Ово је најјаче место на нету реално. Кад се сетим оног брата заборави име - бионичке руке, катане из ”Killbil-a` и осталих прича, па ко има такву машту? Лик је мама и тата.
Када се тога сетим волим да замислим лика који са друштвом на блеји одваљен од свега куца неке бисере и тролује све.
Ма све сте испричали, стасала је једна пунолетна генерација која се родила пар година после умирања овог форума.
П.С. ја га ”посећујем” само зато што имам backup некаквих `букмарка` од пре 20 година са ко зна ког компа из прошлости. Видим да ни слику немам више.
хаха, какав букмарк ти треба, па име сајта се неће никад променити
ПС мислим да је аутор бионичке руке и заборавио шта је писао, мада име документовано све као подсетник :)
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Ово је најјаче место на нету реално. Кад се сетим оног брата заборави име - бионичке руке, катане из ”Killbil-a` и осталих прича, па ко има такву машту? Лик је мама и тата :: :: :: П.С. ја га ”посећујем” само зато што имам backup некаквих `букмарка` од пре 20 година са ко зна ког компа из прошлости. Видим да ни слику немам више. ::
Оператор јел да? У оригиналном посту сам написао Тортојед и замало да направим скандал :) пермутовао сам. Ако се сећам Тортојед и онај Скајфајер су баш били у неком гасу нВидије, као да су леба од њих имали. Ја би и интел графику фурао само да ме служи...а баш у инат сад имам неки интел и нвидију и то у оба компа.
Овај форум је доживео свој врхунац у првој декади двехиљадитих. После тога је ишло само на доле.
Broj postavljenih tema: 60533. Broj poslatih odgovora: 648973. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.