Koji biser. :D Vokalna muzika nije zanr, vec podela muzike po sredstvu kojem se ona izvodi.
:: Zanimljiv neki zanr, `vokalna muzika` :: Kakav Sinan Sakic, zna se ko su legende, Toma, Silvana itd :: :: :: Zaboravih da kazem da ne volim nijednu vokalnu muziku sem Sinana Sakica. Valjda ce me to proci pa necu ni njega slusati. Do tada on je ZIVA LEGENDA i THE BEST TROLL SONGER
Stvarno? A ja mislio da je vokalna muzika pevanje:)
:: Koji biser. :D Vokalna muzika nije zanr, vec podela muzike po sredstvu kojem se ona izvodi :: :: :: Zanimljiv neki zanr, `vokalna muzika` :: :: Kakav Sinan Sakic, zna se ko su legende, Toma, Silvana itd :: :: :: :: :: Zaboravih da kazem da ne volim nijednu vokalnu muziku sem Sinana Sakica. Valjda ce me to proci pa necu ni njega slusati. Do tada on je ZIVA LEGENDA i THE BEST TROLL SONGER ::
Pa nije bas, mislim jeste ali ne bi trebalo da bude, to su cari demokratije i kapitalizma da svaka budala moze da radi sta mu se cefne i ne daj boze da mu neko kaze da je debil odma se udara na sva zvona kako krsi ljudska prava i slobode izrazavanja i `misljenja`. Takvu prljavstinu kao sto je Ceca treba sankcionisati drzavnim planom za kulturu, ne samo nju nego i sve ostalo sto se nakotilo, potpuno isto kao sto su sankcionisali vidovite Zorke onomad. Jednostavno ne moze drzava da funkcionise a da radi ko sta hoce. Zvuci mozda totalitarno ali ne vidim drugi nacin. Nekada se sljam pokrivao usima, a sad glume elitu, puni samopouzdanja i ubedjeni su da su bolji od nas. Ali ko to da promeni kad bas takvi vode drzavu vec 15 godina. Znaci ili bezanija ili lobotomija pa i ti postanes kao oni ili konopce. Jedini nacin da se resimo primitivizma je da pobedimo u gradjanskom ratu, a niko normalan ne zeli jos jedan rat, a ionako bi smo izgubili.
Srbija je metastazirala, lek ne postoji, mozemo samo da se pravimo da nam je ok dok ne pomremo, poneko ce jos da se koprca i ima nadu ali takvih ce biti sve manje.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.