Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Sta se desava sa nasom PCBerzom?
STRANA 2 OD 2
dautovic Легендарно место 14.05.2026. 19:48 #684921

status: user
broj poruka: 2859
Ово је најјаче место на нету реално. Кад се сетим оног брата заборави име - бионичке руке, катане из ”Killbil-a` и осталих прича, па ко има такву машту? Лик је мама и тата.

Када се тога сетим волим да замислим лика који са друштвом на блеји одваљен од свега куца неке бисере и тролује све.

Ма све сте испричали, стасала је једна пунолетна генерација која се родила пар година после умирања овог форума.

П.С. ја га ”посећујем” само зато што имам backup некаквих `букмарка` од пре 20 година са ко зна ког компа из прошлости. Видим да ни слику немам више.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Легендарно место 14.05.2026. 22:58 #684922

broj poruka: 19230
хаха, какав букмарк ти треба, па име сајта се неће никад променити

ПС мислим да је аутор бионичке руке и заборавио шта је писао, мада име документовано све као подсетник :)

“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.

:: Ово је најјаче место на нету реално. Кад се сетим оног брата заборави име - бионичке руке, катане из ”Killbil-a` и осталих прича, па ко има такву машту? Лик је мама и тата
::
:: П.С. ја га ”посећујем” само зато што имам backup некаквих `букмарка` од пре 20 година са ко зна ког компа из прошлости. Видим да ни слику немам више.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic ... 15.05.2026. 21:51 #684924

broj poruka: 2859
Оператор јел да? У оригиналном посту сам написао Тортојед и замало да направим скандал :) пермутовао сам. Ако се сећам Тортојед и онај Скајфајер су баш били у неком гасу нВидије, као да су леба од њих имали. Ја би и интел графику фурао само да ме служи...а баш у инат сад имам неки интел и нвидију и то у оба компа.

Овај форум је доживео свој врхунац у првој декади двехиљадитих. После тога је ишло само на доле.

Свакако има неких лепих успомена.
1d10t ... 15.05.2026. 22:39 #684925

broj poruka: 437
Nema EVGAVlade da otvara 3 teme dnevno.

R7 5700x3D / Asrock b450 Steel Legend / G.Skill TridentZ RGB 64GB / Asrock Steellegend dark RX 9070xt / shljamsung 2tb

RazerBE Re: :) 02.06.2026. 22:53 #684980

broj poruka: 225
Ostarili smo... :D
Ej covece setio sam se posle ko zna koliko godina da udjem ovde. E leti vreme...

liman U medjuvremenu je i 03.06.2026. 10:51 #684982

broj poruka: 816
Dexter013 odrastao pa prestao da juri rekorde...
Turbofolk will die very soon...!

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60533. Broj poslatih odgovora: 648973.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs