ja te lepo ljudski zamolim da procitas temu od pocetka,jos napisem lepo i kulturno `molim te`, misleci da si dao odgovor na osnovu procitanog samo zadnjeg posta,a ne cele teme,a ti me nazivas glupim??? Mislim da si ispao veoma nekulturan,i da mi dugujes izvinjenje za vredjanje....jer ja sam bio samo kulturan prema tebi,i nisam ti dao nikakav razlog da me nazivas glupim....
:: Postoji nesto sto se zove ironija, obicno se pise sa namernim pravopisnim greskama, da bi asocirala na ljude, njihove reakcije, pametovanje ili nekakve dogadaje, pa izguglaj pre postavljanja odgovora, da i sledeci put ne ispadnes glup . :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: :: :: procitaj celu temu pre postovanja odgovora,molim te... :: :: :: :: :: :: :: To su izmisili tiuznu par :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: AMD Sempron 385 :: :: :: MSI AM1 :: :: :: 2GB Kingston 1600MH :: :: :: 160GB :: :: :: LC Power 1340MI 75 :: :: :: :: :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: :: :: :: :: ::
Nisam te nazvao glupim, vec sam rekao da si ispao glup a to se desava
17.12.2014. 17:13
status: user broj poruka: 9437
Tako da ne mogu da ti se izvinim za nesto sto ti nisam ucinio. Izvinjavam ti se sto si ispao glup jer nemas smisla za ironiju. Jel moze tako? (Mislim da ne moze, ali eto, ako ti to pricinjava satisfakciju...) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Re: Nisam te nazvao glupim, vec sam rekao da si ispao glup a to se desava
17.12.2014. 17:44
status: user broj poruka: 1029
VMARC-tebe sam do sada smatrao normalnim na ovoj berzi,ali eto i normalni postaju manje normalni svakim danom... bila ironija ili ne,ali cinjenica je da si ti odgovorio SAMO na moj danasnji post,a pre toga nisi procitao ostatak teme,ja te ljubazno zamolim da procitas ostatak teme pa onda da das pravi komentar,a ti kazes da sam ``ispao glup`` jer ``ne vidim ironiju``????? ja tako ne vidim stvari,ja sam pokusao da dam savet jos nekome koga muce slicna pitanja oko automobila sa sistemom trapova koji imaju oscilujuce rame....dalji razgovor sa tobom je besmislen.... kome ce koristiti moj savet u vezi trapova sa oscilujucim ramenom,neka procita moju temu,a ove ``ironicne`` sa ``ironicnim komentarima`` neka zaobidje :))))
:: Tako da ne mogu da ti se izvinim za nesto sto ti nisam ucinio. Izvinjavam ti se sto si ispao glup jer nemas smisla za ironiju. Jel moze tako :: (Mislim da ne moze, ali eto, ako ti to pricinjava satisfakciju... :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: ::
Ali ti nisi nista ukapirao. Hvala ti na tome sto si me do sada smatrao normalnim. Iz okruzenja mi nisu javili da sam se drasticno promenio u poslednje vreme, ili mozda iz nekog razloga ne smeju :)))
Ajd, idem da nadjem Lorda, da popijemo pice... Da si mi ziv i zdrav, j@bes trapove.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.