I naravno kao po običaju ni traga ni glasa od njega na temi gde ispadne majmun, a ispadne na svakoj. Ne znam za vas ali meni uopšte nije smešno ako se lik šali. Takve šale zdrav čovek ne može da smišlja, bar ne u toj količini.
@srdoch Mislis? A imas i cime? Odlicno. @VMARC Ti prevarantu ne seri. Poslao si me da zavrsim odredjene laptopove sa Ewe , a od tih laptopa ni traga ni glasa. To znas i sam. A da ne pricamo, kako si sredio ljudima da kupuju u Ewe, jer ti je vlasnik ortak, to je posebna prica. Mislio sam da si ok lik, a na kraju je ispalo obratno. I niko mene treba da brani, brani tvoje ortake prevarante. U 2 posla sa tastaturom i ekranom si ispao ok, u svim ostalim si zajebavao ljude. Toliko o poslu koji vodis. Za ostale, koliko zajebancije, toliko i sa moje strane. Samo ozbilno . :P
Cpu: Intel i7 4790K Cooler:Omicron HG-232 GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3GB Ram:4x8 GB PC 2800 Sabba MBO: MSI Z87 Expert Case:Chieftec Big Tower PSU:Simao 880w Mouse: Logitech 400s i Borovnica 330 Screen: 3 x Barco 24 inch
What?? Kakve veze ovo ima s bilo čim? Nikakve, kao i obično! Čemu i postavljati pitanje idiotu kao što si ti. Nego, pevaj tico gde nestade tvoja ijekavica najednom? Hoće mozgić da preskoči kad se uspaničiš... .)
Drugo, prestani da pljuješ VMARC-a slepčino i ne navodi događaje koji se nikad nisu ni desili. Ajd što izmišljaš hardver i likove (koliko god da je to umobolno) ali sad si prešao i na događaje mučeniče. VMARC-a sam bar upoznao, za razliku od tebe kojeg nisam mogao jer ne smeš ni sa kim da se upoznaš (iz vrlo očiglednih razloga) i udobno palamudiš iz svoje fotelje.
:: @srdoc :: Leci se, kad stignes :: JA drugih komentara tebi i ne moram da uputim :: A iza onoga sto kazem i dalje stojim :: Od pocetka do kraja :
Heheeee, udaranje kontre u vidu nazivanja drugog bolesnikom kako bi se prikrila sopstvena bolest je totalni promašaj... Ne palim se na to uopšte tako da džaba pokušavaš. :) Ne treba ti meni da upućuješ nikakve komentare, nego samo priloži dokaze (koje naravno nemaš) za sve to što tvrdiš. Samo prekini da farbaš ljude i sve će biti ok. Ako stojiš iza toga što kažeš hajde onda leba ti da vidimo neku fotku tih imaginarnih komponenti i likova. Vrlo lako možeš sve da nas demantuješ najprostijim pokazivanjem fotki, kad već nemaš hrabrosti da se lično upoznaš sa mnom niti bilo s kim odavde. Čim tako jednostavnu stvar nećeš (odnosno ne možeš) da uradiš očigledno je da nemaš ama baš nikakav dokaz za bilo šta od toga što lupetaš. Eto, ne može biti prostije.
:: Vi mene lozite! Pa ja ovo tek sada video... HAHAHAHAHAHA :: :: Koji bre crveni iPhone, juuu... :: :: Jedino da je imao na sebi koznu Apple Red futrolu.. >. :
Druže, nema loženja. Cirkus u najavi. :D Lik dominira idiotizmima! Samo isprati sve i izneveruj... .)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.