To sto ti pricas jeste tako, ali je Srbija niko i nista. Isto kao i Slovenija,.. mi smo svi jad i beda, ali je fora u tome da zastitis svoje interese, a to znaci da radis sta ti drugi kazu i da cutis. Dok god budemo pisali uz vetar, i pricali kako je ceo svet protiv nas, kapitalizam, globalizacija, zli Amerikanci, Nemci, Francuzi bicemo ovo sto jesmo, a Slovenija ce da bude to sto jeste (cisto navodim jedan primer ex-Yu zemlje koja je dosta ispred nas) Cisto zbog nas samih, i nasih interesa, treba sto bolju sliku da saljemo u svet, a ne da bijemo gay ljude i Francuze. Nismo mi Srbende, i macho tipovi, nego glupanderi, jer na kraju sje*emo sami sebe, a nije nam niko drugi kriv. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: ... sredili svoju kucu, a zato ubijaju i izazivaju sukobe po celom svetu. A onda kad se nesto sa televizora preseli i u njihovu kucu, onda su svi sokirani... Ponovo kazem, svakako jeste za osudu ovo sto se desilo, ali nemaju pravo da nas osudjuju oni koji su jos gori od nas... A ja se svakako ne stidim sto sam Srbin, jer ono sto je uradilo par budala nikako nije lice celog naroda.
Strasno no comment! podhitno treba bezati iz ove sociale! izvrsen je genocid nad inteligentnim i normalnim ljudima i ne mogu da dodju do izrazaja od budaletina kojih je pun kurac, a te male pickice sto su tog momka ubili uzeo bi lepo jedan AK-47 i na radost i rokaj i njih i njihove bolesne roditelje
Znas sta, ja nisam od onih vatrenih patriota koji bi odma pusku i na Kosovo, ili koji bi samo da se bije, iako sam Srbin iz Krajine i imao bi mnogo vise razloga da mrzim i Hrvate i Slovence i mnoge druge nego oni koji su sedeli u Beogradu ceo zivot. Al ja ne mrzim nikoga, zavrsavam svoj faks, ne bavim se politikom i na ulici gledam svoja posla. Al brate stvarno mi se smucilo da nas stalno neko pljuje i ponizava. U pravu si ti da smo mi niko i nista, al pogledaj ko nas stalno uci moralu i ponasanju. Eto ti i Italijana i onog njihovog fasiste, sigurno si cuo juce sta je pricao za Obamu, pa i onaj mali iskompleksirani Francuz koji stoji na hoklici kad drzi govor. Mislim, lepo bas od njih sto nam ukidaju vize, al koliko ce nas realno imati para da putuje??? Sta to jos ta Evropa ima da nam ponudi? I dal treba i dusu da prodamo kad smo vec gace skinuli i sagnuli im se jos odavno...
:: To sto ti pricas jeste tako, ali je Srbija niko i nista. Isto kao i Slovenija,.. mi smo svi jad i beda, ali je fora u tome da zastitis svoje interese, a to znaci da radis sta ti drugi kazu i da cutis. Dok god budemo pisali uz vetar, i pricali kako je ceo svet protiv nas, kapitalizam, globalizacija, zli Amerikanci, Nemci, Francuzi bicemo ovo sto jesmo, a Slovenija ce da bude to sto jeste (cisto navodim jedan primer ex-Yu zemlje koja je dosta ispred nas :: Cisto zbog nas samih, i nasih interesa, treba sto bolju sliku da saljemo u svet, a ne da bijemo gay ljude i Francuze :: Nismo mi Srbende, i macho tipovi, nego glupanderi, jer na kraju sje*emo sami sebe, a nije nam niko drugi kriv :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment.
Hvala ali za mene to ne treba da bude cast vec razmisljanje svakog normalnog coveka.Jedan zdrav razum,bistar um.
@LonleyMax
Tako je mladi kolega ali sta ces kada upravo je to o onom sto sam pricao da tezimo da pratimo zapad u najgorim stvarima. Taj brat moze da bude i zanimljiv,zabavan nama ali kad pogledas koji je cilj svega toga i kakve to korene ima malo stavis prst na celo pa se zamislis..
PAMETNI,DOBRI I POSTENI LJUDI SU POTISNUTI I SVE IH MANJE IMA ILI IH IMA ALI SU SE IZGUBILI U KOLOTECINI KOJA VLADA,IZGUBLJENI U VELIKOJ MASI ONIH LOSIH.LjUDI NEDAJTE SE I OBNOVITE TAJ KRUG,DRUZITE SE I SKLAPAJTE PRIJATELJSTVA,BUDITE DOBRI JEDNI PREMA DRUGIMA,POMAZITE JEDNI DRUGE I POSTUJTE SE!
Jedino tako ovoj zemlji ima spasa inace smo osudjeni na PROPAST!
Pre nego što izleti nešto što ne treba da izleti, mislim da se na ovim prostorima vrlo lako prelazi preko činjenice da se u Evropu ne ulazi, već se Evropa postaje.
Nema tu šta ko kome da nudi, ukidanje viza je nečija dobra volja.
A polupismenom plemenu očigledno ne odgovara da počisti konjska govna sa najdužeg bulevara glavnog grada, nego stoje po 3 dana kao neka turistička atrakcija, naravno, opijaju i jedinstvenom aromom sve slučajne i namerne prolaznike.
O načinu funkcionisanja bilo koje beogradske opštine, doma zdravlja ili ne daj bože ministarstva, bolje da ne počinjem.
Zato smo tu gde smo, niko nas ne mrzi, sami smo u proseku stoka maloumna, i boli nas qrac da sami sebi a i jedni drugima olakšamo život, kada smo već na istom mestu(u istom sranju) nego sve radimo kontra zdravom razumu i sve u inat civilizovanom svetu, pa još iz sve snage.
Nakrivo nasađeni kratkovidi pacijenti, nije mi jasno samo zašto nas uopšte puštaju ti stranci da izađemo van granica. Fali ovde jedno 10 miliona lopata, pa kopaj stoko rovove za gasovod :)
Srbologija, nauka belosvetska.
:: Znas sta, ja nisam od onih vatrenih patriota koji bi odma pusku i na Kosovo, ili koji bi samo da se bije, iako sam Srbin iz Krajine i imao bi mnogo vise razloga da mrzim i Hrvate i Slovence i mnoge druge nego oni koji su sedeli u Beogradu ceo zivot. Al ja ne mrzim nikoga, zavrsavam svoj faks, ne bavim se politikom i na ulici gledam svoja posla. Al brate stvarno mi se smucilo da nas stalno neko pljuje i ponizava. U pravu si ti da smo mi niko i nista, al pogledaj ko nas stalno uci moralu i ponasanju. Eto ti i Italijana i onog njihovog fasiste, sigurno si cuo juce sta je pricao za Obamu, pa i onaj mali iskompleksirani Francuz koji stoji na hoklici kad drzi govor. Mislim, lepo bas od njih sto nam ukidaju vize, al koliko ce nas realno imati para da putuje??? Sta to jos ta Evropa ima da nam ponudi? I dal treba i dusu da prodamo kad smo vec gace skinuli i sagnuli im se jos odavno.. : ::
...e jbg... Na TV-u sam primetio sledece: sve vise nas porede sa Albanijom.... dokle je stigla nasa zemlja, da u svim anketama i statistickim proracunima, stojimo 1 mesto pre ili posle Albanije... Treba svi da volimo i postujemo Srbiju, ali takodje moramo biti svesni svojih gresaka, a pravimo ih non stop. Sto bi Kure iz filma `Rane` rekao: `Sve za majku Srbiju` /sala mala
_________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Znas sta, ja nisam od onih vatrenih patriota koji bi odma pusku i na Kosovo, ili koji bi samo da se bije, iako sam Srbin iz Krajine i imao bi mnogo vise razloga da mrzim i Hrvate i Slovence i mnoge druge nego oni koji su sedeli u Beogradu ceo zivot. Al ja ne mrzim nikoga, zavrsavam svoj faks, ne bavim se politikom i na ulici gledam svoja posla. Al brate stvarno mi se smucilo da nas stalno neko pljuje i ponizava. U pravu si ti da smo mi niko i nista, al pogledaj ko nas stalno uci moralu i ponasanju. Eto ti i Italijana i onog njihovog fasiste, sigurno si cuo juce sta je pricao za Obamu, pa i onaj mali iskompleksirani Francuz koji stoji na hoklici kad drzi govor. Mislim, lepo bas od njih sto nam ukidaju vize, al koliko ce nas realno imati para da putuje??? Sta to jos ta Evropa ima da nam ponudi? I dal treba i dusu da prodamo kad smo vec gace skinuli i sagnuli im se jos odavno.. :: :: :: :: To sto ti pricas jeste tako, ali je Srbija niko i nista. Isto kao i Slovenija,.. mi smo svi jad i beda, ali je fora u tome da zastitis svoje interese, a to znaci da radis sta ti drugi kazu i da cutis. Dok god budemo pisali uz vetar, i pricali kako je ceo svet protiv nas, kapitalizam, globalizacija, zli Amerikanci, Nemci, Francuzi bicemo ovo sto jesmo, a Slovenija ce da bude to sto jeste (cisto navodim jedan primer ex-Yu zemlje koja je dosta ispred nas :: :: Cisto zbog nas samih, i nasih interesa, treba sto bolju sliku da saljemo u svet, a ne da bijemo gay ljude i Francuze :: :: Nismo mi Srbende, i macho tipovi, nego glupanderi, jer na kraju sje*emo sami sebe, a nije nam niko drugi kriv :: :: ________________________________________________ :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. ::
Ali to je valjda jedino potrebno da bi covek stremio ka tome da postane evropljanin.
Meni je vala pun kurac evropejaca koji nikad nisu presli granicu ali su puni prica i bajki od E.U. ili E.E.U.U.
Seljak je onaj koji je sa sela dosao da zivi u gradu. Paor je onaj koji zivi na selu i obradjuje zemlju.
Niposto ne opravdavam ubistvo prvenstveno coveka (u ovom slucaju stranca) ali kako su posejali tako sada zanju. Ne moze se koleketivno reci sve je superiska nista se nije desilo ajde da se pravimo tose i molimo ih za oprost sto su nas tukli.
Ne zaboravimo da je posle onog holokausta u Sumaricama posle oslobodjenja na prilazima u grad Kragujevac da nemcima ne garantuju sigurnost u gradu i okolini.
Vidim neki bi da budu sudije pa bi oni to cas posla da rese upotrebom adekvatnog sredstva protiv gamadi tj AK47, a koliko primecujem taj se po mentalitetu ne razlikuje ama bas ni malo od onih koji su na smrt pretukli onog jadnika.
Ovde je i dalje najveca pokretacka snaga paljevina svih vrsta, sad bi svi da pokazu kako oni nisu kao grupica izgrednika mada nikad se ne zna sta donosi sutra...
Sad bi neki na talasu popularizna da ukidaju i neke medije ali po licnom ukusu, ajd kad je tako ja bih odma ukinuo ovim redosledom B(lej)92 (previse politike i gajova na malom ekranu), RTS zato sto su i tamo na vlast dosli gajovi na celu sa onim jadikom koji je sada valjda urednik sportskog programa (kad ga vidim sa onom frizurom iz pozajmista), PINK zato sto je 2000-te imao u etru vise rekalma za KUL JUL KUL JUL KUL JUL i posle svrgavanja cobeta nista mu se nije desilo zato sto je munuo love koliko su mu trazili.
Odoh malo van teme...
Sve u svemu oni koji su ubili onog jadnika su navatani i sudice im se za ono sto su uradili, dobice daleko manje kazne nego sto je Uros dobio za pokusaj ubistva `sabake u civilu` jer ipak je on iz vlasti a ovaj stranac je samo stranac i to je to podelice 20-tak godina na ove barabe i kraj price.
Samo da napomenem da g. Veselinov i njegov vozac jos nisu osudjeni za ubistvo one devojke na semaforu u Beogradskoj ulici za vreme ministrovanja g. Veselinova, i onda vi ocekujete nekakvu pravdu kako ste bre naivni.
I ja sam ostao bez teksta! Mora se jednom stati huliganima na put! Ne znam zašto mi u Srbiji večito izmišljamo toplu vodu!? Treba kao u Engleskoj, kročiš na teren, odmah 5 godina robije!!! Pa posle mogu i da skinu zaštitnu ogradu! Mnogo mi je zao francuza!! Neka pociva u miru....
To sve treba lepo u vojsku, pa u Irak, Juznu Ameriku ili Afriku, pa da vide da ima ludaka vecih od njih. Evo ima jedan ovde kod nas u gradu ni sam ne zna sta je radio i da bi izbegao zatvor otisao je u legiju stranaca, e sad ce da ide po Africi i vec pomenutim drzavama. Svaki od njih ce dobiti 40 godina zatvora. Ima i taj grand neke dobre pesme, ovo sto novije to gore, znaci ima dobrih narodnjaka, sad kada cujem ove nove pesme ja ne verujem. Moj drug ima celu armadu tih narodnjaka, pa to je neverovatno, cim cujete ime shvatite koliko je sati :). Pa bila je skoro frka u nekoj skoli u Bg-u bilo na B92, prikazuje cime su se bili, pokazuje dasku sa ekserima (nisu iskrivljeni da ne moze covek da se povredi) i vadi komad metala tezak 2 kila. Nije zatvor resenje, mnogo njih izadje mnogo gorih iz zatvora, lepo u Iraku ili nekoj takvoj zemlji provede mesec dana, nece mu pasti na pamet da ista lose uradi. B92, RTS, Foks i Avala su postale jedine normalne televizije u Srbiji, odlican program imaju (RTS nema bas odlican program ali ima dosta sporta i edukativnih emisija). Ako moze da se ne nabijaju postovi na taj fazon :).
drug Veselinov je clan partije .. a u ovoj srbiji jos nijedan drug clan nije osudjen .. a ovi sljapavci nisu clanovi nikakve partije stoga ce dobiti max kazne jer politika ce uplesti prste u slucaj .. kao i kod onog vazelin za Urosa ... a sto se tice Milosrdnog Andjela - zasluzili ste.
Metak u glavu pociniocima i cao.ovo je strasno sto se desava kao u srednjem veku da zivimo.covek mlad, ceo zivot imao pred sobom i tako mu se zavrsio. NEMA PRAVDE ZA UBICE!!!
Da ne bih previse drobio reci cu da se slazem sa tobom. Pitam se kakvi su oni koji zele da urade isto ono sto su uradili oni koji ubise francuza i zele da postnu Evropa. Ne ide to tako. Nikad necemo postati bolji jer o sebi samima mislimo najgore.
pozzz
one way or another
:: Ali to je valjda jedino potrebno da bi covek stremio ka tome da postane evropljanin :: :: Meni je vala pun kurac evropejaca koji nikad nisu presli granicu ali su puni prica i bajki od E.U. ili E.E.U.U :: :: Seljak je onaj koji je sa sela dosao da zivi u gradu :: Paor je onaj koji zivi na selu i obradjuje zemlju :: :: Niposto ne opravdavam ubistvo prvenstveno coveka (u ovom slucaju stranca) ali kako su posejali tako sada zanju. Ne moze se koleketivno reci sve je superiska nista se nije desilo ajde da se pravimo tose i molimo ih za oprost sto su nas tukli :: :: Ne zaboravimo da je posle onog holokausta u Sumaricama posle oslobodjenja na prilazima u grad Kragujevac da nemcima ne garantuju sigurnost u gradu i okolini :: :: Vidim neki bi da budu sudije pa bi oni to cas posla da rese upotrebom adekvatnog sredstva protiv gamadi tj AK47, a koliko primecujem taj se po mentalitetu ne razlikuje ama bas ni malo od onih koji su na smrt pretukli onog jadnika :: :: Ovde je i dalje najveca pokretacka snaga paljevina svih vrsta, sad bi svi da pokazu kako oni nisu kao grupica izgrednika mada nikad se ne zna sta donosi sutra.. :: :: Sad bi neki na talasu popularizna da ukidaju i neke medije ali po licnom ukusu, ajd kad je tako ja bih odma ukinuo ovim redosledom B(lej)92 (previse politike i gajova na malom ekranu), RTS zato sto su i tamo na vlast dosli gajovi na celu sa onim jadikom koji je sada valjda urednik sportskog programa (kad ga vidim sa onom frizurom iz pozajmista), PINK zato sto je 2000-te imao u etru vise rekalma za KUL JUL KUL JUL KUL JUL i posle svrgavanja cobeta nista mu se nije desilo zato sto je munuo love koliko su mu trazili :: :: Odoh malo van teme.. :: :: Sve u svemu oni koji su ubili onog jadnika su navatani i sudice im se za ono sto su uradili, dobice daleko manje kazne nego sto je Uros dobio za pokusaj ubistva `sabake u civilu` jer ipak je on iz vlasti a ovaj stranac je samo stranac i to je to podelice 20-tak godina na ove barabe i kraj price :: :: Samo da napomenem da g. Veselinov i njegov vozac jos nisu osudjeni za ubistvo one devojke na semaforu u Beogradskoj ulici za vreme ministrovanja g. Veselinova, i onda vi ocekujete nekakvu pravdu kako ste bre naivni :: :: TOLIKO STE NAIVNI DA MI VAS JE POMALO ZAO !! :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Problem je u ljudima, i ja sam navijac ali mi nikad nije palo na pamet da nekog prebijem zato sto ne navija za moj klub, a kamoli ovo. Jbt kad sam imao 15-16 godina nisam znao gde mi je dupe a gde glava, a danas klinci nose baklje/nozeve/palice/utoke/bazuke...jedini cilj im je da nekog ispeglaju, a isljucivO kada ih je 5:1. Secam se prosle godine kada sam sedeo u Stuttgartu u kaficu cekajuci Partizan...bio sam u majici Srbije zajedno sa burazom koji zivi u DE...iako mi nije bilo svejedno zbog raznih svaba/siptara/hrvata/turaka koji spartali okolo, nije mi bilo ni na kraj pameti da bi neko mogao da me prebije do smrti.
Da se razumemo, Srbija je jedina domovina koju imam(iako nisam ovde rodjen), i sto nas vise mrze oni koji nemaju pojma o nama i istoriji, koji nas bombarduju/uslovljavaju/razapinju u medijima, ja Srbiju volim vise. ALI KADA CEMO PRESTATI SAMI SEBI DA BUDEMO NAJVECI NEPRIJATELJI? Dokle cemo da se *ebemo medjusobno, dokle cemo ostatak sveta da izazivamo da nas predstavlja kao stoku? Sta da ocekujemo kada su neki kreteni prebili 5 stranaca za 12 dana, kad ostali jedva cekaju da nas, generalizujuci stvari, predstave kao `black hole in the Balkans`. KAKO TO DA SMO KROZ 800-GODISNJU ISTORIJU TOLIKO RATOVA DOBILI, A NA KRAJU SMO SVE IZGUBILI?
Vase emocije kontrolisu mediji, pa znate li vi koliko medjusobnih ubistava ima u ovoj drzavi.... srbin na srbina,brat na brata, digli ruku na svoju porodicu.Sve ovo govori o nekim problemima koje izgleda samo ja vidim.Francuzu neka je laka zemlja otisao je na bolje mesto.Starac ubija decaka,samo zato sto mu njegova majka nije uzvratila ljubav.Ispade da je zivot stranaca vazniji u ovoj zemlji nego zivot srba i to ne bilo kojih,vec onih na Kosovu.Pa znate li vi da su nama poruseni srednjovekovni manastiri iz ko zna koje godine.Da li ste vi svesni da je svaki zivot podjednako vredan,bez obzira na naciju, veru, boju koze. Zamislite samo da se ovo desilo nekom albancu, drugu bi pricu vi danas pricali.
Malo off topic... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Sta ce ovakva tema ovde? Sta je imalo novo da se kaze pa da se ovakva tema postuje ovde :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR :: ::
Zasto se potencira da maloumnici nisu Beogradjani , nego su drzavljani druge drzave `Srbije`???? Dobar deo su Beogradjani, i znam da ih ima mnogo u samom BG-u. Svo sranje i potice iz BG-a, i odredjenih centara moci. Ne zanosite se da to rade neki zaostali divljaci sa kojima Beograd nema veze. Sve sto se desava inaugurisano je direktno iz BG-a. Dokle vise ta podela koja nema veze sa mozgom??? Evo vidim lik kao pokazuje odakle je ko. Kakve to veze ima???? Licnost covekovu ne odredjuje geografija. To dok ne shvatimo nece nam biti bolje!!! Jadan covek, bolje da je dosao bilo gde u provinciju, nego u BG, ne bi mu falilo nista, garantujem. RESISTANCE IS FUTILE
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.