igrao sam druze sve nfsove tj nisam ove nove jer se izgubila zar igre, ali igra je bila dobra, i sta ocekujes u filmu brdo efekata americko proseravanje, naiva, dobre ribe i kola i nidje radnje, i to je to...
:: Samo da pitam, da li neko zna gde se moze `nabaviti` NFS film a da nije cam verzija :: Hval :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
:: Izasla je na areni HDrip, verovatno i u luci :: :: :: :: Samo da pitam, da li neko zna gde se moze `nabaviti` NFS film a da nije cam verzija :: :: Hval :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: :: :: ::
Jos uvek je baja no.1, najjace od svega, u poslednjoj sceni kada sedne da popusi tompus veoma podseca na Clint Eastwood-a, potpuno istu facu je slozio Inace, dobar film, svidja mi se radnja, nije uopste predvidiv, mislio sam da ce biti sranje, bas me iznenadio:) Inace, radi se o filmu `Sabotage` sa Arnold-om.
To je drugi deo filma Les trois frères iz 1996, legendarni film, a danas sam slucajno nabasao da ima i drugi deo. Ako moze mala pomoc da ga nadjem (skinem)
mnogo dobra stvar bolju komediju nisam gledao u skorije vreme
Intel G1610/ASRock H61 Pro BTC/4 x Asus R9 280X DirectCUII TOP/Black Shark 2X4GB1866MHz/2xCORSAIR AX860/custom rig
:: Od mene preporuka za `walk of shame`, zabavan i luckast film, odgledajte ga sa svojim dragim osobama :: http://www.imdb.com/title/tt2463288 :: :: :: :: Eh, da mi je neko rekao pre ~8 god. da ce mi serije biti prioritetnije od filmova, samo bih se nasmejao, a danas toliko volim da gledam i pratim serije da sam se prosto razmazio, i bukvalno retko koji film ostavi neki dobar utisak na mene. Jednostavno serija ima UVEK dobru pricu, jer imaju dosta prostora da je lepo razvuku i da te uvuku totalno u istu, a posle ti nema izlaska, samo pratis sve sto dalje izlazi, ko sumanut. .) :: :: :: :: Elem, ko nije gledao `Shameless`, preporucujem, odlicna komedija.
Elem, krenuo sam intezivno da ucim nemacki. Da li bi neko mogao da mi preporuci neke dobre nemacke filmove ili serije a da nema veze sa batom zivotinjom?
:: Stalingrad,run lola ru :: :: http://www.imdb.com/list/ls000050528 :: :: Pogledas na youtube trailer dal ti odgovar :: :: Ok hvala nije mi ovakav nacin pao na pamet da proverim. Hval
vladats/ tu rubriku vec znam na internacionalnom nivou:)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.