Pa sad pazi, to sto pricas nije van potpuno van logike. Ali ako ne unosiis vlakna koja sadrzi integralni hleb ogrebaces crevo sto puta gore i brze , ko da kenjas kamenje jbg. Naravno, ni u cemu ne treba preterivati, pa ni u hlebu. Ni vodom se ne valja nalivati previse.
A jelte momci, posto videh da znate mnogo toga ne vezano za overklokovanje, tj podosta o zdravom zivotu i hemiji , pa da uputim jedno pitanje o konzumaciji. Da`l su bre ovi (citaj legalni) suplementi sto daju u bildarama stetni? :p
ako se praravilno koriste .. uz redovne preglede krvi i uz budnu asistenciju doktora KOME JE TA MATERJA POZNATA .. NE nisu stetni
ukoliko ih koristis na preporuke sa foruma /kluba/ ulice .. i jos preterujes sa dozama .. o da .. mogu biti stetni ..
najceasci suplement je whey protein iz surutke .. dobijen mikrofiltracijom .. veoma zdrava stvar .. mozes je koristiti koliko hoces .. telo ce upiti koliko joj treba - ostatak sagoris u vidu prdeza ... gaaaadnog prdeza .. jedini je problem cena jer to nije jeftino pa nikako neces trositi vise od potrebnog
pogotovo sto misici dodju dok radis / kad prestanes nestanu vremenom .. istope se ukoliko telu nisu potrebni .. pa to onda dodje kao bacanje para u vetar
sledeci suplement najcesce u upotrebi je creatin monohidrat ... ako preterujes i nepravis pauze moze blago da uzjebe bubrege .. govorim o trpanju bar 2 godine .. od jedne kese 500g ti nece biti nista .. to je samo boost za misice gde ces moci izbaciti vecu tezinu za 10% .. sto opet dovodi do brzeg povecanja mase jer efektivno radis teze serije , ali sa druge strane ukoliko ti tetive popuste pokidaces misice gadno .. a to znaci game over u teretani
i naravno sinteticki vitamini/minerali .. uzimati samo ukoliko su stvarno potrebni ... mnogo su bolji i zdraviji oni iz voca i povrca ..
ostalim suplementima osim ovim gore navedenim .. ne prilaziti ukoliko nisi profesionalac , i ne poznajes biohemiju tela kao i procese koji se odvijaju prilikom bodibildinga
ostali sluze za fino tjuniranje organizma nebi li bio u stanju da svakodnevno izdrzi enormne napore u teretani .. nesto kao fini overcklok cpu-a
i jos jedna napomena - suplement je DODATAK redovnom obroku i nikako nije obrok za sebe
mozes dodati i aminokiseline ukoliko radis definiciju ... skupo ali neprocenjivo
:: :: A jelte momci, posto videh da znate mnogo toga ne vezano za overklokovanje, tj podosta o zdravom zivotu i hemiji , pa da uputim jedno pitanje o konzumaciji. Da`l su bre ovi (citaj legalni) suplementi sto daju u bildarama stetni? : :: ::
E hvala druze, vidi se da poznajes materiju. Ortak prvi put uzima kreatin i protein pa reko iz znatizelje da pitam .) Mada jos ne znam imam li oznaku K na svom CPU-u, pa cu videti da li se klokovanje isplati :D
Plazma i Nutela i litar jogurta, neprocijenjivo. Tako sam sa 65 kg dogurao na ovih 110. Nutela leci sidu( samo iz Svice i Svabije, Poljsku izbjegavati ) :P Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
ogavno i odvratno nemogu da gledam ove jadnike, jer mi nimalo nije zao nekoga ko ovo uzima namerno, sto tesko im pa su morali? jebes sve vutra je zakon :))
evo vec par dana sam zgrozen i osecam se nekako zgadjeno, ne mogu to da objasnim. pre par dana na nbg vidim momka, manje od 3 banke, potkolenica cela u ogromnoj rani i tu po neka rupa. saznam da je to od krokodila. znaci ne daj boze nikome. a pre par god vidjao tog coveka sa malom oderotinom cevanice. ja prvo mislio da je ovo infekcija ili gangrena ali eto krokodil sranje uf.
operator od tih brdo kg sto si dobio, tu nema mrve misica jel da? ja svake god dobijem 1kg na tezini i to jedva jedva.
Kao i Uvek kazem da savko ima pravo na svoje misljenje...
Izneo sam svoje... nikom zivom ga ne namecem...
Samo primecujem da su svi vrlo liberalni prema narkoticima ali zabiravljaju jednu notornu cinjenicu...
ONAJ KO POCNE DA SE DROGIRA (BEZ DA SE ZAVARAVA DA TO MOZE DA SE KONTROLISE) TAKO GADNO NAVUCE CEREBRUS NA TE MATERIJE DA OD POCETKA MOZAK STALNO SALJE SIGNAL OVO JE SJAJNO HOCU JOS... TAKVA OSOBA JE POTPUNO BESKORISNA ZA DRUSTVO, BUDUCI DA NISTA ZIVO NE RADI NEGO SAMO GLEDA KAKO DA DODJE DO NOVE DOZE DA MOZAK PRESTANE DA GA DAVI... VREMENOM TOLIKO BUDE OBUZET TIME DA UMIRI MOZAK KOJI PROSTO VRISTI ZA NOVIM HALCINACIJAMA DA ZABORAVI NA SVOJE NAJMILIJE KOJI PROSTO NE VIDE NACINA DA MU POMOGNU DA SE TOGA OKANI I GLEDAJU GA KAKO LAGANO NESTAJE...
IMAM DVOJE DECE I ODGOVORNO TVRDIM DA CU BILO KOJE ILI CAK OBA PROSTO IZBRISATI IZ SVOG ZIVOTA AKO SAZNAM DA SU NARKOMANI...
AKO SU RESILI DA UNISTE SVOJ ZIVOT NECU DOZVOLITI DA UNISTE I MOJ...
Elem vrlo je upecatljiva cinjenica da su razne vrste narkotika postale vrlo lako dostupne tokom osamdestih kad su sire narodne mase pocele da se bude za veca prava, za vise slobode, za manje kontrole, kad su uvideli da njihova primanje ne mogu da pokruju stil zivota koji su do tada vodili...
Nekad je narkomanija bila zastupljena samo kod onih koji su mogli da je priuste skoro ekskluziva bogatih buduci da radnicka klasa nije imala mogucnosti za to a i vise je brinula za svoju egzistenciju nego za ta govna...
Onda najednom pocne da nestaje srednja klasa u razim delovima sveta i sad imamo samo gomile super bogatih i siroke mase koje su toliko pritisnute prezivljavanjem ili pukim odrzavanjem iznad nivoa govana u kojima plivaju da im se sad nude narkotici po izuzetno povoljnim uslovima... HMMM... otukd sad pa to...
A sve se desava tih hebenih 80tih...
Do tada je po filmovima glavni porok bio alkohol i duvan, ali od tada pocinje sa narkoticima jer duvan i alkohol su za devojcice a nakotici za opasne likove...
Za deceniju ili dve cemo na ulicama imati 50% zombija koji su totalno zavisni od hemije i nicim ne doprinose napredku covecanstva nego samo kostaju one koji rade i zive tradicionalnim zivotom bas kao sto su zivele generacije nasih predaka...
Onako uzgred procitaj par tekstova o Goyim-ima i mozda ti neke stvari budu jasnije...
Zbog svega gore navedenog ja licno nemam niti cu ikad imati liberalni stav prema narkoticima...
I da umalo da zaboravim od kad je poceo raspad SFRJ u mojoj ulici je vise ljudi umrlo od narkotika nego do svih ovih ratova tokom raspada... ali najcrnja je cinjenica da ih svake godine umire sve vise i vise uglavnom klinci izmedju 25÷30 godina...
I da ponovim GOYIM... ima jedan dobar rad o njima koji je citiran u Cetvrtom Rajhu Bogatih...
Elem kad sam predao pasos za Malezansku vizu u njega je ispod vize lupljen pecat crvenom tintom `TRAFFICKING ILLEGAL DRUGS CARRIES A DEATH PENALTY` sto naravno nije sprecavalo mnoge ljude da probaju... sto prenosenje sto upotrebau...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Čovek, droga nije izmišljena pre sto godina. Hiljadama godina postoji i koristi se isto koliko i sada uz dodatke ovih sintetičkih zezalica.. :: :: Monetarni sistem i droga...jeeeesteeee :: :: Stičem utisak da nisi konzumirao narkotike čim pišeš sledeče :: :: `Kad to uzmes vise nisi svoj, ne mozes da razmisljas kakok si razmisljao pre konzumiranja... :: :: to se podrazumeva ali izmenjena svest ne znači samo loše stvari. Dragi nam pokojni Stiv Džobs jeo eside.. :: :: Osuđivati nekoga zato što koristi drogu kao lošu osobu...pa jebeš ga onda 90% ljudi su loši :). :: :: Lično nemam ništa protiv ljudi koji konzumiraju drogu, a ne ugrožavaju sebe i okolinu. :: :: Gori su mi pijani agresivni idioti nego troje četvoro koji umiru od smeha.. :: :: Lično sam u AMsterdamu iz radoznalosti (a gde drugde :), pojeo pečurke jer me je živo zanimalo da li ću stvarno halucinirati (kako grozna reč). Tih četiri sata sam se ludo proveo i ne žalim :: :: Sad me zbog toga deklariši kao narkomana, a što sam sinoć i preksinoć sašio litru ipo rakije na slavama me ne čini alkoholičarem :D :: :: Nemoj da misliš da te napadam, čak mislim da si jedan od normalnijih ovde, samo eto kao da optužuješ iz nepoznavanja materije. Pozdra :: :: :: @codeus, a ti...primetio sam da si uvek raspoložen na berzi...c c c :P :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine. :: ::
To zavisi od metabolizma, ako ti je metabolizam uspore misici ostaju ali se i hvata salo ako se ne vezba ako je sa druge strane ubrzan i prestanes da vezbas, onda vise nemas potrebu za unosom vecih kolicina hraniljivih materija izato se misici tope. Kazem sve zavisi od metabolizma
::
:: :: pogotovo sto misici dodju dok radis / kad prestanes nestanu vremenom .. istope se ukoliko telu nisu potrebni .. pa to onda dodje kao bacanje para u veta ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647693. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.