Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Migracija
STRANA 2 OD 5  
Simon72 ... 05.09.2015. 06:17 #602181

status: user
broj poruka: 2799
U Turskoj ima 2.000.000 izbeglih Sirijaca.
U Libanu milion.
U ostalim zemljama tog regiona stotine hiljada.
Preko 50 procenta izbeglica su deca.Žene cine 40 procenta a muškarci samo 10 procenta.
https://goo.gl/WVV6pa
Veliki broj od 18 miliona koliko Sirija ima stanovnika su hrišcani pravoslavci a oni su uglavnom na putu ka Evropi.
Potražite informacije pre nego postavite razne teorije.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SaskaTelek U pravu si Simone 05.09.2015. 07:42 #602182

broj poruka: 101
Zato su i napravili onu frku sa paketima crvenog krsta.Pre ce gladni umreti nego njega da uzmu.

VOLIM APPLE

Guest Re: U pravu si Simone 05.09.2015. 08:06 #602183

broj poruka: 583

Ne bi odbili mobilne ili laptop

:: Zato su i napravili onu frku sa paketima crvenog krsta.Pre ce gladni umreti nego njega da uzmu
::
:: VOLIM APPLE
Simon72 ... 05.09.2015. 09:17 #602186

Cudna je kretaura covek i nacin na koji rezonuje stvari ili prima informacije pa donosi odluke.
Ista ili slicna je bila reakcija na izbegle srbe prvo iz krajine pa sa Kosova.
`Vidi ih prodali za ogromne pare imovinu pa došli ovde i još nam uzeli poslove`
s sad cujem sledece komentare
`Imigranti donose boleštine...`
Odkud ljudima toliki strahovi?
Ajnštajn
`Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran`
`Svetu ne preti opasnost od ljudi koji čine zlo nego od onih koji to dopuštaju`
`Lakše je razbiti atom nego predrasude`
aiwa malo detaljnije 05.09.2015. 09:43 #602188

broj poruka: 210

http://www.pravda.rs/2015/09/04/otkriven-tajni-dokumenat-koji-dokazuje-da-je-isis-vestacki-napravljen-kako-bi-se-preko-obaranja-asada-unistila-rusija/
Sljubura Re: Migracija 05.09.2015. 12:00 #602198

broj poruka: 123
Daleko od toga da su svi krenuli u evropu. Oko 1.1 milion je otisao u Liban, oko 2 miliona je
u Turskoj, plus oko 600k je u drugim okolnim zemljama.

A uglavnom dolaze u evropu zbog toga sto znaju da su odredjene zemlje veoma bogate, a i te zemlje ih lepo docekuju. Problem se pojavio skoro, kad se napravio `bottleneck`, hehe.

A amerima sve ovo ide na ruku, tj. odgovara im nestabilna evropa i katastrofalan bliski istok.
Vodos Migracija 06.09.2015. 13:25 #602251

broj poruka: 864
Moje misljenje je da je ovo jedna od najbolje isplaniranih operacija ka cilju koji je svima potpuno jasan - istrebljenje bele rase. Da se razumemo - ja nisam rasista. Sasvim slucajno sam belac, kao sto je neko sasvim slucajno crnac, zutac itd.

Medjutim, statistika je neumoljiva. Pre samo 70-ak godina bela rasa je cinila oko 35 posto svetske populacije, a danas je to oko 17 posto. Belih zena je oko 8 - 9 posto. Sistematski udar na belce ulazi u zavrsnu fazu. U srce evrope se ubacuje, postupno (ovo je samo prvi talas od planiranih 5 miliona MUSKARACA u punoj snazi), a koji imaju za cilj stvaranje PORODICA sa belim zenama, a kasnije i uvodjenje islamskih pravila u liberalne zakone Nemacke, Holandije, Belgije, Francuske, Svedske, Danske itd itd. Ne bih da podsecam da je bela kuga na snazi svuda na zapadu EU. Za samo 20-ak godina, zapadna evropa ce eliminasti jos 3-4 posto tih genetski cistih belkinja, a za 60 god belaca vise nema (osim onih koji ce tada jos biti zivi). Dakle, plan ostvaren.
Zasto je ovo opasno ?
Pre svega zbog toga sto je tehnoloski i naucno svet napredovao zahvaljujuci BELIM naucnicima i tehnologijom BELACA. Svaka druga tvrdnja je cisto kontriranje bez osnova.
Kada se uklone belci, preostalo stanovnistvo se uvlaci u rat i vlada se dugo, dugo dugo...
Zemlje bliskog istoka nisu u pravom smislu drzave, ne podlezu mnogim konvencijama. To su uglavnom privatne svojine, a kad kod nekog dodjes, onda si GOST, dobrodosao ili ne, to je njihova odluka.
Zato ih mnogi ne primaju.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Guest Re: Migracija 06.09.2015. 13:35 #602252

broj poruka: 583
Slazem se ,a kome je cilj?

:: Moje misljenje je da je ovo jedna od najbolje isplaniranih operacija ka cilju koji je svima potpuno jasan - istrebljenje bele rase. Da se razumemo - ja nisam rasista. Sasvim slucajno sam belac, kao sto je neko sasvim slucajno crnac, zutac itd
:: Medjutim, statistika je neumoljiva. Pre samo 70-ak godina bela rasa je cinila oko 35 posto svetske populacije, a danas je to oko 17 posto. Belih zena je oko 8 - 9 posto. Sistematski udar na belce ulazi u zavrsnu fazu. U srce evrope se ubacuje, postupno (ovo je samo prvi talas od planiranih 5 miliona MUSKARACA u punoj snazi), a koji imaju za cilj stvaranje PORODICA sa belim zenama, a kasnije i uvodjenje islamskih pravila u liberalne zakone Nemacke, Holandije, Belgije, Francuske, Svedske, Danske itd itd. Ne bih da podsecam da je bela kuga na snazi svuda na zapadu EU. Za samo 20-ak godina, zapadna evropa ce eliminasti jos 3-4 posto tih genetski cistih belkinja, a za 60 god belaca vise nema (osim onih koji ce tada jos biti zivi). Dakle, plan ostvaren
:: Zasto je ovo opasno
:: Pre svega zbog toga sto je tehnoloski i naucno svet napredovao zahvaljujuci BELIM naucnicima i tehnologijom BELACA. Svaka druga tvrdnja je cisto kontriranje bez osnova.
:: Kada se uklone belci, preostalo stanovnistvo se uvlaci u rat i vlada se dugo, dugo dugo..
:: Zemlje bliskog istoka nisu u pravom smislu drzave, ne podlezu mnogim konvencijama. To su uglavnom privatne svojine, a kad kod nekog dodjes, onda si GOST, dobrodosao ili ne, to je njihova odluka.
:: Zato ih mnogi ne primaju
:: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
alrad 06.09.2015. 14:17 #602254

broj poruka: 4873

Aaaah http://imgur.com/SoXH0Rm

@Vodos
Nisam rasista ali mislim da bi bilo korisnije da držiš jednu datu reč nego celu SF besedu.

Simon72 ... 06.09.2015. 18:50 #602270

Sirija jeste ili je bila sekularna država.
Pogledajte procenat hrišcana mahom pravoslavaca u Siriji a njih ima oko 2 miliona dok ostalih hrišcana ima pola miliona.
Vecina imigranata koji dolaze u Evropu su Hrišcani.
Ja stvarno ne razumem šisofrene budale koje lupetaju o stvarima koje ne poznaju ni malo i šire mržnju prema nekom a pritom ovi koji ih slušaju to uzimaju zdravo za gotovo.
Zašto to rade.Pa verovatno da bi najzad bili primeceni u svojim paranoidnim tvrdnjama o vanzemaljcima.

bojsane ... 07.09.2015. 05:16 #602290

broj poruka: 180
Pitanje za liberale poput Simona, zašto ovo radite? Zašto kad god se pojavi neko protivljenje bilo kojim tradicionalnim vrednostima, pogledima itd vi ga slepo podržavate? Nemate kičmu pa je lakše popustiti njima nasilnicima jer je lakše svađati se sa civilizovanim ljudima?Činjenica je da trenutno ~ 90% ` izbeglica ` koje dolaze u evropu su muškarci u punoj snazi.

Gde god su izbeglice sa bliskog istoka došle u evropu stvarale su samo haos i tenzije, pogledajte samo po Britaniji šta rade, pobegli su iz bede u drugu državu pa onda od te države traže da se promeni i prilagodi njima? Gde god dođu kriminal cveta, zar ste zaboravili na par hiljada silovanih devojčica u Roterdamu u Britaniji gde je policija sve znala ali nije htela da uradi ništa jer poput tebe Simone strah ih je bilo da ih ne označe kao rasiste? Zar te nije strah u kakvom ćeš svetu ostaviti tvoju decu ako ih imaš?

Koliko smo krvi i znoja mi evropljani prolili da bi evropa bila tu gde jeste i sad treba sve to da predamo čim neko zatraži?

Liberalizam je mentalna bolest i što je se pre Evropa reši tim bolje.

AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A

MaliAbner Re: ... 07.09.2015. 07:58 #602292

broj poruka: 7779
Pitanje za nacionaliste poput tebe...
Sta ti mislis ciju krv su ti zapadnjaci prolivali po Aziji, AfriKi, Juznoj AmeriKi, Severnoj Ameriki?
Da nisu mozda svoju krv prolivali ne sine porlivali su krv onih koji ih sada guze... jos pre trideset godina sam bio zaprepascen kako bogate holandjanke setaju neke crne odron jebace a ponosni holandjani neke prodimljene gazele i manje privlacne sluzavke...
Elem onaj znoj koji si pomenuo mahom je to znoj onih koji su oteti iz svojih plemena i odvedeni tamo negde u novi svet da rade na plantazama bez novcane nadoknade ili zive u sistemu aparthejda gde je sve dualno bolnice za bele i garave... pre par meseci sam pricao sa zenom iz Juzne Afrike (bele koze) koja i dan danas sa gnusanjem prica od crncima...

Elem da se vratimo na imigraciju...
Za sve je kriv FB... milioni ostavljenih baba sirom evrope su uspostavili kontakte sa drevnim arapskim pastuvima i ovi drugi su sad videli priliku da jednim udarcem otkace tri muHe...
1. pobegnu od rata, evenutalno da ga zapocnu na nekoj novoj teritoriji... sti se kaze da i mi jednom budemo gostujuci tim... a ne ko do sada samo domacini...

2. najzad nadju neku crnu rupu da je trpaju... sto je u svakom slucaju bolje nego da guze koze ili u boljem slucaju najbolljeg druga... a bake da dozeve da neko jedikom sasolji njihov kiseli krastavac starosti...

3. ocesu se o nasledstvo... pri cemu su se bake prvo razisle sa dekama koji su nasli srecu u zagrljaju nekih kosookih azijatkinja iz tajlanda, indonezije, polinezije, itd... ali su se zarad srece morali odreci svega u korist svoje ostarele frau...

A mi ostali koji bi legalno da dodjemo do Nemacke... malo morgen !!!
Balkan je siguran region...

KO ZNA MOZDA BI NAM SE ISPALTILO DA PONOVO ZARATIMO NE BI LI I MI MOGLI PREKO ZICE U E.E.U.U.

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Pitanje za liberale poput Simona, zašto ovo radite? Zašto kad god se pojavi neko protivljenje bilo kojim tradicionalnim vrednostima, pogledima itd vi ga slepo podržavate? Nemate kičmu pa je lakše popustiti njima nasilnicima jer je lakše svađati se sa civilizovanim ljudima?Činjenica je da trenutno ~ 90% ` izbeglica ` koje dolaze u evropu su muškarci u punoj snazi
:: Gde god su izbeglice sa bliskog istoka došle u evropu stvarale su samo haos i tenzije, pogledajte samo po Britaniji šta rade, pobegli su iz bede u drugu državu pa onda od te države traže da se promeni i prilagodi njima? Gde god dođu kriminal cveta, zar ste zaboravili na par hiljada silovanih devojčica u Roterdamu u Britaniji gde je policija sve znala ali nije htela da uradi ništa jer poput tebe Simone strah ih je bilo da ih ne označe kao rasiste? Zar te nije strah u kakvom ćeš svetu ostaviti tvoju decu ako ih imaš
:: Koliko smo krvi i znoja mi evropljani prolili da bi evropa bila tu gde jeste i sad treba sve to da predamo čim neko zatraži?
:: Liberalizam je mentalna bolest i što je se pre Evropa reši tim bolje
:: AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A
bojsane Re: Re: ... 07.09.2015. 08:39 #602293

Nemoj da bacaš neke površne fraze, procenat ljudi u Americi koji je imao robove nije bio ni jedan posto dok u Evropi još manje. U svakkm slučaju potomcima istih je mnogo bolje nego da su ostali u Africi. A robove su uglavnom kupovali od drugih crnaca...

Takođe je čisto llupetanje je reći da je njihov znoj izgradio Evropu, ko je od seljaka u Mađarskoj, Srbiji, Poljskoj, Nemačkoj... pa i britaniji imao robove? Da belci nisu došli u njihove krajeve i dalje bi se masakrirali o živeli u kolibama od blata, sad se masakriraju u kućama i zgradama.

Misliš da je nekadašnja Rodezija i Južna Afrika bolje mesto kad belaca više nema ili nisu na vlasti? Izazivam te da prošetaš noću nekim njihovim gradom pa se sam uveri. A zverstva koje su crnci uradili belcima posle aparthejda, zverstvima na koje vi liberali zatvarate oči, zverstva koja normalan čovek ne može da pojmi, cele porodice spaljivane, glave odrubljene, obešena deca rasporenih utroba, silovanja...?

Što se migranata tiče sve do jednog treba poslati nazad ipak je civilizacijska razlika između nas ogromna i nikako se ne bi uklopili.
Uostalom u svim muslimanskim zemljama hrišćane tretiraju kao stoku a u Evropi bi specijalan status, malo morgen.

AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A

:: Pitanje za nacionaliste poput tebe..
:: Sta ti mislis ciju krv su ti zapadnjaci prolivali po Aziji, AfriKi, Juznoj AmeriKi, Severnoj Ameriki
:: Da nisu mozda svoju krv prolivali ne sine porlivali su krv onih koji ih sada guze... jos pre trideset godina sam bio zaprepascen kako bogate holandjanke setaju neke crne odron jebace a ponosni holandjani neke prodimljene gazele i manje privlacne sluzavke..
:: Elem onaj znoj koji si pomenuo mahom je to znoj onih koji su oteti iz svojih plemena i odvedeni tamo negde u novi svet da rade na plantazama bez novcane nadoknade ili zive u sistemu aparthejda gde je sve dualno bolnice za bele i garave... pre par meseci sam pricao sa zenom iz Juzne Afrike (bele koze) koja i dan danas sa gnusanjem prica od crncima..
:: Elem da se vratimo na imigraciju..
:: Za sve je kriv FB... milioni ostavljenih baba sirom evrope su uspostavili kontakte sa drevnim arapskim pastuvima i ovi drugi su sad videli priliku da jednim udarcem otkace tri muHe..
:: 1. pobegnu od rata, evenutalno da ga zapocnu na nekoj novoj teritoriji... sti se kaze da i mi jednom budemo gostujuci tim... a ne ko do sada samo domacini..
:: 2. najzad nadju neku crnu rupu da je trpaju... sto je u svakom slucaju bolje nego da guze koze ili u boljem slucaju najbolljeg druga... a bake da dozeve da neko jedikom sasolji njihov kiseli krastavac starosti..
:: 3. ocesu se o nasledstvo... pri cemu su se bake prvo razisle sa dekama koji su nasli srecu u zagrljaju nekih kosookih azijatkinja iz tajlanda, indonezije, polinezije, itd... ali su se zarad srece morali odreci svega u korist svoje ostarele frau..
:: A mi ostali koji bi legalno da dodjemo do Nemacke... malo morgen !!
:: Balkan je siguran region..
:: KO ZNA MOZDA BI NAM SE ISPALTILO DA PONOVO ZARATIMO NE BI LI I MI MOGLI PREKO ZICE U E.E.U.U
:: Citat:
:: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: :: Pitanje za liberale poput Simona, zašto ovo radite? Zašto kad god se pojavi neko protivljenje bilo kojim tradicionalnim vrednostima, pogledima itd vi ga slepo podržavate? Nemate kičmu pa je lakše popustiti njima nasilnicima jer je lakše svađati se sa civilizovanim ljudima?Činjenica je da trenutno ~ 90% ` izbeglica ` koje dolaze u evropu su muškarci u punoj snazi
:: ::
:: :: Gde god su izbeglice sa bliskog istoka došle u evropu stvarale su samo haos i tenzije, pogledajte samo po Britaniji šta rade, pobegli su iz bede u drugu državu pa onda od te države traže da se promeni i prilagodi njima? Gde god dođu kriminal cveta, zar ste zaboravili na par hiljada silovanih devojčica u Roterdamu u Britaniji gde je policija sve znala ali nije htela da uradi ništa jer poput tebe Simone strah ih je bilo da ih ne označe kao rasiste? Zar te nije strah u kakvom ćeš svetu ostaviti tvoju decu ako ih imaš
:: :: Koliko smo krvi i znoja mi evropljani prolili da bi evropa bila tu gde jeste i sad treba sve to da predamo čim neko zatraži?
:: :: Liberalizam je mentalna bolest i što je se pre Evropa reši tim bolje
:: :: AthlonII x2 240 @3,33GHz - ECS nforce9m-a - Sapphire 4870 512MB - Kingston 2x1GB ddr2 800MHz - WD5000AAKS + WD10EADS - Chieftec GPS550AB-A
MaliAbner Relativizacija... 07.09.2015. 14:18 #602316

broj poruka: 7779
@bojsane
Opa vidi ti katarze sad si iz faze balansera presao u fazu relativizacije...

Nema veze sto je i jedno i drugo veliko sviranje... bitno je na napredujes !!!

Jos jedno trideset godina i bice od tebe kandidat za preCednika drzave...

A kad postanes preCednik mozes da zabranis sve forume i uvedes diktaturu gluposti i sveopste relativizacije...

Nama u tom slucaju ostaje samo to da ti prerendamo daske...

Elem ako odgovoris znaci da si pametan i da umes da popustas, AKO ipak odgovors ja u tom slucaju necu...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

bojsane .. 07.09.2015. 14:43 #602320

Ajde molim te navedi koja informacija koju sam ja izneo nije tačna? Jedini koji relativizuje si ti, bitne su ti njihove žrtve dok naše nisu, to je ta mentalna bolest zvana liberalizam. Zbog takvih licemera ovaj svet polako ali sigurno propada. Pogledaj samo međurasnu kriminalnu statistiku u SAD pa reci ko relativizuje.

I da još jednom ponovim beskičmenjacima je lakše da se raspravljaju i protive civilizovanim i razumnim ljudima nego onima koji nisu ni jedno ni drugo.

micika988 @bojsane 07.09.2015. 19:04 #602341

broj poruka: 2091
strpi se jos malo, moj dragi saborce, liberali moraju prvo da `gore` da bi shvatili svet koji ih okruzuje. Drugim recima, morace da dotaknu dno i to poprilicno. Glad, nemastina, bolest i kad ne znas da li ces preziveti stura su najbolji motivacioni faktori. Spremi se, naoruzaj, pokusaj da otvoris oci drugim (ko je voljan da slusa naravno), ali imaj uvek jednu stvar na umu - neki jednostavno moraju da umru, ne moze im se pomoci.
Najveci neprijatelj koga ces ikada imati u zivotu je - SOPSTVENO NEZNANJE. Ni belci, ni crnci, ni starosedeoci, ni migranti ga ne mogu zaobici i sve ih kaci.
Spremaj dodatnu zimnicu, zalihe, proceprkaju po neku knjigicu za smak sveta, cisto da znas sta da radis u kriticnim situacijama. I umalo da zaboravim, gledaj da budes okruzen ljudima koji slicno ili isto razmisljaju kao ti. Sam ces tesko preziveti, u grupama/plemenima - verovatnoca raste astronomski.
Sto se migracija tice - http://tinyurl.com/c68llgy na steroidima. Nista novo, steta je sto ce milioni stradati u procesu. Da li cu i ja biti jedan od njih? Mozda, ali budi siguran da necu cekati skinutih gaca i natrcene guzice, sto vecina Srba radi.
Spasi sto se spasiti moze, ostatak mora da ode, da se jednom konacno odvoji zito od kukolja !!!

`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is
simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level,
to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`

Simon72 ... 07.09.2015. 19:32 #602343

Ništa od gore recenog nije tacno i upravo o tome govorim kako se eksplatišu neistine.
Vecinu stvari ne vidite il ne želite da vidite a vidite ono što želite da vidite.
Vas pokrece strah a strah je iskrivljena realnost.
Da ponovim.
Vecina imigranata nisu muškarci vec žena i deca a to su brojke.Vi vidite ono što želite da vidite a vidite da su vecina muškarci.
Vecina imagranata nisu muslimani vec hrišcani i ateisti a vi vidite samo muslimane.
Vecina imagranata su ljudi i žrtve a vi vidite isis i spavace.
Inace nisam kako kažeš liberal vec sam itekako nacionalista al vi u ovom vidite ponovo ono što želite da vidite jer naravno vanzemaljci su medju nama zar ne?

alrad 07.09.2015. 20:14 #602349

micika == Hecate

Džabe pričaš Simone, suviše vole fantastično-apokaliptične vizije i storije.
Ovde bi veštiji pisac našao građu za deset kniga, na ovom sajtu samo.

Zato ja i dolazim.

Petar89 ... 07.09.2015. 21:10 #602352

broj poruka: 426
Stvar je jako prosta, svi znamo ko je covek iz senke i ko vlada svetom - David Rotschild .. e onda vam je jasno ko sve namesta.. Sledeca stvar ako ste citali je Nostradamus je pricao o prodoru arapa, tako da je to mozda upravo ovo... Ono sto Evropa zeli je da naseli arape kod nas, zato i rgade zidove, svako to moze da shvati, a to su ljudi koje su oni obucavali i spremali... Znaci cilj svega ovoga je opet onaj koji je pokusavan i u istoriji, pokusao je i Napoleon i Hitler, e sada ce i Rotschilds da pokusa da na ovaj nacin kada napravi ovde tusrki pasaluk i ojaca tu vojsku da napadne Rusiju... Bice to za oko 5-10 god,jer to je cilj antihrista koji se verovatno i nalazi u Rotschildsu..

I7 4790k @ CM Hyper 212 EVO
ASROCK Z97 Extreme4, KINGSTON
4x4GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis Gray
PowerColor TurboDuo R9 270 2GB GDDR5 OC
THERMALTAKE Toughpower Grand TPG-1050
WD BLACK SERIES WD3003FZEX 3TB + SSD SATA3 500GB Samsung 8

Vodos migracija koju vidimo skroz pogresno, to jest sizofreni smo, to jest... 07.09.2015. 21:15 #602353

broj poruka: 864
...Simon je nacionalista, i te kako. Simon vidi vecinu ZENA, a mi vidimo vecinu muskaraca u punoj snazi, vojno sposobnih i za marseve od po 5.000 km.
Simon vidi hriscane, a mi vidimo Muhamede, Ahmetem Halile, koji bi crkli gladni ali od crvenog krsta ni trunku hleba ne bi uzeli, jer imaju love i pazare samo Halal sertifikovanu hranu. Za Simona je normalno da se ljudi od rata sklanjaju 5000 km daleko, da upadaju bez ikakvih papira gde god pozele, da im ta VECINA ZENA kao hriscanke nose BURKE.
I svi bi narvno za Nemacku, jer tamo je socijala 900 evra, drzava ti dotira za stan, ne moras nista da radis jer ne znas jezik, nije kompatibilan sistem diploma itd itd.
Da ne pricam da se ti `hriscani` koji su vec u Nemackoj masovno pokrstavaju i prelaze u hriscanstvo. Druze ja te necu nazvati `sizofrenicarem`, niti bilo kojim drugim imenom, samo cuti reci da nisi u pravu.
@Alrad: nisi mi se javio posle mog poslednjeg maila, koji mozda nisi ni dobio. Taj GMX srever jedno vreme nije radio uopste i napravio mi je haos. Sada sljaka sve ok. Ne prozivaj me ovde za neodrzanu rec, prosto zato sto smo imali privatnu prepisku, a nisam te ni ostetio. Plus, to sto nisam odradio za tebe (a za mnoge druge sa foruma jesam), nije bilo namerno. Ako hoces posalji pm., ako ne izvini.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

Dexter013 E jbg... 07.09.2015. 21:36 #602355

broj poruka: 17098
Odosmo u tarabice prorocanstva magije zmajeve...
Svako ima sad svoje neke teorije a niko ne odgovori na sledece:

Ko protiv koga ratuje u njihvom zemljama?

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

micika988 ... 07.09.2015. 22:21 #602356

broj poruka: 2091
zar je bitno?

Poceli su da se cepaju neutronskim bombama:

https://www.youtube.com/watch?v=OTE_Eshm2xw

nesto mi govori da ce pola Yemen-a da nam dodje u komsiluk. Ajmo, ajmo napred i navali ionako je Vojvodina vec polumrtva, a i sosice ce znati da cene `crnacke palamare`. Ima mesta na pretek...

`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is
simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level,
to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`

alrad 07.09.2015. 23:14 #602359

Pa sigurno nisam dobio ako se nisam javio. Ali baš zato sam ti pisao dva puta, za svaki slučaj, i nisam dobio odgovor. Valjda si mogao da se javiš nekako drugačije ako već znaš da je server nepouzdan. Mislim, mesec dana sam izgubio na to i propustio druge prilike. Ali dobro, neću više o tome.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nostradamus nije znao ni kad će da prdne.

Simon72 ... 08.09.2015. 03:04 #602361

Manjinski Alaviti vladaju preko Asada i njegove porodice a cine 15 procenta stanovništva pa su vecinski suniti koji cine 70 % nezadovoljni.
E sad njih tj sunite podržavaju sve vecinski sunitske države pre svega Saudijska Arabija i Turkska.To koristi ISIS i ostale slicne grupe i preuzimaju vecinsku kontrolu ali samo teritorijalno dok 90 procenta stanovništva i dalje živi pod vladinom zaštitom.Tu su i Hrišcani ali sve više i sunita koji vide da im je to defakto jedina sigurnost.
Tu su se umešale sve kolonijalne zemlje a od skoro je sve vece prisustvo i Rusa.Naravno i iran kao šiitska zemlja podržava Asada kao i Hezbalah koji je praktocno najaca grupa koja brani asada.
Izrael je takodje umešan i povremeno gadja Asadove trupe i Hezbalah a ne želi da napada ISIS te ni ISIS ne napada Izrael.
- - - -
Što se tice razloga zašto dolaze u Evropu to su dva i vec sam ih pomenuo.
Prvi je zato što okolne zemlje vise ne žele da primaju izbeglice iz razloga zato sto više nemaju mogucnusti pošto ih je 4 miliona u okolnim zemljama.
Drugi je zato što mnogi ne žele da ostanu u za njih i dalje neprijateljskom okruženju a razloga je mnogo.Mnogo hrišcana spas traži jedino u Evropu i ne žele šerijatski zakon.
Upravo ovi hrišcani su i predmet polemike u našoj zemlji kao i u Evropi.Polovina izbeglih u Evropi su Hrišcani pravoslavci a kako vernici kažu treba pomoci svojoj pravoslavnoj braci.No dal neko uopšte od njih zna da su to pravoslavci.Ne? Ma nije ni bitno nisu belci.Stvarno? Ma tamo neki naucnici kažu da su to beli ljudi al ipak su nešto garavi.Strašno!
Razmišljana nekih idu ovako.
Ako podržavaš prava homoseksualaca ti si peder a ako si peder ti si pedofil a njih treba prebiti il ubiti.
U ovom slucaju ide ovako.
Pošto su iz Sirije onda nisu belci pa su onda i muslimani a ako su muslimani onda su spavaci i teroristi koji bi da nas kolju a ovo je prva etapa u toj nameri svih muslimana jer jelte svaki musliman zeli da nas kolje.
alrad 08.09.2015. 04:47 #602362

Ali ja sam ateista i ne volim hrišćane? Hrišćanstvo je licemerna ideologija kao i svaka druga vera, i ne pristajem na braću ni po čemu sem po ljudskosti? Bog je mrtav?

STRANA 2 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs