Uh meni nema e maila :( :: Poslao sam ti pozivnicu na ovaj dole mail, a svima sam poslo da je poslato :: :: :: :: Ja sam dobio prazan mail u kome pise samo poslato ..ajd please posalji ili mi napisi sta si poslao..n :: :: :: :: OgnjeniM3@gmail.co :: :: :: :: please, hvala :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: mali ban :: :: :: ognjen :: :: :: I rex sa hotmaila, neznam nik
Pochetnichko iskustvo sa IP torrentom: LIGHT SIDE SVE je stvarno ultra brzo!!!Sa relativno malim brojem seedova i pirova...download stvarno leti! DARK SIDE Non stop te opominju da si na granici rentabilnosti sa uploadom!U sluchaju da pokushavash paralelno da vuchesh josh nesho , a to nisu oni....totalno ti ubiju brzinu na svim ostalim torrentima!Prosto te teraju da seedujesh sve i svashta! AND...ON THE END... SUPER TURBO BRZO,AL SAMO AKO SI IM LOJALAN 100%!!!!
Za pocetak skidajte samo FreeLeech sadrzaje ako mislite da opstanete na ip-u i skinite od aplikacija neke sitne stvari da bi skupljali poene, ne mogu da se setim dal ste ograniceni u pocetku sa koiko torent fajlova mozete da uploadujete. Ja trenutno uploadujem 75 torenta od mogucih 100.
Ok onda samo nemoj zaboraiti,jer me bas interesuje taj IP torrents...
Independence is a state of mind
:: Nisam ti poslao. Bice pozivnica samo da nahvatam ljude koji imaju pozivnice pa ce da otvorimo novu temu :: :: :: :: :: :: Meni nema mail-a,ako si ga uopste poslao?? :: :: :: :: Vladimir.thegame@hotmail.co :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: ::
Kako ... i koliko treba da bi na Demonoidu dobio pravo da nekome uputish pozivnicu?Ratio mi je preko 1.5,vecci mi je upload nego download?Upload mi je 47Gb???!!!
Hvala puno za pozivnicu, ali bilo je slobodno registrovanje, pa je nisam sikoristio. Nego, koja je razlika izmedju `obicnih` torrent-a i onih pored kojih pise `(external)` ?
:: :: Poslata pozivnica...uzzivaj u svakom sluchaju :: ::
Menjam jednu pozivnicu za Demonoid za jednu za IP Torrent.... Buduci da mogu biti banovan ako taj bude pravio sranja, u obzir dolaze samo useri sa preko 100 poruka na PC Berzi :) Dogovor na PM
Daj mail na koji da ti saljem pozivnicu, ne treba mi Demonoid ali imam sada ovih IP pozivnica...I nemoj samo da se zajebavas sa ratio masterima itd. da ja ne najebem:)! Ali mislim da to vec znas:)!!!
========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
BLEJA:)))
:: Menjam jednu pozivnicu za Demonoid za jednu za IP Torrent.... Buduci da mogu biti banovan ako taj bude pravio sranja, u obzir dolaze samo useri sa preko 100 poruka na PC Berzi :) Dogovor na P :: ::
Samo polako i malo strpljenja...u pochetku!Jbg,oni imaju neku chudnu rachunicu prilikom dodele ratio poena!imam 1.07 ratio a upload mi je preko 56 Gb?!Samo opushteno,sve cce docci na svoje mesto! :)
Zanima me ima li jos neko problema sa registracijom na demonoidu. U cemu je konkretno problem, registrovan sam na demonoidu ali kada probam da se ulogujem,dobijem ovu poruku, tacnije praznu stranicu http://www.demonoid.com/error_messages.php?error_id=2
Ako neko zna u cemu je problem i ako moze da mi pomogne.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.