Veoma dobar film, ali bas dobar, drzi paznju svaki sekund, ne kazem da je nesto fenomenalno ali je stvarno jako dobar, veoma misteriozan, veoma se lepo odmotava klupko / radnja, ja bih mu dao 8.5/10
:: Veoma dobar film, ali bas dobar, :: drzi paznju svaki sekund, ne kazem da je nesto fenomenalno ali je stvarno jako dobar :: veoma misteriozan, veoma se lepo odmotava klupko / radnja, :: ja bih mu dao 8.5/1 :: :: http://goo.gl/kqPtQ ::
i evo neki spisak, a i drugar mi je preporucio par filmova.
Ninja shadow of a tear number station captain philips escape plan thor dark world carrie last vegas
a ko zeli nesto mnogo bolesno neka odgleda salo/120 dana sodome, mislim da nema nista strasnije i bolesnije :) e da, Horori mama i inside i insidious 2 i conjuring
svaki dan po malo pa pravim neki spisak, ali opet ukusi su razliciti i mozda neki naslov koji se meni dopada je teski krs nekome drugom. Najbolje je gledati sve redom :)
jel ima robokap? ili je negde procureo bolji snimak od cam-a? to je npr film koji sam dugo cekao, kao klinac se zaludeo serijalom, a sad npr cekam betmena 2016-e :)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.