Na prvom mestu svima zelim zdravlje za ostalo cemo lako. Oni koji imaju manje para da ih imaju vise, onima koji ih imaju dovoljno da ostane tako. Da se malo vise pokaze ovde razumevanja i da se zakopaju ratne sekire tvrdoglavosti i misljenja, sto se tice amd-a/nvidije/intela, nije ni bitno ljudi, bitno je da smo tu i da se pomazemo/druzimo.
Oni koji su bez devojaka da ih pronadju, oni koji ih imaju i koji su srecni da ih dobro cuvaju i cene, a oni koji zele bolji hardver da ga priuste.
Sve u svemu ljudi lepo sam se druzio sa vama ovde pomogli ste mi dosta puta isto tako se nadam da sam i ja vama pomogao na bilo koji nacin, sve u svemu zelim vam svima ono sto zelim i sebi.
Srecna vam svima 2014 godina ljudi i sve najbolj od mene!
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Sve najbolje od srca zelim berzasima, a i ostalima posetiocima, koji me znaju i ne znaju... Puno zdravlja, srece, veselja, radosti, para, a ona i po koje parce novog hardvera...
Takodje i od mene :) Sve najbolje tj. MNOGO bolje u 2014 godini vam svima zelim...Zdravlje prvo...a za ostalo ce te lako :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647693. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.