Njegova gluma je uvek ista svugde mada ne sporim da je solidan glumac, ima nesto svoje specificno i to ga izdvaja od drugih.Ostavio je neki svoj licni pecat.
Ja sam detaljno opisao sta je meni zasmetalo i to je moglo da se promeni, ne odnosi se konkretno na emocije vec na energiju a i na samom kraju filma i kad su trebale emocije da se pokazu i tu je zakazao.
Opet ti to najbolje znas, ti se druzis sa Japanerosima, ne vredi, nisam ti adekvatan sagovornik :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Gluma Keana je besprekorna :: Ljudi u Japanu rijetko kad pokazuju emocije kada se radi o njihovim filmskim ostvarenjima to g tipa :: To pokazuje snagu, stabilnost i beskompromisnu odanost i požrtvovanje :: Naročito obrati pažnju na njegovo lice :: Pravi gajano inturo.
inace taj zanr mi je nesto posebno kada se radi o filmovima. zaludjen sam katanama, samurajima i tako tim stvarima. od jedne gospodje sam dobio na poklon, ali bez sprdnje doneto iz Japana :) komplet za kendo. Nemam stitnike kacigu rukavice i odelo ali masem tako sam sa sobom, kad bude vremena uradicu onaj stalak kao u filmovima i da imam dojo u sobi :D Nekad cu ukrasti negde neku katanu i tako.
Dautovicu, dobra je ova berza, svaki dan po nesto lepo iskoci :D
Oldboy je sjajan film. Korejski naravno, americki nisam ni znao da postoji dok nisam ovde procitao. Ko nije pogledao mislim da ne bi trebao da propusti
Izasao Snowpiercer.2013.720p.BRRip. ceka se prevod.
OFF: Ja sa tobom? Zasto tako mislis?
Ja sam te vise puta pitao da okacis sliku Cooler:Omicron HG-232 ili Chieftec Ultra Big Tower ili Barco 24` MDRC-2124 TS
Ako neces/ne mozes, onda cuti i pusi...
Skyfire: ...frekfencija...
:: @duq :: Ne poznaješ istoriju :: On misli da se sprda sa mnom :: :: Film je iznad prosjeka, ali nije ni neko ekstravagandno djelo :: U svakom slučaju u neodstatku boljeg na sceni i on je osvježenje :: :: Cpu:Core™ i7-477 :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:2xMSI 29 :: Ram:4x4 GB PC 2400 Beas :: MBO: ASRock Fatal1ty H87 PERFORMANCE v1. :: Case:Chieftec Ultra Big Towe :: PSU:Deco 1260w R :: Mouse:Teliara B10 :: Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, Apple Tbol :: ::
Nije los u HD, postoje obe verzije na eng i jap. Samo nema dual audio. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO
Anchorman 2, film koji je za mene pobednik komedija:) Bad Ass/ Bad Ass(es) 2, moze da se pogleda, ja mislim da realnije od ovog ne moze sto se tice Dani Trejo-a:)
Kontam da se ukusi razlikuju ali ja vecu glupost od filma (a mislim na Anchorman 2) u zivotu nisam video... Narocito poslednja trecina filma...
:: Anchorman 2, film koji je za mene pobednik komedija: :: Bad Ass/ Bad Ass(es) 2, moze da se pogleda, ja mislim da realnije od ovog ne moze sto se tice Dani Trejo-a: :: :: ::
Hehe, upravo tako, to je i najveca zar ovog filma:) Jesu ga preterali na kraju filma, ali zapravo preteruju tokom celog filma, takva je poenta, neko ne voli to, nije u pitanju ukus.
:: Kontam da se ukusi razlikuju ali ja vecu glupost od filma (a mislim na Anchorman 2) u zivotu nisam video.. :: Narocito poslednja trecina filma.. :: :: :: :: Anchorman 2, film koji je za mene pobednik komedija: :: :: Bad Ass/ Bad Ass(es) 2, moze da se pogleda, ja mislim da realnije od ovog ne moze sto se tice Dani Trejo-a: :: :: :: :: :: ::
Crisis http://www.imdb.com/title/tt2322158/ za sad izaslo 5 epizoda, meni manijaku to malo. Za nedelju dana sam odgledao 2 sezone grimm-a i 18 iz trece i sad patnja cekanje.
Pratim Grimm, Arrow, Crisis, Vampire diaries, Teen Wolf, Tomorrow People, Breaking Bad, Lost i American horror story 2. i 3. sezonu. Prvu odgledao u cugu cim se zavrsila.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.