Kako je neko glup da poveruje u čipovanje preko vakcine, skoro mi je jasno. Nanotehnologija, prostiranje talasa a i samo funkcionisanje celularne mobilne telefonije nije definitivno polje na kome se (trebaju) svi osećati kao domaći. Može biti mistično. I dan-danas, prvenstveno ameri, ali i kod nas, ljudi su fascinirani bežičnim prenosom energije, voltinim lukom koji Nikola Tesla kao cirkusant (ne bi li privukao para) pokazuje, držeći golim rukama provodnik kojim protiče više hiljada volti.. I dan-danas. Ali, verovati kako je virus bojni otrov, koji ide od jednog do drugog, a zaobilazi trećeg i četvrtog i svakog drugačije truje. Idiotima je sve moguće, samo ne ono što jeste. Sve drugo je moguće i ".sakriva se od njih, ali su oni provalili, a neuki neće..".. u stvari sve je, samo ne stupidna viroza, kakvih je sličnih bilo i biće. I bila im obična gripa, i nije bila, i ne trebaju maske, i nije okupljanje izvor i ne treba besne zatvarati i ajmo na more i proslavu Nove, i ne postoji vakcina, i neće je biti, i umreće svi koji je prime i... sad, pošto je 90% toga otpalo, a mnogi se navučeni zarazili, krepali u mukama ili pobili kakvu kolateralu u vidu oca, majke, druga, sad baš i ne može da se negira (sećate se valjda gorljivih penavih negatora korone? Ima ih još, samo su tiši...) sad je trenutna teorija: pa dobro, ima je... pa jeste umire se... ali NIJE TO - TO, TO je nešto drugo. A ako je drugo, pa onda NE TREBA vakcina, ne trebaju mere, može da se divlja i ponaša kao svinja. Ko god veruje da je baš vakcina morala da se koristi za billo kakve čipove, ko veruje kako je virus bojni otrov (o sunce ti jebem...), taj je prosto nepopravljivi glupak. Pošto je ovde na forumu, onda mu je i školski sistem dao korpu i digao ruke od njega, dakle, nema pomoći. Neko nekad, neko NIKAD. Shvati. E, a možda su kemtrejlsi, ljudi u crnom ili nindža kornjače, ionako se kriju po kanalizaciji....
negiranja svega i svacega, kada zigoses masovnu psihozu i virozu i svakojaku nebulozu. Ali, priseti se, deder se priseti, kako su Nestor i preshjednik nam slavodobitno i karikaturalno, ismejavajuci ``vesti`` o opasnosti od virusa, upucivali sirotinju raju u shoping u Trst (jeftine farmerice?)... Beshe to nedavno, zar ne? Odjednom STOPROCENTNI zaokret...histerija...zapenusana i ozvalavljena gestapo-frajla urla kako ``ce ona pokazati narodu, zatvarace, uvodice policijotski cas...``. Zatim, milion kontroverznih poteza od strane vladajucih garnitura iz naseg komsiluka, te ovi se ``zatvaraju`` te oni tamo se prave da je sve ok (kao u OK koralu)... Odjednom, cuti se o temama koje su do pre pola sata bile GORUCE - tkz. migranti (u vezi kojih je ista ta vrhuska lagala istu tu raju, pricom kako je to ``humanitarna kriza`` i bla, bla, a onda (nas) preshjednik komentarise kako ``bogo moj, on razume babu-Merkel koja dovlaci mlade ljude...``, toboze radnu snagu u Dojchland itd. itd. Dakle, treba da neko lane nesto, da se zayebe pa da kaze ponesto istinito, je li? Brizljivo dizajnirana seoba naroda, je li? Pazi sad ovo: ISTOG TRENUTKA kada je ukinuto ``vanredno stanje``, PRVA VEST na ``drzavnim medijima`` bila je frka u Rumi, gde je morala i vojska da intervenise. Aha, sobu cistimo tako sto prljavstinu guramo pod tepih, je li? To je ona stara, dobra izreka ``od glave riba smrdi, ne od repa``, Pisko moj poshtovani. A nedavno, kada su se svodili racuni, ispade: otprilike je zarazeno toliko i toliko, umrlo toliko i toliko, i to mahom ``starija populacija``, koliko od sezonskih ili svinjskih ili pticjih ili marsovskih gripova umire skoro svake godine. I sad, sta? Raja je kriva sto je ziva, sto je sludjena? A vlastodrsci organizovali reality show, je li?
ne znam sta vas 2-jca dramite, kororna i ne korona kakve veze ima, suplementacija i doping imuniteta radi za sve scenarije, kada bi ljudi malo vise pazili kakvo djubre trpaju u telo, manje bi i bilo potrebe za vampirima u belim mantilima, a kada delegiras drugom da misli za tebe, onda snosi i posledice njihovih gresaka, ima jedan zanimljiv klip koji rezimira trendove od bar 1969. pa na dalje, mnogi istrazivaci se slazu da je autentican, sto opet i nije neki problem dokle god ono sta osoba prica pije vodu:
The New Order of the Barbarians https: - youtu.be/I0C7pyNzpg8?t=215
proci bar 60min. programa, a posle nekima ce se mozda sloziti kockice, ostali, sto se mene tice, neka slobodno nastave da gledaju RTS i sl. medije oglasavanja, tj. nastave da spavaju, nemam nista protiv
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Malo je cudna epidemija ,odjednom se pojavila u Kini i Iranu skoro istovremeno ,pa je BBC ispitivao kako je to moguce , doneli su zakljucak da je to preko avio saobracaja ,naravno to je objava za onaj deo populacije sa niskim IQ ,a kojih je vecina ,jer Kina nema avio saobracaj samo sa Iranom . Druga sumnjiva stvar je objava vakcine u Americi odmah posto su mediji tamo objavili da je Trump izgubio izbore (iako on dan danas tvrdi da je pokraden)naime svi glasovi koji su stigli putem poste su bili za 100 % za Bajdena sto je statisticki nemoguce.
Virus jeste prirodan ,ali sastav virusa nije napravila priroda ,sto je i rekao onaj Francuz na pocetku epidemije kada je nasao sekvence HIV-a u virusu.
To sto su ti ukapali se zove japanski krastavac. Bio je oko 250 dinara komad na pijacama pre par godina. Drug je tako ocistio sinuse i isto je morao ceo vikend (2-3) dana da drzi kofu pored sebe. Temperatura isto tako. Krastavac je velicine otprilike pasulja tetovca i mekan je, lako se iz njega iscedi par kapi. Ili je mozda bilo seme krastavca. Odavno je proslo kada je to kupljeno pa se i ne secam dobro. Sto se tice mirisa, po operaciji nosa u vojsci (devijacija, izasao sa VMA 3 dana pre zavrsetka vojnog roka) 7 dana nikakav ukus i miris zbog tampona, 3-4 meseca posle toga svi mirisi su mi bili uzasno jaki i cudni.
Dovie`andi se tovya sagain.
:: Pre 2 ili 3 god sam cak i ovde pisao kad mi se to dogodilo, otprilike celog zivota me muce sinusi ali u tom nekom momentu je glavobolja bila nepodnosljiva i taj neki miris/smr* :: Ispiranje danima mlakom morskom vodom i prestalo. Problemcice imam i dalje ali ne tog obima. :: Gledam da izbegnem onu "...hirursku"... intervenciju ciscenja sinusa gde se nagura valjda 12m gaze u nozdrve i kao ocisti i super si, crnog lica i otecen par dana ali skoro svako ko je to radio morao je iznova da odlazi na to isto. :: :: A izmedju toga i covid u jednom periodu gde sam vise izludeo od glavobolja i slucajno dosao do kontakta tj veze sa jednom ženicom, bakicom, oni to porodično rade ustvari radili su. Prestali zbog neke tragedije a i zbog problema sa zakonom gde su imali inspekcije 24/7 jer su trajno resavali problem pa otprilike 80% "...posetilaca"... nikakva tarifa nego daj sta das. :: Legnes na kauc, ukapaju ti par kapi u nozdrve i osetis kao brener u lobanji, gubis dah, tapnu te po grudima, prodises i kazu ustani. Daju, ti supenu kasiku nekog sirupa crne boje (ne secam se ukusa) pomenuli su malo da i bronhije napadnemo i rekli ovako "...naredna 3 dana glavobolja, temperatura, groznica, drzi kofu uz sebe stalno i tresi nos a do Bg kesu za smece i samo istresaj. Bices kao nov. :: Uradio tako i otprilike 6 meseci sam disao kao novorođenče, kao sa rupom u nosu i celu i grlu. Ali vratilo se ipak, samo u mnogo mnogo blazem obliku. :: :: Necu da pominjem ljude, rekli su mi da vise ne rade ali koga zanima neka gugla za Banatsko karadjordjevo sinusi :: :: Eh da, komentar jednog ludaka iz Bg je bio zasto si isao cak tamo, mogli smo ti ovde sipati sonu kiselinu u nos to je isto. Taj bol i reakcija moze da izazove mozdani udar. Ja ga tapnuo po ramenu i rekao jeste, jbg ja budala. :: :: Sad imam tu neku specificnu migrenu (jos nesto pored sinusa) i epilepsiju i koprcam se. :: :: Cuvajte zdravlje maksimalno i stres bilo koje vrste izbegavajte. To je pokretac za sve. :: :: Izvinite na dugačkom postu. :: :: Edi :: Mene samo bensedini nerviraju jer sanjam nenormalne stvari a pre sam retko kad nesto i sanjao. :: :: :: :: Ok i žao mi je ali čovek sam kaže da je zbog kovida. Nisam mislio bukvalno da je nemoguće, može i obična prehlada da menja percepciju. Sad, ne znam šta je kod nje bilo :: :: :: :: Ali hteo bih da se on javi za ovo oko mirisa tela, to me više zanima nego gubljenje ukus/miris, imam teoriju šta može da bude :: :: :: :: A tebe duqp kovid u stvari izlečio, imao si problem sa sinusima koji je nestao kad je prošla korona. :: :: Mislim tako ispada po ovom što si napisao :: :: :: ::
Re: Vidi Pisko, u pravu si kada kritikujes ``trend``
01.02.2021. 23:06
status: user broj poruka: 6670
Raja je kriva. i to fukara iz raje. Oni koji nisu poštovali ništa, a kad su pokupili virus, dok su ih noge nosile, TRČALI su po tržnim centrima, javnom prevozu i masi ljudi u staroj, proverenoj misiji, nek` komšiji crkne krava, kad sam ja, e neću samo ja. To je bio stokomer za gradove, što više takve fukare u nekom mestu, stoke, to je veći broj zaraženih u procentima. Tačka. A to sa Trstom je izavio SAMO Nestorović, lik koji je zbog lupetanja izbačen iz KŠ. Izbacivanje mu je dalo krila, sada je trenutno, došlo do zasićenja, ali pre recimo, 15 dana pa unazad, on je svaki dan izjavljivao nešto, o svemu i svačemu na svemu i svačemu. Verovatno i o AMD-u i Intelu. Izgledalo je da ga vode sa bocom infuzije i na pokretnom krevetu iz studija u studio, sa intervjua na intervju i nemaju potrebe da mnogo menjaju pelene za odrasle, sve potroši na snimanjima. (Slično su navukli i Kona... s tim da kod njega pali da ga optuže za neku ljigavu laž i onda ga optužuju za nehumane i nemoralne izjave, a on se pravda i pravda i ukopava....) Šta je stvarno Nestor izjavljivao, nikada nećemo saznati, jer uživo nije toliko lupao, pogotovo ne često (Za Trst jeste a i RNK kod Pfizera, jest) dok kad prenesu novinari, stvarno je tu bilo svašta. Privatno sam čuo da je kao lekar, stručnjak, hvalio ga kolega a i od nekih drugih, jednako nestručnih, čuo sam samo hvalu. Pomogao je, i hteo da priča sa ljudima - pacijentima (koliko god to pričanje i pričanje sad užasno zvuči) u nevolji gde niko nije ni znao ni hteo. Ovde su ga novinari uhvatili u rešeto pa je zbog sujete, želje da reklamira privatni lekarski biznis, sasvim besplatno i naivnosti i blesavosti da će ono kako kaže, tako biti preneto, a pogotovo shvaćeno imao potrebu da bude margarin. Jednostavno su i njega i Kona ubacili u Parove/Farmu/Svinjac-kokošinjac reality o Koroni i bomboni, za koji će dobiti q. Komentarisao je kao nebezbedno kod vakcine, nemačko-američke, da je to jako upitno po pitanju reprodukcije i da ima tu neka RNK koja se ubacuje u nas i menja gene.... I to na osnovu toga što je pročitao kako je za AMERIKANCE napisala sama firma proizvođač. To je ono uputstvo gde Ariel mora velikim slovima da upozorava da se ne smeju ždrati i gutati tablete sa veš praškom-tečnošču, gde na nožu piše da se njime ne ubadate u oko i u predelu grudi i slično. To je od njega bilo dovoljno, pokolebalo je dosta ljudi. Oni će sada mudro da čekaju (kao 85% Srba u 2. svetskom ratu, koji su 45` postali crveni) da čekaju da prvo prime neki koje znaju, pa ako oni ne dobiju antenu na qtzu, rep i uvijeni rog, onda će i oni... (al` jebi ga, to je najranije oko decembra).
... A niko se od ovih idiota antivaxera nije setio šta u stvari najviše pali protiv vakcinacije - a to je strah od igle. Usranih od igle je neverovatno mnogo, prihvataju bilo kakvo opravdanje da se ne cepkaju čak i kad je njima jasno da su blesava. A to tek što si napisao kako na početku nisu sve znali, ZAMISLI, grešili su i nisu bile tačne izjave.... to tek ne bi komentarisao. Pa i zatvaranje, tj. lockdown. Za koji nemamo para. Samo Kinezi, Japanci, Novozelanđani i Australijanci, možda još neki su to mogli da si priušte i to gotovo svi osim Kineza, zato što su ostrvljani. Lockdown virus srozava, ali sve ostalo crkava ako nemaš ogromne zalihe para, i kuraži. Kod nas bi možda para i bilo, ali smo, jednostavno pičkice. Lockdown pomešan sa pristupom sluđujućom kampanjom na društvenim mrežama gomilu je doveo do ludila. Kod nas je to sve bilo i dalje partizani i četnici, nema tu pametovanja, to je sve izbori, kakva korona. Ako si za vlast, onda veruješ da ima korone, da treba preduzimati mere, da ima obolelih i da ima umrlih. Ako si protiv vlasti ili si za neku opoziciju ili si jednostavno neodgojena stoka kojoj ne odgovara zbog toga nikakav red i poštovanje mera, onda sve to negiraš, i ne samo da negiraš, nego preduzimaš sve kako bi pokazao da se ne možeš zaraziti i da je sve laž i ako se zaraziš - malo belog luka, malo čaja, malo rakije, slanine itd. i gotovo. Ko će imati muda da kaže kako je politika jednih bila da se pokaže sposobnim (sposobnijim nego jesmo - jesu) i prednjači u svemu, pa i u promašenim merama (kao što su rukavice, dezinfekcija velikih površina, ali samo jednom, random... i dr.) a drugih, da bude što gore, da se zarazi što više ljudi odjednom, da brojke budu što gore, po cenu smrti, da se spreči nabavka respiratora, maski, kuradi-paladi koja je potrebna, kako bi se oni na vlasti obelodanili kao nesposobni. Što više mrtvih, to bolje.... pa su tako i protiv vakcina, bilo čega. Pogledajte samo muslimane/bošnjake kako su prošli za Bajram. Hoće av da nam dugim cevima zabrani da proslavljamo Bajram! Aha! Nije to lockdown nego se služi virusom da bi uveo diktaturu itd. Za Bajram su se čini se, više i namerno družili kružili i zarazili nego što bi bilo da mera nije bilo. To je i slepcu postalo jasno kad je tamo explodiralo, lekari im se razbežali na bolovanja... Ne znam, ili, znam, ramena su mi puna ožiljaka od vakcina. Na dupetu nema tj. ne vidim, a jedna je koliko se sećam, bila oralna - prskanjem u grlo. Neke ponovljene, kao tetanus, za svaki slučaj. Nisam skoro video nekog sa dečijom paralizom. Meni kad Slavica nešto kaže o vakcini, lekovima i tretmanu, ja joj odmah kažem (nakon kilometarskog posta) da jede gowna. Mrš! Poštujem one koji neće da se cjepe i ćute. Njihova stvar. Ako su u pravu, svi će pelcovani pocrkati a oni će ostati, ako nisu u pravu, za neko vreme biće ih manje. Znatno manje, ne samo zato što će menjati mišljenje možda. Kajem se što ovo napisah, nadah se da je predugačko da iko čita.
A zeli da sazna ili cuje nesto novo, da vidi i drugu stranu medalje w/e neka obavezno potrazi na youtube-u profesorku Milu Aleckovic koja spada po mom skromnom misljenju u ozbiljne osobe a kanali MARIO ZNA i MARIO ZNA UŽIVO su tek bomba, grehota je pomenutim ljudima ne dati par minuta svog vremena a Mariovi lajvovi na yt su tek hit meni, prosto se vise osecam ko budaletina kad izlazim sa feredzom preko usta i pitam se za cije babe zdravlje to radim.
Ok, znam za blizak meni slucaj smrti nabodno od kovida, na moje oci u susednoj drzavi se mlada devojka takodje razbolela od kovida, izgubila culo ukusa i mirisa... Ali prosto i pored svega iznetog ovde i svog licnog iskustva ja nazalost zakljucujem da ili ima neceg sto zahvata izuzetno mali broj populacije i/ili je ogromna vecina ``prelezala na nogama`` ili klasicno teorisanje zavere tipa chemtrails, bojni otrovi, bioloski rat, w/e.
Sve u svemu zabole me vise da se opterecujem kovidom i necim na sta samo dragi Bog moze da utice tako da ujedno apelujem na administratora/moderatora da brise ovakve gluposti ili salje u kafe, da ne budu vidljive vise i to je to, kome se prica o kovidu a ne o ramu, cpuovima, chipsetima, ic-ovima, kvarovima racunarskih komponenti i servisu pa dalje - elektronici u globalu nek spamuje krstarica dot com, ne vidim svrhu ovoga, imam TV u stanu, voleo bih da ga nemam, svaki dan je jedna rec u dnevniku. Dosadila mi je.
Znam za krastavac, nije to. Moguce da deluje slično
Oni to decenijama prave unazad od iglica bobica ko zna čega pa sam cak i cuo i pepela. Sta god da je bitno da deluje koliko toliko...
:: To sto su ti ukapali se zove japanski krastavac. Bio je oko 250 dinara komad na pijacama pre par godina. Drug je tako ocistio sinuse i isto je morao ceo vikend (2-3) dana da drzi kofu pored sebe. Temperatura isto tako. Krastavac je velicine otpriL-I-K-E pasulja tetovca i mekan je, lako se iz njega iscedi par kapi. Ili je mozda bilo seme krastavca. Odavno je proslo kada je to kupljeno pa se i ne secam dobro :: Sto se tice mirisa, po operaciji nosa u vojsci (devijacija, izasao sa VMA 3 dana pre zavrsetka vojnog roka) 7 dana nikakav ukus i miris zbog tampona, 3-4 meseca posle toga svi mirisi su mi bili uzasno jaki i cudni :: :: :: Dovie`andi se tovya sagain :: :: :: Pre 2 ili 3 god sam cak i ovde pisao kad mi se to dogodilo, otpriL-I-K-E celog zivota me muce sinusi ali u tom nekom momentu je glavobolja bila nepodnosljiva i taj neki miris/smr* :: :: Ispiranje danima mlakom morskom vodom i prestalo. Problemcice imam i dalje ali ne tog obima. :: :: Gledam da izbegnem onu "....hirursku".... intervenciju ciscenja sinusa gde se nagura valjda 12m gaze u nozdrve i kao ocisti i super si, crnog lica i otecen par dana ali skoro svako ko je to radio morao je iznova da odlazi na to isto. :: :: :: :: A izmedju toga i covid u jednom periodu gde sam vise izludeo od glavobolja i slucajno dosao do kontakta tj veze sa jednom ženicom, bakicom, oni to porodično rade ustvari radili su. Prestali zbog neke tragedije a i zbog problema sa zakonom gde su imali inspekcije 24/7 jer su trajno resavali problem pa otpriL-I-K-E 80% "....posetilaca".... nikakva tarifa nego daj sta das. :: :: Legnes na kauc, ukapaju ti par kapi u nozdrve i osetis kao brener u lobanji, gubis dah, tapnu te po grudima, prodises i kazu ustani. Daju, ti supenu kasiku nekog sirupa crne boje (ne secam se ukusa) pomenuli su malo da i bronhije napadnemo i rekli ovako "....naredna 3 dana glavobolja, temperatura, groznica, drzi kofu uz sebe stalno i tresi nos a do Bg kesu za smece i samo istresaj. Bices kao nov. :: :: Uradio tako i otpriL-I-K-E 6 meseci sam disao kao novorođenče, kao sa rupom u nosu i celu i grlu. Ali vratilo se ipak, samo u mnogo mnogo blazem obliku. :: :: :: :: Necu da pominjem ljude, rekli su mi da vise ne rade ali koga zanima neka gugla za Banatsko karadjordjevo sinusi :: :: :: :: Eh da, komentar jednog ludaka iz Bg je bio zasto si isao cak tamo, mogli smo ti ovde sipati sonu kiselinu u nos to je isto. Taj bol i reakcija moze da izazove mozdani udar. Ja ga tapnuo po ramenu i rekao jeste, jbg ja budala. :: :: :: :: Sad imam tu neku specificnu migrenu (jos nesto pored sinusa) i epilepsiju i koprcam se. :: :: :: :: Cuvajte zdravlje maksimalno i stres bilo koje vrste izbegavajte. To je pokretac za sve. :: :: :: :: Izvinite na dugačkom postu. :: :: :: :: Edi :: :: Mene samo bensedini nerviraju jer sanjam nenormalne stvari a pre sam retko kad nesto i sanjao. :: :: :: :: :: :: Ok i žao mi je ali čovek sam kaže da je zbog kovida. Nisam mislio bukvalno da je nemoguće, može i obična prehlada da menja percepciju. Sad, ne znam šta je kod nje bilo :: :: :: :: :: :: Ali hteo bih da se on javi za ovo oko mirisa tela, to me više zanima nego gubljenje ukus/miris, imam teoriju šta može da bude :: :: :: :: :: :: A tebe duqp kovid u stvari izlečio, imao si problem sa sinusima koji je nestao kad je prošla korona. :: :: :: Mislim tako ispada po ovom što si napisao :: :: :: :: :: ::
U ovoj temi: antivakseri, antimaskeri i teoreticari zavere
02.02.2021. 22:50
status: user broj poruka: 3012
Ma kako vas nije sramota da budete barabe i da pricate da virusa nema, da se hvatate za teorije zavere i pricate kako ovaj virus nije nista, evo danas je jos jedna osoba koju znam umrla?
Ne znam vise ni ko je napisao sada nesto u fazonu, neko je umro a nije imao nista osim virusa? Sta je tu cudno? Zar treba nesto vise? Zasto je toliko tesko utuveti u glavu da je ovaj virus opasan, mnogo vise od obicnih koji su bili do sada?
Da, stvari su sada drugacije i dolazi do promena, ali ono, koliko smo cesto ziveli kroz pandemije ovako teskog virusa? A da, nikad.
Kako su vakcine, maske i nauka postale kontroverzne teme? Pa treba da se vakcinisemo, treba da nosimo maske, da se distanciramo i jednostavno da se naviknemo na nov nacin zivota.
Ja sam primio vakcinu, i nosim masku i kada ne moram i izbegavam vidjanja za drustvom i okupljanja zbog ove tri sorte iz mog naslova. I dok takvi i dalje kenjaju i odbijaju da se dozovu pameti, stvari nece biti bolje. Najgori su mi ovi koji su pretrpeli gubitke i dalje odbijaju da veruju.
Iskreno muka mi je od svega ovoga i ne znam sa koliko ljudi jos treba da se oprostim zbog ovih sto ".nisu ovce".. Majka je jos ostala da se vakcinise, ali nije na redu, i iskreno strepim svaki put kada ona ide na posao jer znam kakvih sve frikova ima. Ne bih voleo da izgubim majku zbog nekog bolida koji je nosio masku ispod nosa ili oko brade.
Cast izuzecima koji kapiraju u koliko smo ozbiljnoj situaciji.
odlicno, ti si sad zasticen, sto je jos jedan pokazatelj da nismo svi isti pod kapom nebeskom, neki su vise, a drugi manje otporni, prost darvinizam, virusi/bakterije su svuda oko nas, pa sta, i u stomaku ih ima poprilicno, deo su naseg genetskog sklopa i nikakva vakcina to nece promeniti, mada u jedno mozes biti 100% siguran, kad je prva prosla, slede i naredne, ne znam kog starosnog doba je majka, ali ako je +75 po Englezima ili +65 po Francuzima, kovid vakcine nisu preporucljive, narocito onaj II volej (mada ni prvi nije izuzet), desavaju se cudne stvari, od Bell`s palsy-ja, anafilaktickog, infarkta, pa cak i smrti
tako da dokle god je nesto ostavljeno da bude po ".licnom izboru"., nemam nista protiv, a geto prica ne pije vodu, iako bi ogromna vecina ".naspricanih". bila i vise nego voljna da je primeni
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Moj prijatelj je izgubio zivot u 41oj godini, uvek zdrav, redovne kontrole analize nikakvi problemi sa zdravljem. Zdrav zivot sport ishrana normalan posao i sve kako treba, ali zakacio je covid, alomilo ga je i ode. Samo sto o tome moze u nedogled da se prica i da nikad ne nadjemo odgovor jbg. Treba se paziti, nositi tu masku, prskati ruke, izbegavati okupljanja, druzenja itd. Da bi sacuvali ili sebe ili ako smo samo nosioci toga kome to ne radi nista da ne prenesemo nekome. Glupo je realno diskutovati o tome sta je i kako je i da li je jer mi npr odavde ni kao grupa sa foruma ni kao neko individualan necemo promeniti nesto sto je jednostavno tako.
pa i ne znam bas da ne mozes nista da promenis, zivo me interesuje sta bi se desilo sa trenutnim polisama ".normalnosti". kada bi recimo 500k Beogradjana krenulo da napusta Beograd i svi koji imaju ikakvu vezu ili mogucnost na selu da zive to uradili, posle nekog vremena naredni volej od 100k ili manje grupacije isto krenule da se relociraju iz autkoratsko/oligarhnih okruzenja, problem ".distanciranja". bi bio resen, potreba za ".maskama". na Sarplanini bas i nema neki smisao, a nekolicina vernih robova kojoj nema druge bi spoznala punu tezinu jednoumlja i partijskog nacina razmisljanja/zivljenja, po mom vidjenju ovaj novi sistem koji uvode ima za cilj slaganje ljudi u koncentrisane centre moci kao sardine u stanovima od 40m2 i dehumanizacija u svakom pogledu, mislim kada Kinezi uvode ".analini". PCR test i to zovu sledecom boljom stvari od rezanog hleba, jasno je gde je ovo ludilo otislo i gde planiraju dalje da ide, zemlja je tamo gde su njeni ljudi i dokle god covek bude zavisio od drugog coveka ova globalisticka bagra koja je zajahala nece moci nista da uradi, mogu da se dure, sankcionisu, izgldnjuju, ubijaju i sl. populaciju, ali na kraju ce sami sebi da pojedu rep
To sto ti pricas na neki nacin ima smisla ali je misaona imenica za izvesti. Kina, 3x3m prostor za zivot na nekim mestima se smatra luksuzom, pa cak i to podele na sprat dva krevet itd
pa sta nam je onda ciniti Mr. Putine, moze neki eskadron S400 ili S9000000, kvalitetna ishrana otpada, odlazak na selo otpada, spricanje ce uskoro postati mandatorno da bi u obicnu prodavnicu mogao uci, u kojoj inace usluzuju dno dna plasticnu/plastenik hranu ili ono jos vece djubre od kancerogeno/naprskanog juznog voca, a konditorske proizvode ne bih pominjao, zlo najobicnije, bar da ih prave u domacoj radinosti pa da se covek i sladi, sve su ukakili sto se ukakiti moze, kako se ono kaze ".piske ti po ledjima i to zovu kisa"., jedina solucija koju trenutno vidim je glasanje time sto biras gde ces pare trositi (ako i ima sta), Lidl Vs. zelena pijaca Vs. trzni centri Vs. buvljak itd. Sta god je onaj nas veliki vodja uvezo ".preko veze". bojkotovati, a oni molovi po Adi i sl. mogu slobodno da zatvore, dzabe da nude ista uci u njih necu, pa da se malo obrne ta prica ".naseg". resetovanja i resetuju se ".gospoda". koja su to sve zamesila, tako da negovati kesh dok jos ima ikakvu vrednost i ako se treba pesaciti kilometar dalje i kupiti nesto od seljaka na ulici/pijaci koji gleda da prezivi, to raditi, bojkot na globalnom nivou i tacka !!!
Ma nije bre on putin nemoj od velje titulu da uzimas, nemoj druga da mi diras. Veeeljoooooo!
:: pa sta nam je onda ciniti Mr. Putine, moze neki eskadron S400 ili S9000000, kvalitetna ishrana otpada, odlazak na selo otpada, spricanje ce uskoro postati mandatorno da bi u obicnu prodavnicu mogao uci, u kojoj inace usluzuju dno dna plasticnu/plastenik hranu ili ono jos vece djubre od kancerogeno/naprskanog juznog voca, a konditorske proizvode ne bih pominjao, zlo najobicnije, bar da ih prave u domacoj radinosti pa da se covek i sladi, sve su ukakili sto se ukakiti moze, kako se ono kaze "....piske ti po ledjima i to zovu kisa"...., jedina solucija koju trenutno vidim je glasanje time sto biras gde ces pare trositi (ako i ima sta), Lidl Vs. zelena pijaca Vs. trzni centri Vs. buvljak itd. Sta god je onaj nas veliki vodja uvezo "....preko veze".... bojkotovati, a oni molovi po Adi i sl. mogu slobodno da zatvore, dzabe da nude ista uci u njih necu, pa da se malo obrne ta prica "....naseg".... resetovanja i resetuju se "....gospoda".... koja su to sve zamesila, tako da negovati kesh dok jos ima ikakvu vrednost i ako se treba pesaciti kilometar dalje i kupiti nesto od seljaka na ulici/pijaci koji gleda da prezivi, to raditi, bojkot na globalnom nivou i tacka !! :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity. :: ::
Nadam se da ne mislis od mene duqp (izvedeno od imena prezimena) Ime mi je Petar i ja nisam dbqp tip sa ruskim avionima, audijima, blinkerima, ne znam kojim sve temama ono nekad davno bese. Poznajem licno mnogo ljudi sa foruma, znaju cime se bavim, za kakve savete i pomoc sam se obracao u temama ovde i u PM
uf moguce, koristim ".console view` tako na zalost/ili srecu nema slika samo crno beli tekst, pa se jedno slovo potkralo, vazno da je poruka primljena
:: :: Nadam se da ne mislis od mene duqp (izvedeno od imena prezimena) Ime mi je Petar i ja nisam dbqp tip sa ruskim avionima, audijima, blinkerima, ne znam kojim sve temama ono nekad davno bese. :: Poznajem licno mnogo ljudi sa foruma, znaju cime se bavim, za kakve savete i pomoc sam se obracao u temama ovde i u PM :: :: Samo eto nemoj nas mesati i hvala unapred :) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.