Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Za ljubitelje muzike - vredi pogledati
STRANA 3 OD 3
Slavuj ... 30.03.2009. 22:16 #106057

status: user
broj poruka: 2236
http://www.youtube.com/watch?v=2LQ4S6c42fM

Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
CrowBgd ... 30.03.2009. 23:20 #106068

broj poruka: 1376

Evo malo real sound,dobre su klavijature ali pogldajte malo zice. Nije samo J L Huker gitarista. Afrika je zemlja cuda
http://www.youtube.com/watch?v=iqIP5CeEK_c

Vieux Farka Ture imam sve od njega i Ali Farka Turea uuuu opasno da postide neke zapadne muzicare
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire @CubaseSX@ 30.03.2009. 23:21 #106069

broj poruka: 18472
Nisam iz BG-a ali mi mozes ostaviti neki kontakt tel (na mail) kad dodjem da ti se javim pa mozemo negde i na pice

Nekad sam se zamlacivao da pravim svoje ritmove,neke da prepravljam i to sve na klavijaturi,nikad na kompu.Za neke pesme sam zeleo da imam odredjen ritam sa specificnim prelazima itd pa sam sam pravio.Tako i midi file-ove..Imam dosta svojih pesama.Sve radim sam od teksta do muzike i aranzmana i to radim sa najvecim zarom i ljubavlju.Muzika je za mene hrana za dusu i ne verujem da bi mogao bez toga da funkcionisem.Nisam od onih muzicara koji lete za novcem,ja sam privrzen sebi i onom sto volim a poznajem sve zanrove muzike koje postoje.U krajnjem slucaju sam skolovan muzicar,klasicar ali ne predajem u skoli niti se sad sa klasikom bavim..
Znaci ne postoji stvar,pesma,kompozicija koju ne umem da osviram ,od klasike do jazz-a (Chick Corea) mi je ono bas extra,puni mi bas usi sa zvukom.Muzicar koji ima nas talenta ,njemu ne predstavljaju ni najteze pesme neki problem.Stvar je samo vezbe i odvojenog vremena za to.Sve se da nauciti.To je i odgovor na raliku izmedju profesionalca koji ima spravu od 3000 Eur a ne zna da je koristi ili ti pak nauci nesto tipa par dugmica i na kraju se sve to svede na pustanje midi file-ova sto je takvih nazovimo muzicara mali milion..Ja volim da se krecem u svetu gde su ljudi profesionalci,od kojih mogu nesto i da naucim a ne ja da ucim druge kao sto sam to godinama radio dok sam tezgario pa i danas dan i da ti kazem iskreno,muka mi je vise od toga.Mada evo neke ozbilnije stvari su na pomolu tako da ce se situacija nadam se promeniti..
Nego da ne spamujemo vise toliko.Mozes da mi pises na mail,ovaj sa berze pa mozemo i neka iskustva da podelimo i sl..Pozdrav.

I Want to believe - The truth is out there

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs