinjemo sada tu temu posto je veoma slozena. Ovo sto on prica niko ziv na planerti ne bi izmislio. Bolest patolskog laganja bez razloga na prvi pogled, mada predpostavljam da ima razlog, objasnjenje za ovo imaju psihologija i psihijatrija
Vidis da bi coek voleo bude Japanac :)
:: Kad vidim ovakve postove pocnem da verujem u teoriju o paralelnim univerzumima i o tome da neki ljudi mogu da `skacu` iz jednog u drugi...ali mi ovde izgleda da se radi o nenamernim skokovima.. :: :: ::
Ote mi reci iz usta :) Ne da je isti Djordje Cvarkov, nego mu je mozda bio i ucitelj, obzirom da je Banjac inzenjer, tehnolog :D
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Upravo to! Djordje Cvarkov stil. : :: :: :: kako je iskusno prodao pricu SkyFire-u :))) :: :: :: ::
Šteta što ne mogu češće da visim ovde pa mi s vremena na vreme promakne po neka tema od ovog duševno obolelog mladića. Pa ovo je fantastično. Odakle mu više inspiracija za ovo višegodišnje baleganje, svaka mu čast!!
@operator Samo nastavi da serendaš, sad sam se već navikao. Prosto bi mi nedostajalo kada bi nas napustio. :) Jel postoji način da se upoznamo nekako?
Ja uvek polazim od sebe da treba biti posten i deliti sa ljudima informacije a vodeci se logikom da u Japanu zaista ima mnogo brendova - njihovih za koje mi nismo nikad culi pomislio sam da je tako nesto moguce.. No , nije to iskustvo sa njegove strane vec moja dobra volja da ga saslusam i poverujem mu bar tad..
Mene covek ne nervira uopste niti sam ja tip da lecim frustracije po forumu i prozivam ga za postove koje ostavlja iza sebe,to me uopste ne ispunjava ... Jednom je cak predlagao da se nadje sa mnom , rece da je iz NS-a , trebao da mi da neki disk sa mini win7 tako nesto ne secam se , bilo je davno.. Par puta sam mu poslao mail i nije se vise javljao..
Opet , nemam taj fetis da nekog napusavam , koliko god da je covek lucidan ili kakav god da mu je razlog da pise to sto pise njegova stvar , zapravo nekad moze i da me zabavi sa nekim postovima kao sto je bila onda ona prica o overklokovanoj ruci tako nesto.. :)))
P.S.Za japansko trziste zaista ima dosta stvari sto Amerika i Evropa nece nikad videti - naravno odnosi se na tehnologiju - tehniku. Opet ne misli se na fikciju koju smooth operator forsira :D
ma nema problema :) Evo vodim i operatora ako je u BG-u... da cujemo uzivo lovacke price :)))))
:: Ja uvek polazim od sebe da treba biti posten i deliti sa ljudima informacije a vodeci se logikom da u Japanu zaista ima mnogo brendova - njihovih za koje mi nismo nikad culi pomislio sam da je tako nesto moguce. :: No , nije to iskustvo sa njegove strane vec moja dobra volja da ga saslusam i poverujem mu bar tad. :: :: Mene covek ne nervira uopste niti sam ja tip da lecim frustracije po forumu i prozivam ga za postove koje ostavlja iza sebe,to me uopste ne ispunjava .. :: Jednom je cak predlagao da se nadje sa mnom , rece da je iz NS-a , trebao da mi da neki disk sa mini win7 tako nesto ne secam se , bilo je davno.. Par puta sam mu poslao mail i nije se vise javljao. :: :: Opet , nemam taj fetis da nekog napusavam , koliko god da je covek lucidan ili kakav god da mu je razlog da pise to sto pise njegova stvar , zapravo nekad moze i da me zabavi sa nekim postovima kao sto je bila onda ona prica o overklokovanoj ruci tako nesto.. :)) :: :: P.S.Za japansko trziste zaista ima dosta stvari sto Amerika i Evropa nece nikad videti - naravno odnosi se na tehnologiju - tehniku. Opet ne misli se na fikciju koju smooth operator forsira : :: :: http://www.youtube.com/watch?v=4TYv2PhG89 :: :: Gospodine M , dodjete mi pivo :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: jeste TATA, kako je iskusno prodao pricu SkyFire-u :))) :: :: :: :: Ako objavi knjigu, prvi kupujem :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.