Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Ови су стварно...
STRANA 2 OD 3  
sashai Re: Re: Au! 14.03.2014. 22:28 #545767

status: user
broj poruka: 417

Demagogija? Pa, za mene je tvoj odgovor čista demagogija. Ubacio si nusprodukt, Kosovo, homoseksualce, kurve, ljudska prava, govor mržnje, paljenje. Sonja Biserko i Nataša Kandić u zatvor? Zašto? Zbog nazovi borbe za ljudska prava u nedostatku neke druge zanimacije u životu? Zbog zločina mišljenja i slobodnog iznošenja istog? Krim ĆE biti Rusija? Ti hoćeš da kažeš da trenutno nije, ali će Rusija odbraniti Krim od Ukrajine? Ukrajina je nusprodukt zapadnih obaveštajnih službi? Zapadni homoseksualci i kurve? Nisam u tom fazonu, niti raspolažem konkretnim podacima, ali sa popriličnom sigurnošću mogu da tvrdim da ima par miliona Rusa sklonih fircanju u booljoo, aproksimativno. Uvezeni sa zapada? Plaćeni da skrnave ruski lik i delo? Jok, vole gorepomenuto fircanje i to ne može da se ukine zakonom - ebi ga, ne može.
Mene samo brine ova odbrana ruskih interesa u tom nusproduktu zapadnih obaveštajnih službi.

Omladino, samo opušteno. Uskoro idemo da glasamo. Glasajte kvalitetno a posle ćemo svi još kvalitetnije da aplaudiramo.

:: Niko se nicemu tu ne nada Krim ce biti Rusija, ta suverena drzava o kojoj pricas je nus produkt zapdnih obavestajnih sluzbi, kao i Kosovo izmedju ostalog i ne znam jos koliko takvih zemalaj po svetu ima
::
:: Rusi su sila nece trpeti zapadne homoseksualce i kurve i to je to. Nema tu sta da se filozofira niko se sa njima ne moze igratu
:: A to suverano, krsenje ljudskih prava i nepostovanje razlitosti govor mrznje, pali kod Sonje Biserko i one kreature NAtase kandic, za koje se iskreno nadam da ce zavrsiti iza resetaka veoma brzo
:: Zajebi tu demagogiju
:: :: Samo opušteno. Ne daj se provocirati, iskuliraj malo. Samo bih da vidim šta članstvo misli i čemu se nada, a sve vezano za odbranu ruskih interesa u Ukrajini, nikako o okupaciji te, kao što rekoh donekle suverene države
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Re: ... 14.03.2014. 22:29 #545768

broj poruka: 3730
Mi smo isto uradili i dobili Bombe od Nato.... ono sto sam hteo reci jeste PRAVAC KIEV pa nek se pocese zapad gde ih nikad nije svrbelo...

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Ma sta se objasanjavas
:: Ovo sto Rusija radi reba da radi ima 100% pravo ma to i tu nema dileme
:: A sada moze neko da dubi na glavi nema sa Rusijom zajebavanja
:: CG imaju svoj jezik svoju zemlju siptare i pola prodane teritorije, i njihov glas vazi kao glas neke babe sa Durmitora
:: :: Ево да мало појасним, садашња екипа која је насилно дошла на власт у Украјини, потпомогнута западом и Америком, мрзи Русе и све што је руско, нешто као што Мило и екипа у Црној Гори имају против Србије, почев од забране коришћења Руског језика, брисања и мењања заједничке историје... опет исто као и у нашем случају. Погађаш, све `скувано` у једној кухињи. Мислиш ли да једна, у сваком смислу, јака земља може и хоће да дозволи да јој народ у суседној земљи трпи било какав вид угњетавања? Једини проблем са Украјином је што Русија није Србија па неће дозволити да јој неко прети и да је омаловажава, односно може да прети и да се на томе заврши. Зашто Русија нема право да врати нешто што јој је Украјинац Хрушчов одузео `54?
vuk125 Re: Re: Re: Au! 14.03.2014. 22:32 #545769

broj poruka: 2929
Kako znas rekli ti oni da se fircaju?
Koliko znam po gradovima evrope setaju ti sto se fircaju a ne po Moskvi.
Ovi sa zapada kazu javno da se fircaju i da se ponose sto se fircaju pa za njih otuda i znamo.

:: Demagogija? Pa, za mene je tvoj odgovor čista demagogija. Ubacio si nusprodukt, Kosovo, homoseksualce, kurve, ljudska prava, govor mržnje, paljenje. Sonja Biserko i Nataša Kandić u zatvor? Zašto? Zbog nazovi borbe za ljudska prava u nedostatku neke druge zanimacije u životu? Zbog zločina mišljenja i slobodnog iznošenja istog? Krim ĆE biti Rusija? Ti hoćeš da kažeš da trenutno nije, ali će Rusija odbraniti Krim od Ukrajine? Ukrajina je nusprodukt zapadnih obaveštajnih službi? Zapadni homoseksualci i kurve? Nisam u tom fazonu, niti raspolažem konkretnim podacima, ali sa popriličnom sigurnošću mogu da tvrdim da ima par miliona Rusa sklonih fircanju u booljoo, aproksimativno. Uvezeni sa zapada? Plaćeni da skrnave ruski lik i delo? Jok, vole gorepomenuto fircanje i to ne može da se ukine zakonom - ebi ga, ne može
:: Mene samo brine ova odbrana ruskih interesa u tom nusproduktu zapadnih obaveštajnih službi
:: Omladino, samo opušteno. Uskoro idemo da glasamo. Glasajte kvalitetno a posle ćemo svi još kvalitetnije da aplaudiramo
:: :: Niko se nicemu tu ne nada Krim ce biti Rusija, ta suverena drzava o kojoj pricas je nus produkt zapdnih obavestajnih sluzbi, kao i Kosovo izmedju ostalog i ne znam jos koliko takvih zemalaj po svetu ima
:: :: Rusi su sila nece trpeti zapadne homoseksualce i kurve i to je to. Nema tu sta da se filozofira niko se sa njima ne moze igratu
:: :: A to suverano, krsenje ljudskih prava i nepostovanje razlitosti govor mrznje, pali kod Sonje Biserko i one kreature NAtase kandic, za koje se iskreno nadam da ce zavrsiti iza resetaka veoma brzo
:: :: Zajebi tu demagogiju
:: :: :: Samo opušteno. Ne daj se provocirati, iskuliraj malo. Samo bih da vidim šta članstvo misli i čemu se nada, a sve vezano za odbranu ruskih interesa u Ukrajini, nikako o okupaciji te, kao što rekoh donekle suverene države
:: :: ::
tata02 ... 14.03.2014. 22:38 #545771

broj poruka: 845
@vuk125
Не могу да верујем да неко не размишља својом главом већ слуша шта му се сервира са запада и њихове пропагандне машинерије. Па само мало да размисле и да се сете `99 и тадашњих оправдања мислим да би им било јасније. Верујем да смо народ са најкраћим памћењем. Нисам против ЕУ и волео бих да будемо једног дана члан те уније али да сачувамо образ, достојанство, културу... а ако треба да се нагузимо да би нас примили онда ко их јебе, живимо кроз векове и без њих.

vuk125 Re: ... 14.03.2014. 22:41 #545772

Jbga velike demokrate made in U.S.A
Boli ih.

:: @vuk125
:: Не могу да верујем да неко не размишља својом главом већ слуша шта му се сервира са запада и њихове пропагандне машинерије. Па само мало да размисле и да се сете `99 и тадашњих оправдања мислим да би им било јасније. Верујем да смо народ са најкраћим памћењем. Нисам против ЕУ и волео бих да будемо једног дана члан те уније али да сачувамо образ, достојанство, културу... а ако треба да се нагузимо да би нас примили онда ко их јебе, живимо кроз векове и без њих.
sashai Re: ... 14.03.2014. 22:43 #545773

Ne kažem da nema udela zapada u događanjima u Ukrajini, ali zašto svojim građanima uskratiti pravo na referendum o tome da li hoće u `zagrljaj` sa EU ili bi da ostanu pod okriljem Rusije i uživaju u svim blagodetima koje to nosi sa sobom?
Drago mi je što osećate potrebu da branite Rusiju i ugroženi ruski narod u Ukrajini, no ja bih to sveo na malo manje ostrašćen nivo. Ovde se raspala izvesna država, uz popriličan broj žrtava. Ovde je bilo izvesno bombardovanje Nato-a, uz popriličan broj žrtava. Ono, ne kažem da Rusi i Rusija nisu pomogli u našem slučaju. Bilo je tu puno protestnih nota i violinskih ključeva. Učinila je bratska Rusija sve što je bilo moguće u datom trenutku da pomogne napaćenoj Srbiji i treba da smo joj večno zahvalni na tome, da to upamtimo i nikada ne zaboravimo. Evo, upravo sam i suzu pustio a isto predlažem i vama.

:: Ево да мало појасним, садашња екипа која је насилно дошла на власт у Украјини, потпомогнута западом и Америком, мрзи Русе и све што је руско, нешто као што Мило и екипа у Црној Гори имају против Србије, почев од забране коришћења Руског језика, брисања и мењања заједничке историје... опет исто као и у нашем случају. Погађаш, све `скувано` у једној кухињи. Мислиш ли да једна, у сваком смислу, јака земља може и хоће да дозволи да јој народ у суседној земљи трпи било какав вид угњетавања? Једини проблем са Украјином је што Русија није Србија па неће дозволити да јој неко прети и да је омаловажава, односно може да прети и да се на томе заврши. Зашто Русија нема право да врати нешто што јој је Украјинац Хрушчов одузео `54?
sashai Re: Re: Re: Re: Au! 14.03.2014. 22:52 #545774

Misliš da nema homoseksualaca u Rusiji? Istina je da se ne šetaju, ali se sigurno fircaju. Stručnjaci tvrde da je izmedju 5 i 10% muške populacije gay, pa čak i u Rusiji, zamisli??? Ima mnogo Rusa, pa se radi o milionima furundžija i topdžija po glavi stanovnika. Naravno da je Putin zabranio da šetaju. Mislim, koja vlast želi milione ljudi na ulicama??? I još da dodam - ne bih voleo ni ovde da se šetkaju, ali biće da ćemo morati da se naguzimo i glede toga ako želimo u EU.

:: Kako znas rekli ti oni da se fircaju
:: Koliko znam po gradovima evrope setaju ti sto se fircaju a ne po Moskvi
:: Ovi sa zapada kazu javno da se fircaju i da se ponose sto se fircaju pa za njih otuda i znamo
:: :: Demagogija? Pa, za mene je tvoj odgovor čista demagogija. Ubacio si nusprodukt, Kosovo, homoseksualce, kurve, ljudska prava, govor mržnje, paljenje. Sonja Biserko i Nataša Kandić u zatvor? Zašto? Zbog nazovi borbe za ljudska prava u nedostatku neke druge zanimacije u životu? Zbog zločina mišljenja i slobodnog iznošenja istog? Krim ĆE biti Rusija? Ti hoćeš da kažeš da trenutno nije, ali će Rusija odbraniti Krim od Ukrajine? Ukrajina je nusprodukt zapadnih obaveštajnih službi? Zapadni homoseksualci i kurve? Nisam u tom fazonu, niti raspolažem konkretnim podacima, ali sa popriličnom sigurnošću mogu da tvrdim da ima par miliona Rusa sklonih fircanju u booljoo, aproksimativno. Uvezeni sa zapada? Plaćeni da skrnave ruski lik i delo? Jok, vole gorepomenuto fircanje i to ne može da se ukine zakonom - ebi ga, ne može
:: :: Mene samo brine ova odbrana ruskih interesa u tom nusproduktu zapadnih obaveštajnih službi
:: :: Omladino, samo opušteno. Uskoro idemo da glasamo. Glasajte kvalitetno a posle ćemo svi još kvalitetnije da aplaudiramo
:: :: :: Niko se nicemu tu ne nada Krim ce biti Rusija, ta suverena drzava o kojoj pricas je nus produkt zapdnih obavestajnih sluzbi, kao i Kosovo izmedju ostalog i ne znam jos koliko takvih zemalaj po svetu ima
:: :: :: Rusi su sila nece trpeti zapadne homoseksualce i kurve i to je to. Nema tu sta da se filozofira niko se sa njima ne moze igratu
:: :: :: A to suverano, krsenje ljudskih prava i nepostovanje razlitosti govor mrznje, pali kod Sonje Biserko i one kreature NAtase kandic, za koje se iskreno nadam da ce zavrsiti iza resetaka veoma brzo
:: :: :: Zajebi tu demagogiju
:: :: :: :: Samo opušteno. Ne daj se provocirati, iskuliraj malo. Samo bih da vidim šta članstvo misli i čemu se nada, a sve vezano za odbranu ruskih interesa u Ukrajini, nikako o okupaciji te, kao što rekoh donekle suverene države
:: :: :: ::
maxxio Re: ... 14.03.2014. 23:20 #545778

broj poruka: 665
Srbija se već (na)guzila, i to odavno...

:: @vuk125
:: Не могу да верујем да неко не размишља својом главом већ слуша шта му се сервира са запада и њихове пропагандне машинерије. Па само мало да размисле и да се сете `99 и тадашњих оправдања мислим да би им било јасније. Верујем да смо народ са најкраћим памћењем. Нисам против ЕУ и волео бих да будемо једног дана члан те уније али да сачувамо образ, достојанство, културу... а ако треба да се нагузимо да би нас примили онда ко их јебе, живимо кроз векове и без њих.
tata02 Re: Re: ... 14.03.2014. 23:49 #545782

broj poruka: 845
Па бар нас нису бомабардовали 78 дана, убијали децу, рушили... И ми смо били суверена земља, чланица УН-а. Тадашња Русија је била у горем економском стању и зависнија од кредита него што је Србија била деведесетих. Блокирали су сваку резолуцију којом би се легализовало бомбардовање Србије и, што се тиче дипломатије, учинили су све што су могли да спрече бомбардовање. Шта су друго могли? Да крену голим дупетом на црначки курац и да им народ почне умирати од глади! Од мене доста, има бољих ствари за провођење времена. Поздрав!

:: Ne kažem da nema udela zapada u događanjima u Ukrajini, ali zašto svojim građanima uskratiti pravo na referendum o tome da li hoće u `zagrljaj` sa EU ili bi da ostanu pod okriljem Rusije i uživaju u svim blagodetima koje to nosi sa sobom
:: Drago mi je što osećate potrebu da branite Rusiju i ugroženi ruski narod u Ukrajini, no ja bih to sveo na malo manje ostrašćen nivo. Ovde se raspala izvesna država, uz popriličan broj žrtava. Ovde je bilo izvesno bombardovanje Nato-a, uz popriličan broj žrtava. Ono, ne kažem da Rusi i Rusija nisu pomogli u našem slučaju. Bilo je tu puno protestnih nota i violinskih ključeva. Učinila je bratska Rusija sve što je bilo moguće u datom trenutku da pomogne napaćenoj Srbiji i treba da smo joj večno zahvalni na tome, da to upamtimo i nikada ne zaboravimo. Evo, upravo sam i suzu pustio a isto predlažem i vama
:: :: Ево да мало појасним, садашња екипа која је насилно дошла на власт у Украјини, потпомогнута западом и Америком, мрзи Русе и све што је руско, нешто као што Мило и екипа у Црној Гори имају против Србије, почев од забране коришћења Руског језика, брисања и мењања заједничке историје... опет исто као и у нашем случају. Погађаш, све `скувано` у једној кухињи. Мислиш ли да једна, у сваком смислу, јака земља може и хоће да дозволи да јој народ у суседној земљи трпи било какав вид угњетавања? Једини проблем са Украјином је што Русија није Србија па неће дозволити да јој неко прети и да је омаловажава, односно може да прети и да се на томе заврши. Зашто Русија нема право да врати нешто што јој је Украјинац Хрушчов одузео `54?
tortojed sashai, potrebno ti je samo nekoliko klikova misem, nakon sto... 15.03.2014. 01:36 #545794

broj poruka: 11011
u pretrazivac upises ``kijevska rusija``, pa da ti neke stvari postanu jasne (kad si vec preskocio podosta casova istorije).

``Ukrajina je deo Rusije? Ako je tako, izvinjavam se što sam postavio glupo pitanje. Je li sigurno deo Rusije? Mišljenja sam da se radi o okupaciji ako Ukrajina nije deo bratske nam Rusije. Molim za pojašnjenje.``

Al` evo, da rezimiramo: Rusija je, kao prvu prestonicu imala upravo Kijev, to jest, ono sto SADA znamo kao Ukrajinu, bilo je SRCE Rusije. Ova zemlja se zatim sirila na istok, sever i jugoistok, a Ukrajina (znacenje ``pokrajina``, ``kraj``, ``pogranicna regija``) je vekovima bila samo DEO Rusije (pokrajina ili prigranicna regija ruskog carstva). Danasnja Ukrajina je nastala, manje-vise, kao rezultat vekovnih natezanja izmedju Rusije i njenih politickih protivnika (ukratko: zapadnoevropskih sila i Turske) pri cemu je (gle cuda!) katolicka crkva odigrala veoma vaznu ulogu tako sto je ucenjivanjem/potkupljivanjem delimicno uspela da jedan deo pravoslavnog zivlja ``prevede`` u ``polukatolicizam`` iliti pod okrilje tkz. unijatske crkve.

Jednostavno, zar ne, hocu da kazem, razumete to i vi, iPhone/Samsung generacija, jel` da?
micika988 Dugo ocekivani krah, 2014, Ukrajina, katalizator 15.03.2014. 04:35 #545799

broj poruka: 2091
Godina je jos mlada, pa ne mogu bas da tvrdim sa 100% sigurnoscu, ali mimo, `katastrofalnih scenarija` treceg svetskog i sl., verujem da ce se tokom ove godine desiti ako ne totalni finansijski fiasko, onda bar znacajnije oscilacije dolara, ako ne i potpun prelazak na `stabilnije valute`:

http://on.ft.com/1qECcyW

Tako da sem klasicnog sepurenja, kome je duzi, pravi rat se odigrava u ekonomskoj sferi. E sad, ako Kina zavrne slavinu, daljem zapadnom kreditiranju, sto se i ocekuje u bliskoj buducnosti, odleprsace i zapadnjacka ekspanzija u Ukrajini. Sama prica Ukrajine je nista vise od diverzije i preusmerenje paznje na ciljno plasiranu propagandu naftno/gasnih giganata i njihovo otimanje za prevlast u Evropi. Vesti na koje treba obracati paznju su sledece:

http://bit.ly/1gywNBv - test poligon novih napredaka u virusologiji

http://bit.ly/PC6pB4 - zatupljivanje nacije, aktivnim klovnovima scene

http://usat.ly/1dVLocI - dalja ulaganja u ratno profitiranje, a zarad `sigurnosti od terorista`

Tako da braco Srbi, aktivirajte se malo vise, sem klasicnog prepucavanja, ko je veci pravoslavac...
vuk125 Re: Re: Re: Re: Re: Au! 15.03.2014. 08:37 #545804

Da mislim da ima, ali su tamo kategorija sexualno devijantnih i boesnih ljudi.
A sto bi mi morali da udjemu u EU po svaki cenu?
Iskren da budem ako treba da pederi setaju po Beogradu da bi mi usli u EU onda bolje da nkada tamo i ne odemo.
Hoces ti svojoj deci sutra da objsnavas kako je normalno da cika firca ciku?

:: Misliš da nema homoseksualaca u Rusiji? Istina je da se ne šetaju, ali se sigurno fircaju. Stručnjaci tvrde da je izmedju 5 i 10% muške populacije gay, pa čak i u Rusiji, zamisli??? Ima mnogo Rusa, pa se radi o milionima furundžija i topdžija po glavi stanovnika. Naravno da je Putin zabranio da šetaju. Mislim, koja vlast želi milione ljudi na ulicama??? I još da dodam - ne bih voleo ni ovde da se šetkaju, ali biće da ćemo morati da se naguzimo i glede toga ako želimo u EU
:: :: Kako znas rekli ti oni da se fircaju
:: :: Koliko znam po gradovima evrope setaju ti sto se fircaju a ne po Moskvi
:: :: Ovi sa zapada kazu javno da se fircaju i da se ponose sto se fircaju pa za njih otuda i znamo
:: :: :: Demagogija? Pa, za mene je tvoj odgovor čista demagogija. Ubacio si nusprodukt, Kosovo, homoseksualce, kurve, ljudska prava, govor mržnje, paljenje. Sonja Biserko i Nataša Kandić u zatvor? Zašto? Zbog nazovi borbe za ljudska prava u nedostatku neke druge zanimacije u životu? Zbog zločina mišljenja i slobodnog iznošenja istog? Krim ĆE biti Rusija? Ti hoćeš da kažeš da trenutno nije, ali će Rusija odbraniti Krim od Ukrajine? Ukrajina je nusprodukt zapadnih obaveštajnih službi? Zapadni homoseksualci i kurve? Nisam u tom fazonu, niti raspolažem konkretnim podacima, ali sa popriličnom sigurnošću mogu da tvrdim da ima par miliona Rusa sklonih fircanju u booljoo, aproksimativno. Uvezeni sa zapada? Plaćeni da skrnave ruski lik i delo? Jok, vole gorepomenuto fircanje i to ne može da se ukine zakonom - ebi ga, ne može
:: :: :: Mene samo brine ova odbrana ruskih interesa u tom nusproduktu zapadnih obaveštajnih službi
:: :: :: Omladino, samo opušteno. Uskoro idemo da glasamo. Glasajte kvalitetno a posle ćemo svi još kvalitetnije da aplaudiramo
:: :: :: :: Niko se nicemu tu ne nada Krim ce biti Rusija, ta suverena drzava o kojoj pricas je nus produkt zapdnih obavestajnih sluzbi, kao i Kosovo izmedju ostalog i ne znam jos koliko takvih zemalaj po svetu ima
:: :: :: :: Rusi su sila nece trpeti zapadne homoseksualce i kurve i to je to. Nema tu sta da se filozofira niko se sa njima ne moze igratu
:: :: :: :: A to suverano, krsenje ljudskih prava i nepostovanje razlitosti govor mrznje, pali kod Sonje Biserko i one kreature NAtase kandic, za koje se iskreno nadam da ce zavrsiti iza resetaka veoma brzo
:: :: :: :: Zajebi tu demagogiju
:: :: :: :: :: Samo opušteno. Ne daj se provocirati, iskuliraj malo. Samo bih da vidim šta članstvo misli i čemu se nada, a sve vezano za odbranu ruskih interesa u Ukrajini, nikako o okupaciji te, kao što rekoh donekle suverene države
:: :: :: :: ::
vuk125 Re: Re: ... 15.03.2014. 08:54 #545806

Za vreme bombardovnja Srbije na celu Rusije je bila ona zapadana pijandura Jelcinj koji od alkohola nije mogao ni da razmiljsa a i radio je sve protiv sopstvene zemlje. A ti si vidim jadan neuk i neobavesten, prestani da provociras!!!
Sada je tamo pravi covek na pravom mestu i u pravo vreme, i neko mora da da toj bandi jednom po nosu.

:: Ne kažem da nema udela zapada u događanjima u Ukrajini, ali zašto svojim građanima uskratiti pravo na referendum o tome da li hoće u `zagrljaj` sa EU ili bi da ostanu pod okriljem Rusije i uživaju u svim blagodetima koje to nosi sa sobom
:: Drago mi je što osećate potrebu da branite Rusiju i ugroženi ruski narod u Ukrajini, no ja bih to sveo na malo manje ostrašćen nivo. Ovde se raspala izvesna država, uz popriličan broj žrtava. Ovde je bilo izvesno bombardovanje Nato-a, uz popriličan broj žrtava. Ono, ne kažem da Rusi i Rusija nisu pomogli u našem slučaju. Bilo je tu puno protestnih nota i violinskih ključeva. Učinila je bratska Rusija sve što je bilo moguće u datom trenutku da pomogne napaćenoj Srbiji i treba da smo joj večno zahvalni na tome, da to upamtimo i nikada ne zaboravimo. Evo, upravo sam i suzu pustio a isto predlažem i vama
sashai Dijamantski Bambi za sve, ja castim. 15.03.2014. 11:26 #545809

Zadivljen sam strucnoscu clanstva, kako glede istorije a ni medjunarodno pravo nekima nije daleko od malog prsta. Bravo! No, ostaje pitanje da li je Ukrajina suverena drzava ili ne? Ako jeste, onda povlacenje paralele sa Kosovom pada u zestoko dehidriranje a Rusija je okupator, ako nije onda su dezurni rusofilicari u pravu, te im se izvinjavam shto sam ih potresao. Pravda za Putina!
phoboskv Re: Dijamantski Bambi za sve, ja castim. 15.03.2014. 11:33 #545810

broj poruka: 940
`kako GLEDE istorije`

Cim ti koristis izraz `glede`, pored 2 ili 3 srpska izraza sa istim znacenjem, sve mi je jasno.

Samo taj izraz govori o tebi i o tvojim stavovima. Ne moras toliko da pises i da se pravis lud da bi provocirao druge. To je dovoljno.

I jos jedno pitanje za tebe: Sta rade pripadnici nekadasnjeg `Blackwater-a`, a danas `Academi-ja` u SUVERENOJ Ukrajini?

Ako mislis da nisu tamo, onda si zaista naivan i nije ti potrebno to pretvaranje.

Zadivljuje me ekstremizam, zadrtost, naivnost, jednostranost, crno-belo gledanje na stvarnost i drskost ovih nasih tzv. EVROPEJACA.

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

:: Zadivljen sam strucnoscu clanstva, kako glede istorije a ni medjunarodno pravo nekima nije daleko od malog prsta. Bravo! No, ostaje pitanje da li je Ukrajina suverena drzava ili ne? Ako jeste, onda povlacenje paralele sa Kosovom pada u zestoko dehidriranje a Rusija je okupator, ako nije onda su dezurni rusofilicari u pravu, te im se izvinjavam shto sam ih potresao. Pravda za Putina!
vuk125 Re: Dijamantski Bambi za sve, ja castim. 15.03.2014. 13:03 #545827

Kao sto rekoh kome se ne svidja moze samo da dubi na glavi i izgrize svoju sopstvenu straznjicu.

:: Zadivljen sam strucnoscu clanstva, kako glede istorije a ni medjunarodno pravo nekima nije daleko od malog prsta. Bravo! No, ostaje pitanje da li je Ukrajina suverena drzava ili ne? Ako jeste, onda povlacenje paralele sa Kosovom pada u zestoko dehidriranje a Rusija je okupator, ako nije onda su dezurni rusofilicari u pravu, te im se izvinjavam shto sam ih potresao. Pravda za Putina!
Sentinel Re: Re: Dijamantski Bambi za sve, ja castim. 15.03.2014. 23:08 #545894

broj poruka: 49
hehehe, ti da cesce dolazis na forum,
posle tvog posta nema vise komentara mi maxximiliana ni bezdana ni
sasaiana :D

Bravo Vuk, jerdan si od redjih, predpostavljam mladjih, kojima nisu vrane popile mozak i koji je zadrzao zdrav razum. U sustini, samo ti je on potrebno da bi mogao da shvatis svet oko sebe i kuda taj svet ide, drzi se zdravog razmisljanja dok si ziv i neka ti ono bude uvek vodilja za sve vazne odluke ali i za polemike sa dupeglavcima (srbska rec dupeglavac ili punoglavac ima gotovo isto znacenje, organizam koji se sastoji iz 2 organa, dupeta i glave, bez ostalih delova tela, prim.prev.)

:: `kako GLEDE istorije
:: Cim ti koristis izraz `glede`, pored 2 ili 3 srpska izraza sa istim znacenjem, sve mi je jasno.
:: Samo taj izraz govori o tebi i o tvojim stavovima. Ne moras toliko da pises i da se pravis lud da bi provocirao druge. To je dovoljno
:: I jos jedno pitanje za tebe: Sta rade pripadnici nekadasnjeg `Blackwater-a`, a danas `Academi-ja` u SUVERENOJ Ukrajini
:: Ako mislis da nisu tamo, onda si zaista naivan i nije ti potrebno to pretvaranje
:: Zadivljuje me ekstremizam, zadrtost, naivnost, jednostranost, crno-belo gledanje na stvarnost i drskost ovih nasih tzv. EVROPEJACA
:: Tell the Spartans, stranger passing by
:: that here obedient to their laws we li
:: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: :: Zadivljen sam strucnoscu clanstva, kako glede istorije a ni medjunarodno pravo nekima nije daleko od malog prsta. Bravo! No, ostaje pitanje da li je Ukrajina suverena drzava ili ne? Ako jeste, onda povlacenje paralele sa Kosovom pada u zestoko dehidriranje a Rusija je okupator, ako nije onda su dezurni rusofilicari u pravu, te im se izvinjavam shto sam ih potresao. Pravda za Putina!
sashai Jos jedan Bambi za sve! 16.03.2014. 10:41 #545951

Iz pisanija pojedinih clanova se lako moze zakljuciti da je Ukrajina nepostojeca drzavna tvorevina, nikako suverena i da Ruski banditi mogu da udju u nepostojecu i nesuverenu drzavu kako im se cefne. Bravo za rusofilizam, ali znanje je blizu nishtici. Ovaj nesretni Spartanac mi nesto vuce na nacizam posto misli da sam Hrvat pa svaki stav koji iznese Hrvat ne mora biti uzet u razmatranje. Opet satanizacija sagovornika, sve u cilju omalovazavanja, nametanja svojih pogresnih stavova metodom sile. Ne ide to tako, djecarci. Neki od vas su se provukli kroz srednju, neki cak i kroz fakultete razne, a pojma nemate ni o cemu. Moze da se navija za Partizan ili Zvezdu, ali da se odobrava okupacija jedne suverene drzave, to je nenormalno. Da, znam da dragi mi ameri rade to po celom svetu, ali isto tako drage ruje rade istu stvar. Sila boga ne moli. Ko nije bio u Rusiji, ne zna sta je beda. Idite, vidite, pa se vratite i opricajte utiske clanstvu. Naravno, sjaj Zlatnog Trougla u Moskvi je ravan raju andjeoskom, ali predlazem da izadjete iz Moskve i posetite blizu okolinu - da vidite sta je beda. Da vidim da li cete onda drzati Putinov poster u sobi. Amerike nisam posetio, ali i to je beda. Ne kao ruska, ali velika beda. Ovo zadnje je da ne tracite prstice pisajuci koliko je Amerika veliki BS.
Aj polako na izbore, da nastavimo sa reformama i borbom protiv korupcije.
Pravda za sve!

Vodos @ sashai 16.03.2014. 10:46 #545952

broj poruka: 864
Ajde da raspalimo po cinjenicama onda....

1. Ukrajina je nezavisna drzava. Izabrali predsednika na izborima. Na vlast su dosli ljudi koji nisu izabrani, vec su nasilno srusili legalno izabranu vlast na izborima. i to SAMO U KIJEVU. Dakle, NELEGITIMNI su. Kraj. Koga briga sta oni pricaju ? Nikoga.

2. Kosovo je poseban slucaj ? Onda je i Krim poseban slucaj. Sta je tu sporno? Nista.

3. Na istoriju, kao neku referencu, niko se vise ne poziva. I opet, sta koga briga i sta je cudno ? I sta koga briga da se neko i pozove na istoriju ?

4. Sila boga ne moli....

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
phoboskv Re: Jos jedan Bambi za sve! 16.03.2014. 10:57 #545954

`Djecarac` nisam. Imam 33 god. Nesrecan jos manje.

To da li si Hrvat me bas zabole. Ljude delim na dobre i lose. Zbog prirode svog posla idem bar 3 puta godisnje u Hrvatsku i jos neke okolne zemlje. Znam nekoliko Hrvata i za te koje poznajem, mogu da kazem da su dobri ljudi.

To sto sam pomenuo `glede` je nesto sto tebe opisuje, tj. opisuje poreklo tvojih stavova. Nista drugo. Naravno da mogu da se ne slozim sa tudjim stavovima i to me ne cini NACISTOM, neinformisani (a slobodan sam reci i neobrazovani covece, s obzirom da tako lako nekog etiketiras). - ponovo je dokazan ekstremizam `europejaca`- (procitaj znacenje pojma NACIZAM).

Ako Ti ne vidis razliku izmedju politike SAD-a i Rusije, onda si prilicno ogranicen. Tebi je sve to isto. (crno-belo gledanje na stvarnost `europejaca`).

@Vodos

Ma ko da se poziva na istoriju. Pa da zna istoriju, ne bi imao ovakav stav.

Drugo, da je u bilo kojoj zemlji zapadne evrope, a da ne pricam o SAD-u, doslo do onakvih nasilnih demonstracija, upotrebe vatrenog oruzja od strane `nenaoruzanih demonstranata` i upotrebe snajpera od strane americkih placenika, vojska te zemlje bi ocistila te teroriste za par dana i niko se ne bi mesao u unutrasnje prilike jedne suverene zemlje.

Ali SAD ima interese u celom svetu i ne moze biti onako kako oni ne zele. Osim ako je sa druge strane Rusija.

:: Iz pisanija pojedinih clanova se lako moze zakljuciti da je Ukrajina nepostojeca drzavna tvorevina, nikako suverena i da Ruski banditi mogu da udju u nepostojecu i nesuverenu drzavu kako im se cefne. Bravo za rusofilizam, ali znanje je blizu nishtici. Ovaj nesretni Spartanac mi nesto vuce na nacizam posto misli da sam Hrvat pa svaki stav koji iznese Hrvat ne mora biti uzet u razmatranje. Opet satanizacija sagovornika, sve u cilju omalovazavanja, nametanja svojih pogresnih stavova metodom sile. Ne ide to tako, djecarci. Neki od vas su se provukli kroz srednju, neki cak i kroz fakultete razne, a pojma nemate ni o cemu. Moze da se navija za Partizan ili Zvezdu, ali da se odobrava okupacija jedne suverene drzave, to je nenormalno. Da, znam da dragi mi ameri rade to po celom svetu, ali isto tako drage ruje rade istu stvar. Sila boga ne moli. Ko nije bio u Rusiji, ne zna sta je beda. Idite, vidite, pa se vratite i opricajte utiske clanstvu. Naravno, sjaj Zlatnog Trougla u Moskvi je ravan raju andjeoskom, ali predlazem da izadjete iz Moskve i posetite blizu okolinu - da vidite sta je beda. Da vidim da li cete onda drzati Putinov poster u sobi. Amerike nisam posetio, ali i to je beda. Ne kao ruska, ali velika beda. Ovo zadnje je da ne tracite prstice pisajuci koliko je Amerika veliki BS
:: Aj polako na izbore, da nastavimo sa reformama i borbom protiv korupcije
:: Pravda za sve
sashai Re: @ sashai 16.03.2014. 11:06 #545956

Vlast se moze nazvati nelegitimnom, u datim okolnostima, ali da jedan deo drzave bude nelegitiman ili cak cela drzava... To mi deluje malo nategnuto. Kao sto rekoh, isto rade i ameri, spasavajuci drzave od nelegitimnih vlada, diktatora i slicno. Fakat sila boga ne moli. Molim Spartanca da zbog ovog `fakat` ne umisli da sam i musliman, pa da padne u vatru domobransku. Domobran? Uh, ne opra me ni Sava ni Dunav.
Kao sto rekoh, suvise glasnosti a premalo cinjenica.
Boli Rusiju za Krim i Ruse na istom. Ima tamo par vojnih baza za koje im se ne placa stanarina, pa resili da prodju jeftinije. Krv je uvek bila manje cenjena od zelenog dolara, pa cak i za drage vam Ruse. Ameri jure naftu, Rusi vojne baze, razlika u pm. Dok su imali marionetu Janukovica na vlasti nije bilo brige, sada kada preti nova garnitura, hajde da malo gazimo tenkovima (stari ruski obicaj u Afganistanu). Ako vesti ne lazu a i licni utisak, vecina stanovnistva je za promene i okretanje zapadu. Nadam se samo da na sledecim izborima nece biti po jedan ruski tenk na svakom birackom mestu i da ce Ukrajinci imati priliku da slobodnom voljom izaberu vlast.

:: Ajde da raspalimo po cinjenicama onda...
:: 1. Ukrajina je nezavisna drzava. Izabrali predsednika na izborima. Na vlast su dosli ljudi koji nisu izabrani, vec su nasilno srusili legalno izabranu vlast na izborima. i to SAMO U KIJEVU. Dakle, NELEGITIMNI su. Kraj. Koga briga sta oni pricaju ? Nikoga
:: 2. Kosovo je poseban slucaj ? Onda je i Krim poseban slucaj. Sta je tu sporno? Nista
:: 3. Na istoriju, kao neku referencu, niko se vise ne poziva. I opet, sta koga briga i sta je cudno ? I sta koga briga da se neko i pozove na istoriju
:: 4. Sila boga ne moli...
:: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
sashai Re: Re: Jos jedan Bambi za sve! 16.03.2014. 11:10 #545957

Mene opisuje jedna rec, moje stavove takodje? Bravo, gospodine Holms. Kao sto rekoh, malo znanja a arogancija do Sevastopolja. Uvek se zabavim na ovom forumu.

:: `Djecarac` nisam. Imam 33 god. Nesrecan jos manje
:: To da li si Hrvat me bas zabole. Ljude delim na dobre i lose. Zbog prirode svog posla idem bar 3 puta godisnje u Hrvatsku i jos neke okolne zemlje. Znam nekoliko Hrvata i za te koje poznajem, mogu da kazem da su dobri ljudi
:: To sto sam pomenuo `glede` je nesto sto tebe opisuje, tj. opisuje poreklo tvojih stavova. Nista drugo. Naravno da mogu da se ne slozim sa tudjim stavovima i to me ne cini NACISTOM, neinformisani (a slobodan sam reci i neobrazovani covece, s obzirom da tako lako nekog etiketiras). - ponovo je dokazan ekstremizam `europejaca`- (procitaj znacenje pojma NACIZAM)
:: Ako Ti ne vidis razliku izmedju politike SAD-a i Rusije, onda si prilicno ogranicen. Tebi je sve to isto. (crno-belo gledanje na stvarnost `europejaca`)
:: @Vodo
:: Ma ko da se poziva na istoriju. Pa da zna istoriju, ne bi imao ovakav stav
:: Drugo, da je u bilo kojoj zemlji zapadne evrope, a da ne pricam o SAD-u, doslo do onakvih nasilnih demonstracija, upotrebe vatrenog oruzja od strane `nenaoruzanih demonstranata` i upotrebe snajpera od strane americkih placenika, vojska te zemlje bi ocistila te teroriste za par dana i niko se ne bi mesao u unutrasnje prilike jedne suverene zemlje
:: Ali SAD ima interese u celom svetu i ne moze biti onako kako oni ne zele. Osim ako je sa druge strane Rusija
:: :: Iz pisanija pojedinih clanova se lako moze zakljuciti da je Ukrajina nepostojeca drzavna tvorevina, nikako suverena i da Ruski banditi mogu da udju u nepostojecu i nesuverenu drzavu kako im se cefne. Bravo za rusofilizam, ali znanje je blizu nishtici. Ovaj nesretni Spartanac mi nesto vuce na nacizam posto misli da sam Hrvat pa svaki stav koji iznese Hrvat ne mora biti uzet u razmatranje. Opet satanizacija sagovornika, sve u cilju omalovazavanja, nametanja svojih pogresnih stavova metodom sile. Ne ide to tako, djecarci. Neki od vas su se provukli kroz srednju, neki cak i kroz fakultete razne, a pojma nemate ni o cemu. Moze da se navija za Partizan ili Zvezdu, ali da se odobrava okupacija jedne suverene drzave, to je nenormalno. Da, znam da dragi mi ameri rade to po celom svetu, ali isto tako drage ruje rade istu stvar. Sila boga ne moli. Ko nije bio u Rusiji, ne zna sta je beda. Idite, vidite, pa se vratite i opricajte utiske clanstvu. Naravno, sjaj Zlatnog Trougla u Moskvi je ravan raju andjeoskom, ali predlazem da izadjete iz Moskve i posetite blizu okolinu - da vidite sta je beda. Da vidim da li cete onda drzati Putinov poster u sobi. Amerike nisam posetio, ali i to je beda. Ne kao ruska, ali velika beda. Ovo zadnje je da ne tracite prstice pisajuci koliko je Amerika veliki BS
:: :: Aj polako na izbore, da nastavimo sa reformama i borbom protiv korupcije
:: :: Pravda za sve
phoboskv Re: Re: Re: Jos jedan Bambi za sve! 16.03.2014. 11:33 #545959

Ti nekom pricas o aroganciji. Zemljo otvori se!!!

Kao sto rekoh. Crno- Belo gledanje na stvarnost, u ovom slucaju na konkretnu situaciju. A sada i bukvalno shvatanje mojih reci.

I da, ta rec opisuje tvoje stavove povodom ove teme na najbolji moguci nacin. A to sto koristis strane reci i izraze te nimalo ne cini pametnijim. To je danas moderno, je l` tako?

To sto si ti na osnovu `vesti` shvatio da je vecina u Ukrajiini za promene i okretanje zapadu, to govori o tvojoj naivnosti, neobavestenosti i ispranom mozgu. Pozdravio te kolega Wlado. Imate slicno misljenje, s tim sto je on malo ekstremniji od tebe.

Potrebno je imati integritet i imati svoje misljenje. Ne dozvoliti da Vam zapadna medijska masinerija kreira isto i pretvara vas u svoje ovce.

JBT, ne mogu da verujem da neko danas slepo veruje vestima koje koje dolaze iz americke kuhinje. Pa zar nismo osetilli na svojoj kozi toliko puta?

Nazalost, Ti i Vlado ste suvise izmanipulisani da cete tesko poslusati bilo koga od nas. Umesto toga napadate neistomisljenike i vredjate. Cinicni ste i maliciozni do koske...
A to je nista drugo do mehanizam odbrane svog neznanja i ogranicenosti.

P.S. *ebo te bambi!

:: Mene opisuje jedna rec, moje stavove takodje? Bravo, gospodine Holms. Kao sto rekoh, malo znanja a arogancija do Sevastopolja. Uvek se zabavim na ovom forumu
vuk125 Re: Re: Re: Re: Jos jedan Bambi za sve! 16.03.2014. 18:10 #546000

ma bre sta se raspravljas vids da je covek borac za pravdu i medjunarodno pravo.
Sve to na kraju dodje na svoje. Mene licno njiegovo misljenje aposlutno ne interesuje posto vidm da pokusava da spekulise i provocira.

:: Ti nekom pricas o aroganciji. Zemljo otvori se!!!
:: Kao sto rekoh. Crno- Belo gledanje na stvarnost, u ovom slucaju na konkretnu situaciju. A sada i bukvalno shvatanje mojih reci
:: I da, ta rec opisuje tvoje stavove povodom ove teme na najbolji moguci nacin. A to sto koristis strane reci i izraze te nimalo ne cini pametnijim. To je danas moderno, je l` tako
:: To sto si ti na osnovu `vesti` shvatio da je vecina u Ukrajiini za promene i okretanje zapadu, to govori o tvojoj naivnosti, neobavestenosti i ispranom mozgu. Pozdravio te kolega Wlado. Imate slicno misljenje, s tim sto je on malo ekstremniji od tebe
:: Potrebno je imati integritet i imati svoje misljenje. Ne dozvoliti da Vam zapadna medijska masinerija kreira isto i pretvara vas u svoje ovce.
:: JBT, ne mogu da verujem da neko danas slepo veruje vestima koje koje dolaze iz americke kuhinje. Pa zar nismo osetilli na svojoj kozi toliko puta
:: Nazalost, Ti i Vlado ste suvise izmanipulisani da cete tesko poslusati bilo koga od nas. Umesto toga napadate neistomisljenike i vredjate. Cinicni ste i maliciozni do koske...
:: A to je nista drugo do mehanizam odbrane svog neznanja i ogranicenosti
:: P.S. *ebo te bambi
:: :: Mene opisuje jedna rec, moje stavove takodje? Bravo, gospodine Holms. Kao sto rekoh, malo znanja a arogancija do Sevastopolja. Uvek se zabavim na ovom forumu
sashai Ponovo radi bioskop! 16.03.2014. 20:57 #546006

A ja mislio IT entuzijasti imaju nesto od skole, vaspitanja i slicnih gluposti. Ko vas samo nauci da prvo napadate coveka cije misljenje vam se ne dopada, a kontraargumenti postaju nevazni i krajnje nezanimljivi? A da, secam se. Ratne godine, RTS, cetnici, partizani, vampiri... Hajde da palimo knjige! Ima neki dobrovoljac?
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs