Mkukic, to care, ja sam sigurno besan zato što ti ne vidiš očigledno. A mama i tata su ti prostaci, što te nisu naučili da misliš glavom.
A ti drugi, vidim kako ``kuliraš`` sve što pišem i ``prolaziš kao pored turskog groblja``.
Ako se dobro sećam, Bax ti je platio 400-500 eura, a ti ga napravio majmunom i preko telefona i preko sajta i na kraju mu dao baš ono što ti je izričito naglasio da NIJE hteo.
Bilo je i pre neki dan tvojih ispada sa drugog foruma, smejali ti se svi, smeju ti se već mesecima, nego, ono je bilo stvarno nesvakidašnje,
a ti se opet ponašaš kao da sada svi treba da se pravimo da ne vidimo da ti je samo bitno da se negde umešaš, bez obzira na sve.
Da te možda ne vređa gledanje u ogledalo ?
Samo nabijaš broj postova jer si besposlen, dokon, 97% su prepirke nivoa predškolskog uzrasta(Moj je HW vrhunski, to što ti pričaš je nerealnost, ja sam uvek u pravu, vi ste svi majmuni, kreteni, debili i oličenje tih istih je da mi odgovore. U prevodu, šta te briga što si bilo koga uvredio, ali neka zna da je majmun ako ti odgovori. To samo govori o tebi i tvojim komunikacionim sposobnostima.), 2.5% su ti odgovori na neka pitanja na koje zna da odgovori i Bata Živojinović, a daj bože da su ti 0.5% ti neki testovi hardvera, zbog kojih si sam sebe ubedio da si #1 za IT, što si nam svima nekoliko puta naglasio.
Juče predlažeš čoveku 3-SLI sa kartama koje to fizički ne podržavaju.
Pre neki dan si napisao da je nečiji monitor postao ``usko grlo``. Tebi je mozak postao ``usko grlo``.
Kada ti ponestane argumenata, ti šalješ poruke sa drugih naloga i psuješ kao poslednji kočijaš ! Izgleda da te to kvalifikuje da bilo koga proglasiš pljuvačem.
Klipane jedan, ja sam te naučio kako da isključiš Javu na Operi, jer ti Google nije reagovao na enter. Nađi svoju temu, pa pročitaj.
Ne znaš kablove za HDD da namestiš, pa se još čudiš zašto crkavaju.
To što ne umeš ni pola mojih poruka da pročitaš, kamoli pola da razumeš, govori samo o tebi.
A tvoj miljenik i njegov kum su zaslužili mnogo više od mog traženja para nazad i pukog pisanja po sajtu, ali lepo je što sam par puta kasnije od nekog od njih dobio odgovore na neka pitanja, rekao bih da sam se svaki put zahvalio za to, jer, eto, nemam problem da prihvatim da moje shvatanje svega nije jedino shvatanje koje postoji, ali mi se i dalje ne sviđaju neki detalji naše komunikacije, iako ih se sad već sećam kroz maglu.
Jedan od njih je, ako se dobro sećam, ne tako davno, bio slobodan da iscitira Bax-ove MSN poruke upućene ko zna kome, ko zna kada, ko zna odakle i ko zna usled čega, tek da bi, eto, ostavio utisak kako ga je uspešno ``provalio`` ili šta već.
Teši se ti, teši, da su svi van tvog imenika ćoravi i ludi.
I nemoj da se čudiš što ti u 30 godina keva sprema posteljinu i servira doručak, to je potpuno normalno za ljude tvog psihološkog profila.
Najvažnije na svetu je da imaš najviše FPS u igricama i da se ugrađuješ 20 eura na svaku komponentu koja stigne u tvoje blatnjavo selo.
Samo bih vas zamilio da me zaobiđete u peglanju. Naročito stvari preko kojih sam prošao i koje sam zaboravio, jer ni sam kim ne želim da sam u svađi ceo život. Problemi si prevaziđeni, gluposti i nekultura (koju ovde nema ko da kontroliše) se ignorišu i tu je kraj.
Nisam ni na čijoj strani niti mi pada na pamet da budem.
Rekao sam da sam sa doticnim zavrsio i da mi se vise ne obraca na forumu, ali je izgleda da je zelja za vredjanjem i omalovazavanjem drugih kao i pljuvanje po svemu sto nije u skladu sa njegovim razmisljanjem i suvise jaka. O njegovom psihickom stanju necu da komentarisem, ali ne razumem kako admini ovakvim clanovima mogu i dalje da gledaju kroz prste... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Jel se to meni cini ili se ti nerviras?Sto obracas uopste paznju na takve likove :: To su klasicni pljuvaci koji se*u po svima i svemu :: Secam ga se ko dan danas,dosao je kao neznalica na forum,karijeru je poceo kao pljuvac,jedna od tadasnjih njegovih prvih tema bila je pljuvanje Machine-a i njegovog kuma kako su mu navodno uvalili neki polovan CRT monitor koji je bio `neispravan` Ispljuvao je ljude samo tako,mrzi me sad da trazim temu..Pljuvac je ostao a neznalica postao i dalje nema blage veze sa mozgom a pise neke teme i postove koje kao da je retardirana osoba sastavljala,pokusava da izvodi stil neke filozofije u ustvari ispada najblaze receno smesan i neshvacen.Lik generalno ima psihickih problema,to se vidi..I danas dan nisam video ni jednu pametnu temu od doticnog gospodina,ne daj Boze da nesto `naucim` :: Na male ljude ne obracaj paznju,oni su vec sami od sebe kaznjeni a najveci udarac je kad ih ignorises,to im skenja njihov ego jer nisu u centru paznje i tako se osecaju jos jadniji i bedniji :: Gledaj sad kako ce posle ovog posta da krene pljuvanje na siroko .Znam ih u dusu koju inace samo u prenosnom znacenju imaju :: Pored toga ce da se ukljuce maliciozni likovi sa slicnim profilom..Ako se ne ukljuce bice iz razloga sto sam vec rekao sta ce da bude pa se moze desiti da ispadnu pametni i da se ne jave :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Upravo ono sto sam i ocekivao se desilo..Reci sve govore..Samo ih navedes oni ce se sami otvoriti..Da je malo koristio mozak iskulirao bi i ispao pametan ali njegov ego to nije mogao da dozvoli pa se izlupetao kao konj,jos pise i neke besmislene nebuloze i lazi..Sve ima svoje,sve je to dobro..Ovako bar znas ko je kakav i sta ti misli i lepo se ogradis..
E moj Srbine,Inteligencija ti nije u razvitku na zalost vec u degradaciji..
Green Green Grass Of Home
:: Rekao sam da sam sa doticnim zavrsio i da mi se vise ne obraca na forumu, ali je izgleda da je zelja za vredjanjem i omalovazavanjem drugih kao i pljuvanje po svemu sto nije u skladu sa njegovim razmisljanjem i suvise jaka. O njegovom psihickom stanju necu da komentarisem, ali ne razumem kako admini ovakvim clanovima mogu i dalje da gledaju kroz prste.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Jel se to meni cini ili se ti nerviras?Sto obracas uopste paznju na takve likove :: :: To su klasicni pljuvaci koji se*u po svima i svemu :: :: Secam ga se ko dan danas,dosao je kao neznalica na forum,karijeru je poceo kao pljuvac,jedna od tadasnjih njegovih prvih tema bila je pljuvanje Machine-a i njegovog kuma kako su mu navodno uvalili neki polovan CRT monitor koji je bio `neispravan` Ispljuvao je ljude samo tako,mrzi me sad da trazim temu..Pljuvac je ostao a neznalica postao i dalje nema blage veze sa mozgom a pise neke teme i postove koje kao da je retardirana osoba sastavljala,pokusava da izvodi stil neke filozofije u ustvari ispada najblaze receno smesan i neshvacen.Lik generalno ima psihickih problema,to se vidi..I danas dan nisam video ni jednu pametnu temu od doticnog gospodina,ne daj Boze da nesto `naucim` :: :: Na male ljude ne obracaj paznju,oni su vec sami od sebe kaznjeni a najveci udarac je kad ih ignorises,to im skenja njihov ego jer nisu u centru paznje i tako se osecaju jos jadniji i bedniji :: :: Gledaj sad kako ce posle ovog posta da krene pljuvanje na siroko .Znam ih u dusu koju inace samo u prenosnom znacenju imaju :: :: Pored toga ce da se ukljuce maliciozni likovi sa slicnim profilom..Ako se ne ukljuce bice iz razloga sto sam vec rekao sta ce da bude pa se moze desiti da ispadnu pametni i da se ne jave :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Kako se ovde raspravlja o svemu sem o cemu bi trebalo zamolio bih admine da zakljucaju temu... Nisam otvorio temu radi prepucavanja! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Opusti se.Bilo je i gorih stvari pa admini nikad da odreaguju a drugi ljudi ispastaju zbog budala..
Ono sto sam ja uradio jeste da sam ti pomogao da shvatis ko je kakav mada si ti to vec ukapirao i sam.. Znas kako,bez obzira na licno poznanstvo postoje prijatelji i neprijatelji i na forumu..
Eto toliko od mene..Bez nerviranja..Mene i onako sve ovo ne dotice, iskomentarisao sam samo jer mi je bilo krivo da se neko ovako ljigavo ponasa prema nekom i uvek cu stati u odbranu svakog dobrog coveka..
pozz Tebi i svima koji su bili konstruktivni u predlozima i kritikama i kulturni, ali posto se takvi vise ne javljaju (sto je razumljivo, jer vide da bi odgovaranje na temu u ovom slucaju proslo zestoko peglenje od strane nekih clanova i izazvalo eventualnu dalju i jos ostriju prepirku) nema potrebe da se ova tema dalje drzi otvorenom za rasrpravu! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Imaš u Adobe After Efftctsu gomilu jako dobrih video tranzicija za dodatno fixovanje slide-show-a. Ako planiraš još takvih projekata, sedi mali za AE. Za njega imaš milion plug-inova baš ta takve stvari. Animacije (3D) texta....itd.
Drzimo se samo tematike na nacin koji je Bax sada postovao i ruzno mozemo da zaboravimo..Da ima neko ko regulise sistem foruma sada bi ove postove koji nemaju blage veze sa mozgom izbrisao i tema bi bila cista kao suza.
@mkukic
Tu sam druze za sve sto treba,ako ti treba pomoc javi se uvek u svako doba.
Cilj mi na neki nacin i jeste bio da napravim ovak spot (dobro, niste videli ceo vec samo delic) ali vidim da nije naislo ovde na podrsku... Poceo sam sa radom na izmenama (zestokim) i spot ce biti uradjen bas od video klipova, ali znam da ce opet naici na kritiku sto bas ti klipovi (iako to uopste nije poenta jer mi je cilj prvenstveno vezbanje monitranja) i ponasali bi se neki clanovi kao da ja sad treba da nadjem statiste, da iznajmim kameru i krenem da snimam spot...
Upravo sam skinuo gomilu plug in-ova za Vegas, instalirao, aktivirao :) tako da cu i njih sad malo da prostudiram...
Hvala svakako za predlog!
I da... jos nesto...
Instalirao sam onaj particle illusion, radio malo u njemu sve je to ok... Nije mi jasno zasto nemam uopste zvuk u tom programu... I kad renderuje posle klip opet nista... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Slazem se, ako se nastavi u ovom pravcu u kom je bax krenuo nema razloga za zakljucavanjem! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Drzimo se samo tematike na nacin koji je Bax sada postovao i ruzno mozemo da zaboravimo..Da ima neko ko regulise sistem foruma sada bi ove postove koji nemaju blage veze sa mozgom izbrisao i tema bi bila cista kao suza :: :: @mkuki :: :: Tu sam druze za sve sto treba,ako ti treba pomoc javi se uvek u svako doba :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Nema exportovanja zvuka u PI3. U njemu praviš efekte sa ili bez transparencije kako bi ih komponovao u ostalim compositing programima. Ako hoćeš da te efekte staviš preko nečega, rendaj ih recimo u image sekvencu zipa PNG ili TGA sa Alfa kanalom (transparencijom).
U njega radi nekih referentnih tački možeš da importuješ klip ako neki efektat treba da prati neku promenu u klipu. Pomeraj, ulaz, izlaz itd.
Aha, znaci napravim te efekte, exportujem kao neki klip pa onda to imporujem posle u Vegas, recimo... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ako hoćeš da bude tipa klip, onda možeš recimo QuickTime, animation preset u millions of collors+, jer on nosi informaciju o transparenciji pa će se efekat kad ga importuješ u Vegas videti preko klipa koji imaš na šini 1. A možeš da importuješ i TGA/PNG sekvencu, samo Vegasu kažeš: 1 sličica = 1 frejm, jer po defultu ulgavnom nije tako.
:: Aha, znaci napravim te efekte, exportujem kao neki klip pa onda to imporujem posle u Vegas, recimo.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
ma neeee nemojte zezati ne bi bilo zanimljivo da nema svadje kome da se smejes pa nismo mi degenerisani amerikanci, ee kakvi smo mi srbi cim nas je vise od jednog odma se posvadjamo, but nvm
mister kuka, particle illusion je mali program i ima na izgled lepih efekata ali je sam za sebe, malo je tesko da ga uklopis sa kratkin snimcima a pogotovu ako imas svenk kamere, nego vegas je nekad sluzio samo za montazu zvuka posle su dodati video stream-ovi za njega ima bas dosta plug-inova ali kao canopus edius on ti je vise za ne nzam montazu zvuka ne mislim na efekte zvucne nego za montazu a video po potrebi
sve ti je bax dude rekao, ako hoces profewsionalnu montazu onda je AE,softimage itd. samo kao sto rekoh i ljuto stojim iza toga posle svakog odradjenog filma i kakvim god zivopisnim pojama ti montirao moras ceo klip ili film, ispravljati bojama (color correction) bez toga nista dace realnost filmu-spotu i prefinjenost
Ovaj nalog koristi nekoliko ljudi sa nekoliko lokacija, veza i mreza. Machine ti je pomogao kasnije sa odgovorima oko monitora a sa ovog naloga je tada pisao neko drugi (tako sam ja primetio i ako se dobro prisecam). I nemoj da mene uplices i mesas u isti kos sa Baxom jer je to vredjanje! Ja sam prosledio njegova pljuvanja iza ledja u kome je jasno stajalo da Bax pljuje nekoliko forumasa od kojih su tu i Machine, Eses ili Gile mislim i zatim i Gman. Nije to bilo nikakvo provaljivanje vec iznosenje ljage na svetlo. Ja sam to poslao licno jer znam neke od tih momaka.
:: Mkukic :: to care, ja sam sigurno besan zato što ti ne vidiš očigledno. A mama i tata su ti prostaci, što te nisu naučili da misliš glavom :: :: :: A ti drugi, vidim kako ``kuliraš`` sve što pišem i ``prolaziš kao pored turskog groblja`` :: :: Ako se dobro sećam, Bax ti je platio 400-500 eura, a ti ga napravio majmunom i preko telefona i preko sajta i na kraju mu dao baš ono što ti je izričito naglasio da NIJE hteo :: :: Bilo je i pre neki dan tvojih ispada sa drugog foruma, smejali ti se svi, smeju ti se već mesecima, nego, ono je bilo stvarno nesvakidašnje :: :: a ti se opet ponašaš kao da sada svi treba da se pravimo da ne vidimo da ti je samo bitno da se negde umešaš, bez obzira na sve :: :: Da te možda ne vređa gledanje u ogledalo :: :: :: Samo nabijaš broj postova jer si besposlen, dokon, :: 97% su prepirke nivoa predškolskog uzrasta(Moj je HW vrhunski, to što ti pričaš je nerealnost, ja sam uvek u pravu, vi ste svi majmuni, kreteni, debili i oličenje tih istih je da mi odgovore. U prevodu, šta te briga što si bilo koga uvredio, ali neka zna da je majmun ako ti odgovori. To samo govori o tebi i tvojim komunikacionim sposobnostima.), 2.5% su ti odgovori na neka pitanja na koje zna da odgovori i Bata Živojinović, a daj bože da su ti 0.5% ti neki testovi hardvera, zbog kojih si sam sebe ubedio da si #1 za IT, što si nam svima nekoliko puta naglasio :: :: Juče predlažeš čoveku 3-SLI sa kartama koje to fizički ne podržavaju :: :: Pre neki dan si napisao da je nečiji monitor postao ``usko grlo``. Tebi je mozak postao ``usko grlo`` :: :: Kada ti ponestane argumenata, ti šalješ poruke sa drugih naloga i psuješ kao poslednji kočijaš ! Izgleda da te to kvalifikuje da bilo koga proglasiš pljuvačem :: :: Klipane jedan, ja sam te naučio kako da isključiš Javu na Operi, jer ti Google nije reagovao na enter. Nađi svoju temu, pa pročitaj :: :: Ne znaš kablove za HDD da namestiš, pa se još čudiš zašto crkavaju :: :: To što ne umeš ni pola mojih poruka da pročitaš, kamoli pola da razumeš, govori samo o tebi :: :: A tvoj miljenik i njegov kum su zaslužili mnogo više od mog traženja para nazad i pukog pisanja po sajtu, ali lepo je što sam par puta kasnije od nekog od njih dobio odgovore na neka pitanja, rekao bih da sam se svaki put zahvalio za to, jer, eto, nemam problem da prihvatim da moje shvatanje svega nije jedino shvatanje koje postoji, ali mi se i dalje ne sviđaju neki detalji naše komunikacije, iako ih se sad već sećam kroz maglu :: :: Jedan od njih je, ako se dobro sećam, ne tako davno, bio slobodan da iscitira Bax-ove MSN poruke upućene ko zna kome, ko zna kada, ko zna odakle i ko zna usled čega, tek da bi, eto, ostavio utisak kako ga je uspešno ``provalio`` ili šta već :: :: Teši se ti, teši, da su svi van tvog imenika ćoravi i ludi. :: :: I nemoj da se čudiš što ti u 30 godina keva sprema posteljinu i servira doručak, to je potpuno normalno za ljude tvog psihološkog profila :: :: Najvažnije na svetu je da imaš najviše FPS u igricama i da se ugrađuješ 20 eura na svaku komponentu koja stigne u tvoje blatnjavo selo :: :: Preporučujem ti da prošetaš :: :: Supermarketi ``Čutura``
Ko?Sta?Kako?Gde?Sto si mene naveo u ovoj prici?Koje prozivanje?Ne mesaj me ovde,jer nemam nista sa ovim.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ovaj nalog koristi nekoliko ljudi sa nekoliko lokacija, veza i mreza. Machine ti je pomogao kasnije sa odgovorima oko monitora a sa ovog naloga je tada pisao neko drugi (tako sam ja primetio i ako se dobro prisecam). I nemoj da mene uplices i mesas u isti kos sa Baxom jer je to vredjanje! Ja sam prosledio njegova pljuvanja iza ledja u kome je jasno stajalo da Bax pljuje nekoliko forumasa od kojih su tu i Machine, Eses ili Gile mislim i zatim i Gman. Nije to bilo nikakvo provaljivanje vec iznosenje ljage na svetlo. Ja sam to poslao licno jer znam neke od tih momaka. :: :: :: :: Mkukic :: :: to care, ja sam sigurno besan zato što ti ne vidiš očigledno. A mama i tata su ti prostaci, što te nisu naučili da misliš glavom :: :: :: :: :: :: A ti drugi, vidim kako ``kuliraš`` sve što pišem i ``prolaziš kao pored turskog groblja`` :: :: :: :: Ako se dobro sećam, Bax ti je platio 400-500 eura, a ti ga napravio majmunom i preko telefona i preko sajta i na kraju mu dao baš ono što ti je izričito naglasio da NIJE hteo :: :: :: :: Bilo je i pre neki dan tvojih ispada sa drugog foruma, smejali ti se svi, smeju ti se već mesecima, nego, ono je bilo stvarno nesvakidašnje :: :: :: :: a ti se opet ponašaš kao da sada svi treba da se pravimo da ne vidimo da ti je samo bitno da se negde umešaš, bez obzira na sve :: :: :: :: Da te možda ne vređa gledanje u ogledalo :: :: :: :: :: :: Samo nabijaš broj postova jer si besposlen, dokon, :: :: 97% su prepirke nivoa predškolskog uzrasta(Moj je HW vrhunski, to što ti pričaš je nerealnost, ja sam uvek u pravu, vi ste svi majmuni, kreteni, debili i oličenje tih istih je da mi odgovore. U prevodu, šta te briga što si bilo koga uvredio, ali neka zna da je majmun ako ti odgovori. To samo govori o tebi i tvojim komunikacionim sposobnostima.), 2.5% su ti odgovori na neka pitanja na koje zna da odgovori i Bata Živojinović, a daj bože da su ti 0.5% ti neki testovi hardvera, zbog kojih si sam sebe ubedio da si #1 za IT, što si nam svima nekoliko puta naglasio :: :: :: :: Juče predlažeš čoveku 3-SLI sa kartama koje to fizički ne podržavaju :: :: :: :: Pre neki dan si napisao da je nečiji monitor postao ``usko grlo``. Tebi je mozak postao ``usko grlo`` :: :: :: :: Kada ti ponestane argumenata, ti šalješ poruke sa drugih naloga i psuješ kao poslednji kočijaš ! Izgleda da te to kvalifikuje da bilo koga proglasiš pljuvačem :: :: :: :: Klipane jedan, ja sam te naučio kako da isključiš Javu na Operi, jer ti Google nije reagovao na enter. Nađi svoju temu, pa pročitaj :: :: :: :: Ne znaš kablove za HDD da namestiš, pa se još čudiš zašto crkavaju :: :: :: :: To što ne umeš ni pola mojih poruka da pročitaš, kamoli pola da razumeš, govori samo o tebi :: :: :: :: A tvoj miljenik i njegov kum su zaslužili mnogo više od mog traženja para nazad i pukog pisanja po sajtu, ali lepo je što sam par puta kasnije od nekog od njih dobio odgovore na neka pitanja, rekao bih da sam se svaki put zahvalio za to, jer, eto, nemam problem da prihvatim da moje shvatanje svega nije jedino shvatanje koje postoji, ali mi se i dalje ne sviđaju neki detalji naše komunikacije, iako ih se sad već sećam kroz maglu :: :: :: :: Jedan od njih je, ako se dobro sećam, ne tako davno, bio slobodan da iscitira Bax-ove MSN poruke upućene ko zna kome, ko zna kada, ko zna odakle i ko zna usled čega, tek da bi, eto, ostavio utisak kako ga je uspešno ``provalio`` ili šta već :: :: :: :: Teši se ti, teši, da su svi van tvog imenika ćoravi i ludi. :: :: :: :: I nemoj da se čudiš što ti u 30 godina keva sprema posteljinu i servira doručak, to je potpuno normalno za ljude tvog psihološkog profila :: :: :: :: Najvažnije na svetu je da imaš najviše FPS u igricama i da se ugrađuješ 20 eura na svaku komponentu koja stigne u tvoje blatnjavo selo :: :: :: :: Preporučujem ti da prošetaš :: :: :: :: Supermarketi ``Čutura``
Ma dečko je popizdeo totalno jer još nije mogao da preboli jer obrisana koju bi otvorio samo lik kome bi trebalo otvoriti glavu, iz prostog razloga što on komentariše nešto što ja ov de nisam pisao jer je utripovao da je drveni advokat.
Eno vidite šta bax2003 radi privatno, šta kuca koga pljje, šta misli, šta radi, čime se bavi....sad pljujte ga...ubite.....šište mi kugle za paćenike te vrste. Pisaću privatno šta god hoću o kome god hoću van ovog foruma. Samo nekom treba glava da se otvori da se to objasni.
Neka se čuje sa MACHINE-om, sa kojim sa se nekoliko puta posle toga video i lepo se objasnili šta sam i zbog čega napisao.
Uživaj eseses, sa tobom nemam nikakve problema niti mi pada na pamet da imam, par tvojih postova me je pre godinu-dve iznerviralo pa sam prokomentairisao, što si i ti slobodan da naravno uradiš privatno ako te nešto što ja kažem pogodi, iznervira ili svejedno.
Ali nekom je to dovoljno da pravi sra*e ovde i unoseći nemire. Samo ga ignoriši, da se ti nisi javio ne bi njemu ni odgovarao. Nije vredan pritiskanja tastera. Mi ćemo i dalje nastaviti ovde da sarađujemo u zdravom cilju dap omažemo, a on neka se žij pojede.
Sad će da ispizdi ovde sa nekim filozofiranjem a ti sa samo ignoriši, a ako hoćeš javi se meni na mail da ti objasnim sve kako i zašto se izdešavalo, da ja i ti nemamo problema. On samo neka purnja.
Ma opusteno,nemam nameru da imam nekih problema sa tobom.Uzivaj,takodje.Pa sta i ako si prokometarisao neki moj post koji se tebi nije svideo,to je normalno.Ja se ni malo ne ljutim ako me neko ispravi u necemu sto sam pogresio,sasvim normalno.Sve dok je nesto na granici normalnosti,nema frke.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ma dečko je popizdeo totalno jer još nije mogao da preboli jer obrisana koju bi otvorio samo lik kome bi trebalo otvoriti glavu, iz prostog razloga što on komentariše nešto što ja ov de nisam pisao jer je utripovao da je drveni advokat :: :: Eno vidite šta bax2003 radi privatno, šta kuca koga pljje, šta misli, šta radi, čime se bavi....sad pljujte ga...ubite.....šište mi kugle za paćenike te vrste. Pisaću privatno šta god hoću o kome god hoću van ovog foruma. Samo nekom treba glava da se otvori da se to objasni :: :: Neka se čuje sa MACHINE-om, sa kojim sa se nekoliko puta posle toga video i lepo se objasnili šta sam i zbog čega napisao :: :: Uživaj eseses, sa tobom nemam nikakve problema niti mi pada na pamet da imam, par tvojih postova me je pre godinu-dve iznerviralo pa sam prokomentairisao, što si i ti slobodan da naravno uradiš privatno ako te nešto što ja kažem pogodi, iznervira ili svejedno :: :: Ali nekom je to dovoljno da pravi sra*e ovde i unoseći nemire. Samo ga ignoriši, da se ti nisi javio ne bi njemu ni odgovarao. Nije vredan pritiskanja tastera. Mi ćemo i dalje nastaviti ovde da sarađujemo u zdravom cilju dap omažemo, a on neka se žij pojede.
Vidiš ti si dečko sa sasvim korektno razvijenim mozgom. To je komplikovana spravica, kod nekih, začas prsne i krene da brljavi, a svežeg firmware-a nema. U Bane je reko ovo i ono.....sa Bog sačuva. Ko balavac od 5 godina....mi uživamo i sarađujemo.......
E imam ideju, ajde da otvorimo svi fake MSN naloge i da se napljujemo ko ljudi, onako sočno, pa da dečko ima o čemu da piše ovde....hahahahahahaha......i onda sačuvamo XML konverzacija, pošaljemo mu na mail.....da vidiš sreće....
:: Ma opusteno,nemam nameru da imam nekih problema sa tobom.Uzivaj.Pa sta i ako si prokometarisao neki moj post koji se tebi nije svideo,to je normalno.Ja se ni malo ne ljutim ako me neko ispravi u necemu sto sam pogresio,sasvim normalno.Sve dok je nesto na granici normalnosti,nema frke :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Nisam pre nista citao, je li ko to mene pominje, sta si ti to Bane pricao vani :). Salim se, pomogao si mi 100 puta iako nisi imao obavezu van berze. Hvala :). Samo opusteno. Bax i pcoprema su bas pre neki dan imali malu prepirku tako da ne ulazim u cinjenice normalno je da se ne mirisu :). A Miroslava ne slusam nego pustim TV neka PEVA pa ponekad okrenem glavu prema njemu pa sam bas uocio coveka :). Ja mislim da svi treba da udjemo na neki COD4 server ili CS server pa da se iskoljemo ceo dan, mislim da bi se svi posle smirili :). Evo opet ima Live Stream na kecu ove Ane Bekute :).
:: Nisam pre nista citao, je li ko to mene pominje, sta si ti to Bane pricao vani :). Salim se, pomogao si mi 100 puta iako nisi imao obavezu van berze. Hvala :). Samo opusteno. Bax i pcoprema su bas pre neki dan imali malu prepirku tako da ne ulazim u cinjenice normalno je da se ne mirisu :). A Miroslava ne slusam nego pustim TV neka PEVA pa ponekad okrenem glavu prema njemu pa sam bas uocio coveka :). Ja mislim da svi treba da udjemo na neki COD4 server ili CS server pa da se iskoljemo ceo dan, mislim da bi se svi posle smirili :). Evo opet ima Live Stream na kecu ove Ane Bekute :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.