Evo zašto je u Turskoj blokiran YouTube: planirali lažni povod za rat
STRANA 2 OD 2
vuk125
Re: Re: Re: Re: ...
29.03.2014. 17:32
status: user broj poruka: 2929
Ja se salzem sa SKY-em, mozda ti imas neki problem to mi ne mozemo znati. Vecina nas ovde jos uvek nema dece, i ja sam jedan o njih. I ako nisam roditelj smatram da je duznost svakog roditelja da se bori za svoju decu l kada iz nekog razloga svi ostali dignu ruke oid njih, roditelj nema taj luksuz da to moze uciniti kao ostali. Muskom polu se niakave greske koje mogu stetiti porodici koju je stvorio ne mogu prastati i ne prastaju se. Nekako ova tvoja izjava `imam dva komada, u jdnop vredi ulagati u drugo ne` zaista uznemirava. ti si rotitelj kji je rtaj zivot stvorio i imas svetu diuznost da vodis o njemu racuna i da se za njega boris pa cak i ako je ta bitka beznadezna. Nemas prava da ovako nesto izjavljujes. Uz duzno postovanje ne poznajem te ne pokusavma da ti drzim predavanja ali eto nisam mogao da ne odreagujem na ovo sto si ti gore napisao. Ako smo mi napravili negde greske, zivoti koji su nam povereni ne smeju zbog toga ipsastat, kao sto rekoh nama se greske ne prastaju.i
:: Ova tvoja konstatacija je posledica velike zablude.. :: Veliki natalitet ne ide sa velikim standardom nego sa malim.. :: :: U jadnim zeljama ima vise dece zato sto nema druge vrste zabave pa se kote ko gamad.. :: :: Tamo gde je standard veliki ljudi se ne jebu po ceo dan pa da imaju 10+ dece.. :: :: U srbistanu je jedno ili ni jedno standard.. :: :: A kad vidim kakvo je to jedno, bolje da je nijedno.. :: :: Imam ih dva komada i jedno je totalni promasaj a ovo drugo daje neke znakove da u njega treba ulagati.. :: :: Gde ne koristih gumarabiju za ono prvo, pizda mi materina da mi pizda materima.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: I ko je tu kriv? Da su normalne plate ne bi bio smak sveta da devojka zatrudni i rodi dete dok ide na fakultet. Nisu tu devojke krive nego drzava :: :: :: :: :: Upravu si. Umesto da nas bude 200 hiljada vise svake godine nas ima 20 hiljada manje zbog toga sto se na 1000 zena UBIJU 83 NERODJENIH BEBA. Drugo mesto zauzima Francuska sa 13 ubijenih beba :: :: :: :: :: :: :: Ovo na dobro nece izaci :: :: :: :: Stvari se mnogo brzo desavaju a oseca se lagano pucanje civilizacije i drustva kakvog mi poznajemo :: :: :: :: Za nas je najbolje da gledamo sa strane sta se desava i da se pravimo naivni :: :: :: :: Ko pobedi mi sa njim :: :: :: :: Da smo imali pametne politicare sad bi nas bilo 20 miliona :: :: ::
Zamislite jedan projekat na kome radite doooosta vremena. U njega ulozite svu svoju energiju,znanje i vreme. Razmisljate o njemu po celi dan,svoj buduci zivot planirate po njemu. Vreme ide,projekat se razvija vi ste srecni i odjednom ... nista.
Projekat je propao ne zbog vas nego zbog nekog uticaja sa strane.
Shvatam Abnera i njegovu ironiju,dok se potucao po svetu nije mogao da utice na razvoj adolescenata u svojoj kuci.Jednostavno coveku je prekipelo i rekao je iz srca njegovu muku ovde,zato sto je dugogodisnji clan foruma i vas smatra za neke virtuelne prijatelje.
@Abner
Nemoj da odustajes od vaspitanja i obrazovanja dece. Ako ti cerka nije kapacitet za skolu,obustavi joj finansije i nateraj je da se zaposli. Posle nekog vremena kada bude uvidela da joj plata ne zadovoljava potrebe,vratice se i zavrsiti skolu. Tvrdoglavi najbolje uce na svojoj kozi.
Ovo poredjenje koji siti dao na zalost ne moze se uzeti za adekvatno. Deca nisu projekti, a ako nekome ne ide skola pa Boze moj nisu ni svi za kolu i tu nema niceg loseg. Postoji gomila metoda kako se neko dovodi na put, kako bih reko sve to ide u rok sluzbe. Ako je neko los u skoli hfala Bogu da nije nesto gore, problem skole se uz trud i raznovrsne metode moze efikasno popraviti. losi rezultati u skoli imaju neki uzrok oni su posledica og ozroka. Kada otklonis uzrok nema ni posledica tako ja vidim tu stvar. A roditelj nema prava da se jada i da kuka kako mu deca ne valjaju i kako sa njima nije zadovoljan. Autoritet resava problem ako nisi taj autoritet nemas prava na samosazaljenje i na kukanje drugima.
:: :: Zamislite jedan projekat na kome radite doooosta vremena :: U njega ulozite svu svoju energiju,znanje i vreme :: Razmisljate o njemu po celi dan,svoj buduci zivot planirate po njemu :: Vreme ide,projekat se razvija vi ste srecni i odjednom ... nista :: :: Projekat je propao ne zbog vas nego zbog nekog uticaja sa strane :: :: Shvatam Abnera i njegovu ironiju,dok se potucao po svetu nije mogao da utice na razvoj adolescenata u svojoj kuci.Jednostavno coveku je prekipelo i rekao je iz srca njegovu muku ovde,zato sto je dugogodisnji clan foruma i vas smatra za neke virtuelne prijatelje :: :: @Abne :: :: Nemoj da odustajes od vaspitanja i obrazovanja dece :: Ako ti cerka nije kapacitet za skolu,obustavi joj finansije i nateraj je da se zaposli :: Posle nekog vremena kada bude uvidela da joj plata ne zadovoljava potrebe,vratice se i zavrsiti skolu :: Tvrdoglavi najbolje uce na svojoj kozi :: :: Pozdrav :: :: :: ::
druze, ni ne obaziri se na komentare pojedinih, ako nisu balavurdija starosno gledajuci, onda emocionalno/intelektualno zaostaju i te kako. Batina je iz raja izasla, a gde nece motka, ekonomija cini svoje, sto se opet svede na motku. Gledam pre neki dan, da je doslo vreme da pored standardne ganci pojave i bele Srbende prevrcu po kontejnerima u potrazi za ne ostvarenim snom, pusti malo to nevaljalo detence da gladuje, par dana, da se preznoji malo. Pa ce poceti malo da misli svojom glavom. Osilila se danasnja omladina poprilicno, sve im das na tacni, a oni te sutnu u dupe i teraju po svom.
p.s.
a za poglavara `nebeski garez` i pratece `sledbenike`, mogu samo da posavetujem `Coast to Coast A.M.` radio stanicu i ne vatajte se tema iz zivota, jer vam `mali zeleni` na dupe izlaze !!!
Verovatno ni sam ne znas sta si sad napisao. Komentari nisu uvrede i u njima niceg loseg nema. Dakle sve je dobronamerno, A slazem sa sa jednim, neki vid motke je svakako jako dobra metoda, primenjena pedaogija je najbolja pedagogija, sankcije su iz raja izasle. Onaj ko se pita odredjuje pravila, a to je roditelj u odnosu roditelj dete. Samo moje skromno misljenje u vezi toga. A to sto sede glave preturaju po kantama, i to sto su radili po 30+god ii od svoje zaradjene penzije ne mogu da prezive je druga tema. Ne verujem da je neko ikada pomislio da je kanta mesto u kome ce pronaci svoje izgubljene snove. onaj ko pretura po kanti je potragu za svojim snovima odavno obustavio i odustao. Zato sao reci ne daj Boze nikome kad tako nesto ugledas nemoj osudjivati,
:: @Abne :: :: druze, ni ne obaziri se na komentare pojedinih, ako nisu balavurdija starosno gledajuci, onda emocionalno/intelektualno zaostaju i te kako. Batina je iz raja izasla, a gde nece motka, ekonomija cini svoje, sto se opet svede na motku :: Gledam pre neki dan, da je doslo vreme da pored standardne ganci pojave i bele Srbende prevrcu po kontejnerima u potrazi za ne ostvarenim snom, pusti malo to nevaljalo detence da gladuje, par dana, da se preznoji malo. Pa ce poceti malo da misli svojom glavom. Osilila se danasnja omladina poprilicno, sve im das na tacni, a oni te sutnu u dupe i teraju po svom :: :: p.s :: :: a za poglavara `nebeski garez` i pratece `sledbenike`, mogu samo da posavetujem `Coast to Coast A.M.` radio stanicu i ne vatajte se tema iz zivota, jer vam `mali zeleni` na dupe izlaze !!!
Covek kao racionalno bice mora da gleda zivot sa vise aspekata. Da smo zivotinje razmnozavali bi smo se svake godine. Na brak i porodicu treba da se gleda kao na jedan veoma veliki i ozbiljan zivotni projekat. Ako emocijalno i neplanski udjes u nesto,samo ces kasnije morati da peglas situaciju o kojoj nisi razmisljao na vreme. Na zalost je tako,deluje malo surovo i bez emocija ali kad je covek duze u braku pocinju da preovladjuju neke druge stvari. Veliki problem ljudi u danasnjem vremenu je sto u trci za poslom zanemaruju osnovu svega a to je porodica. Zanemarivanjem porodice dolazi i do tih pogresnih ` projekata `. Ali to je izgleda cena moderne civilizacije.
Ako je dete punoletno, ili ce da zivi po pravilima roditelja ili ce biti sutnuto na ulicu pa nek radi sta oce. Nazalost to je realnost. Ako je maloletno, to je vec druga prica za koju nisam strucan. Ovo pisem dobronamerno tj. kako bih postupio kad bih imao punoletno dete.
Tada je napravljen je intervju sa komadantom ratnog broda koje su napale vijetnamske snage u Tonkinškom zalivu i na pitanje da opiše kako je izgledao sam napad on je rekao da prvi put čuje da se tako nešto desilo i naravno intervju se odmah završio.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.