Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
(NE)HUMANOST NA DELU
STRANA 2 OD 2
gilopile ... 11.11.2019. 07:34 #659559

status: user
broj poruka: 9459
Samo bez svadje molicu.
Sve ce bude ok.
Covek ce da dobije trazenu karticu i svi srecni i zadovoljni, pravda zadovoljena.
Idemo dalje za iste pare.
Alrad, deder zatvori slucaj. Cekic imas, plocica na mestu...

I da, kurc cu danas da posaljem, posta ne radi danas, bar ovde gde sam :D

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gonzales Re:Perakojot 11.11.2019. 07:53 #659560

broj poruka: 53

Brzi Gonzales krece u akciju
Ja sam trazio da mi se posalje m2 kartica a pera me je ponudio dodatno baterijom,punjacem i svasta drugo,to me je bilo sramota da na temi trazim jer mi je bila dovoljna samo m2 kartica-u mailu mi je to pera ponudio a ja ko budala prihvatio i dao mu svoju adresu,broj kucnog telefona,broj mobilnog i pravu email adresu.Ja sam se pokajao sto sam uopste pero imao posla stobom,ja nisam djubre i nikome nisam trazio da mi pokloni telefon,sve je otislo predaleko kada si napao ljude da su nehumani jer ne daju pare i povukao sam se.Ako si cist ko suza zasto mi nisi otkrio u mailu preko pcberze svoje pravo ime i prezime kontakt telefon i pravu email adresu,vec si se u mailu potpisao kao perrakojot.Sumnjiv si mi od tada i na vreme sam ti ukinuo ovlascenje za skupljanje para,nista od tebe nisam dobio a obecao si dosta tek da se hvalis pred clanovima pcberze kao pera humanitarac.Ideja za skupljanje para na koju ste me pero i ti kelt navukli i ucinili medvedju uslugu je vasa jer sada brinem dali je covek koji je uplatio tebi 1000 din a na moj obraz dobio svoje pare nazad!Ako gresim za tebe neka mi Bog oprosti,jer mi je samo m2 kartica trebala,u temi sam rekao da mi je Sony Ericsson W302 privremeno resenje i poklon od sestre,ja nemam racun u banci,jesam u teskoj finansijskoj situaciji ali nemogu da prihvatim skupe poklone poput onog sto je ponudio covek koji je ponudio Lumia 640 i 950 telefone.Ne treba mi pare kao da je za bubreg koliko si se ti zauzeo da ih nabavis...Ne treba mi nista od tebe,samo vrati pare coveku koji je dao.Ja cu sam kada budem mogao da kupim sebi telefon koji hocu,sestra mi zivi od socijalne pomoci u Svajcarskoj i trenutno mi nemoze dati pare,samo od nje mogu da prihvatim skup poklon poput novog 4G telefona a do tada cu se slepam sa ovim starim Sony W302,sa ili bez m2 kartice.Svaki covek ima svoju slabost-moja je postenje i dostojanstvo,ili cenu -neko hoce pare,neko uslugu, a neko zensku.Neki interes je bio sa tvoje strane,ja necu da ulazim u to,ali mi je drago da nista nisam uzeo od tebe!Otkaci se od mene i zaboravi da sam ista trazio... Prosto zaboravi na mene!Ja sam na ovom sajtu vec 13 godina i nikoga nisam prevario,jednom sam trazio da mi se posalje Linux DVD sa sistemom koji podrzava Intel 536-56k dialup modem jer su tada samo u Beogradu imali ADSL da ga skinu,decko iz Borce mi je poslao i bilo je sve OK.Sada je forum na pcberzi o Linux sistemima ukinut ali tada mi je taj decko ustedeo dosta para jer bi me skidanje sa dial-up modemom kostalo zivaca i puno para.Ti si pero ucinio da zazalim sto sam postavio temu o donaciji m2 kartice,sve je postalo prava spanska serija i cirkus.Ukoliko Gilopile jos uvek hoce da mi posalje tu m2 karticu,dao sam mu podatke i cekam to preporuceno pismo,ukoliko nece hvala mu!Bar je otkrio svoju email adresu jer nema sta da krije i zahvalan sam mu na tome...Za sve sto je druge pera napao gonite ga vi,ja nemam njegove podatke i budala sam sto sam nepoznatoj osobi poverovao i sve je ovoliko daleko otislo-S postovajem,Gonzales
alrad 11.11.2019. 08:19 #659561

broj poruka: 4867

Gilopile, jel i ti skupljaš polovne nove komjuktere za svoju sektu?

Haha. Kakav ludak jbt. Dal je drogiran ili šta? `Gonzalese brate, Gonzalese govno, svi ste humani, svi ste nehumani, pošaljite pare, ne šaljite pare, alrad nenormalni sektaš, ja sam dobar i predobar, samo eto volim malo da vređam i buncam...`. Da nije klinički slučaj stvarno bi ga tužio za uvredu. A nije dovoljno jak slučaj da ga šalju u Lazu. Ovde ludaci stvarno mogu da rade šta hoće. Divlji istok.

Jedino ovaj čovek što mu je poslao pare ako mu nije vratio i ako ima njegove podatke može nešto da uradi. Mada ako je samo 1000 din džaba. Tako kradu pametniji lopovi, malo po malo, a ne sve od jednog, da ne bi mogli da ih tuže. Al na kraju uvek dolijaju.

Uh, kako me iznerviro jbt. BAM!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs