Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 8GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
:: Bulja film. Bas gledam sta da skinem. Jel moze neka preporuka? Akcija ali da je dobra akcija? Moze i starije nesto... : :: :: :: :: jel gledao neko `spring break`? Aj sad recite mi da je film extra.. skoro nisam gledao gluplji film bez imalo smisla. :: :: :: :: :: ::
I ako sam ljubitelj ove fransize moram izneti svoje licno razocarenje . Film je napravljen samo da bi se uradio nastavak.Preterano dug sa losom pricom i prenatrpanim scenama..Ne znam da li sam i u jednom momentu bio zainteresovan da mi bas drzi paznju. Od celog filma najzanimljiviji mi je bio kraj jer se pojavljuje Jason Statham. Nazalost,kreativnosti vise nema..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ona scena na mostu, kad je celavi spasao devojku, leteci kao supermen po mostovima... To je bio vrhunac gluposti. Ceo bioskop mu je aplaudirao! xD
:: I ako sam ljubitelj ove fransize moram izneti svoje licno razocarenje :: Film je napravljen samo da bi se uradio nastavak.Preterano dug sa losom pricom i prenatrpanim scenama..Ne znam da li sam i u jednom momentu bio zainteresovan da mi bas drzi paznju :: Od celog filma najzanimljiviji mi je bio kraj jer se pojavljuje Jason Statham :: Nazalost,kreativnosti vise nema. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Haha.Da znas brate.Ja gledao zajedno sa komsijom,bukvalno smo isto prokomentarisali sto i ti sad :) Bruka. To je tacno bio vrhunac gluposti mada je bilo jos bisera.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Ona scena na mostu, kad je celavi spasao devojku, leteci kao supermen po mostovima... To je bio vrhunac gluposti. Ceo bioskop mu je aplaudirao! x :: :: :: :: I ako sam ljubitelj ove fransize moram izneti svoje licno razocarenje :: :: Film je napravljen samo da bi se uradio nastavak.Preterano dug sa losom pricom i prenatrpanim scenama..Ne znam da li sam i u jednom momentu bio zainteresovan da mi bas drzi paznju :: :: Od celog filma najzanimljiviji mi je bio kraj jer se pojavljuje Jason Statham :: :: Nazalost,kreativnosti vise nema. :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
@Mare: Spring brakers .... ja gori raspad davno nisam gledao(oko 40 minuta sam izdrzao), ali tu je ono derle pa treba roknuti 6.xx na IMDB-u , jebem im mater neneormalnu!!!
Pa bice jos to je neminovno ali vise nema smisla onako stancovati filmove koji nemaju nikakvu `tezinu` .Prica izbledela,kreativnost ne postoji,sve nabacano.. Juce sam isto prokomentarisao,jos fale samo Stevo Signal (Steven Seagal) i Tam Vam (Jean Claude Van Damme) i da se okupi cela vesela druzina i pocne krljacina.. Kako je krenulo ne bi me cudilo..
Filmovi nisu novi ali su zato odlicni. Sorcerer je rimejk jednog francuskog filma a rezirao ga je William Friedkin koji je poznat po filmu The French Connection (1971).
Gledao sam oba markovicu... @acanen, skidam Mr Brooks videcemo kakav je.
:: bullet to the head.. gangster squa :: :: :: :: Bulja film. Bas gledam sta da skinem. Jel moze neka preporuka? Akcija ali da je dobra akcija? Moze i starije nesto... : :: :: :: :: :: :: :: jel gledao neko `spring break`? Aj sad recite mi da je film extra.. skoro nisam gledao gluplji film bez imalo smisla. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: http://is.gd/ga9X8 :: :: :: Izgleda da su Srbi ponovo na meniju .. :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Klling season govno od filma...nerealno previse predvidjeno ne profesionalno..oblivion SMOR film traje 2 sata zadnjih 15 se nesto desava....film koji preporucujem je 42(tako se zove radi se o bejzbolu posle ww2 rata),olympus has fallen i man of steel itd..sve sto su noviji filmovi sve su dosadniji i gluplji :P
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.