POLICIJA PRATILA NLO: Snimljen iznad stadiona Verdera iz Bremena!
STRANA 2 OD 2
sashai
Shomi Miggs?
11.01.2014. 00:12
status: user broj poruka: 417
Nema te? Nadao sam se da cu zateci bar neki trag, da si bio ovde, pisao nesto... Eh... Nije bilo potrebe da me vredjash. Nije mi smetalo sto si aludirao da sam Hrvat, kao ni onaj nesretni izbacivach shtetnih materija iz hrane strela75 koji me je nazvao Turchinom. Smeta mi shto ste toliko uskoga i skuchenog uma da mislite da imate neshto da kazete. Trazite priznanje na pogreshnom mestu, pogreshnim temama, poshto slutim da imate zelju da to priznanje iskukate bilo gde, te uchinite vashe jadne zivote koliko toliko smislenim. Shomi, morao sam malo da te nagazim u par poslednjih postova. Nadam se da ti je sada jasnija ona scena izmedju Hannibal-a i Miggs-a? Ako uopshte znash o chemu pricham, i ako to moze da dopre do tvog mozga, mozda? Ne mozes da glumish ludilo u prisustvu veceg ludaka od sebe. Ispadash malo glup u drushtvu, a moze i da zaboli. Pozdrav normalnima.
`hlace spadose, bok se obnazi, a `udderi` cednog momcica palacaju na svije strane.`
Kilt ti zatrebujes, ama ovaj put, okolo trbusni pantalodrzac je nuznost. A `miloklizni rukodrm` mijenjaj za djevojku, ako je uopce u shemi i svije to lipo fotkuj i `nabij daticu na cvrsnik`. Ima ovdje interesanata valjanog shtiva :). Tko ce tkome, kak ne svoj svome :) .) .)...
:: :: Trenutna deshavanja u Shomikinom domu... Vrishti na majku da mu spremi neshto da pojede a oca hrani zivopisnim epitetima, chovek se krsti dok majka zurno pravi sendviche.. :: A mozda je morao da krene u tretju smijenu :: Nista, aj ti ruchkaj polako a ja idem na onu temu da pitam mocnog codeusa o pravcu piramida :: Ziv bio, dechkonja :: ::
Shta je ovo, Sky? Beg od Drevnih Vanzemaljaca u Biocentrizam? Ali... Ali... Pa nismo josh apsolvirali vanzemaljce i dokaze koji su u tvom posedu, a ti bisere biocentrichke prosu pred nas. Jel da groktjemo? Choveche, delovao si kao chovek od fizike i matematike, a ti nam podari filozofiju, chak novu religiju. Otkud sad ta promena kod tebe?
Pozdravi Shomiku i poruchi mu da je pravi party animal. Uvek je nekako znao da nadje pravu rech, da bude dosledan, veran ideji chak. Nekako sam navikao da nastupate u duetu, neshto kao Soni i Sher, ali koga nema...
:: http://www.youtube.com/watch?v=zI_F4nOKDS :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.