Meni je prva sezova `True Detective` prošla skoro nezapaženo,jer je u isto vreme počela i `Fargo` prva serzona koja me je `oduvala`...
Drugu sezonu sam odgledao natenane posle završene cele sezone i mogu da kažem da mi se baš svidela (verovatno više i od prve)
Britanska BBC serija `The Fall` sa Gillian Anderson u glavnoj ulozi mi je i dalje u top 5 thriller,mistery,crime kategotiji koja je na mnogim poznatim sajtovima ocenjana kao jedna od top 10 detektivskih/krimi priča za koju dajem apsolutnu preporuku za gledanje (ko nije)
Ako nisi gledao britansku `The Fortitude`, metnuces je verovatno u top 2
:: Meni je prva sezova `True Detective` prošla skoro nezapaženo,jer je u isto vreme počela i `Fargo` prva serzona koja me je `oduvala`.. :: :: Drugu sezonu sam odgledao natenane posle završene cele sezone i mogu da kažem da mi se baš svidela (verovatno više i od prve :: :: Britanska BBC serija `The Fall` sa Gillian Anderson u glavnoj ulozi mi je i dalje u top 5 thriller,mistery,crime kategotiji koja je na mnogim poznatim sajtovima ocenjana kao jedna od top 10 detektivskih/krimi priča za koju dajem apsolutnu preporuku za gledanje (ko nije :: :: https://goo.gl/En9kpL
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.