Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Benchmark forum je najvece sra*je ...
STRANA 3 OD 4  
pajsgudgud Re: Re: aaa 26.11.2009. 23:59 #162297

status: user
broj poruka: 3746
uze mi reč iz usta:P
support normality

:: reche moderator sa bench foruma...
::
:: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: ajde realno, na benchu te banuju samo kad nešto smrtno zgrešiš, moderatori ne da su blagi na benchu, nego...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz Re: Re: re 27.11.2009. 00:00 #162298

broj poruka: 2900
:: Pogledaj par postova iznad, nadam se da ce ti biti jasno
:: Pozdrav

Samo da ne bude neodgovoreno ..

Nisam to nesto pratio niti ja sad treba da ocenjujem tudje postupke. Koliko se ja secam @Codefxx nista licno .. par ljudi se zalilo na neke ispale sto se tice trgovine sa Codefxx i onda se treci, cetvrti...zadesio jedan mod. koji je dao ban za ispalu kada je video da nije jedini i na neki nacin je bio sopstveni svedog prethodnim iznesenim `optuzbama` kako god ..

A ti si ovo pitao kao da sad mi ovde treba da nesto kolektivno ustavnovimo ..

Ognjeni Re: aaa 27.11.2009. 00:06 #162299

broj poruka: 4527
toliko su blagi da ti donose caj i kafu, papuce u fotelju i jos ti lade ja*ca

p.s. pitam se samo `nikola` koji li si od ovih starih clanova....

Ajd uzdravlje

:: ajde realno, na benchu te banuju samo kad nešto smrtno zgrešiš, moderatori ne da su blagi na benchu, nego...
Zajebani76 Re: re 27.11.2009. 00:06 #162300

broj poruka: 538
Mali da ti kaze cika rile nesto.
Uvek ali uvek postoji konkretna stvar zasto se nesto desilo i zasto nesto nije trebalo da se desi, tako je bilo i sa PCBeastom, dali razumes da je u 70% slucaja bilo tako? Ja pratim bench forum mnogo duze od tebe, barem mislim da je tako i znam da su sa togo foruma recimo banovali covek samo zbog avatara koji se nekom nije svideo a pritom je covek bio najistaknutiji clan zajednice koga je podrzao svaki clan foruma da je upravu, u toj temi ne postoji ni jedan negativan komentar upucen tom clanu koji nije hteo da se vrati na forum zbog toga sto mu neko oduzima pravo da koristi svoj avatar koji je inace od strane jednog od likova koje is pomenu proglasen nacistickim obelezijem a ustvari je grb koji se dobija u igranju jedne igre nakon odrejenog nivoa postignutog iskustva. Covek ja jako razumno nastupio, pitao, pokrenu temu, obralozio o cemu se radi i sta se desilo jedan covekj je bio pametnij od cele zajednice, eeeee ne moze to vecno da traje i sada se jako osecaju posledice takvog KURCEVITOG ponasanja pojedinaca. Zapitaj se dali je moguce da JEDAN covek bude pametniji od svih clanova foruma??? a taj jedan je onaj koji odluceje i deli neku pravdu u toj zajednici, ne moze to tako, ili kako vidimo moze.

Da se vratimo na pocetak. Znaci covek nije jurio postove a banovan je, i sta si ti hteo da nam kazes svi ovim sto si reko sem mozda da pravdas takav postupak??? znaci znas da je banovan bez razloga a opet hoce da kaze da je sa razlogom, nem tu monogo logike zar ne?

Subjektivni utisak Admina je da njega treba banovati zato sto je postavio dosta poruka za kratko vreme, zanimljivo. Dali postoji pravilo koje odredjuje koliko poruka moze neko da postavi kada se uclani na forum? ja mislm da ne postoji, i zasto je covek danovan? zato sto je vadio teme iz naftalina, pa zasto ih drzite u naftalinu, zasto ih ne obrisete sa foruma ako ne treba u njima pisati?

:
Jedina konkretna stvar ovde je sto ti verovatno nisi jurio postove.
Tako se u ovoj tvom slucaju ucinilo moderatoru i to je to ..

E nekome se ucinilo nesto, lol, daj da te kojima se pricinjavaju stvari odvedemo na neki pregled kod nekog strucnog lica kako se vise nebi desavale ovakve stvari a nemoj da ih branis po svaku cenu.
OCz re 27.11.2009. 00:18 #162302

Ma daj..gledas jednu stranu i znas sve, jok i ne znam sa slucaj sa Mosom. I sta sad ja treba da priznam neku tudju gresku kako je ti vidis - i jeste bila eto 1:0 za tebe u primerima ..

A sto se tice PCB-a tu su prenagleno doneti zakljuci a sta tj. ko je doveo dotle valjda i sam znas...to je bila manipulacija - ne od strane moderatora. Ili mozda jednog...Duleta.

Svakome bi se to ucinilo kao jurenje postova, ne znam sta je tu toliko nejasno.
Proslo da kazemo tacno 6-7 meseci i imas ~60 postova i odjednom nakupis za jedan dan 20.
To tebi ne bi delovalo kao jurenje postova za oglase ? Za sta je usledilo upozorenje ...jedno obicno upozorenje...a Ognjeni je rekao sam imao los pristup na PM pa je zato banovan `da odmori`

Pricas sve iz jednog ugla i ti si taj kome je servirana prica pa na osnovu nje donosis svoju pravdu i zakljucke ..

I cemu to mali ? Zato sto imam 19god ? Ajde ok..cika Rile

GAMER4LIFE ccccc 27.11.2009. 00:33 #162305

broj poruka: 839
Ja bi se ubio da sam na tvom mestu.... strasno oko cega se ti uzbudjujes!

Ognjeni Re: re 27.11.2009. 00:34 #162306

kad ste tako pametni, svi vi moderatori na benchu i kad sve vidite i znate,

KAKO VAM JE PROMAKLO da sam napisao u jednoj temi pre dan dva na benchu da je lud forum ,da mi se svidja i da cu morati vise da dolazim ????

(bila je rasprava na temu 5970 ili 5870 ) ??? ajde mi to objasni, sobzirom da to objasnjava sve moje motive.

uostalom nemam ja sta da se pravdam ni tebi ni bilo kom drugom. Bench je na gubiktu velikom , ne samo zbog mene nego zbog svih onih koje SU i koje CE oterati sa foruma svojim neuravnotezenim ponasanjem i zakljucima.

p.s. OCZ ti bi trebao da cutis da te nema nigde bre i da se ne javljas, jer ako su ostali zaboravili ja nisam ,kakva si SPAMERCINA bio na berzi kad si se pojavio. od 0 postova do 1000 si nabio za dva dana, po ceo dan si visio na pcberzi sa svojih 16-17 godina koliko si imao tad kad si dosao i samo postovao.

Jeli ti neko ista prigovorio, rekao ruzno ? ne daj boze banovao ? ne bih rekao, nego su te svi na celu samnom prihvatili iako bez ikakvog razmisljanja jesi bio spamer zesci

Ajd uzdravlje

:: Ma daj..gledas jednu stranu i znas sve, jok i ne znam sa slucaj sa Mosom. I sta sad ja treba da priznam neku tudju gresku kako je ti vidis - i jeste bila eto 1:0 za tebe u primerima ..
:: A sto se tice PCB-a tu su prenagleno doneti zakljuci a sta tj. ko je doveo dotle valjda i sam znas...to je bila manipulacija - ne od strane moderatora. Ili mozda jednog...Duleta
:: Svakome bi se to ucinilo kao jurenje postova, ne znam sta je tu toliko nejasno
:: Proslo da kazemo tacno 6-7 meseci i imas ~60 postova i odjednom nakupis za jedan dan 20
:: To tebi ne bi delovalo kao jurenje postova za oglase ? Za sta je usledilo upozorenje ...jedno obicno upozorenje...a Ognjeni je rekao sam imao los pristup na PM pa je zato banovan `da odmori
:: Pricas sve iz jednog ugla i ti si taj kome je servirana prica pa na osnovu nje donosis svoju pravdu i zakljucke .
:: I cemu to mali ? Zato sto imam 19god ? Ajde ok..cika Rile
Valheru 27.11.2009. 01:02 #162310

broj poruka: 750
Imao sam i ja par razmerica sa modovima na Benchu al avaj na stranu za sada sa tim.
Redovno pratim nesto vise od 10ak foruma, izmedju ostalog na tom spisku se nalazi naravno i Berza i Bench, iako svaki dan prolistam par puta po mene zanimljive teme i postove mogu reci da sam realativno retko vidjao Ognjena a i kada sam ga vidjao nigde nije potkopoavao teme nit je spamovao, dok sa druge strane Vojo jbm mu dete sto Ognejn rece ti si nabacio pun sesir postova na Berzi za nepunih nedelju dana :)

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

SkyFire @OCz 27.11.2009. 01:12 #162313

broj poruka: 18472
Koliko god kolega OCz (za koga ja inace potpisujem da je posten i dobar momak) branio svog kolegu stvari na benchmark forumu nisu uopste sjajne. Mnogo propusta ima,dosta nepravde a uglavnom su za to krivi ko drugi nego moderatori jer su isti zaduzeni za odrzavanje foruma i pravilno rasudjivanje.E sad.Necemo generalizovati pa da ispadne da svi grese ali se svakako desava i to ne bas tako retko vec vrlo cesto.Isto tako pratim taj forum jako dugo bez obzira kad sam se uclanio i za razliku od berze i usera koji su tamo dolazili je bio na jako niskom nivou komunikacije i ponasanja.Neke godine su prosle pa se to iscistilo a modovi su se malo probudili ili ti neko treba da ih malo razmrda i malo zapreti batinama kao sto je to uradio zajebani lik pokusavsi da im da do znanja da ne moze na takav nacin da se jedan user omalovazava i gleda sa visine.Nije to problem samo sa modovima vec i sa userima viseg zvanja to smo dokazali jos davno..Protekcija ,nepravda-demokratija ne postoji.
Da se vratimo i mom slucaju,kao poznatu temu na benchu,banovan sam ovim recima `Ovo je za mene dovoljan dokaz da je ovo fejk` Ban,dozivotno!Sta mi je receno kasnije,da nisam ja banovan zbog njihove lose procene vec zbog loseg ponasanja.Hahahaha.Nisu imali ni casti a ni hrabrosti da priznaju krivicu.Mozda je Dule bio kolovodja zajedno sa onim umisljenim crnogorcem ali su njih ispratili jos neki ljudi,mislim znamo o cemu pricam.Nepravda koja nikad nije izlecena ma koliko god znacilo ono `odbrana casti` posledice ce se uvek osecati mada ja ne dajem ni najmanje vaznosti za taj forumaski `zivot` ali generalno je blacenje i omalovazavanje jedne licnosti i kaljanje obraza koju pri tom niko licno i ne zna!Da li se neko izvinuo?Odgovor-Niko!Pravda?Gde je???!!!Jedino sam video da se za tu jebenu pravdu sto se tice moderatora upravo ti i borio.Jedan covek i kasnije uz uverenje klipa jos nekolicina njih!
Generalno ne znam sta se u slucaju Ognjen dogodilo,znam ono sto sam cuo do njega ali ovo nije prvi put a nece biti Boga mi ni poslednji!Lepo je braniti kolege ali nije opravdana reakcija da se neko banuje zato sto je pisao i ostavljao vise postova.Jel to postoji neko pravilo o broju postavljenih postova na dnevnom nivou?!
Sta bi onda Zeljko trebao da radi ovim mnogobrojnim spamerima i lencugama koji malo,malo pa postave jednu te istu temu i smorise u p.m. ali opet su ravnopravni i niko ih ne dira.Mozda je to macka u dzaku ali opet se postuje i takav user.
Opet realno gledano Ognjen nije neko ko nema pojma i ne moze se porediti sa takvim userima tako da je i to opet jako diskutabilna situacija.
Iskustava ima dosta a nacin ophodjenja prema userima nije ni najmanje za pohvalu.Za banalne stvari se ne banuju useri,mislim cemu to spartansko ponasanje?!

@Ognenje
Previse si se uzbudio zbog banalne stvari.Pa i taj da kazem nepravedni ban od 7 dana ce proci,nisi ni prvi ni poslednji a pravdu neces moci da isteras.Opusti se,nerviranjem neces nista postici.
Hehehehe.Postovao si u temi gde sam ja pravio nemire i sprdnju upravo zbog toga sto ti sad dozivljavas a ja ne zelim da dopustim da se neko sa visine tako ponasa izigravajuci velikog pametnjakovica a ne zna se odakle je supalj sto se na kraju tako i ispostavi.Ljudi se vrlo brzo otvore i pokazu kakvi su samo ako im nadjes zicu i das pravi povod!Jos jedan od niza losih dogadjaja i nepravde koja se desava.
Treba biti pametan i iznad situacije nedozvolivsi da te ista dotakne pa makar se ceo svet svalio na tebe i predstavio te u najcrnjem svetlu.Ti mali ljudi nisu vredni tebe a da mene pitas mada razumem tvoje nezadovoljstvo nisu bili vredni ni pomena u bilo kojoj temi a ne mislim samo na tvoj slucaj vec generalno na celokupno zbivanje!Svakako tome se jednom mora stati na kraj kad tad.

Toliko od mene..

Green is The Power

OCz re 27.11.2009. 01:16 #162315

Jao dobar daj jos neki ..

Ne secam se u prste `ranih dana` ali znam da spamer u pravom smislu reci nisam nikada bio jos cuj 1000 postova za 2 dana, Boze ..Gde god sam odgovarao nesto to sigurno nisu bile poruke tipa `e ni meni` `jao slazem se` i sl.

Podeli sta ga znam 2.5god ? sa ovih mojih 1970 postova pa vidi koliko je to po danu i sta ja sve pisem ovde. A onda podeli par meseci sa necijih 4k pa pricaj o spamovanju idt. - no ok, meni ovde stvarno ne smeta niko, daleko od toga.

Ja se tebi nisam ni zamerio, niti rekao da spamujes, ja sam se ovde javio samo zato sto si izblatio moderatore tamo ko ga su ne znam ni ja koja go***. A onda sam ti napisao kakvo je vidjenje tamo sa druge strane. I ponavljam ti si svojim huliganskim ponasanjem sebi izazvao to. - ajde nemoj bas literalno da shvatis ovo huliganskim ..

I kazem, opet, ja znam da tebi nije cilj da `spamujes radi oglasa` ali ti si taj koji je to trebao tamo da kaze na lep nacin pa bi vervovatno nasao zajednicki jezik.

@PCB, OK slazem se ja sa tobom a to vec i znas. I brate napisao sam vec par puta pa i ovaj sta je izazvalo taj 30 dnevni ban. Taj ognjenov PM u fazonu sta bre, kako bre, zasto bre. Kada ti pandur zaustavi kola jel ces da izadjes i kazes sta bre koj qrac, zasto, kako ili ces da sedis u kolima i na tenane ga otkacis ..
Ognjeni Re: re 27.11.2009. 01:29 #162320

:: Jao dobar daj jos neki .
:: Ne secam se u prste `ranih dana` ali znam da spamer u pravom smislu reci nisam nikada bio jos cuj 1000 postova za 2 dana, Boze ..Gde god sam odgovarao nesto to sigurno nisu bile poruke tipa `e ni meni` `jao slazem se` i sl
:: .

ne brini, ja se secam dobro kao i drugi ovde ocigledno.

Ajd uzdravlje
SkyFire Deder vise... 27.11.2009. 01:38 #162328

`Ajde batalite pricu.Necemo se sad prepucavati i svadjati zbog gluposti.Nepravda je nanesena,odgovor je bio jasan i glasan.Stavimo ovde tacku jer ce sve do sad izreceno izgubiti smisao ako se emocije budu umesale!Nadam se da me razumete?

Green Green Grass Of Home

Ognjeni ... 27.11.2009. 13:37 #162438

in your face JITZE bitch

http://i47.tinypic.com/2mn573c.jpg

Ajd uzdravlje

Shadowsong Reply to Ognjeni 27.11.2009. 15:56 #162485

broj poruka: 3
Ognjeni, koji je tačno tvoj problem? Ovde ti je dozvoljeno da pljuješ po drugim ljudima, pa koristiš tu priliku maksimalno. Da li misliš da takav način diskusije može da prođe na Benchu? Rekao si da OCz laže, momak je rekao suvu istinu.

Benchmark forum ima određena pravila i ta pravila se poštuju. Retko, vrlo retko se desi neki ekces, kao što je zajebani pomenuo u vezi avatara. Svi članovi Benchmarka su sasvim OK ljudi, ne želim da generalizujem, ali sve osobe koje sam upoznao nisam imao jednu reč zamerke.

Da li tvoja želja da budeš prihvaćen u Bench društvu dovelo do toga da pišeš po 10-15 poruka dnevno ili do toga da moderatora koje te je opomenuo (sa NULA poena) isprozivaš preko PM. To je tvoja stvar. Takve osobe, moram da kažem u svoje ime, nisu dobrodošle.

- -
Nemanja
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: Reply to Ognjeni 27.11.2009. 16:00 #162486

http://i46.tinypic.com/wrnvcw.jp

Ajd uzdravlje

:: Ognjeni, koji je tačno tvoj problem? Ovde ti je dozvoljeno da pljuješ po drugim ljudima, pa koristiš tu priliku maksimalno. Da li misliš da takav način diskusije može da prođe na Benchu? Rekao si da OCz laže, momak je rekao suvu istinu
:: Benchmark forum ima određena pravila i ta pravila se poštuju. Retko, vrlo retko se desi neki ekces, kao što je zajebani pomenuo u vezi avatara. Svi članovi Benchmarka su sasvim OK ljudi, ne želim da generalizujem, ali sve osobe koje sam upoznao nisam imao jednu reč zamerke
:: Da li tvoja želja da budeš prihvaćen u Bench društvu dovelo do toga da pišeš po 10-15 poruka dnevno ili do toga da moderatora koje te je opomenuo (sa NULA poena) isprozivaš preko PM. To je tvoja stvar. Takve osobe, moram da kažem u svoje ime, nisu dobrodošle
:: -
:: Nemanja
pufi re 27.11.2009. 16:23 #162491

broj poruka: 2196
U potpunosti se slazem

Intel Core i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRIR
GIGABYTE EX58-UD4P
3x1GB DDR3 Patriot 1600MHz
1TB
Sapphire 4870 VaporX 512MB DDR5
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
Samsung 226BW

Shadowsong Odgovor 27.11.2009. 16:23 #162492

Ti si dovoljno pokazao svoje znanje u temi `Koji kućni plejeri čitaju .mkv?`, a sada se trudiš da pokažeš svoju kulturu i vaspitanje.

- -
Nemanja

Ognjeni Re: Odgovor 27.11.2009. 16:29 #162494

Samo cekam kad ces da pokazes odakle si dosao, iako je i slepom coveku ocigledno iz koje rupe si ispuzao..

Nisam hteo ni da odgovaram na tvoje gluposti, dovoljno je sto je zajebani kojem ljudi veruju video sta se stvarno desilo, tako da me uopste ne zanimaju ove tvoje halucinacije.

ajde lepo vrati se na svoj forum i nastavi sa dvojim drugarima koje branis da igrate goli zmurke u mraku.

Ajd uzdravlje

:: Ti si dovoljno pokazao svoje znanje u temi `Koji kućni plejeri čitaju .mkv?`, a sada se trudiš da pokažeš svoju kulturu i vaspitanje
:: Nemanj
Shadowsong Odgovor 27.11.2009. 16:39 #162497

Samo čekaš kada ću da pokažem odakle sam došao? Iz koje rupe sam ispuzao?
Tvoje poruke su prijavljene adminima, pa ćemo sačekati da vidimo kakav je prag tolerancije ovde.

Moje reči su mnogo stvari, ali nisu gloposti. Zajebani ima svoj pogled na situaciju, koji, normalno, ne može biti 100% objektivan, niti može da sagleda svaki aspekt toga, niti da zna apsolutno svaki detalj. Uostalom, zašto ti moraš da se kriješ iza Zajebanog?

Njegovo mišljenje ti je validacija da si ti ispravno postupio? Tako da ako ti želiš da nastaviš da veruješ u to, niko ti to ne može zabraniti.

- -
Nemanja

Ognjeni Re: Odgovor 27.11.2009. 16:53 #162500

uplasi me bas...nisi kod kuce pa da provodis svoje hirove duso.

Da, zajebani mi je tatica pa se krijem iza njegovih velikih ledja,ja jadan i bespomocan.

Ljudima kao sto si ti sve treba polako objasniti, lepo nacrtati da bi to svatili jer nisu u mogucnosti da to drugacije urade.

Nije potreban ni zajebani ni peti ni deseti da potvrdi ako ja znam sta je bilo i sta se desilo, ne samo za ovu stvar nego za bilo sta, tako da nemoj da izvrces moje reci.

Zanimljivo kako je 99 % odgovora u ovoj temi potvrdilo sve ono sto sam rekao, kao i mnoge druge ruzne stvari koje su se desavale i desavace se jos na benchu upravo zbog isfrustriranih likova kao sto si ti.

Mnogo mi se ti nesto sepuris i duvas , guras nos gde ti nije mesto, likovi kao sto si ti su jaki samo na recima preko interneta, gde ih niko ne vidi , gde ne moraju da pogledaju nikog u oci dok nesto pricaju.

Ajd uzdravlje

:: Samo čekaš kada ću da pokažem odakle sam došao? Iz koje rupe sam ispuzao
:: Tvoje poruke su prijavljene adminima, pa ćemo sačekati da vidimo kakav je prag tolerancije ovde
:: Moje reči su mnogo stvari, ali nisu gloposti. Zajebani ima svoj pogled na situaciju, koji, normalno, ne može biti 100% objektivan, niti može da sagleda svaki aspekt toga, niti da zna apsolutno svaki detalj. Uostalom, zašto ti moraš da se kriješ iza Zajebanog
:: Njegovo mišljenje ti je validacija da si ti ispravno postupio? Tako da ako ti želiš da nastaviš da veruješ u to, niko ti to ne može zabraniti
:: Nemanj
markopvict Stop 27.11.2009. 17:18 #162509

broj poruka: 4515
Ae nemojte vise da spamujete forum, koga bole qre sto si tamo popio ban...
Imas email adresu ili pm, raspravite.

Zeljko brisi ovu svinjariju od teme.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE ... 27.11.2009. 17:36 #162513

broj poruka: 839

hhahaha ako si im reko:D ljudi zavisni od chata i foruma, sta ce sad da radi kad su ga banovali LOL!

p.s ko prvi skupi 5 000 poruka dobija televizor u boji...
philaemos ... 27.11.2009. 17:55 #162520

broj poruka: 2743
Ono sto sam rekao na pocetku teme, mislim i sada.
Bez ljutnje, ali koristite dobru volju Zeljka za prepucavanje i blacenje ``nekih tamo``.

O Bench forumu ne msilim ama bas nista, ali ovo nije nacin da se tako pljuju drugi, ovde ima par user-a koji su lepo dali sebi oduska, istresli sve negativno, rekli sta su imali,... vrlo neozbiljno... ( da ne imenujem nikog).

Ako neko sa Bencha i drugih foruma cita ove baljezgarije, moze samo da nam se smeje, svaka vam cast.

Demon to some. Angel to others.

SkyFire Re: ... 27.11.2009. 18:23 #162531

A ves masinu?

Green Green Grass Of Home

:: hhahaha ako si im reko:D ljudi zavisni od chata i foruma, sta ce sad da radi kad su ga banovali LOL!
:: p.s ko prvi skupi 5 000 poruka dobija televizor u boji...
Ognjeni Re: Stop 27.11.2009. 18:26 #162533

Primoravate neko da citas ?

Ajd uzdravlje

:: Ae nemojte vise da spamujete forum, koga bole qre sto si tamo popio ban...
:: Imas email adresu ili pm, raspravite
:: Zeljko brisi ovu svinjariju od teme
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647760.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs