Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Game pass
STRANA 2 OD 2
zmajBG Re: 29.10.2024. 16:55 #682695

status: user
broj poruka: 209
Kako god po meni je ok stvar, ima bas dosta igrica i stalno dopunjuju.

::
:: Nisam ni rekao da treba da kupi igru, samo pokušavam da ustanovim tačnu cenu pretplate
:: Ne znam ni zašto se pominje Ultimate kad njemu treba samo PC. Ultimate je i za konzole i to je skuplje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 29.10.2024. 17:13 #682696

broj poruka: 4873

https://gg.deals/games/xbox-game-pass-pc-games-list/

srdjanl Re: 29.10.2024. 17:46 #682697

broj poruka: 1524
Ne razumem bas engleski mnogo,i da li je 950 din ta pretplata?
Ovako kod mene izgleda kad ispod igre kliknem na get game pass included with game pass
https://postimg.cc/sQ2JgKRV

:: https://gg.deals/games/xbox-game-pass-pc-games-list/
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zmajBG Re: Re: 29.10.2024. 20:43 #682698

Evo odavde ideed sa registracijom, nemoj direktno preko xboxa

https://tinyurl.com/2xwrfw4a

pise da je mesec dana besplatno.

:: Ne razumem bas engleski mnogo,i da li je 950 din ta pretplata
:: Ovako kod mene izgleda kad ispod igre kliknem na get game pass included with game pas
:: https://postimg.cc/sQ2JgKR
:: ::
:: :: https://gg.deals/games/xbox-game-pass-pc-games-list/
srdjanl .... 29.10.2024. 21:16 #682699

Hvala, uplatio ja vec 950 din,jako sporo skida,tek sam na 20%

alrad 29.10.2024. 21:21 #682701

Kako 950 din? Misliš 11.99 dolara?

srdjanl ... 29.10.2024. 21:26 #682702

Xbox sajt game pass za Srbiju,skinuli mi 950 sa racuna i igra za win se skida.
Kako god master gold kartica moze placanje i u inostranstvu...

alrad 29.10.2024. 21:30 #682703

Aha. Pa dobro ondak.

srdjanl .... 29.10.2024. 21:31 #682704

1 sat skidanja 25 %
:D

blackwolf Re: 30.10.2024. 01:09 #682707

broj poruka: 1514
Rade kartice bez problema, ja sam naterao i streaming da radi, pa sam odigrao par eksluziva na PC :)
Black Wolf

:: Da, ovde valjda: https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/pc-game-pas
:: E sad kako i koliko, koja kartica, dal može iz Srbije, ne znam, nisam uzimao to nego za Sony samo
:: Mogao bi baš da se javi neko ko jeste.
:: Gledam po 1000 pregleda imaju teme a samo nas par tupi ovde. A oni su valjda voajeri
zmajBG Re: .... 30.10.2024. 07:12 #682708

Pustis i skinuce, nekada ide jkako brzo nekada sporo.

:: 1 sat skidanja 25
:: :
srdjanl ... 30.10.2024. 16:08 #682715

E sad mi se ovo ne svidja,dobijem danas povratni mail da je uplata od 950 obradjena i

`Počevši od Sunday, December 1, 2024, plaćanje za RSD 950.00 sa porezom će automatski biti naplaćeno korisniku MasterCard na svakih 1 month.`
Ovo znaci da ce bez mog znanja i pitanja svaki mesec da mi skinu 950 din...

BockyG Re: ... 30.10.2024. 16:52 #682716

broj poruka: 55

Trebalo bi da imaš opciju `cancel subscription`:

https://imgur.com/Emb3nOO

:: E sad mi se ovo ne svidja,dobijem danas povratni mail da je uplata od 950 obradjena
:: `Počevši od Sunday, December 1, 2024, plaćanje za RSD 950.00 sa porezom će automatski biti naplaćeno korisniku MasterCard na svakih 1 month.
:: Ovo znaci da ce bez mog znanja i pitanja svaki mesec da mi skinu 950 din..
zmajBG Re: ... 30.10.2024. 17:08 #682717

Ne, cim pokusaju da naplate novac autiomatski, banka blokira transakciju. Bez tvog odobrenja online nista ne moze da bude napalceno. Autimatski se mogu skidati samo krediti, pokrivati minusi ukoliko si usao o minus itd. Ali da ti nesto naplate online nama sanse. Pisace ti da je pokusana naplata i da nije uspesna.

:: E sad mi se ovo ne svidja,dobijem danas povratni mail da je uplata od 950 obradjena
:: `Počevši od Sunday, December 1, 2024, plaćanje za RSD 950.00 sa porezom će automatski biti naplaćeno korisniku MasterCard na svakih 1 month.
:: Ovo znaci da ce bez mog znanja i pitanja svaki mesec da mi skinu 950 din..
alrad 30.10.2024. 18:43 #682718

Pa... ja bih za svaki slučaj ipak kvačirao cancel subscription.
Jer možda se računa da si dao odobrenje kad si platio jedan mesec. Zavisi šta piše sitnim slovima u polisi.

srdjanl Re: 30.10.2024. 20:01 #682719

Jedino ne znam da li se kupovina racuna od prvog do prvog,ako nije tako onda ode 2 meseca,prvi je u petak,a do petka je necu preci :) Ipak ide od prvog do prvog :(

https://ibb.co/bFv9YKr
:: Pa... ja bih za svaki slučaj ipak kvačirao cancel subscription.
:: Jer možda se računa da si dao odobrenje kad si platio jedan mesec. Zavisi šta piše sitnim slovima u polisi
imarkovic >> 30.10.2024. 22:17 #682720

broj poruka: 19073
Зар немаш неки ограничени девизни рачун, или виртуелну картицу.. За сигурније плаћање итд.

“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.

krkub prepaid VISA 31.10.2024. 00:48 #682721

broj poruka: 1030
Za plaćanje svega živog i neživog, uvek prazna i bezopasna za neoprezne i neupućene. Niko ti ne vidi tekući račun.
Dopuniš kintu po potrebi/ uplati. Tri klika, tri sekunde posla. VPN za plaćanje, takoreći. I kad te opomenu, i hoće da skinu, nemaju šta (ako je taj brute force scenario u pitanju)
blackwolf Re: Re: ... 31.10.2024. 02:28 #682722

Netačno, imam gomilu stvari prijavljenih na raznorazne kartice, i kada se jednom prijaviš na neki subscription servis, taj servis je trajno falgovan kao odobren.
ovo što si ti napisao može biti jedino, ako si tražiš od banke da ti podese ili sam postaviš ako imaš mogućno iz e bankinga ili slično. ali u 90% slučajeva po defaultu je kako sam ja opisao, tako da srdjanl ne zaboravi da otkažeš servis, kada ga otkažeš i dalje će ti ostati tih mesec dana, samo se neće automatski obnavljati, tu u detaljima pretplate ima i datum od kada do kada važi servis.

Black Wolf

:: Ne, cim pokusaju da naplate novac autiomatski, banka blokira transakciju. Bez tvog odobrenja online nista ne moze da bude napalceno. Autimatski se mogu skidati samo krediti, pokrivati minusi ukoliko si usao o minus itd. Ali da ti nesto naplate online nama sanse. Pisace ti da je pokusana naplata i da nije uspesna
:: :: E sad mi se ovo ne svidja,dobijem danas povratni mail da je uplata od 950 obradjena
:: :: `Počevši od Sunday, December 1, 2024, plaćanje za RSD 950.00 sa porezom će automatski biti naplaćeno korisniku MasterCard na svakih 1 month.
:: :: Ovo znaci da ce bez mog znanja i pitanja svaki mesec da mi skinu 950 din..
srdjanl Re: Re: Re: ... 31.10.2024. 04:55 #682723

Veceras su da otkazem,pa da vidim da li cu moci da igram i dalje,jel pise 01.12 ide sledeca naplata

:: Netačno, imam gomilu stvari prijavljenih na raznorazne kartice, i kada se jednom prijaviš na neki subscription servis, taj servis je trajno falgovan kao odobren
:: ovo što si ti napisao može biti jedino, ako si tražiš od banke da ti podese ili sam postaviš ako imaš mogućno iz e bankinga ili slično. ali u 90% slučajeva po defaultu je kako sam ja opisao, tako da srdjanl ne zaboravi da otkažeš servis, kada ga otkažeš i dalje će ti ostati tih mesec dana, samo se neće automatski obnavljati, tu u detaljima pretplate ima i datum od kada do kada važi servis
:: Black Wolf
:: :: Ne, cim pokusaju da naplate novac autiomatski, banka blokira transakciju. Bez tvog odobrenja online nista ne moze da bude napalceno. Autimatski se mogu skidati samo krediti, pokrivati minusi ukoliko si usao o minus itd. Ali da ti nesto naplate online nama sanse. Pisace ti da je pokusana naplata i da nije uspesna
:: :: :: E sad mi se ovo ne svidja,dobijem danas povratni mail da je uplata od 950 obradjena
:: :: ::
:: :: :: `Počevši od Sunday, December 1, 2024, plaćanje za RSD 950.00 sa porezom će automatski biti naplaćeno korisniku MasterCard na svakih 1 month.
:: :: :: Ovo znaci da ce bez mog znanja i pitanja svaki mesec da mi skinu 950 din..
alrad 31.10.2024. 12:45 #682726

Moći ćeš bre. Platio si mesec i imaš mesec. Otkazivanje je da ti ne naplate još jedan.

zmajBG Re: Re: Re: ... 31.10.2024. 14:26 #682729

Pa vidi meni za svaki servis trazi potvrdu oni probaju da skinu ali dok ja ne potvrdim ne moze nista da se skine, kada ne zelim ili zaboravim da da platim gamepass za tekuci mesec npr pise da naplata nije uspela.

:: Netačno, imam gomilu stvari prijavljenih na raznorazne kartice, i kada se jednom prijaviš na neki subscription servis, taj servis je trajno falgovan kao odobren
:: ovo što si ti napisao može biti jedino, ako si tražiš od banke da ti podese ili sam postaviš ako imaš mogućno iz e bankinga ili slično. ali u 90% slučajeva po defaultu je kako sam ja opisao, tako da srdjanl ne zaboravi da otkažeš servis, kada ga otkažeš i dalje će ti ostati tih mesec dana, samo se neće automatski obnavljati, tu u detaljima pretplate ima i datum od kada do kada važi servis
:: Black Wolf
:: :: Ne, cim pokusaju da naplate novac autiomatski, banka blokira transakciju. Bez tvog odobrenja online nista ne moze da bude napalceno. Autimatski se mogu skidati samo krediti, pokrivati minusi ukoliko si usao o minus itd. Ali da ti nesto naplate online nama sanse. Pisace ti da je pokusana naplata i da nije uspesna
:: :: :: E sad mi se ovo ne svidja,dobijem danas povratni mail da je uplata od 950 obradjena
:: :: :: `Počevši od Sunday, December 1, 2024, plaćanje za RSD 950.00 sa porezom će automatski biti naplaćeno korisniku MasterCard na svakih 1 month.
:: :: :: Ovo znaci da ce bez mog znanja i pitanja svaki mesec da mi skinu 950 din..
srdjanl ... 31.10.2024. 14:37 #682730

Upravo iskljucio periodicnu naplatu,pa cu da vidim da li sutra moci da pokrenem igru.

blackwolf Re: Re: Re: Re: ... 31.10.2024. 18:58 #682734

Kažem da nije nemoguće da neka banka tako paraktikuje, ali u 90% slučajeva po defaulte je kako sam ja napisao, mislim u Srbiji kjudi ne praktikuju preterano pretplate na servise ali u svetu neki ljudi imaju preko 10 servisa, ko će to sve ispratiti ako bi tokom meseca morao svaku da odobravaš .) Da ne spominjem ako imaš neke važne servise kao što su serveri i slično, pa ako slučajno ne platiš. Barem u 4 različite banke sam ovo radio i svaki put je bilo isto.
Black Wolf

:: Pa vidi meni za svaki servis trazi potvrdu oni probaju da skinu ali dok ja ne potvrdim ne moze nista da se skine, kada ne zelim ili zaboravim da da platim gamepass za tekuci mesec npr pise da naplata nije uspela
:: :: Netačno, imam gomilu stvari prijavljenih na raznorazne kartice, i kada se jednom prijaviš na neki subscription servis, taj servis je trajno falgovan kao odobren
:: :: ovo što si ti napisao može biti jedino, ako si tražiš od banke da ti podese ili sam postaviš ako imaš mogućno iz e bankinga ili slično. ali u 90% slučajeva po defaultu je kako sam ja opisao, tako da srdjanl ne zaboravi da otkažeš servis, kada ga otkažeš i dalje će ti ostati tih mesec dana, samo se neće automatski obnavljati, tu u detaljima pretplate ima i datum od kada do kada važi servis
:: :: Black Wolf
:: :: :: Ne, cim pokusaju da naplate novac autiomatski, banka blokira transakciju. Bez tvog odobrenja online nista ne moze da bude napalceno. Autimatski se mogu skidati samo krediti, pokrivati minusi ukoliko si usao o minus itd. Ali da ti nesto naplate online nama sanse. Pisace ti da je pokusana naplata i da nije uspesna
:: :: :: :: E sad mi se ovo ne svidja,dobijem danas povratni mail da je uplata od 950 obradjena
:: :: :: ::
:: :: :: :: `Počevši od Sunday, December 1, 2024, plaćanje za RSD 950.00 sa porezom će automatski biti naplaćeno korisniku MasterCard na svakih 1 month.
:: :: :: :: Ovo znaci da ce bez mog znanja i pitanja svaki mesec da mi skinu 950 din..
srdjanl .... 01.11.2024. 16:21 #682736

Juce popodne sam prekinuo periodicnu naplatu,i igram jos uvek :)

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs